PSClub - Hellas

Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις - ΗΛΙΘΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ!

PASALIMANI - Παρ 19 Σεπ 2008, 16:17:32
Θέμα δημοσίευσης: ΗΛΙΘΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ!
Εχθες καταφερα και εκανα 4χιλ. χωρις την ταπα λαδιου Rolling eyes .υπαρχει περιπτωση να περασει σκονη η κατι πιο μεγαλο μεσα στο μοτερ???
Road_Runner - Παρ 19 Σεπ 2008, 16:21:09
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορει να μπηκε κανενας godjila. Περαν της πλακας, δεν ειναι και οτι καλυτερο. Ολο και κατι μπορει να εχει περασει, χωρις αυτο να ειναι απαραιτητο...
vamvakoolas - Παρ 19 Σεπ 2008, 17:39:56
Θέμα δημοσίευσης:
εξαρταται και απο ταχυτητα αν τα εκανες π.χ σε χωμα κοκ. Παντως σε πολη με νορμαλ οδηγηση 8α ειναι περιεργο να πηρε κατι χοντρο.
drdino - Παρ 19 Σεπ 2008, 18:02:13
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή έχει κατά αρκετό ποσοστό θετική πίεση από κει όταν δουλεύει το μοτέρ, δυσκολούτσικο να μπήκε κάτι χοντρό...
PASALIMANI - Παρ 19 Σεπ 2008, 18:37:40
Θέμα δημοσίευσης:
Ξεκινησα απο νεο φαληρο και εκοβα βολτες μεσα στον πειραια με νορμαλ ταχυτητα.Θετικη πιεση σιγουρα υπαρχει μιας κ ειχε πεταξει 2-3 σταγανες λαδι γυρω γυρω.
ath7 - Παρ 19 Σεπ 2008, 20:02:49
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ειναι ηλιθια η ερωτηση αλλα ο τιτλος!

Φτιαξτε το καποιος! Wink
android - Σαβ 20 Σεπ 2008, 13:51:38
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Επειδή έχει κατά αρκετό ποσοστό θετική πίεση από κει όταν δουλεύει το μοτέρ, δυσκολούτσικο να μπήκε κάτι χοντρό...

αν βαλεις κ την φορα της που ναι τελειως προς τα πανω
κ δεν εχει φορα προς προφυλακτηρες κτλ...
εδω τον παπα βγαζεις κ δεν παθαινει τπτ που κ φορα εχει κ σαν ηλεκτρικη σκουπα δουλευει
STELIOS - Σαβ 20 Σεπ 2008, 22:04:03
Θέμα δημοσίευσης:
Τι εννοειτε "θετικη πιεση" ρε παιδια ? Οτι δηλαδη βγαινει αερας απο την οπη της ταπας λαδιου, οποτε δεν μπορει να ρουφιξει κατι μεσα ?

Γιατι αερας ΔΕΝ βγαινει απο εκει, αλλα ουτε και ρουφαει κιολας. Και η σταγονες λαδιου που εχουν βγει ειναι γιατι οταν δουλευει το μοτερ, η τρομπα λαδιου φερνει λαδι απο το καρτερ στη κεφαλη και καθως οι εκκεντροφοροι δουλευουν το πιτσιλανε.

Δεν χαλασε ο κοσμος να κανεις μερικες βολτες περα δωθε αλλα καλο ειναι να τη κλεισεις το συντομοτερο.
PASALIMANI - Σαβ 20 Σεπ 2008, 22:59:26
Θέμα δημοσίευσης:
Προσθεσα λιγο λαδι και ξεχασα την ταπα επανω στο εσωτερικο του αεραγωγου ετσι κανοντας την βολτα μου ξαφνικα το θυμηθηκα.Πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο.
IAKOVOS - Κυρ 21 Σεπ 2008, 10:37:24
Θέμα δημοσίευσης:
PASALIMANI έγραψε:
Προσθεσα λιγο λαδι και ξεχασα την ταπα επανω στο εσωτερικο του αεραγωγου ετσι κανοντας την βολτα μου ξαφνικα το θυμηθηκα.Πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο.

Μπορει να συμβει στον καθενα .... Cool δεν ειναι τιποτα Beer
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες