volvos έγραψε: |
esy Να πας να βαλεις τη σκουπα και να ερθεις να στο χρονισω ![]() |
επειδη χτες θελανε 3-4παιδια να πανε δυναμομετρο
δε κανονιζετε να πατε ολοι μαζι τασο για το τζερτζελε? δε χρειαζεται να παμε πολλα ατομα ολοι μαζι αφου θα πηξουμε και το τασο...μπορουμε να παμε σε μικρες μικρες δοσεις ![]() προς το παρον ειναι finos ghost dog λεωνιδας 306 jim207gt (δε το ξερες εε ![]() |
και το 206 σου θα ειναι σπιτι μου ![]() |
soler έγραψε: |
30? ![]() |
δεν ειναι αστειο πλεον ![]() |
soler έγραψε: |
Πόσα μου δίνετε είπαμε για να πάρετε δείγμα από μαμά 16άρι? ![]() |
Steve έγραψε: |
Για μαμά 16άρι θα πάρουν του Stevon ![]() |
fynos έγραψε: |
Παιδία, δεν γράφει κάποιος και την τωρινή του διεύθυνση . . . την περασμένη φορά πήγα στο παλιό του μαγαζί και τον πήρα τηλ . . . . |
volvos έγραψε: | ||
θα περασεις να με παρεις να παμε μαζι βολτα ![]() |
θα περασεις να με παρεις να παμε μαζι βολτα ![]() |
MEMsound έγραψε: |
2x <190ps...
να δω πότε θα το πάρουν αποφαση για βελτιωμένο στα σημεία... σαλιγκαρακι... ![]() μαλλον περιμένουν να αρχισουν για τα καλά οι βροχές και να βγουν όλοι οι σαλιγκαροι για βόλτα ωστε να εχουν πολλές επιλογές ![]() ![]() ![]() ![]() |
επισης οτι αμα αυτα ειναι 188 αρα εγω ειμαι 145 μια χαρα με βρισκω ![]() |
http://www.scielo.br/pdf/jbsms/v25n3/a10v25n3.pdf
σελ,4 |
fynos έγραψε: |
Αυτό, για τα παιδία που με ενδιαφέρον ρώτησαν σήμερα στην λέσχη !
Διάγραμμα Στέλιο με βάση το παραπάνω ίσος μπορείς να τα εξηγήσεις καλύτερα ! Εγώ έχω τις εξής απορίες, 1. Γιατί τώρα να αρχίζει το ανέβασμα από περίπου 2300 αίνο πριν από 1800. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται στο διάγραμμα . . . 2. Κοντά στις 5400 κάνει ένα φοβερό κόψιμο λόγο intercooler, για μάθε διαστάσεις για αυτό που λέγαμε ! 3. Τι καλύτερο θα μπορούσε να γίνει για να αποδίδει από χαμηλά ? Πάντως ο Τάσος έπρεπε να μας το πει ότι είχε πρόβλημα, τι να την κάνω την μέτρηση στο περίπου κτλ κτλ, αυτό είναι το παράπονο μου ! |
........................
..................... ....εγω προσωπικα το μονο που κοιταω σε μια τετοια δυναμομετρηση ειναι η μορφη της καμπυλης για να εχω ενα μετρο που πρεπει να αλλζω ταχυτητα κλπ κλπ σαν απολυτα νουμερα βλεπετε και εσεις οτι ειναι παντα ολα σχετικα αλλωστε η αληθεια ειναι εκει εξω ... |
Volvos έγραψε: |
αλλωστε η αληθεια ειναι εκει εξω ... |
venzinas έγραψε: |
τελικα θα γινει στον αγγελιδη |
Pughell έγραψε: |
Πηγαινε ετσι,λογικα θα στεγνωνει λιγο παραπανω οποτε θα πετυχεις και αυτο που θες πχ ενα σπασμενο μοτερ... ![]() |
salex έγραψε: | ||
Είναι λιγάκι ασαφές τί ακριβώς θέλει να πετύχει ο ποιητής. Βαριέμαι να κουβαλάω και τον wideband βραδυάτικα. Αντιπροτείνω να πάμε για κανένα μεζέ και να αφήσουμε το βολβάμαξο στην ησυχία του! ![]() |