YannisK έγραψε: | Μιχαλη σου εστειλα ενα φοβερο wallpaper, check το e-mail σου | Thanx man! Πολύ ωραίο! Ήδη μπήκε στο desktop του υπολογιστή μου!
Dimip έγραψε: | λοιπον εχουμε και λεμε:
Δεν χρειαζονται πολλα πολλα , ουτε και θα ξηλωθει ΟΛΟ το αυτοκινητο. | Είπα εγώ πως θα ξηλωθεί ΟΛΟ το αυτοκίνητό; Δέν το είπα.
Dimip έγραψε: | Τα καλωδια θα περασουν σε μερη που δεν θα φαινονται και το μηκος τους οσο και η διαδρομη τους εξαρταται απο το μερος που θα μπει η cdiera.Εαν παλι παει στο πορτμπαγκαζ απλα περναει απο τη βαση των μασπιεδων | Δηλαδή αυτό που έλεγα και εγώ με άλλα λόγια...
Φίλε Γιάννη κατα μήκος των μαρσπιέδων εσωτερικά περνάνε οι γραμμές των καλωδίων για τα πίσω ηλεκτρικά-ηλεκτρονικά(είναι κάτω απο τις μοκέτες,δέν φαίνονται).Απο εκεί θα περάσει και το καλώδιο της cd-ιέρας εφόσον την τοποθετήσεις πίσω
dimip έγραψε: | ουτε και η καρδια σου θα πονεσει αμα το δεις! αν παλι εισαι τοοοοσσσο ευαισθητος ...πηγαινε πιες ενα καφε και γυρνα να το παρεις ετοιμο! | Εμένα επειδή είναι τρίπορτο το αμάξι χρειάστηκε να ξηλωθούν πολλά(μέχρι και η κάτω βάση της ζώνης ασφαλειας ) και όσο να 'ναι μου "πήρε" μερικά χρονάκια... ...αλλά και η εγχείρηση πέτυχε και ο ασθενής έζησε... οσο για τον καφέ...σου λέει τίποτα το "χαρά και εργασία";Κάπως έτσι έγινε
dimip έγραψε: | mick206 συγνωμη αν αυτα που λεω ειναι αντιθετα απο το post soy αλλα νομιζω πως δεν ειναι οπως τα ειπες, αδικα τον τρομαξες το φιλο με την εγκατασταση. | Πρός τί η συγνώμη Δημήτρη;Δέν υπάρχει πρόβλημα .Ο καθένας είναι εδώ για να εκφράσει τη γνώμη του ελεύθερα και όχι με το φόβο του Τώρα άμα πέσει και καμία τί να κάνουμε... Μές το πρόγραμμα είναι...  |