spiros_z έγραψε: |
Δεν ταιριαζει κανενα απο αυτα γιατι απο το cc είναι πιο μακρυ και πιο στενο και στην ακρη εχει λαστιχο σαν μισοφεγγαρο και κανενα της k&n δεν ειναι ετσι.... |
kostas207rc έγραψε: |
Το βασικό είναι ότι το βγάζεις και το καθαρίζεις μόνο σου χωρίς να το αλλάζεις σε κάθε service και ότι είναι σαφώς λίγο πιο ελεύθερο τώρα μην περιμένεις να δεις και την τρελη διαφορά |
Scotty308 έγραψε: |
Απο που μπορουμε ρε παιδια να αγορασουμε φιλτρο KN ?? Υπαρχει καποιος απο τις προσφορες του σιτε . η καμμια διευθυνση να παω να παρω ??
Μιλαμε γιαυτο ,,, 33-2936 μη μου πειτε στο ιντερνετ.. μιλαμε για λεκανοπεδιο KOUTSORRIZOS S.A. δεν πουλαει λιανικη μονο σε μαγαζια SP. H. ALEXOPOULOS LTD δεν εχει για αυτοκινητα |
Steve έγραψε: |
Ή στο αγοράζω εγώ εδώ Λάρισα και στο στέλνω ![]() |
Scotty308 έγραψε: |
Ενταξυ το φιλτρο το πηρα 75ε , ηλια ηλιου 36 Νεος κοσμος τηλ 2109017855 ,
για οποιον αλλο ενδιαφέρετε , κωδικος 33-2936 , ειναι ο ιδιος κωδικος για 1600 τουρβο 207-308 μενει τωρα να το βαλω και να το δουμε στο Δυναμομετρο οταν φτιαχτει γιατι εχει καποια προβληματα οπως μου λεει ο Στελιος ![]() |
Steve έγραψε: |
Την πρώτη φορά, έρχεται λαδωμένο από το εργοστάσιο, γι αυτό και δεν είχε πρόσθετη συσκευασία λαδιού. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι από την πλευρά σου.
Οπότε όλα όσα σου λέει ο Randy, πάνε περίπατο. |
android έγραψε: | ||
ναι...και ειναι σε ζελατινα αεροστεγος τα kn σιγουρα |
Παράθεση: |
θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου φιλε μου , το μονο καλο, αν θεωρησουμε οτι ειναι καλο , ειναι οτι δεν χρειαζεται να το αλλαζεις το φιλτρο .. |