PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - Πως ξεκινάει μια άσχημη ημέρα...

SnakeMJK - Σαβ 13 Σεπ 2008, 10:49:47
Θέμα δημοσίευσης: Πως ξεκινάει μια άσχημη ημέρα...
Και εκεί που κοιμάσαι ήσυχος....

Έχω σίγουρα ως τώρα μπρος-πίσω προφυλακτήρα (καθώς το αυτοκίνητο ζμπρώχτηκε στον τοίχο της πυλωτής), καπό-μετόπη, μπροστά φανάρια, πίσω δεξιά φτερό και αν κρίνω απ τον πίσω προφυλακτήρα πρέπει να χει πάρει και από μέσα....

Ποια θα είναι η αξία του αυτοκινήτου μου σύμφωνα με την ασφαλιστική και τι ζημιά πρέπει να χει για να βγει ολική;
ath7 - Σαβ 13 Σεπ 2008, 10:55:17
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΛΕΟΣ! Evil Evil Evil

Ηρθε μεσα στο γκαραζ σου?
Τιφλα ητανε?

ΥΣ:Επιτελους θα βαλεις και το μεγαλο χαμογελο! Twisted evil
pygolabida - Σαβ 13 Σεπ 2008, 10:57:08
Θέμα δημοσίευσης:
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Sad Sad Sad
Τι ακριβώς έγινε? Μεθυσμένος?
volvos - Σαβ 13 Σεπ 2008, 11:09:55
Θέμα δημοσίευσης:
axaxa ζηση νιωθω οτι η αρνητικη ενεργεια μεταφερθηκε σε σενα...

για βγει ολικη βαρα τα ψυγεια μπρος
Steve - Σαβ 13 Σεπ 2008, 11:16:11
Θέμα δημοσίευσης:
Ζήση, ευτυχώς ή δυστυχώς σε καταλαβαίνω απόλυτα, όπως τον Απρίλιο του 2007 που είχα παρόμοιο περιστατικό (ναι, τότε που έκανα την ανακαίνιση).

Ξεκαθαρίζουμε ότι η ζημιά είναι χρέωση δική του και εσύ δεν έχεις καμία ευθύνη.

Αν υπήρξε μέθη, πληρώνεσαι από την ασφαλιστική του και η ασφαλιστική του ζητάει από τον ίδιο τα λεφτά που έδωσε.

Αν δεν υπήρξε μέθη, πληρώνεσαι από την ασφαλιστική του και όλα καλά.

Για να βγει ολική το αμάξι, πρέπει το κόστος επισκευής να ξεπερνάει το κόστος αγοράς του αυτοκινήτου σαν μεταχειρισμένο, ήτοι να ξεπερνάει την τιμή του στον πίνακα του Auto Τρίτη.

Τα είχα ξαναγράψει βέβαια, έχω και τα τιμολόγια στο σπίτι.

Αν είναι αυτά που αναφέρεις (μαζί με φτερό πίσω με φανοστάτη που φαίνεται να έχει πάρει) τότε είσαι μαζί με τα εργατικά κοντά στα 2.500 - 3.000 ευρώ σε τιμή αντιπροσωπείας.

Δες τιμή στο Auto Τρίτη και κάνε κουμάντο...

Πάρε με και τηλ ότι χρειαστείς.
volvos - Σαβ 13 Σεπ 2008, 11:16:25
Θέμα δημοσίευσης:
quiz 1
τι αμαξι οδηγουσε ο μεθυσμενος-μαστουρωμενος??

εγω πονταρω σε πριμερα

quiz 2
ποιος οδηγουσε το αμαξι?

εγω πονταρω στον αλεκουκο που προσπαθουσε να παρκαρει Laughing

παντως ζηση αν μπορεσεις να το βγαλεις ολικη θα σου κατσει λουκουμι και στη καταλληλη στιγμη Wink
θες τουλαχιστον το 50% της τρεχουσας τιμης του για να το κυνηγησεις αλλα προβλεπω γολγοθα?
τι ασφαλεια ειχε το αλβανοειδες?
SnakeMJK - Σαβ 13 Σεπ 2008, 11:18:26
Θέμα δημοσίευσης:
Το εικονιζόμενο κορόλα κατέβαινε στον κάθετο δρόμο του σπιτιού μου (μένω σε διασταύρωση), οπού παραβίασε στοπ... Η ολοκαίνουρια mercedes που τον εμβόλισε αφού τον έφερε μισή σβούρα τον έριξε όπως βλέπετε πάνω στο δικό μου και το έσπρωξε το δικό μου πάνω στον τοίχο του γκαράζ.

ασφαλιστικές, μπάτσοι πρωινιάτικα.... ευτυχώς το ξεκαθαρίσαμε το πράγμα... μεθαύριο στην peugeot και βλέπουμε τι ακριβώς αλλάζει!
volvos - Σαβ 13 Σεπ 2008, 11:19:38
Θέμα δημοσίευσης:
ωχ θα στα πω msn
Steve - Σαβ 13 Σεπ 2008, 11:22:11
Θέμα δημοσίευσης:
Όχι, εγώ θα στα πώ msn
Road_Runner - Σαβ 13 Σεπ 2008, 11:24:17
Θέμα δημοσίευσης:
Κριμα φιλαρακι.... Και δεν φαινεται τοσο μεγαλη η ζημια ρε συ Confused
Αν χρειαστεις κανενα ανταλακτικο ποθ εχς πες μου..

Steve έγραψε:

Αν υπήρξε μέθη, πληρώνεσαι από την ασφαλιστική του και η ασφαλιστική του πληρώνει εσένα.

Αν δεν υπήρξε μέθη, πληρώνεσαι από την ασφαλιστική του.

Δεν καταλαβα την διαφορα.... Question
Steve - Σαβ 13 Σεπ 2008, 11:30:55
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Κριμα φιλαρακι.... Και δεν φαινεται τοσο μεγαλη η ζημια ρε συ Confused
Αν χρειαστεις κανενα ανταλακτικο ποθ εχς πες μου..

Steve έγραψε:

Αν υπήρξε μέθη, πληρώνεσαι από την ασφαλιστική του και η ασφαλιστική του πληρώνει εσένα.

Αν δεν υπήρξε μέθη, πληρώνεσαι από την ασφαλιστική του.

Δεν καταλαβα την διαφορα.... Question

Το διόρθωσα Razz
volvos - Σαβ 13 Σεπ 2008, 11:35:34
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
.

Για να βγει ολική το αμάξι, πρέπει το κόστος επισκευής να ξεπερνάει το κόστος αγοράς του αυτοκινήτου σαν μεταχειρισμένο, ήτοι να ξεπερνάει την τιμή του στον πίνακα του Auto Τρίτη.

.

aytes τις μαλ***ες να μην εγραφες παντογνωστη μου
και να μην τον ειχες 30ποντους
και θα ηταν ο κοσμος πιο ευτυχισμενος!

ολικη δε βγαινει μονο οταν φτανει η ζημια την αξια αγορας αλλα και με πιο λιγα λεφτα αναλογα αν κρινει η ασφαλιστικη οτι ειναι ασυμφορη η επισκευη . . .

σε καινουργια αμαξια ειναι ακομα και αν ειναι λιγο πιο πανω απο το μισο της τιμης του
ath7 - Σαβ 13 Σεπ 2008, 11:41:57
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
σε καινουργια αμαξια ειναι ακομα και αν ειναι λιγο πιο πανω απο το μισο της τιμης του

Μπα γνωστος με τεσσαρων μηνων αυτοκινητο αξιας 20.000ευρω επεσε ενας κεφτες πανω του η ζημια στα 11.000ευρω και το επισκευασανε! Crying or Very sad

Ουτε λογος για αντικατασταση!
volvos - Σαβ 13 Σεπ 2008, 11:48:45
Θέμα δημοσίευσης:
εκει ειναι θεμα δικο σου καθαρα ποσο το κυνηγας και ξερεις τι σου γινεται

εμενα το κορσα 3500ευρω αξια αμαξι εκανα 3000ζημια και μου το επισκευασαν γιατι το κυνηγησα εγω να μη μου το βγαλουν ολικη

καραδοκουσε τοτε ο πατερας μου με το προσπεκτους απο το ματιζ στο χερι...
ath7 - Σαβ 13 Σεπ 2008, 11:58:10
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
καραδοκουσε τοτε ο πατερας μου με το προσπεκτους απο το ματιζ στο χερι...

Και μετα θα εκανες το Matiz κιτκαρο! Laughing

Αναστρεπτικες απο Nubira φρενα απο Captiva και μοτερ απο Camaro!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
volvos - Σαβ 13 Σεπ 2008, 12:06:01
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε εισαι οφ τοπικ
σε παρακαλω να επανελθεις στη ταξη

εδω κοροιδευουμε
α. το ζηση
β. το στεβε

εκ της κουρουκουκου τιμ
τααακης
Steve - Σαβ 13 Σεπ 2008, 13:04:00
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
Steve έγραψε:

ολικη δε βγαινει μονο οταν φτανει η ζημια την αξια αγορας αλλα και με πιο λιγα λεφτα αναλογα αν κρινει η ασφαλιστικη οτι ειναι ασυμφορη η επισκευη . . .

Τάκη, για ακόμα μια φορά, πάρε μου μια π**α.

Ολική βγαίνει μόνο όταν είναι ασύμφορη η επισκευή, ΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ.

ΤΟΤΕ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΙΔΙΟ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ.
volvos - Σαβ 13 Σεπ 2008, 13:09:40
Θέμα δημοσίευσης:
βγαλε το σκασμο πια
παπαγαλακι του κωλου

δηλαδη ενα αμαξι 20000ευρω
οταν κανεις 15000ευρω ζημια και η αξια του τρακαρισμενου οπως ειναι παλιοσιδερα ειναι 5000 θα στο φτιαξει?

πρεπει να ειναι το συνολο και αξιας ζημιας και αξιας τρακαρισμενου οπως ειναι παλιοσιδερα πανω απο τρεχουσα αξια συν οτι εκει αρχιζεις και τα κουλα περι μειωσης αξιας μεταπωλησης και παει πιο μακρυα η βαλιτσα αν θες να το ζορισεις

επισης ΠΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ δε σου δινει λεφτα οσο εχει μεταχειρισμενο
υπολογιζουν αξια παλιοσιδερα και σου την αφαιρουν οποτε παντα ΜΑ ΠΑΝΤΑ στις ολικες μπαινεις μεσα οικονομικα εκτος αν ξερεις πως να χειριστεις το συστημα
soler - Σαβ 13 Σεπ 2008, 13:42:35
Θέμα δημοσίευσης:
όχι ρε φίλε...

Άφού βλέπεις ότι όλα σε οδηγούν προς το τεκμήριο με φόρα...γιατί αντιστέκεσαι? Cool
kovac - Σαβ 13 Σεπ 2008, 18:16:32
Θέμα δημοσίευσης:
Άντε ρε συ Ζήση, περαστικά και αναμένουμε τη διάγνωση.. Sad
Giannis307 - Σαβ 13 Σεπ 2008, 19:26:34
Θέμα δημοσίευσης:
Kριμα και πανω που το ειχες φερει σε καλο δρομο....
Περαστικα και καλα αποτελεσματα.... Rolling eyes
sod - Σαβ 13 Σεπ 2008, 20:51:39
Θέμα δημοσίευσης:
Ζηση λαμαρινεs,φτιαχνονται αγορινα μου.Τα ιδια ειχα παθει κι εγω οταν ειχε πεσει καποιοs πανω μου...και το χειροτερο ηταν οτι τον εβλεπα να πεφτει πανω στο αμαξι μου Evil Evil Evil Ετυχωs να λεs που δεν ησουν μπροστα απο το αμαξι,θα χτυπαγε κι εσενα και τοτε θα ηταν ολα χειροτερα.Κουραγιο και ολα θα γινουν....
Road_Runner - Σαβ 13 Σεπ 2008, 21:49:17
Θέμα δημοσίευσης:
sod έγραψε:
Ζηση λαμαρινεs,φτιαχνονται αγορινα μου.Τα ιδια ειχα παθει κι εγω οταν ειχε πεσει καποιοs πανω μου...και το χειροτερο ηταν οτι τον εβλεπα να πεφτει πανω στο αμαξι μου Evil Evil Evil Ετυχωs να λεs που δεν ησουν μπροστα απο το αμαξι,θα χτυπαγε κι εσενα και τοτε θα ηταν ολα χειροτερα.Κουραγιο και ολα θα γινουν....

Όχι, Όχι.... το χειροτερο ήταν όταν εσύ επεφτες πανω μου...
sod - Σαβ 13 Σεπ 2008, 22:47:11
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
sod έγραψε:

Όχι, Όχι.... το χειροτερο ήταν όταν εσύ επεφτες πανω μου...

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
DimiP - Κυρ 14 Σεπ 2008, 01:19:46
Θέμα δημοσίευσης:
Κουραγιο Ζηση, αφου σε βρηκε και μεσα στην πυλωτη, ...πουθενα δεν εισαι ασφαλης Confused
ultra-one - Δευ 15 Σεπ 2008, 11:23:46
Θέμα δημοσίευσης:
Περαστικά Ζήση,

Τι να πω! Μεγάλη γκαντεμιά! Να πας να κάνεις αγιασμό!

Δεν έχουμε δει φώτο από μπροστά, αλλά πιστεύω δεν έχεις μεγάλη ζημιά.

υ.γ: Συμφωνώ ότι είναι ευκαιρία να βάλεις και το μεγάλο χαμόγελο Laughing Laughing Laughing
Pughell - Τρι 16 Σεπ 2008, 08:40:04
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
volvos έγραψε:
Steve έγραψε:

Τάκη, για ακόμα μια φορά, πάρε μου μια π**α.

Ολική βγαίνει μόνο όταν είναι ασύμφορη η επισκευή, ΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ.

ΤΟΤΕ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΙΔΙΟ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ.

Αν το αυτοκινητο εχει δεχθει ζημια στο σασι του,τοτε ο ιδιοκτητης μπορει να επικαλεστει αυτο το πραγμα και να ζητησει αντικατασταση(μιλαμε για σοβαρο χτυπημα,οχι να στραβωσει λιγο ενα ραμφος).
Βεβαια καμια ασφαλιστικη δεν το δεχεται ελπιζωντας οτι δεν προκειται να μπουνε στην χρονοβορα διαδικασια των δικαστηριων,οσοι παντως ειχαν την υπομονη και την οικονομικη δυνατοτητα για κατι τετοιο,δικαιωθηκαν... Cool
Ghost Dog - Τρι 16 Σεπ 2008, 09:30:10
Θέμα δημοσίευσης:
Περαστικα σου ρε Ζηση.... Crying or Very sad
(Μου φαινεται οτι τα Πεζακια μας πρεπει να τα βαζουμε σε <τολ>, οπως τα αεροσκαφη της Πολεμικης Αεροποριας, για να ειναι ασφαλη... )
Εχεις κανενα νεοτερο??
Τι παιζει? Rolling eyes
SnakeMJK - Παρ 19 Σεπ 2008, 21:59:02
Θέμα δημοσίευσης:
Χθες πέρασε ο εμπειρογνώμονας... Όλα καλά με καινούρια γνήσια ανταλλακτικά.... Σήμερα έγινε η παραγγελιά, έχουμε αναλυτικά:

- Μπροστά φουλ σετ προφυλακτήρα (με γρύλιες, μετώπες κλπ)
- Καπώ
- Μπροστά φανάρια
- Πίσω σετ προφυλακτήρα
- Πίσω δεξιά φανάρι

Τα ανταλλακτικά δεν ξέρω ακόμα πόσα φράγκα θα πάνε, γύρω στο χιλιάρικο τα κόβω, η εργασία θα είναι στα 1500, καθώς πέρα απ το βάψιμο, θέλουν ενα μικρό ρεκτιφιέ και τα δύο μπροστά φτερά, το πίσω δεξιά φτερό, το σημείο πίσω απ τον προφυλακτήρα πίσω δεξιά και μία μικρή γουβίτσα μπροστά, στο ύψος του φιλτροκουτιού. Αυτα!

Προφυλακτήρες, φανάρια από XS, μαύρο μεταλλικό στους καθρέφτες και καπάκια από RC.... Βίβες!

Α... Μου πε ο φαναρτζής ότι στην αποζημίωση ίσως χρειαστεί να πληρώσω ένα 5% με 10% των ανταλλακτικών, λόγω παλαιότητας του αυτοκινήτου, αλλά και πάλι αυτό δεν είναι σίγουρο. Θα ξέρω από Τρίτη...
volvos - Παρ 19 Σεπ 2008, 22:05:27
Θέμα δημοσίευσης:
παλαιοτητα ειναι αν θυμαμαι καλα 5% για καθε χρονο ζωης μετα το 2ο

αρα εσενα που ειναι καμποσων ετων....θα βγει ενα σεβαστο ποσο αλλα αν σου βαλει ο φαναρτζης εκπτωση στα ανταλλακτικα αυτη τη περνας στη παλαιοτητα

δηλάδη αν γραψει οτι τα πηρε με 20% εκπτωση στο τιμολογιο
και εχει βγαλει 25% παλαιοτητα η ασφαλεια θα πληρωσεις ενα 5%

ποιος ηρθε τελικα ονομα?
Steve - Παρ 19 Σεπ 2008, 22:48:16
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
παλαιοτητα ειναι αν θυμαμαι καλα 5% για καθε χρονο ζωης μετα το 2ο

Δεν συμφωνώ

volvos έγραψε:
δηλάδη αν γραψει οτι τα πηρε με 20% εκπτωση στο τιμολογιο
και εχει βγαλει 25% παλαιοτητα η ασφαλεια θα πληρωσεις ενα 5%

Συμφωνώ αλλά για να φτάσει 25%... θέλει κόπο Laughing
Road_Runner - Παρ 19 Σεπ 2008, 23:15:51
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Συμφωνώ αλλά για να φτάσει 25%... θέλει κόπο Laughing

Δεν θέλει κόπο.... Θέλει κώλο......
Αφου του καθησες του Βε... Πες το... μην ντρεπεσαι....
Steve - Παρ 19 Σεπ 2008, 23:22:43
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Δεν θέλει κόπο.... Θέλει κώλο......
Αφου του καθησες του Βε... Πες το... μην ντρεπεσαι....

Αν του κάθησα λέει? Embarassed

Και απλά για την ιστορία, αναφέρομαι στην παλαιότητα (που δεν τον συμφέρει να πάει 25%) και όχι στην έκπτωση ανταλλακτικών...

Μήπως είσαι γαύρος και συ? Laughing
soler - Σαβ 20 Σεπ 2008, 00:50:49
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Μήπως είσαι γαύρος και συ? Laughing

Όχι αυτός ευτυχώς είναι μόνο gay.
Lef205 - Σαβ 20 Σεπ 2008, 00:54:46
Θέμα δημοσίευσης:
Ζηση αφου αν χτυπουσες τα ψυγεια θα εβγαινε ολικη...μα γιατι δεν το εκανες? Laughing Laughing Laughing
SnakeMJK - Σαβ 20 Σεπ 2008, 08:24:48
Θέμα δημοσίευσης:
Έλα Θείε αηδίες... Razz

Το όνομα το χω κάπου γραμμένο, βαριέμαι τώρα...
Περι παλαιότητας, πάει βαριά μέχρι 15%, αλλά μου πε να περιμένω γύρω στο 5-10 όπως είπα, μπορεί και καθόλου, ανάλογα με την πολιτική της ασφαλιστικής.
volvos - Σαβ 20 Σεπ 2008, 09:08:02
Θέμα δημοσίευσης:
τελος 2ου χρονου 5%
τελος 3ου χρονου 10%
τελους 4ου χρονου 15%
τελος 5ου χρονου 20%
τλεος 6ου χρονου 25%

αυτη ειναι η επισημη πολιτικη της υδρογειου εδω και 10χρονια απο τοτε που ηταν υπευθυνος πραγματογνωμονων ο συνεταιρος του ξαδερφου μου και εκανα ακομα και εγω δουλειες εκει μεσα

γκε κε????
Pughell - Σαβ 20 Σεπ 2008, 09:41:59
Θέμα δημοσίευσης:
Κοριτσια η παλαιοτητα εχει καταργηθει απο το κρατος εδω και 5 χρονια τουλαχιστον... Wink
Το τί επικαλειται η καθε ασφαλιστικη με το τί ειναι νομιμο ειναι εντελως διαφορετικο.
volvos - Σαβ 20 Σεπ 2008, 09:44:27
Θέμα δημοσίευσης:
καλα τραγουδα
ωρες ωρες εισαι χειροτερος απο το steve

http://www.autotriti.gr/AUTOTRITI/_magazine/viewthema_AUTOTRITI.asp?id_thema=35575

αυτα ισχυουν επισημα και με βαση αυτα πλεον πατανε οι ασφαλιστικες εταιρειες σου οριζουν αξια οχηματος τη δεδομενη στιγμη και αντιστοιχα για ανταλλακτικα παλαιοτητα...δεδικασμενο υπαρχει μη τη πεταξεις....
Pughell - Σαβ 20 Σεπ 2008, 11:09:29
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδη εισαι ξερολας,η φορολογητεα αξια του αυτοκινητου δεν εχει καμια απολυτως σημασια στην περιπτωση του ατυχηματος οπου δεν φταις εσυ για αυτον ακριβως τον λογο το πισωκινητο Kadett που μας ηρθε στην αντιπροσωπεια που δουλευα(το 2002),αλλαξε δυο ολοκαινουργιες πορτες χωρις να πληρωσει καν φραγκο.
Αλλα τοσο μλκας εισαι και εσυ και ολοι οσοι δεν ξερετε να ψαξετε που οι μονες πηγες σας ειναι το web και οχι και κανενα δεδικασμενο περιστατικο. Cool
Οποτε ασε την πιπιλα και αν δεν ξερεις τι εχει "παιχτει" σε αναλογο σκηνικο,ασε να λεει κανενας αλλος. Wink

Το Kadett που προαναφερω ηταν ενος εμπειρογνωμονα και,φυσικο ηταν,ηξερε τι μπορουσε να απαιτησει και τι οχι.
Ετσι ακριβως αλλαχτηκαν τα ανταλλακτικα που επαθαν ζημια με εντελως καινουργια χωρις φυσικα να πληρωσει τιποτα.
Και εννοειται οτι δικαστηριο,κλπ δεν εγινε καθως η ασφαλιστικη ηξερε τι μπορει να απαιτησει και τι οχι καθως ετυχε στην περιπτωση της περιπτωσης. Cool

Απλα οπως ειπα και παραπανω η αμαθεια/ημιμαθεια μας σε συνδυασμο με τους κακους επαγγελματιες του χωρου μας κανουν να πληρωνουμε εμεις την νυφη προκειμενου να μην χαλασει το ολο κλιμα,ασχετα αν η νομοθεσια και ολα τα υπολοιπα νομιμοποιουν αλλες διαδικασιες.
volvos - Σαβ 20 Σεπ 2008, 11:18:32
Θέμα δημοσίευσης:
oντως εχεις δικιο 10χρονια μεσα στις ασφαλειες
με ξαδρφο που εχει πρακτορειο
το συνεταιρο του υπευθυνο πραγματογνωμονων
ακομα και μενα ειχε χωσει και δουλευα εκει μεσα παρατυπα
με καμια 200αρια αυτοκινητα πελατες
με καμια 10αρια κολλητους φαναρτζηδες
με πανω απο 100περιπτωσεις τρακαρισματων και 2 θανατηφορα

δε ξερω τι μου γινεται στο συγκεκριμενο θεμα
εχεις απολυτο δικιο

παπαγαλακι του κωλου
vol.2

υ.γ. ξεχασα και τα 3 δικαστηρια απο τις 3 ολικες που ειχα κανει στο κορσα η μια με τραυματισμο και αστικο-ποινικο σε παπα Laughing που πηγα ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ στα δικαστηρια και λουστηκα το συστημα....
Pughell - Σαβ 20 Σεπ 2008, 11:43:32
Θέμα δημοσίευσης:
Το οτι ο ξαδερφος σου ειναι ασφαλιστικος πρακτορας βρε καθυστερημενε τι σημαινει Question ,οτι εχει πληρη επιγνωση ολων των δεδικασμενων υποθεσεων παρομοιας περιπτωσης; Cool
Και εγω εγω γνωστο ασφαλιστη αλλα ολα γινονται μεσα στα κεντρικα της εκαστοτε ασφαλειας οχι στα γραφεια του καθε πρακτορα του κωλου.
Η΄επειδη εσυδουλευες εκει μεσα,πηγαινες και εκανες τις εκτιμησεις μονος σου ως πραγματογνωμονας... Rolling eyes
Εκτος και αν ο συνεργατης που ειχε ηταν προεδρος του σωματειου πραγματογνωμων Αττικης αλλα και παλι σιγα μην στο ελεγε μπροστα σου... Laughing

Και εγω δεν το ηξερα,κατα τυχη το εμαθα καθως μπηκα μεσα στο γραφειο του φανοποιειου εκεινη την στιγμη,ακουσα το σκηνικο και εμεινα με ανοιχτο το στομα. Shocked

Ασχετα με αυτο,εσυ αν σου χτυπησουν το 206,κατσε να φας κανονικα την παλαιοτητα στον κωλο,εγω αν παθω το ιδιο με το 13αρι,θα το παω δικαστικως για να δουμε ποιος θα παρει τι... Cool
Μεχρι τοτε,αντι να λες οτι μαλ***α θες,ασε καποιους που εχουν το κουραγιο και την οικονομικη ανεση να διεκδικουν το δικιο τους και τον ιδρωτα με τον οποιο πληρωσαν το αυτοκινητο τους.
Καπιταλοσκυλο... Laughing
SnakeMJK - Σαβ 20 Σεπ 2008, 12:46:23
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω διαβάσει περιπτώσεις στο κέντρο προστασίας καταναλωτών όπου όσοι απείλησαν ότι θα κινηθούν δικαστικώς, πήραν πλήρης αποζημίωση των καινούριων ανταλλακτικών, ενώ σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση που πήγε δικαστήριο δεν κέρδισε η ασφαλιστική. Το θέμα είναι ότι τα λεφτά θα τα πάρεις μετά από δύο χρόνια, στην καλύτερη περιπτωση, όπου θα χουν χάσει έτσι και αλλιώς ένα 5 με 10% της αξίας τους Razz Προσωπικά, ανάλογα με το ποσό που θα μου πουν να καλύψω θα κινηθώ και ανάλογα.
volvos - Σαβ 20 Σεπ 2008, 13:11:23
Θέμα δημοσίευσης:
στελιο ωρες ωρες εισαι τελειως αξιολυπητος
το μυαλο σου κολλαει πιο πολυ και απο αλβανιδας καθαριστριας

λοιπον το λεω για τελευταια φορα.
η παλαιοτητα στα ανταλλακτικα ειδικα για αυτοκινητα ανω των 3ετων
ειναι δεδικασμενη και υπαρκτο νομικο δικαιωμα καθε ασφαλιστικης εταιρειας .

το αν εσυ στο τελος στο δικαστηριο θα τη συμψηφισεις ολη ή μερος της με την απαξιωση αγοραστικης αξιας αυτοκινητου ηθικες βλαβες κλπ ειναι αλλου παππα ευαγγελιο που απαξιω να το αναλυσω σε ενα παπαγαλακι που απεκτησε αποψη επειδη μπηκε σε ενα φαναρτζη μια φορα και ειδε ενα σκηνικο που δε λεει τιποτα.

δουλευω 10χρονια σαν ασφαλιστης στο ξαδερφο μου( απο φοιτητης για να βγαζω το χαρτηλικι μου)
εχω δουλεψει διπλα σε υπευθυνο πραγματογνωμονων μεσα στα κεντρικα της εταιρειας που τρακαρε ο ζησης
εχω 200αυτοκινητα πελατες δικα μου ακομα και τωρα που δεν
ασχολουμαι
εχω λουστει τις γκρινιες τους για πανω απο 100υποθεσεις τρακαρισματων τους
εχω δει τουλαχιστον 15 απο αυτες στα δικαστηρια με 2 θανατηφορα και 3 δικες μου υποθεσεις και απο αυτα και μονο μου φτανει να εχω αποψη και γνωμη σε σχεση με σενα που ειδες ακουσες και για μια ακομα φορα πεταχτηκες να πεις τη μαλ***α σου και μετα χτυπιεσαι να την υπερασπιστεις....

καποιες φορες ειναι καλυτερα να μασας παρα να μιλας γιατι θα παρεις κανενα καημενο στο λαιμο του και θα τρεχει να το παιξει μαγκας στα δικαστηρια-ασφαλιστικες και οταν φαει το καυλι του γιγαντα στο κωλο θα του λες μα ετσι ακουσα οτι εκανε ο ταδε και ο ταδε. για αυτο σκασε λοιπον

φιλικα
τακης
volvos - Σαβ 20 Σεπ 2008, 13:36:16
Θέμα δημοσίευσης:
kai για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους.
οταν εχετε τετοια προβληματα και αντιδικιες

πρωτα τα λυνετε συζητητατε -χωνετε καντηλια στον ασφαλιστη- σας και ακουτε τι εχει να σας προτεινει και πως μπορει σας βοηθησει
γιατι ολοι εχουν τις ακρες τους αν θελουν να βοηθησουν...

και μετα ακουτε το καθε παπατζα και μαγκα δεξια αριστερα...
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ - Σαβ 20 Σεπ 2008, 14:00:38
Θέμα δημοσίευσης:
Παναγιώτη να σε ρωτήσω κάτι άσχετο??

Αυτές οι 3 υποθέσεις που λές κάνουν τα πράγματα πιό λιανά για σενα....

Εκτός από πρόβατα και βοσκούς με το 206 φαίνεται πως έχεις μητρώο και με το corsa....κυνηγόντας παπάδες!!

χαχαχαχαχαχαχα Laughing Laughing Laughing Laughing

Χούμορ για αποφόρτιση του κλιματος.... Laughing Laughing

Υ.γρ. μπορεί να γίνει καμμια παραποντιά-λαμογια μέσω μεικτής να βάλω μοτέρ από civic type-r EP3?? Laughing Laughing
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ - Σαβ 20 Σεπ 2008, 14:06:30
Θέμα δημοσίευσης:
Α Ζήση δές το θετικά!!

Πλέον μπορείς να ισχυριστείς ότι στον πίσω προφυλακτήρα σου έιχες εναν εκπληκτικό διαχύτη 50κιλών downforce by memsound exclusive desing....προσαρμοσμενο με πολυεστέρα tuning skills Laughing Laughing Laughing Laughing

Πέραν της πλάκας καλά ξεμπερδέματα, να πώ και γώ το παπαγαλίστικό μου... έχω ακούσει πως καλό θα ήταν να μή δηλωθεί ότι ο οδηγός-πιώμα ήταν πιώμα γιατί ''λέει'' (παπαγαλ παπαγάλ) ότι οι ασφαλιστικές δεν αναλαμβάνουν τότε....

Γκουρού τι λές?? Laughing Laughing
MEMsound - Σαβ 20 Σεπ 2008, 14:23:06
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε:
Υ.γρ. μπορεί να γίνει καμμια παραποντιά-λαμογια μέσω μεικτής να βάλω μοτέρ από civic type-r EP3?? Laughing Laughing

αχαχαχαχαχ
γυρευοντας πας μου φαίνεται!!!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing

ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε:
Πλέον μπορείς να ισχυριστείς ότι στον πίσω προφυλακτήρα σου έιχες εναν εκπληκτικό διαχύτη 50κιλών downforce by memsound exclusive desing....προσαρμοσμενο με πολυεστέρα tuning skills Laughing Laughing Laughing Laughing

ετσι ετσι...
τους εχουμε σε προσφορά αυτή την περίοδο!
τελευταία κομμάτια!!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing
Pughell - Δευ 22 Σεπ 2008, 09:20:49
Θέμα δημοσίευσης:
Πανουλη εσυ που στο ασφαλιστικο γραφειο τα εχεις δει ολα μα ολα,ασε εμας τους ταπεινους εργαζομενους στον εξειδικευμενο κλαδο να εχουμε την δικη μας αποψη και να αντιμετωπιζουμε αναλογα τα διαφορα προβληματα μας...
Μεχρι τοτε παντως,μην νομιζεις οτι εισαι ο μοναδικος ασφαλιστης με την Χ εμπειρια σε ολα τα θεματα που αφορουν ατυχηματα. Cool

Οπως ειπα,πληρωνε εσυ παλαιοτητα και ασε εμας του μ@λ@κες να κυνηγαμε τον ιδρωτα μας στα δικαστηρια.... Rolling eyes

Υ.Γ.Απο οτι θυμαμαι,λεω εγω τωρα Rolling eyes ,ο ασφαλιστικος πρακτορας ποτε δεν πληρωνει απο την τσεπη του κατι,μονον η ιδια η ασφαλιστικη,κοινως ασχετα με το ατυχημα,εκεινος δεν εμπλεκεται καθολου στην εκτιμηση/πληρωμη.
Επισης ουτε παρεβρισκεται σε δικαστηρια,πραγματογνωμοσυνες και λοιπα events εκτιμησης και αποδοσης δικαιωσυνης.
Βεβαια τι σου λεω τωρα,εσυ ως μεγας ασφαλιστης τα γνωριζεις ηδη ολα αυτα οποτε... Laughing
volvos - Δευ 22 Σεπ 2008, 09:28:11
Θέμα δημοσίευσης:
απολυτα σωστος...οι πιο πολλοι ασφαλιστες δε ξερουν που πανε
τα τεσσερα . αμα τους πεις λεξεις τυπου χιαστη
καλιμπρα και λοιπα σε κοιτανε σα διαστημοπλοιο

ελα ομως που επεσες στη περιπτωση ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ

υ.γ. για τη παλαιοτητα στο λεω ξανα μη κοκορευεσαι.
εχω δει δεδικασμενα...σε αυτοκινητα πανω των 3 ετων το ξανατονιζω να κοβουν παλαιοτητα στο δικαστηριο. απλα σου ξαναλεω εκει θα τα παρεις πισω ολα ή μερος τους απο απαξιωση αξιας ηθικες βλαβες ταξι μεταφορικα και χιλιες δυο αλλες μαλ***ες....
απλα πλεον ετσι που ειναι τα οικονομικα των ασφαλιστικων η κουβεντα
''θα σας παω δικαστηρια ειναι παρανομο αυτο που λετε-κανετε''
απλα δε πιανει

υπαρχουν βεβαια πουστιες για τα παντα και για αυτο αλλα αποκλειεται να τις ξερει ο καθε ενας δεξια και αριστερα...
και προφανως ουτε εσυ που δε ξερεις αλλα πιο στοιχειωδη Cool

αμα δε με πιστευεις ρωτα κανα δικηγορο αυτος ειναι αρμοδιος οχι ο καθε τυχαρπαστος ασφαλιστης

y.g.τωρα που το θυμηθηκα προφανως αφου εισαι τοσο σχετικος με το συστημα θα ξερεις οτι ειδικα σε ζημιες φιλικου διακανονισμου οι ζημιες-επιταγες-συμφωνιες γινονται και μεσω του πρακτορειου αμα εισαι σωστος απεναντι στο πελατη δεν τον αφηνεις να τρεχει στην ασφαλιστικη . . . αρα λουζεσαι καθε διαφωνια πελατη-πραγματογνωμονα-φαναρτζη-εκτιμητη....
drdino - Δευ 22 Σεπ 2008, 11:56:35
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Κοριτσια η παλαιοτητα εχει καταργηθει απο το κρατος εδω και 5 χρονια τουλαχιστον... Wink
Το τί επικαλειται η καθε ασφαλιστικη με το τί ειναι νομιμο ειναι εντελως διαφορετικο.

+1

Όταν μας τον φόρεσαν από πίσω στο 406, η Ιντερσαλόνικα επικαλούνταν την παλαιότητα και έκοβε διάφορα. Για πολλούς λόγους πήγαμε δικαστικά, και εκεί φυσικά όχι μόνο δεν ίσχυε η παλαιότητα, αλλά επιδίκασαν και μερικά +++. Laughing
Pughell - Δευ 22 Σεπ 2008, 12:02:41
Θέμα δημοσίευσης:
Εγκω αγκαπη μου ντεν κανω ποτε φιλικο ντιακανονισμο... Cool
Γενικα υπαρχουν περιπτωσεις οπου οι οδηγοι δεν ειναι εντελως ενημεροι για τον κωδικα οποτε προτιμω να ερχεται η αστυνομια παρα να μπλεκω σε διαδικασιες "Εκανα λαθος,δεν το προσεξα,κλπ,κλπ...".
Και επειδη οπως πολυσωστα ειπες και ξερεις,πραγματογνωμονες,φαναρτζηδες και λοιποι εμπλεκομενοι ειναι ο ορισμος της μιζας(γνησια τιμολογια με ιμιτασιον ανταλλακτικα,κλπ),καλυτερα οταν γινονται τετοιες δουλειες,να γινονται μεσα σε αντιπροσωπειες ή με ανθρωπους που πραγματικα εμπιστευεστε. Wink

Απο εκει και περα οταν πια πας δικαστικα,δεν προκειται το δικαστηριο να σε δικαιωσει για τα ωραια σου τα ματια αλλα γιατι οπως ειπα και νωριτερα,νομικα δεν υφισταται παλαιοτητα.
Και οπως ακριβως ο νομος υποχρεωνει τα εργοστασια να παραγουν ανταλλακτικα για το καθε αυτοκινητο μεχρι να περασουν 25 χρονια απο την ημερομηνια ληξης της παραγωγης του και μαλιστα με τιμες που δεχονται ολες τις νομιμες αυξησεις καθε χρονο,το ιδιο ακριβως επικαλεισαι και οταν γινει ενα ατυχημα που δεν φταις.

Προσοχη βεβαια!!! Exclamation
Τονισα οτι μιλαμε για σεβαστο ατυχημα και οχι φτερο-φαναρι,κλπ αλλα επισκευες που απαγορευονται απο το ιδιο το ΚΤΕΟ(πχ επισκευη-αλλαγη ουρανου) ή επισκευες που αλλαζουν κατα πολυ την αξια μεταπωλησης του αυτοκινητου(σασι δηλαδη).
SnakeMJK - Παρ 26 Σεπ 2008, 10:27:37
Θέμα δημοσίευσης:
Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας... Τα ανταλλακτικά (μπρος πίσω προφυλακτ, καπω, μπροστά φανάρια, και πίσω δεξί φανάρι) έφτασαν τα 1510 ευρώ Razz και φαναρτζοδουλειά 1200 ευρώ. Δεν είν' κακό....

Κάτι τέτοια βλέπω και σκέφτομαι αν πάρω καινούριο αμάξι και γίνει κανά παρόμοιο, πόσο θα πάει η ζημιά; 10 χιλιάρικα;
Steve - Παρ 26 Σεπ 2008, 10:33:24
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Κάτι τέτοια βλέπω και σκέφτομαι αν πάρω καινούριο αμάξι και γίνει κανά παρόμοιο, πόσο θα πάει η ζημιά; 10 χιλιάρικα;

Αν σε καλύπτει η ασφάλεια, μη σε νοιάζει πόσο θα πάει.

Αν ΔΕΝ σε καλύπτει, τότε να σε νοιάζει Laughing
ath7 - Παρ 26 Σεπ 2008, 13:33:59
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Τα ανταλλακτικά (μπρος πίσω προφυλακτ, καπω, μπροστά φανάρια, και πίσω δεξί φανάρι)

Το μεγαλο χαμογελο? Twisted evil
SnakeMJK - Παρ 26 Σεπ 2008, 15:04:20
Θέμα δημοσίευσης:
Εδώ έβαλα προβολείς ομίχλης.... στο χαμόγελο θα κολλάγαμε; Razz Razz Razz
STELIOS - Παρ 26 Σεπ 2008, 15:57:00
Θέμα δημοσίευσης:
Αν βαλεις φαναρακια ομιχλης και το προφ. με το μεγαλο χαμογελο Very happy (αντι για τιο μικρο Smile ) θα χρειαστεις και αλλους θολους (μονο το μπροστα κοματι) 2Χ15 ευρω
ath7 - Κυρ 28 Σεπ 2008, 15:13:16
Θέμα δημοσίευσης:
Ζηση το ειδαμε καθως φευγαμε!

Απλα το αμαξι εδειξε πολυ ασχημα!

Κορυφαιο το κοψιμο του προφηλακτηρα και η εξατμιση! Laughing Laughing
Να ανεβασεις φωτο τα σπαει! Laughing

Clapping Clapping Clapping Clapping Clapping
Steve - Δευ 29 Σεπ 2008, 01:31:09
Θέμα δημοσίευσης:
Πρέπει να είναι το πρώτο 5θυρο ασημί που έχω δει με βαμμένα τα πλαστικά στο χρώμα του αμαξώματος Laughing
ath7 - Δευ 29 Σεπ 2008, 15:06:09
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
5θυρο ασημί

Ανθρακι δεν ειναι?
Rolling eyes
Steve - Δευ 29 Σεπ 2008, 15:12:10
Θέμα δημοσίευσης:
ath7 έγραψε:
Steve έγραψε:
5θυρο ασημί

Ανθρακι δεν ειναι?
Rolling eyes

Gris Sidobre

Gris

Γκρί

ΟΥΓΚΑ ΜΠΟΥΓΚΑ
ath7 - Δευ 29 Σεπ 2008, 16:15:56
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
ΟΥΓΚΑ ΜΠΟΥΓΚΑ

Ρε Steve που να καταλαβω τον τροπο που μιλας! Silly

Ανθρακι φαινετε! Cool
Steve - Δευ 29 Σεπ 2008, 16:16:58
Θέμα δημοσίευσης:
ath7 έγραψε:
Ανθρακι φαινετε! Cool

Άμα ήταν έτσι τα ανθρακί, θα το έβαφα αύριο Laughing
SnakeMJK - Τρι 04 Νοέ 2008, 14:53:29
Θέμα δημοσίευσης:
Για να κλείσει και αυτή η ιστορία... παρόλο ότι καθυστέρησε λίγο να με πληρώσει η ασφαλιστική του άλλου, πήρα όλο το ποσό της αποζημίωσης με γνήσια καινούρια ανταλλακτικά. Ποτέ μην αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη τους...
z@ck! - Τρι 04 Νοέ 2008, 15:21:43
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Για να κλείσει και αυτή η ιστορία... παρόλο ότι καθυστέρησε λίγο να με πληρώσει η ασφαλιστική του άλλου, πήρα όλο το ποσό της αποζημίωσης με γνήσια καινούρια ανταλλακτικά. Ποτέ μην αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη τους...

Δηλαδη δεν πληρωσες παλαιοτητα ετσι?
SnakeMJK - Τρι 04 Νοέ 2008, 15:46:44
Θέμα δημοσίευσης:
Ούτε 1 ευρώ.
Πάνος - Τρι 04 Νοέ 2008, 16:09:07
Θέμα δημοσίευσης:
Βαλε και καμια φωτο ετσι για να κλεισει αυτη η ενοτητα ευχαριστα.
MEMsound - Τρι 04 Νοέ 2008, 18:36:36
Θέμα δημοσίευσης:
ωπα
ωπα...
φωτο εγω...
σε λιγο...
μια χαρα το αμαξάκι... Wink

μιιιιιισσσσσσό (και κάτι) λεπτό...
Road_Runner - Τρι 04 Νοέ 2008, 19:12:11
Θέμα δημοσίευσης:
Περασε το μισο..
MEMsound - Τρι 04 Νοέ 2008, 20:21:55
Θέμα δημοσίευσης:
sorry ρε πηζω σημερα στο μαγαζι με δουλεια και κάτι αλλα

πάντως...
μια χαρα το βλέπω
υγιέστατο...

http://i26.photobucket.com/albums/c104/psclub/track_days/afidnes_29_10_08/DSC_4502zhshs.jpg

Cool Cool

(τις υπόλοιπες μόλις βρω χρόνο, σορρυ για την καθυστερηση)
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες