| Steve έγραψε: |
|
Αν υπήρξε μέθη, πληρώνεσαι από την ασφαλιστική του και η ασφαλιστική του πληρώνει εσένα. Αν δεν υπήρξε μέθη, πληρώνεσαι από την ασφαλιστική του. |
| Road_Runner έγραψε: | ||
| Κριμα φιλαρακι.... Και δεν φαινεται τοσο μεγαλη η ζημια ρε συ Αν χρειαστεις κανενα ανταλακτικο ποθ εχς πες μου..
Δεν καταλαβα την διαφορα.... |
| .
Για να βγει ολική το αμάξι, πρέπει το κόστος επισκευής να ξεπερνάει το κόστος αγοράς του αυτοκινήτου σαν μεταχειρισμένο, ήτοι να ξεπερνάει την τιμή του στον πίνακα του Auto Τρίτη. . |
| volvos έγραψε: |
| σε καινουργια αμαξια ειναι ακομα και αν ειναι λιγο πιο πανω απο το μισο της τιμης του |
| καραδοκουσε τοτε ο πατερας μου με το προσπεκτους απο το ματιζ στο χερι... |
| volvos έγραψε: | ||
aytes τις μαλ***ες να μην εγραφες παντογνωστη μου και να μην τον ειχες 30ποντους και θα ηταν ο κοσμος πιο ευτυχισμενος! ολικη δε βγαινει μονο οταν φτανει η ζημια την αξια αγορας αλλα και με πιο λιγα λεφτα αναλογα αν κρινει η ασφαλιστικη οτι ειναι ασυμφορη η επισκευη . . . σε καινουργια αμαξια ειναι ακομα και αν ειναι λιγο πιο πανω απο το μισο της τιμης του |
Ετυχωs να λεs που δεν ησουν μπροστα απο το αμαξι,θα χτυπαγε κι εσενα και τοτε θα ηταν ολα χειροτερα.Κουραγιο και ολα θα γινουν.... | sod έγραψε: |
Ζηση λαμαρινεs,φτιαχνονται αγορινα μου.Τα ιδια ειχα παθει κι εγω οταν ειχε πεσει καποιοs πανω μου...και το χειροτερο ηταν οτι τον εβλεπα να πεφτει πανω στο αμαξι μου Ετυχωs να λεs που δεν ησουν μπροστα απο το αμαξι,θα χτυπαγε κι εσενα και τοτε θα ηταν ολα χειροτερα.Κουραγιο και ολα θα γινουν.... |
| Road_Runner έγραψε: | ||
Όχι, Όχι.... το χειροτερο ήταν όταν εσύ επεφτες πανω μου... |
| Steve έγραψε: | ||||
Τάκη, για ακόμα μια φορά, πάρε μου μια π**α. Ολική βγαίνει μόνο όταν είναι ασύμφορη η επισκευή, ΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ. ΤΟΤΕ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΙΔΙΟ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ. |
| παλαιοτητα ειναι αν θυμαμαι καλα 5% για καθε χρονο ζωης μετα το 2ο |
| δηλάδη αν γραψει οτι τα πηρε με 20% εκπτωση στο τιμολογιο
και εχει βγαλει 25% παλαιοτητα η ασφαλεια θα πληρωσεις ενα 5% |
|
Συμφωνώ αλλά για να φτάσει 25%... θέλει κόπο |
| Road_Runner έγραψε: |
| Δεν θέλει κόπο.... Θέλει κώλο......
Αφου του καθησες του Βε... Πες το... μην ντρεπεσαι.... |
|
Μήπως είσαι γαύρος και συ? |
| ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε: |
| Υ.γρ. μπορεί να γίνει καμμια παραποντιά-λαμογια μέσω μεικτής να βάλω μοτέρ από civic type-r EP3?? |
| ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε: |
| Πλέον μπορείς να ισχυριστείς ότι στον πίσω προφυλακτήρα σου έιχες εναν εκπληκτικό διαχύτη 50κιλών downforce by memsound exclusive desing....προσαρμοσμενο με πολυεστέρα tuning skills |
| Pughell έγραψε: |
| Κοριτσια η παλαιοτητα εχει καταργηθει απο το κρατος εδω και 5 χρονια τουλαχιστον... Το τί επικαλειται η καθε ασφαλιστικη με το τί ειναι νομιμο ειναι εντελως διαφορετικο. |
| SnakeMJK έγραψε: |
| Κάτι τέτοια βλέπω και σκέφτομαι αν πάρω καινούριο αμάξι και γίνει κανά παρόμοιο, πόσο θα πάει η ζημιά; 10 χιλιάρικα; |
| Τα ανταλλακτικά (μπρος πίσω προφυλακτ, καπω, μπροστά φανάρια, και πίσω δεξί φανάρι) |
| 5θυρο ασημί |
| ath7 έγραψε: | ||
Ανθρακι δεν ειναι? |
| ΟΥΓΚΑ ΜΠΟΥΓΚΑ |
| ath7 έγραψε: |
| Ανθρακι φαινετε! |
| Για να κλείσει και αυτή η ιστορία... παρόλο ότι καθυστέρησε λίγο να με πληρώσει η ασφαλιστική του άλλου, πήρα όλο το ποσό της αποζημίωσης με γνήσια καινούρια ανταλλακτικά. Ποτέ μην αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη τους... |