Steve έγραψε: |
Αν υπήρξε μέθη, πληρώνεσαι από την ασφαλιστική του και η ασφαλιστική του πληρώνει εσένα. Αν δεν υπήρξε μέθη, πληρώνεσαι από την ασφαλιστική του. |
Road_Runner έγραψε: | ||
Κριμα φιλαρακι.... Και δεν φαινεται τοσο μεγαλη η ζημια ρε συ ![]() Αν χρειαστεις κανενα ανταλακτικο ποθ εχς πες μου..
Δεν καταλαβα την διαφορα.... ![]() |
.
Για να βγει ολική το αμάξι, πρέπει το κόστος επισκευής να ξεπερνάει το κόστος αγοράς του αυτοκινήτου σαν μεταχειρισμένο, ήτοι να ξεπερνάει την τιμή του στον πίνακα του Auto Τρίτη. . |
volvos έγραψε: |
σε καινουργια αμαξια ειναι ακομα και αν ειναι λιγο πιο πανω απο το μισο της τιμης του |
καραδοκουσε τοτε ο πατερας μου με το προσπεκτους απο το ματιζ στο χερι... |
volvos έγραψε: | ||
aytes τις μαλ***ες να μην εγραφες παντογνωστη μου και να μην τον ειχες 30ποντους και θα ηταν ο κοσμος πιο ευτυχισμενος! ολικη δε βγαινει μονο οταν φτανει η ζημια την αξια αγορας αλλα και με πιο λιγα λεφτα αναλογα αν κρινει η ασφαλιστικη οτι ειναι ασυμφορη η επισκευη . . . σε καινουργια αμαξια ειναι ακομα και αν ειναι λιγο πιο πανω απο το μισο της τιμης του |
sod έγραψε: |
Ζηση λαμαρινεs,φτιαχνονται αγορινα μου.Τα ιδια ειχα παθει κι εγω οταν ειχε πεσει καποιοs πανω μου...και το χειροτερο ηταν οτι τον εβλεπα να πεφτει πανω στο αμαξι μου ![]() ![]() ![]() |
Road_Runner έγραψε: | ||
Όχι, Όχι.... το χειροτερο ήταν όταν εσύ επεφτες πανω μου... |
Steve έγραψε: | ||||
Τάκη, για ακόμα μια φορά, πάρε μου μια π**α. Ολική βγαίνει μόνο όταν είναι ασύμφορη η επισκευή, ΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ. ΤΟΤΕ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΙΔΙΟ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ. |
παλαιοτητα ειναι αν θυμαμαι καλα 5% για καθε χρονο ζωης μετα το 2ο |
δηλάδη αν γραψει οτι τα πηρε με 20% εκπτωση στο τιμολογιο
και εχει βγαλει 25% παλαιοτητα η ασφαλεια θα πληρωσεις ενα 5% |
Συμφωνώ αλλά για να φτάσει 25%... θέλει κόπο ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Δεν θέλει κόπο.... Θέλει κώλο......
Αφου του καθησες του Βε... Πες το... μην ντρεπεσαι.... |
Μήπως είσαι γαύρος και συ? ![]() |
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε: |
Υ.γρ. μπορεί να γίνει καμμια παραποντιά-λαμογια μέσω μεικτής να βάλω μοτέρ από civic type-r EP3?? ![]() ![]() |
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε: |
Πλέον μπορείς να ισχυριστείς ότι στον πίσω προφυλακτήρα σου έιχες εναν εκπληκτικό διαχύτη 50κιλών downforce by memsound exclusive desing....προσαρμοσμενο με πολυεστέρα tuning skills ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pughell έγραψε: |
Κοριτσια η παλαιοτητα εχει καταργηθει απο το κρατος εδω και 5 χρονια τουλαχιστον... ![]() Το τί επικαλειται η καθε ασφαλιστικη με το τί ειναι νομιμο ειναι εντελως διαφορετικο. |
SnakeMJK έγραψε: |
Κάτι τέτοια βλέπω και σκέφτομαι αν πάρω καινούριο αμάξι και γίνει κανά παρόμοιο, πόσο θα πάει η ζημιά; 10 χιλιάρικα; |
Τα ανταλλακτικά (μπρος πίσω προφυλακτ, καπω, μπροστά φανάρια, και πίσω δεξί φανάρι) |
5θυρο ασημί |
ath7 έγραψε: | ||
Ανθρακι δεν ειναι? ![]() |
ΟΥΓΚΑ ΜΠΟΥΓΚΑ |
ath7 έγραψε: |
Ανθρακι φαινετε! ![]() |
Για να κλείσει και αυτή η ιστορία... παρόλο ότι καθυστέρησε λίγο να με πληρώσει η ασφαλιστική του άλλου, πήρα όλο το ποσό της αποζημίωσης με γνήσια καινούρια ανταλλακτικά. Ποτέ μην αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη τους... |