volvos έγραψε: |
de πατε προς νοτια μερια γιατι θα γυρναω απο πατρα
αλλωστε ωροπο τι να δειτε? μπιαχ... παμε ξυλοκαστρο στην οικοδομη του αρη θα κατουρησουμε ολοι και θα πεσει ![]() |
sod έγραψε: |
να βρεθουμε μετα τα πρωτα διοδια κατα τιs 11???
|
Jim207GT έγραψε: |
Άμα είναι για Ωροπό εγώ θα πάρω τον Χάρη ξέρει αυτός ![]() ![]() ![]() |
de πατε προς νοτια μερια γιατι θα γυρναω απο πατρα
αλλωστε ωροπο τι να δειτε? μπιαχ... παμε ξυλοκαστρο στην οικοδομη του αρη θα κατουρησουμε ολοι και θα πεσει ![]() |
Πάνος έγραψε: |
Ενα τηλεφωνο με πμ καποιου παιδιου που θα ειναι σιγουρα ετσι ωστε να μιλησουμε σε περιπτωση που ερθω και εγω.
Επισης καποιο σημειο συναντησης; |
Angry_Punisher έγραψε: |
Αμα ειναι ο ath7 ο jim207 και ο zaf ειμαι μεσα μονο που ο zaf να με παρει ενα τηλ γιατι δεν ξερω τον δρομο. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Μηπωs να πηγαιναμε καμια βολτιτσα τωρα που ο καιροs ειναι ακομα καλos????Την αλλη Κυριακη προs Ωροπο και να βρεθουμε μετα τα πρωτα διοδια κατα τιs 11???
Ετσι για να θυμηθουμε λιγο τα παλια.... ![]() ![]() ![]() ![]() Τι λετε ![]() ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
γιατι αλλιως θα λιωσεις ζαχαρένιε μου ![]() ![]() |
Jim207GT έγραψε: |
Εγώ πάντος δεν γουστάρω να τους πληρώσω(διοδια). Όποτε πάω προς τα πάνω πάω από Αγ.Στεφανο και συνεχίζω παράλληλα και βγαίνω Σχηματάρι. Στο γύρνα είναι τζαμπέ. Δέν είναι για τα λεφτά αλλά θεωρώ οτι για να πληρώσω κάτι πρέπει να παίρνω και αντίστοιχες υπηρεσίες. Γενικά έχω να πληρώσω διόδια(εθνικών οδών) εδώ και πολλούς μήνες. |
και μετα ολοι μαζι πατε απο παραδρομο γκουντις και ντριφτοπιστα ![]() |
soler έγραψε: | ||
Θα τους πληρώσεις την κυριακή για χάρη της παρέας...άσε τις μαλ***ες ![]() |
α οκ...
πάντως αν θέλετε μπορουμε να πάμε για καφέ λιγο μετα την χαλκίδα στο Λευκαντι... εχει μια καφετερια σουπερ μπροστα στην θάλασσα (μας ειχε πάει κάποτε ο Μάνος αν θυμαστε)... και μια ταβερνα επίσης σουπερ (λίγο πιο πριν)... και μετα γυρνάμε για απογευματινό καφεδοπαγωτάκι στον πεζόδρομο της Χαλκίδας... οχι οτι με οτιδηποτε αλλο εχω πρόβλημα βεβαια... ![]() ![]() |
α by the way δεν εχω αμαξι αν ερθω κυριακη ποιος θα με παρει μαζι του?. |
τι να κανουμε το εδωσα στο μανθο χτες βραδυ και γαμηθηκε ο διας
κομπλερ 5ης ..... |
α by the way δεν εχω αμαξι αν ερθω κυριακη ποιος θα με παρει μαζι του?
τι να κανουμε το εδωσα στο μανθο χτες βραδυ και γαμηθηκε ο διας κομπλερ 5ης .... και μετα σου λενε οτι ειναι φημες πως σε ομιλια του μητσοτακη στη πεντελη το 92 το ειχε φτυσει στα μουτρα το μανθουμελακι..... |
Road_Runner έγραψε: | ||
Μετα λες οτι δεν στα'λεγα???? Τι να πω τωρα??? χαχαχαχαχαχα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
α οκ...
πάντως αν θέλετε μπορουμε να πάμε για καφέ λιγο μετα την χαλκίδα στο Λευκαντι... εχει μια καφετερια σουπερ μπροστα στην θάλασσα (μας ειχε πάει κάποτε ο Μάνος αν θυμαστε)... και μια ταβερνα επίσης σουπερ (λίγο πιο πριν)... και μετα γυρνάμε για απογευματινό καφεδοπαγωτάκι στον πεζόδρομο της Χαλκίδας... οχι οτι με οτιδηποτε αλλο εχω πρόβλημα βεβαια... ![]() ![]() |
Stevon έγραψε: |
Άσε τα μνημονικά....
Θα έρθεις???? |
Giannis307 έγραψε: |
Ελπιζω να βοηθησει και ο καιρος.... |
ath7 έγραψε: |
Στα διοδια λοιπον στις 11:00 και PMR συχνοτητα 6
ΥΣ:Οσοι εχετε φερτε και τα δευτερα γι αυτους που δεν εχουν!Μην παρετε μονο το ενα για την παρτη σας! ![]() ![]() |
MAD έγραψε: |
Καμια φωτο εχουμε??? |
Steve έγραψε: |
Λούγκρες... ![]() |
ath7 έγραψε: | ||
Εμεις δεν πηγαμε Σερρες ομως! |
MAD έγραψε: |
Καμια φωτο εχουμε??? |
aaxaxxaaxaxaxaxaxxaaxaxaxaxaxaxaxaxax ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ekei pou trogame! |
ξεραθηκα στα γελια!!!! |
zaf έγραψε: |
Καλα ψοφησα με την τελευταια φοτο |
Road_Runner έγραψε: |
τα σπαει η τελευταια!! |
sod που είναι οι φώτος που εβγαζα με το κιν σου ρεεεε ![]() |
χεχεχε... την ειδα...
επεξεργάσου λίγο και το υψος της ρε... ![]() ![]() |