PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Πρόβλημα με μοχλό ταχυτήτων

GIANNIS206 - Παρ 11 Απρ 2003, 01:49:11
Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με μοχλό ταχυτήτων
Και ενώ έλεγα ότι μετά το τελευταίο κρούσμα που είχα(χτύπησε το γρανάζι της δευτέρας),και έλεγα ότι τώρα είναι μια χαρα.....
έσπασε ο πύρος που συνδέει τον μοχλό ταχυτήτων με την γέφυρα!!! Shocked Αν είναι δυνατόν!Ρώτησα τον Ντίνο(PEUGEOT SPORT)που έχει παρε δώσε με αγωνιστικά αυτοκίνητα,μου είπε ότι εξαιρετικά απίθανο!!!Λέει ότι τα σκίζουν τα αγωνιστικά αλλάποτέ δεν έχει δυμβεί κάτι τέτοιο!
Ο μοχλός είχε βρακιάζει εντελώς και είχε κομπλαρισμένη την τρίτη και ούτε έβγαινε ούτε έμπαινε!Το έπαθα σε δρόμο έρημο και εντελώς αναπάντεχα γιατί δεν το πίεζα!
Τώρα το αυτοκίνητο είναι στο συνεργείο και περιμένουμε.......
ΝΙΚΟΣ - Παρ 11 Απρ 2003, 08:13:50
Θέμα δημοσίευσης:
Γιαννη δεν ρωτας τον Ντινο αν εχει της PEUGEOTSPORT το μοχλικο Question Question

Απο οτι ξερω στο 106 που πασχουν ειναι μεταλικο και μετα τερμα τα προβληματα Wink
Svstouk - Παρ 11 Απρ 2003, 08:14:09
Θέμα δημοσίευσης:
Το έχω ξαναπεί : τα Peugeot παρουσιάζουν τα πιο απίθανα προβλήματα.

Δεν θα σε προδώσουν ποτέ στα μηχανικά μέρη, αλλά θα βγάλουν κάτι απίστευτες βλάβες. Αυτά κύριοι συνέβαιναν και επί εποχής 205 και βλέπω ότι η παράδοση συνεχίζεται.....
GIANNIS206 - Παρ 11 Απρ 2003, 09:13:49
Θέμα δημοσίευσης:
Νίκο επειδή αυτό τον καιρό έχει μια γενική στενότητα....δεν γίνεται τίποτα!
Το αυτοκίνητο είναι στο συνεργείο.Να δούμε τι θα γίνει!
ΝΙΚΟΣ - Παρ 11 Απρ 2003, 09:59:10
Θέμα δημοσίευσης:
GIANNIS206 έγραψε:

Ελα μωρε σιγα.......Πες του Ντινου με δωσεις λιγα-λιγα.Ετσι και αλλιως δικος μας ειναι Wink
GIANNIS206 - Παρ 11 Απρ 2003, 15:00:09
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:

Ελα μωρε σιγα.......Πες του Ντινου με δωσεις λιγα-λιγα.Ετσι και αλλιως δικος μας ειναι Wink

Μπά Νίκο η δουλειά μάλλον έγινε!!
όσο για τον Ντίνο είναι πρώτος!
Sidobre - Παρ 11 Απρ 2003, 15:34:20
Θέμα δημοσίευσης:
GIANNIS206 έγραψε:

Για δώσε καμμιά επιπλέον πληροφορία γιατί ενδιαφέρομαι...
ΝΙΚΟΣ - Παρ 11 Απρ 2003, 16:56:49
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:

Τι εμεινες και εσυ Question
Sidobre - Παρ 11 Απρ 2003, 17:17:40
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Sidobre έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:

Oχι αλλα κανα - δυό φορές μου έχει κολλήσει μέσα η όπισθεν (σε στάση) και είχα ιδρώσει μέχρι να την ξεκολλήσω... Rolling eyes
NICK - Παρ 11 Απρ 2003, 21:25:40
Θέμα δημοσίευσης: Re: Πότε θα σταματήσει η γκαντεμιά???
GIANNIS206 έγραψε:
Και ενώ έλεγα ότι μετά το τελευταίο κρούσμα που είχα(χτύπησε το γρανάζι της δευτέρας),και έλεγα ότι τώρα είναι μια χαρα.....
έσπασε ο πύρος που συνδέει τον μοχλό ταχυτήτων με την γέφυρα!!! Shocked Αν είναι δυνατόν!

Λες να είμαι εγώ ο...γκαντέμης; :alien: Question Question
ΝΙΚΟΣ - Σαβ 12 Απρ 2003, 09:51:59
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Sidobre έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:

Oχι αλλα κανα - δυό φορές μου έχει κολλήσει μέσα η όπισθεν (σε στάση) και είχα ιδρώσει μέχρι να την ξεκολλήσω... Rolling eyes

Εεε ενταξει.............οπισθεν και ΤΕΖΑ που το προβλημα Question Wink Very happy
GIANNIS206 - Κυρ 13 Απρ 2003, 21:37:35
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν βγήκε και κολλήθηκε η γέφυρα με εγγύηση ότι δεν πρόκειτε να σπάσει ποτέ ξανά!(Το ελπίζω)
Περάστηκε καινούργια βάση του μοχλού γύρω στα 30 ευρώ.
Ο μοχλός έγινε πιο καλός κουμπώνουν πιο εύκολα αλλά επειδή ακουγόταν ένας περίεργος θόρυβος στην αλλαγή από 1η-2α(θόρυβος σαν χαλασμένο ελατήριο) θα το ξαναπάω!
Δεν ξέρω τι παράδειγμα να σας δώσω για να καταλάβετε σε τι κατάσταση ήταν ο μοχλός... Rolling eyes
Miltellas - Κυρ 13 Απρ 2003, 23:46:59
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Εεε ενταξει.............οπισθεν και ΤΕΖΑ που το προβλημα Question Wink Very happy

Laughing Laughing Laughing
Για φαντάσου, κατέβασμα την Καστανιά με όπισθεν. Shocked Laughing
GIANNIS206 - Δευ 14 Απρ 2003, 02:12:29
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Laughing Laughing Laughing
Για φαντάσου, κατέβασμα την Καστανιά με όπισθεν. Shocked Laughing

Ναι αλλά πάνω από 60 δεν θα πας αφού εκεί είναι ο κόφτης από την όπισθεν!
GIANNIS206 - Δευ 14 Απρ 2003, 22:29:03
Θέμα δημοσίευσης:
Το αυτοκίνητο ξαναπήγε σήμερα στο μάστορα για τον θόρυβο που έκανε και είπε στιν πατέρα μου το εξής:Δεν γίνεται έτσι θα ακούγεται!!! Shocked
Να έρχετε λέει να το λαδώνουμε και αν σταματάει καλώς αλλιώς δεν μπορώ να κάτω τίποτα!
Με τρέλανε και με έβγαλε έξω από τα ρούχα μου!
Τι να πώ!
Έχει τύχει σε κανέναν ανάλογος θόρυβος με αυτόν που περιγράφω πιο πάνω?
StAkIS - Δευ 14 Απρ 2003, 22:45:33
Θέμα δημοσίευσης:
GIANNIS206 έγραψε:
Το αυτοκίνητο ξαναπήγε σήμερα στο μάστορα για τον θόρυβο που έκανε και είπε στιν πατέρα μου το εξής:Δεν γίνεται έτσι θα ακούγεται!!! Shocked
Να έρχετε λέει να το λαδώνουμε και αν σταματάει καλώς αλλιώς δεν μπορώ να κάτω τίποτα!
Τι να πώ!

Μου θυμίζει το κλασσικό "κούμπωμα" της Peugeot!!! Rolling eyes Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω απόλυτα...
GIANNIS206 - Τρι 15 Απρ 2003, 01:49:07
Θέμα δημοσίευσης:
StAkIS έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:
Τι να πώ!

Μου θυμίζει το κλασσικό "κούμπωμα" της Peugeot!!! Rolling eyes Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω απόλυτα...

Όχι όχι άλλο το κούμπωμα!δεν με απασχολή καθόλου!
Ίσα ίσα κουμπώνει μια χαρά αλλά όταν κάνω την αλλάγή από πρώτη σε δευτέρα ακούγεται σαν ελατήριο χαλασμένο.Για να το καταλάβεις πρέπει να έχει ακούσει ελατήριο....δεν μπορώ να βρώ κάτι πιο παραστατικό!
alxdr74 - Τρι 06 Μάϊ 2003, 20:56:47
Θέμα δημοσίευσης:
Κατι οχι και τοσο σχετικο αλλα δεν ηξερα που να το γραψω! Confused Σημερα για παραδειγμα (και αυτο γινεται συχνα) ανεβασα το αυτοκινητο σε μια ραμπα! Με ενα σπρευ λιπαντικο της Shell εαν θυμαμαι καλα ( το οποιο ψεκαζει το λιπαντικο σε μορφη αφρου. Σαν τον αφρο που βαζουμε στα κουφωματα εαν ξερεται) ψεκασα οπου υπηρχε ενωση (βιδα) στον αξονα του κιβωτιου ταχυτητων! Αυτο το κανω συχνα και εχει σαν αποτελεσμα για καποιες μερες (αρκετες) ο μοχλος να κινειτε ποιο ανετα και να κουμπωνει καλυτερα. Οι ταχυτητες μπαινουν ποιο γλυκα δηλαδη! Εαν θελετε δοκιμαστε το.
GIANNIS206 - Τρι 06 Μάϊ 2003, 21:02:25
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα στους Βασίληδες έκανα ένα τέτοι ψέκασμα!Άλλα επειδή ακούγεται ένας θόρυβος ο οποίος δεν σταμάτησε!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες