lem-x24 έγραψε: |
Η όπισθεν και σε άλλες μάρκες αμαξιών έχει δυσκολίες κατά την εφαρμογή της. Μόνο κάποια γιαπωνέζικα (και κάποια ακριβά γερμανικά) έχουν συγχρονιζέ και στην όπισθεν(έτσι τουλάχιστον μου είπε ένα φίλος μηχανικός). Αυτό το πρόβλημα πάντως με τη 1η και τη 2α το έχουν σίγουρα τα μοντέλα 206. 207 και 307. Αυτό που φοράει διαφορετικό σασμάν είναι το 308! Αυτό το είπαν στην αντιπροσωπεία όταν πήγα για σέρβις. |
307__:)(dimitris) έγραψε: | ||
Εγω δεν ειχα ποτε προβλημα ουτε στο 307 ουτε στο 206 ![]() |
307__:)(dimitris) έγραψε: |
Εγω δεν ειχα ποτε προβλημα ουτε στο 307 ουτε στο 206 ![]() |
Steve έγραψε: | ||
Ούτε εγώ είχα πρόβλημα στα 205/206/106/206 που είχα/έχω. Ίσως να οφείλεται στο ότι αλλάζω ταχύτητες κρατώντας τον λεβιέ με την παλάμη και όχι με τον αγκώνα. |
volvos έγραψε: |
εγω παλι εχω να πω οτι μετα απο 120000χλμ σχεδον
4 φορες κατω το σαζμαν απο διαφορες αιτιες μεχρι που στο τελος το εσπασα τελειως απειρες αλλαγες βαλβολινες διαφορες δοκιμες κουικ σιφτ και αηδιες ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΩ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΑΖΜΑΝ...... πως??? δε σας λεω ρωτατε το αργυρη και τη μαγικη του ντιζααααα ![]() |
volvos έγραψε: |
εγω παλι εχω να πω οτι μετα απο 120000χλμ σχεδον
4 φορες κατω το σαζμαν απο διαφορες αιτιες μεχρι που στο τελος το εσπασα τελειως απειρες αλλαγες βαλβολινες διαφορες δοκιμες κουικ σιφτ και αηδιες ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΩ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΑΖΜΑΝ...... πως??? δε σας λεω ρωτατε το αργυρη και τη μαγικη του ντιζααααα ![]() |
Jim207GT έγραψε: |
Από ότι φαίνετε μόνο ο Steve έχει γυμναζμένες παλάμες λόγω 30ποντου ![]() ![]() Οι ύπόλοιποι είμαστε κουλοί που οδηγάμε με τους αγκώνες. ΤΕΛΟΣ 2 φορες επισκευή σασμάν σε 106 και ήδη μία στο 207 |
Από ότι φαίνετε μόνο ο Steve έχει γυμναζμένες παλάμες λόγω 30ποντου ![]() ![]() Οι ύπόλοιποι είμαστε κουλοί που οδηγάμε με τους αγκώνες. ΤΕΛΟΣ |
Steve έγραψε: | ||
Ούτε εγώ είχα πρόβλημα στα 205/206/106/206 που είχα/έχω. Ίσως να οφείλεται στο ότι αλλάζω ταχύτητες κρατώντας τον λεβιέ με την παλάμη και όχι με τον αγκώνα. |
nOkpos έγραψε: |
3 χρονια με το 206 χωρις κανενα προβλημα στο σασμαν ουτε στο δισκο και το πλατο..
![]() |
geo1st487 έγραψε: |
nOkpos και Steve ποσα χιλιομετρα εχετε; |
Athens έγραψε: |
Μου σπάει τα νεύρα ώρες ώρες το σασμάν γκρουκ και γκρούκ στην 1η και στην 2α. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Athens έγραψε: |
Μου σπάει τα νεύρα ώρες ώρες το σασμάν γκρουκ και γκρούκ στην 1η και στην 2α. ![]() ![]() ![]() ![]() |
lem-x24 έγραψε: |
Ένας φίλος μου έχει το 307 sw, 1600 κυβικά. το έχει 4 χρόνια τώρα και έχει κάνει 140000 χμ. έχει αλλάξει 3 φορές τις βαλβολίνες(περίπου κάθε 40000 χμ τις αλλάζει) και δεν έχει παρουσιαστεί το παραμικρό στο σασμάν. τρανή απόδειξη ότι δεν παθαίνουν φθορές από τα περίεργα γρατζουνίσματα. απλά να γίνονται οι αλλαγές με σύνεση. τουλάχιστον για το 307 και 207 που φοράνε το ίδιο σασμαν. δώστε λίγο παραπάνω γκάζι και να έχει "ανάσες" το αμάξι και κάντε την αλλαγή σταθερά και όχι καρφωτά! εγώ από τότε που άλλαξα βαλβολίνες και ακολουθώ αυτό που σας λεω μόνο κανά δυό φορές έχει διαμαρτυρηθεί (έπειτα από λακαμία δικιά μου) |
Σε ένα 307SW δικαιολογείτε σε σπόρ κατασκευές όπως rallye/gt/RC σιγά μην ανάψεις και τσιγαράκι ανάμεσα στις αλλαγές!! Άντε τα 206 απότι φαίνετε το λύσαν το πρόβλημα , εμείς οι ταλαίποροι με τα 207 να δούμε τι θα γίνει. |
dimkeras έγραψε: |
@ lem
Πάρε μπρίκι να φτιάχνεις καφέ! Άρχισαν κι εμένα τα γρατσουνίσματα εδώ και λίγες μέρες, με 54.000km τώρα στο οδόμετρο. Μόλις μπορέσω πάω για βαλβολίνες και θα έχω νεώτερα. |
@ lem
Πάρε μπρίκι να φτιάχνεις καφέ! Άρχισαν κι εμένα τα γρατσουνίσματα εδώ και λίγες μέρες, με 54.000km τώρα στο οδόμετρο. Μόλις μπορέσω πάω για βαλβολίνες και θα έχω νεώτερα. |
android έγραψε: |
εγω κοντεβω να αλλαζω μαζι με λαδια κ βαλβολινες...πολυ μαυριλα γμτ αντε να δω της amsoil τωρα θα γινουν κ αυτες?? ![]() |
geo1st487 έγραψε: |
Αυτό σημαίνει ότι μετά από κάποια χιλιόμετρα, τα γρατσουνίσματα είναι πιο έντονα από ότι ήταν στην αρχή; |
@ lem
![]() Παρασκευή θα τις πάρω από Mem Από βδομάδα αλλαγή, με την πρώτη ευκαιρία! |