PSClub - Hellas

Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις - Ολικη Μετατροπη

leflask - Κυρ 31 Αύγ 2008, 13:31:11
Θέμα δημοσίευσης: Ολικη Μετατροπη
Χαιρετω το υπεροχο site και την παρεα του και συγχωρεστε με αν ανοιξα το θεμα μου σε λαθος topic.... Ηθελα να κανω τις εξης ερωτησεις....
Εχω στην κατοχη μου ενα 106 1.1 του 98 το ποιο σκεφτομαι να το μαζεψω και να το βελτιωσω..
θελω λοιπον να αγορασω κινητηρα,σασμαν,εγκεφαλο,πλεξουδα,φρενα και αναρτησεις απο rallye και να τα τοποθετησω.
1ον αξιζει ο κοπος μου και τα εξοδα μου?
2ον τοποθετουνται ολα αυτα απευθειας η θελουν μετατροπες(κινητηρας,φρενα)?
3ον η καροτσα μου με του rallye εχουν διαφορα? Γιατι αν εχουν τοτε δεν το ρισκαρω.

Ευχαριστω προκαταβολικα..
leflask - Δευ 01 Σεπ 2008, 18:37:12
Θέμα δημοσίευσης:
Τι Εγινε ρε παιδια.... γιατι δεν απανταει κανεις?
volvos - Δευ 01 Σεπ 2008, 18:50:07
Θέμα δημοσίευσης:
to kostos ειναι απαγορευτικο και ναι εχουν και ψιλοδιαφορες και στη καροτσα ειδικα πισω αν θυμαμαι καλα

οποτε απλα το ξεχνας ΤΕΛΕΙΩΣ
Lef205 - Τρι 02 Σεπ 2008, 02:55:36
Θέμα δημοσίευσης: Re: Ολικη Μετατροπη
leflask έγραψε:
Χαιρετω το υπεροχο site και την παρεα του και συγχωρεστε με αν ανοιξα το θεμα μου σε λαθος topic.... Ηθελα να κανω τις εξης ερωτησεις....
Εχω στην κατοχη μου ενα 106 1.1 του 98 το ποιο σκεφτομαι να το μαζεψω και να το βελτιωσω..
θελω λοιπον να αγορασω κινητηρα,σασμαν,εγκεφαλο,πλεξουδα,φρενα και αναρτησεις απο rallye και να τα τοποθετησω.
3ον η καροτσα μου με του rallye εχουν διαφορα? Γιατι αν εχουν τοτε δεν το ρισκαρω.

1) Ειναι θεμα γουστου, εγω θα το εκανα αλλα να ξερεις πως το ετοιμο (rallye) ειναι παντα πιο φτηνο μεν αλλα συνηθως πολυφορεμενο δε.
2) Τοποθετουται εκτος απο καποια κοψε ραψε σε πλεξουδα.
3) Διαφορα δεν εχουν εκτος απο την εξωτερικη εμφανιση.

Υγ υπαρχουν "υποψιες για διαφορες στις καροτσες ρων xsi αλλα μια γυμνη xsi που εχω στην πιλοτη μου δεν εχει καμια διαφορα μ την καροτσα ενος 13αριου που εχω διπλα στο xsi. Laughing
MEMsound - Τρι 02 Σεπ 2008, 03:04:17
Lef205 έγραψε:
... αλλα μια γυμνη xsi που εχω στην πιλοτη μου δεν εχει καμια διαφορα μ την καροτσα ενος 13αριου που εχω διπλα στο xsi. Laughing

respect... Laughing Laughing Laughing Laughing
leflask - Τρι 02 Σεπ 2008, 18:40:41
Lef205 έγραψε:
leflask έγραψε:

1) Ειναι θεμα γουστου, εγω θα το εκανα αλλα να ξερεις πως το ετοιμο (rallye) ειναι παντα πιο φτηνο μεν αλλα συνηθως πολυφορεμενο δε.
2) Τοποθετουται εκτος απο καποια κοψε ραψε σε πλεξουδα.
3) Διαφορα δεν εχουν εκτος απο την εξωτερικη εμφανιση.

Υγ υπαρχουν "υποψιες για διαφορες στις καροτσες ρων xsi αλλα μια γυμνη xsi που εχω στην πιλοτη μου δεν εχει καμια διαφορα μ την καροτσα ενος 13αριου που εχω διπλα στο xsi. Laughing

φιλε μου πιστευω πως σε αυτη την περιπτωση δεν ειναι πιο φθηνο το ετοιμο... εγω πανω κατω θα δωσω 2-3000... δεν νομιζω να παιρνεις ετοιμο με αυτα τα λεφτα... αν κανω λαθος ενημερωσε με
leflask - Τρι 02 Σεπ 2008, 18:43:33
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
to kostos ειναι απαγορευτικο και ναι εχουν και ψιλοδιαφορες και στη καροτσα ειδικα πισω αν θυμαμαι καλα

οποτε απλα το ξεχνας ΤΕΛΕΙΩΣ

κατσε ρε φιλαρακι γιατι με παιρνεις απ τα μουτρα.... παρακατω τα κοπελια λενε πως γινεται... εσυ γιατι μου τα αποκλειεις?
Jean - Δευ 15 Σεπ 2008, 00:59:51
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο που θες να κανεις γινεται, εχω ξεκινησει και κοντευω να το τελειωσω μονο μοτερ μου εμεινε.Και λογο οτι εμενα ειναι quiksilver εχω προφυλακτηρες και φτερα του ραλλυ
Και με 3 χιλιαρικα γινεται αυτο που θες να κανεις στο δικο σου και μεχρι και τα φτερα και τους προφυλακτηρες του ραλλυ βαζεις...
Pughell - Δευ 15 Σεπ 2008, 09:10:31
Θέμα δημοσίευσης:
Αν ειναι τριμπουλονο,τοτε θελει αρκετα πραγματακια παραπανω.
Επισης θα χρειαστει και μπουκαλες απο 16v καθως το 1100 φοραει τις αλλες που η αντιστρεπτικη πιανει απο κατω και οχι με "τιραντες".
Με 3000Ε παντως λιγο ζορικο να το κανει και εξωτερικα σαν Rallye.
Μηχανικα ναι,αλλα εξωτερικα δεν νομιζω... Confused
Jean - Δευ 15 Σεπ 2008, 15:46:26
Θέμα δημοσίευσης:
Με λιγο ζορι...ναι
leflask - Πεμ 18 Σεπ 2008, 15:25:23
Θέμα δημοσίευσης:
Jean έγραψε:
Με λιγο ζορι...ναι

Ευχαριστω πολυ παιδια..... θα ξεκινησω και βλεπουμε στην πορεια... εγωλεω να μην το αλλαξω απεξω για να ψαρωνει....
Jean - Πεμ 18 Σεπ 2008, 18:48:14
Θέμα δημοσίευσης:
leflask έγραψε:
Jean έγραψε:
Με λιγο ζορι...ναι

Ευχαριστω πολυ παιδια..... θα ξεκινησω και βλεπουμε στην πορεια... εγωλεω να μην το αλλαξω απεξω για να ψαρωνει....
Twisted evil
andreas_xania - Τετ 24 Σεπ 2008, 20:57:31
Θέμα δημοσίευσης:
leflask έγραψε:

ελα να ψαρωσεις εμενα πρωτα... Big winkBig winkBig winkBig wink
Lef205 - Τετ 24 Σεπ 2008, 22:18:40
Θέμα δημοσίευσης:
leflask έγραψε:
Jean έγραψε:
Με λιγο ζορι...ναι

Συμφωνω απολυτα!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες