leflask έγραψε: |
Χαιρετω το υπεροχο site και την παρεα του και συγχωρεστε με αν ανοιξα το θεμα μου σε λαθος topic.... Ηθελα να κανω τις εξης ερωτησεις....
Εχω στην κατοχη μου ενα 106 1.1 του 98 το ποιο σκεφτομαι να το μαζεψω και να το βελτιωσω.. θελω λοιπον να αγορασω κινητηρα,σασμαν,εγκεφαλο,πλεξουδα,φρενα και αναρτησεις απο rallye και να τα τοποθετησω. 1ον αξιζει ο κοπος μου και τα εξοδα μου? 2ον τοποθετουνται ολα αυτα απευθειας η θελουν μετατροπες(κινητηρας,φρενα)? 3ον η καροτσα μου με του rallye εχουν διαφορα? Γιατι αν εχουν τοτε δεν το ρισκαρω. Ευχαριστω προκαταβολικα.. |
Lef205 έγραψε: |
... αλλα μια γυμνη xsi που εχω στην πιλοτη μου δεν εχει καμια διαφορα μ την καροτσα ενος 13αριου που εχω διπλα στο xsi. ![]() |
Lef205 έγραψε: | ||
1) Ειναι θεμα γουστου, εγω θα το εκανα αλλα να ξερεις πως το ετοιμο (rallye) ειναι παντα πιο φτηνο μεν αλλα συνηθως πολυφορεμενο δε. 2) Τοποθετουται εκτος απο καποια κοψε ραψε σε πλεξουδα. 3) Διαφορα δεν εχουν εκτος απο την εξωτερικη εμφανιση. Υγ υπαρχουν "υποψιες για διαφορες στις καροτσες ρων xsi αλλα μια γυμνη xsi που εχω στην πιλοτη μου δεν εχει καμια διαφορα μ την καροτσα ενος 13αριου που εχω διπλα στο xsi. ![]() |
volvos έγραψε: |
to kostos ειναι απαγορευτικο και ναι εχουν και ψιλοδιαφορες και στη καροτσα ειδικα πισω αν θυμαμαι καλα
οποτε απλα το ξεχνας ΤΕΛΕΙΩΣ |
Jean έγραψε: |
Με λιγο ζορι...ναι |
leflask έγραψε: | ||
Ευχαριστω πολυ παιδια..... θα ξεκινησω και βλεπουμε στην πορεια... εγωλεω να μην το αλλαξω απεξω για να ψαρωνει.... |
leflask έγραψε: |
Ευχαριστω πολυ παιδια..... θα ξεκινησω και βλεπουμε στην πορεια... εγωλεω να μην το αλλαξω απεξω για να ψαρωνει.... |
leflask έγραψε: | ||