pezomania έγραψε: |
Πρέπει όλοι να είμαστε εκεί!!! Και ένα Astra , πρέπει και αυτό να είναι εκεί (Νικολάκη, το έποιασες το υπονοούμενο έτσι ![]() |
Alex έγραψε: |
Παιδια εχει φορμουλα 1 εκεινη την ωρα. Καντε κατι... |
vassop26 έγραψε: |
ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ Η ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ![]() ![]() ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Παίδες εγώ λόγο χιλιομέτρων δυστυχώς δεν θα μπορέσω. ![]() ![]() ![]() Sorry έτσι ![]() |
teoman έγραψε: | ||
Πώς και έτσι βρέ?Σε είχαμε για σίγουρο ![]() Αστειεύομαι... Του χρόνου θα γιορτάσουμε στο αεροδρόμιο της Μίκρας,οπότε θα σου πέσει πιο κοντά ![]() ![]() |
Τεο θα εχει και δωρακι ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ Η ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ![]() ![]() ![]() |
Svstouk έγραψε: | ||
Θα είναι η δικιά μου. ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||||
ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Βασω μου πλακα κανω ναι ![]() ![]() ![]() |
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΒΟΥΛΓΆΡΕΣ???
ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vaggelis έγραψε: |
Και εγώ συνοδευμένος θα είμαι, οπότε δεν θα χρειαστεί το ...πούλμαν με τις Βουλγάρες...
Θα είναι αισθητή η παρουσία των γυναικών |
Δεν το έπιασες .... αλλά δεν πειράζει , ούτως ή άλλως πλάκα έκανα ![]() ![]() ![]() ![]() |
Οκ,να ακυρώσω την συμφωνία που είχα κάνει με το πρακτορείο μοντέλων για κείνες τις δίμετρες... ![]() |
alemao έγραψε: |
Παιδιά αν είναι να έχει και Βουλγάρες να έρθω και εγώ. Μήπως να σας στείλω τις κοπέλες από τον "Κάβο" ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||
Σιγα Αρη μην μας στειλεις και καμια πεταμενη απο τον καδο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teoman έγραψε: |
Οκ,να ακυρώσω την συμφωνία που είχα κάνει με το πρακτορείο μοντέλων για κείνες τις δίμετρες... ![]() |
pduke έγραψε: |
Τώρα που το σκέφτομαι ....μήπως να οργανώναμε καμιά ομαδική κάθοδο από το βορρά....???
νικολάκη πως το βλέπεις να έρθεις και εσύ από κοζάνη? Οχι τίποτα αλλά τσάμπα έχω το όνομα.... ![]() |
Οχι τίποτα αλλά τσάμπα έχω το όνομα.... ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||
...Bίντεο δεν έχεις; ![]() ![]() Πάντως προλαβαίνεις να δείς πάνω από το μισό.... ![]() |
Τώρα που το σκέφτομαι ....μήπως να οργανώναμε καμιά ομαδική κάθοδο από το βορρά....???
νικολάκη πως το βλέπεις να έρθεις και εσύ από κοζάνη? Οχι τίποτα αλλά τσάμπα έχω το όνομα.... ![]() |
ΚΩΣΤΑΣ έγραψε: |
μηπως εχει κανεις κανενα απο τα cd για το πεζακι, να
κανει καποια κοπια και για μενα? δινεται αμοιβη!!!!!!!!! |
Ναι Πανο να παμε να παμε.........Στον δρομο θα οδηγας εσυ το 106 να σε δω πως θα εισαι μετα. ![]() ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
hi guys, ειμαι καινούριος σχετικά στο club. Έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα threads, αλλά όπως βλέπετε είναι η πρώτη φορά που ποστάρω. Επειδή θα είμαι στη περιοχή (λόγω dragster), λέω να περάσω και από το meeting... Αλλά από την άλλη δεν θα ξέρω κανενά ![]() ![]() |
artakian έγραψε: |
Ki ego kainourios eimai....
Tha thela na rtho ki ego. An ta katafero. P.S. Dexeste mama CC? |
chatasos έγραψε: | ||
Πρέπει να υπάρχουν 2-3 ακόμα ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: |
ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΤΟΥΣ ΝΟΤΙΟΥΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ....
ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ... |
PoiSoNeR έγραψε: | ||
Στο <<κλασικο>> σημειο??????? ![]() |
hi guys, ειμαι καινούριος σχετικά στο club. Έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα threads, αλλά όπως βλέπετε είναι η πρώτη φορά που ποστάρω. Επειδή θα είμαι στη περιοχή (λόγω dragster), λέω να περάσω και από το meeting... Αλλά από την άλλη δεν θα ξέρω κανενά ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: | ||||
αφου δεν μιλανε , θα ερθω μονος μου και καθυστερημενος !! (λογω δουλειας) |
Προς νεους: Μην κολατε που δεν ξερετε κανεναν.. οι περισσοτεροι απο μας πριν γινουν τα πρωτα meeting (εγω πρωτη φορα πηγα στο 3ο) δεν ειχαμε δει ο ενας τον αλλο face-to-face. Oσο δηλαδη γνωριζομασταν μεσα απ'τα ID's μας εδω περα..
Καιρος δηλαδη να γνωριστουμε.. ![]() |
Ki ego kainourios eimai....
Tha thela na rtho ki ego. An ta katafero. P.S. Dexeste mama CC? |
Lord Cypher έγραψε: |
Αν πούμε Καλλιθέα στο γνωστό μέρος θα είναι δύσκολο να γυρίσουμε για παραλιακή. Αν λέγαμε στον Φλοίσβο? Έξω από το Θέατρο κατά τις 3:15 ![]() |
nik7 έγραψε: |
aaaaa thelo aftokolitaki opios ta exei na fereis toulaxiston dio...plzzzz episis kati diavasa gia ena cd...ti cd ine afto?
|
Orea!!!
Paidia anipomono! Einai kaneis apo xalkida? Na pame mazi? An oxi, paizei kapios apo pagrati - virona? |
Orea!!!
Paidia anipomono! Einai kaneis apo xalkida? Na pame mazi? An oxi, paizei kapios apo pagrati - virona? |
nik7 έγραψε: | ||
1.1 i love you (Γιάννης) 206 1.1 XN Εγγραφή: 06 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 167 Τόπος: Chalkida kanoniste na erthete mazi giati den kserei kai poli kala |
Judger έγραψε: |
Παντος τα βλεπω τα δυτικα προαστια να αυξανονται και να πληθυνονται...
Εχουμε και λεμε NASOSS ΔΗΜΗΤΡΗΣ SnakeMJK TED (αν ξεχασα κανεναν φωναχτε.....) Αντε να τους φαμε τους νοτιους..... Αχ πρεπει να ερθω δεν γινεται....πρεπει... |
DimiP έγραψε: | ||
τους Νοτιους σιγουρα θα τους φατε μια και δεν θα κατεβουν σε αυτο τον ...αγωνα! θα ξεκουραστουμε και θα μαζεψουμε δυναμεις για το επομενο γεγονος. Παντως οταν παλια ειχα αναφερει τους Νοτιους δεν ειχα χωρισει την Αττικη οπως πρεπει . ετσι ειχα συμπεριλαβει στους Νοτιους και τους Δυτικους (κερατσινια, και δε συμαζευεται ) αλλα και τους ψιλοανατολικους (Ν.Σμυρνη, Αργυρουπολη, Γλυφαδα) και γενικα ο,τι δεν ηταν Βορειο δηλ. απο κεντρο και πανω. Οπως καταλαβαινεις αλλιως τα ειχα σχεδιασει και τωρα βλεπω ανταρτικες ομαδες που αποκαλουνται "Δυτικοι". προσεχτε γιατι θα σας στειλω το Bush !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
danielos έγραψε: | ||||
γεωγραφικο μπαχαλο φιλε dimipaki!!!! σε ξεχασα και για εκεινη τη βολτουλα που λεγαμε!!!!!!! τωρα με το καινουργιο κορωνοπηνιο θα σε παω μια καλη να θυμηθεις τον φιλο σου τον dani!!!!! ελειψα καιρο το ξερω!!!!! |
DimiP έγραψε: | ||||||
που εισουν εσυ ;; μηπως κιεσυ φανταρος σαν τον nikel ;;;; |
pezomaia έγραψε: |
Εγώ για πχ ερχόμενως από Ελευσίνα μπορώ να συναντηθώ είτε με κάποιους που μένουν Κερατσίνι |
Πάντως παιδιά, για να συναντηθούμε, θα πρέπει να δούμε λίγο την διαδρομή που κάνει ο καθένας.
Εγώ για πχ ερχόμενως από Ελευσίνα μπορώ να συναντηθώ ήτε μα κάποιους που μένουν Κερατσίνι ήτε με κάποιους που είναι από Περιστέρι, Αιγάλεω κτλ. Γι'αυτό λέω, να ανασυγκροτηθούμε (ιδιαίτερα εμείς που είμαστε πιο Δυτικά ![]() |
mick206 έγραψε: | ||
Πολύ ευχαρίστως να συναντιώμασταν φίλε Γιώργο αλλά δυστυχώς δουλεύω Κυριακάτικα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τι γίνεται ρε γμτ! Όταν δουλεύω βρίσκετε να κανονίσετε τις συναντήσεις; ![]() ![]() ![]() Εύχομαι όταν γίνει η 6η να είμαι τελικά παρών ![]() |
Poison πιστεύω είσαι μέσα όπως και να έχει το σχέδιο ε? ![]() ![]() |
στον κιν/φο ΕΤΟΥΑΛ - έτσι δεν λέγεται ![]() |
206xs έγραψε: |
Άτιμε στρατέ μου την κάνεις πάλι...
Παίδες χώσανε τον παλιό κυριακάτικα μέσα οι ΕΠ.ΟΠ (Κολωθεσμός) οπώτε συνάντηση γιόκ εκτός απροόπτου! Κρίμα γιατί ξεκίνησα δυνατά (1ο Τούρινγκ) και μετά όλο και κάτι συμβαίνει και έχασα 2ο Τούρινγκ (αυτό πόνεσε γιατί θέλω δύο χρόνια τώρα να πάω Λ.Πλαστήρα και δεν βρίσκω παρέα να ακολουθήσει) και κοπή Πίτας σε λίγο θα πρέπει να βγάλω και το αυτοκόλητο μου φαίνεται... Ελπίζω να είναι το τελευταίο που χάνω. |
Ρε γαμ*** ,όπως έχουν γίνει οι δρόμοι με τα έργα δεν μου έρχεται κανένα καλό σημείο να συναντηθούμε χωρίς να υπάρχει θέμα κίνησης...
![]() Συνάντηση από τις 2:45 εως τις 3:10 στον κιν/φο ΕΤΟΥΑΛ - έτσι δεν λέγεται ![]() ![]() Δηλώστε και σώστε.... Poison πιστεύω είσαι μέσα όπως και να έχει το σχέδιο ε? ![]() ![]() 1.1 I love you αν είναι να είσαι στις 2:30 στην Ελαίς (δηλαδή Πειραιώς και δεξιά στο φανάρι) πες μου να σε περιμένω και όποιον άλλο έρχεται από Χαλκίδα ή εκτός Αττικής γενικότερα. Εγώ ξεκινάω από Πειραιά - Πασαλιμάνι. Pezomania πέρνα από Πασαλιμάνι να φύγουμε μαζί ,διαστάυρωση Λαμπράκη και Γεωργίου (επί της Λαμπράκη), στις 2:15 ,έξω από την γωνιακή τράπεζα. Πείτε ποιοί θα είσαστε.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dimip έγραψε: |
ναι καλα! εχω χασει εγω γεγονοτα ετσι....οταν δουλευω τρελα ωραρια....
καλως ηρθες στο club.! |
Προς νεους: Μην κολατε που δεν ξερετε κανεναν.. οι περισσοτεροι απο μας πριν γινουν τα πρωτα meeting (εγω πρωτη φορα πηγα στο 3ο) δεν ειχαμε δει ο ενας τον αλλο face-to-face. Oσο δηλαδη γνωριζομασταν μεσα απ'τα ID's μας εδω περα..
Καιρος δηλαδη να γνωριστουμε.. ![]() |
Bloom έγραψε: | ||
Χάρηκα ειλικρινά που το διάβασα αυτό... για να μη πώ ανακουφήστικα! ![]() ![]() ![]() C U there λοιπόν! ![]() |
Bloom έγραψε: | ||
Χάρηκα ειλικρινά που το διάβασα αυτό... για να μη πώ ανακουφήστικα! ![]() ![]() ![]() C U there λοιπόν! ![]() |
p206mike έγραψε: |
Από Νότιους θα μαι και γώ έτσι...Να με υπολογίζετε....... ![]() |
Svstouk έγραψε: |
Υ.Γ. : Αλέξη, μη δοκιμάσεις να πετάξεις ντομάτες, γιατί το πιθανότερο είναι να μεσολαβήσει κάποια "ανώτερη δύναμη" και να μεταμορφωθούν από λουλουδάκια μέχρι........στρουμφάκια. |
Από Νότιους θα μαι και γώ έτσι...Να με υπολογίζετε....... ![]() |
kanelj έγραψε: |
ρε παιδια μηπως υπαρχει κανενας απο πατησια η καπου κοντα στα πατησια τελοσπαντων να παμε μαζι???
να κανω και την χαζη ερωτηση.... ![]() ![]() στις συναντησεις στο παρελθον απλα βρισκοσασταν,πηγαινατε για καφε,βολτα,για....testdrive( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (ελπιζω να μη μας τα χαλασει ο καιρος παντως γιατι τωρα τελευταια μπορει απο κει που εχει ηλιο το πρωι,το βραδυ να χιονιζει ![]() ![]() ![]() |
Lord Cypher έγραψε: | ||
pezomania - αν ξέρεις την Γρ. Λαμπράκη τότε η τράπεζα στην διαστάυρωση με Γεωργίου είναι η Εμπορική. Θα με δεις όπως και να έχει. Πείτε ποιοι και που θα είσαστε ξαναλέω... ΕΛΑ ΟΙ ΝΟΤΙΟΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ![]() ![]() DimiP - κάνε πως δεν έρχεσαι και θα σου πω εγώ... ![]() ![]() |
Γιάννη μου, όταν μαζευόμαστε το πρόγραμμα είναι ότι δεν υπάρχει πρόγραμμα ![]() ![]() |
ady έγραψε: | ||
Σ' αυτή τη συνάντηση φέρτε το δικό σας καφεδάκι....... |
ady έγραψε: |
Αυτή η συνάντηση θα έχει και άλλα happenings....... Δύο και σήμερα ! |
Δηλαδή, δεν θα πάμε μια βόλτα από παραλία, να μας κάνει και λίγο χάζι ο κόσμος;;; ![]() ![]() ![]() |
Vaggelis έγραψε: | ||
Μη μας κάνεις τέτοια Ανδριανέ και μας τρώει η αγωνία... |
Θα δείξει........ |
ady έγραψε: | ||||
Οποιος/α φύγει από τη συνάντηση ασκεπής, έχει πέντε μέρες κράτηση.... ![]() |
Αρκεί να παίζει κλαμπίσια τιμή, γιατί άκουσα κάτι τρελά... ![]() |
ρε παιδια μηπως υπαρχει κανενας απο πατησια η καπου κοντα στα πατησια τελοσπαντων να παμε μαζι???
να κανω και την χαζη ερωτηση.... ![]() ![]() στις συναντησεις στο παρελθον απλα βρισκοσασταν,πηγαινατε για καφε,βολτα,για....testdrive( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (ελπιζω να μη μας τα χαλασει ο καιρος παντως γιατι τωρα τελευταια μπορει απο κει που εχει ηλιο το πρωι,το βραδυ να χιονιζει ![]() ![]() ![]() |
Αρκεί να παίζει κλαμπίσια τιμή, γιατί άκουσα κάτι τρελά... ![]() |
5,5 ευρώ το καπελάκι..... Πως σου φαίνεται η τιμή ? |
Vaggelis έγραψε: | ||||
Σούπερ!!!! Είναι μια κλαμπίσια τιμή, μπορώ να πώ... Ανδριανέ, φέρε μπόλικο πράμα μαζί, γιατί νομίζω οτι θα έχουμε σίγουρα έλλειψη... Δεν υπάρχει περίπτωση να σου μείνει τίποτα στο χέρι... |
shark_zak έγραψε: | ||||||
Φιλε Βαγγελη το μονο ισως κακο ειναι οτι τα καπελακια και τα σκουφακια επισης ειναι συλλεκτικα και κατα συνεπεια περιορισμενα κομματια ..... ![]() ![]() ![]() γι'αυτο οποιος προλαβει τον Κυριον ειδε ![]() ![]() ![]() |
μια νυξη που εκανα στον ...Προεδρο για τεστ-drive ...εστεφθη με απολυτη ΑΠΟΤΥΧΙΑ.. ![]() ![]() ![]() κλαψ |
shark_zak έγραψε: |
Φιλε Βαγγελη το μονο ισως κακο ειναι οτι τα καπελακια
και τα σκουφακια επισης ειναι συλλεκτικα και κατα συνεπεια περιορισμενα κομματια ..... ![]() ![]() ![]() γι'αυτο οποιος προλαβει τον Κυριον ειδε ![]() ![]() ![]() |
Ρε γαμ*** ,όπως έχουν γίνει οι δρόμοι με τα έργα δεν μου έρχεται κανένα καλό σημείο να συναντηθούμε χωρίς να υπάρχει θέμα κίνησης...
![]() Συνάντηση από τις 2:45 εως τις 3:10 στον κιν/φο ΕΤΟΥΑΛ - έτσι δεν λέγεται ![]() ![]() Δηλώστε και σώστε.... Poison πιστεύω είσαι μέσα όπως και να έχει το σχέδιο ε? ![]() ![]() 1.1 I love you αν είναι να είσαι στις 2:30 στην Ελαίς (δηλαδή Πειραιώς και δεξιά στο φανάρι) πες μου να σε περιμένω και όποιον άλλο έρχεται από Χαλκίδα ή εκτός Αττικής γενικότερα. Εγώ ξεκινάω από Πειραιά - Πασαλιμάνι. Pezomania πέρνα από Πασαλιμάνι να φύγουμε μαζί ,διαστάυρωση Λαμπράκη και Γεωργίου (επί της Λαμπράκη), στις 2:15 ,έξω από την γωνιακή τράπεζα. Πείτε ποιοί θα είσαστε.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rena έγραψε: |
ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡ.ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥΥΥ???
ΤΑΣΟ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ! |
Παιδιά αν μπορείτε, κανονίστε μεταξύ σας γιατί θα πάω πιο νωρίς αλλά και γιατί προσωπικά θα πάω από τον περιφερειακό του Καρέα... |
Eκεί δίπλα είναι η ασφάλεια του Αεροδρομίου, το Λιμενικό και το ΑΤ Ελληνικού! Οχι δηλαδή, αν θέλεις κάνε.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡ.ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥΥΥ???
ΤΑΣΟ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ! |
ofitzis έγραψε: |
Rena και kanelj που ακριβώς μένετε να δούμε αν και πού μπορούμε να βρεθούμε;Εγώ πάντως θα βρεθώ με τον Alex Μαρούσι γύρω στις 3.20 |
OLGA έγραψε: |
Ρένα έλα μαζί με μας τους θαλασσινούς.......
έλα γιατί δεν βλέπω άλλη γυναίκα να είναι, και μάλλον θα είμαι μόνη μου ![]() |
christhehealer έγραψε: |
Bλέπω αυτή την γιγαντιαία οργάνωση των Nοτίων και με έχει λούσει κρύος ιδρώτας εάν κρίνουμε από το προηγούμενο της Bαρυμπόμπης. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eάν σκεφτείς ότι εκεί τριγύρω εκτός από το Aνατολικό Aεροδρόμιο, υπάρχει το Δυτικο, η Bάση του Eλληνικού... ... φωτιά θα πάρουν τα κινητά ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
15:00 Καλλιθέα - p206mike Poisoner Olga Vaggelis |
Φίλε artakian είναι όντως λίγο νωρίς αλλά να ξέρεις ότι σε τέτοιες καταστάσεις καλύτερα νωρίτερα ,παρά μια ώρα αρχίτερα ![]() ![]() ![]() ![]() Λέω έτσι τις ώρες και για να έχουμε ένα περιθώριο σε περίπτωση που κάποιος αργήσει. Να μην τρέχουμε. Και να έχουμε λίγο χρόνο στην Καλλιθέα να πούμε ένα "γεια" και να γνωριστούμε. nik7 θα είμαστε εκεί κατά τις 15:40, οκ ![]() Οπότε έχουμε: 14:25 Πειραιάς - pezomania 14:30 Ελαϊς - artakian 1.1 i love you 15:00 Καλλιθέα - p206mike Poisoner Olga Vaggelis 15:40 Αλίμου - nik7 Tony Rena - kanelj θα είσαστε ![]() Ποιούς ξέχασα ![]() ![]() ![]() ![]() (καλά ,σίγουρα θα εμφανιστούν και άλλοι , αλλά λέμε......) |
15:00 Καλλιθέα - p206mike
Poisoner Olga Vaggelis Ποιούς ξέχασα ![]() ![]() ![]() ![]() (καλά ,σίγουρα θα εμφανιστούν και άλλοι , αλλά λέμε......) |
Θα ενημερώσω και τον Poison στο κινητό, γι΄αυτό Άρη να το έχεις ανοιχτό... |
ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ...
ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΝΟΤΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ.... ....ΜΗ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΤΙΟΥΣ..... ....ΚΑΙ ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥΣ...[/b] |
danielos έγραψε: | ||
grrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!! εμενα με ξεχασατε εεε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ρε τον dany βρε παλιοχαρακτηρες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και ποιος θα ριχνει τα κροτιδια και τα φλογιδια απο την εξατμιση για εφε ρε σεις ![]() ![]() ![]() ![]() υπολογιστε με και μενα στις 15:00 την Κυριακη στο γνωστο σημειο της Θησέως που ειχαμε συναντηθει και για την πιτα!!! |
εννοειται πως θα ειμαι και συμφωνω με τον ofitzis (γιωργο).το σημειο συναντησης για μενα ειναι ΟΚ!απλα δεν μας ειπες ωρα ![]() ![]() ![]() πες και την ωρα και θα ειμαι εκει. ![]() rena εσυ τι θα κανεις ![]() ![]() να σε περιμενουμε? |
DimiP έγραψε: | ||||
οσους εχουν πανω απο 120 αλογα στον τροχο δεν τους θελουμε μαζι μας ρε!!! γιατι μας κοροιδευουν και μας περνανε κιολλας.... χαχαχα! ![]() ![]() ![]() εκεινη τη βολτα θα την παμε ;; ή..... |
grrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!! εμενα με ξεχασατε εεε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ρε τον dany βρε παλιοχαρακτηρες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και ποιος θα ριχνει τα κροτιδια και τα φλογιδια απο την εξατμιση για εφε ρε σεις ![]() ![]() ![]() ![]() υπολογιστε με και μενα στις 15:00 την Κυριακη στο γνωστο σημειο της Θησέως που ειχαμε συναντηθει και για την πιτα!!! |
ΠΡΟΣ ΑΛΕΞ ::
Αλεκοοοο, τι θα γινει θα τα τεσταρουμε τα εργαλεια επιτελους ;;;; αφου θα εισαι στη συναντηση , να κανονισουμε τιποτα , εκτος club παντα.!! |
nasos έγραψε: |
Κι εγώ λέω να κατέβω μια βόλτα. Το parking που λέτε είναι αυτό που πάμε στρίβοντας δεξιά μετά τον Βασιλόπουλο, όπως πάμε για Βούλα από Αθήνα; |
Γιωργος77 έγραψε: |
... με τον καιρό θα γνωριστούμε όλοι. Γιαυτό υπάρχει άλλωστε το forum σωστά; |
Vini έγραψε: |
Αντε, ελπίζω στην επόμενη να βρω κάποιον Γάλλο να έρθουμε μαζί .... ![]() |
παρεδρος (ονοματα δε λεμε) : απαραδεκτος που την κοπανησε επισης και ξαφνικα ολοι τον ακολουθησαν με τρομερη διψα για καφε!!!
|
Sidobre έγραψε: |
Θεώρησα ότι η συζήτηση θα συνεχιζε στο Καβούρι και ακολούθησα... (αφού πρώτα πήγα σε μια δουλίτσα ![]() |
Γιατί ψηλέ, θα τους βγάλεις στο τάκο.??????
Θα υπάρξουν κυρώσεις...? ![]() ![]() ![]() |
chatasos έγραψε: | ||
Όλοι καλοδεχούμενοι είναι... Απλά κάποιοι κύριοι (πρωτεργάτες) δεν θέλουν να παρουσιάσουν το γερμανικό τουτού τους ![]() ![]() ![]() |
Ήταν και ένα 205... |
angelbaby έγραψε: |
Α, τώρα που το θυμήθηκα : vassop, που ήσουνα;;;; |
Και 3-4 σκύλοι... |
Bρε Τεο, πω πω ντροπή....
Ούτε ένα γειά δεν σου είπα... Είμαι ασυγχώρητος... Την άλλη φορά, θα είσαι ο πρώτος που θα χαιρετίσω... |
Ήταν και ένα 205... |
danielos έγραψε: |
κατ αρχην εσενα πεζομανιακε απο τη μανδρα θα σε φαω με την μαλ.... που μου εκανες στο φαναρι και εφτασα στου διαολου το κερατο και εκανα παρεα με το σκυλο!!!!!αφου αρπαζω ευκολα τι με μπριζωνεις???????
α!!! οσο για το 206 της ειρηνης ή ρενας και οχι ΡΟΥΛΑΣ οπως ειπες που να δεις πως παει στο δρομο..... αριστερη , πλακωμα και παλι πλακωμα!!!! του δινει και καταλαβαινει .οσο για το look οντως ειναι αρκετα extreme αλλα τραβαει βλεματα!!! σωστος Ειρηνη?????????????????? |
Βρε σεις,γράψτε τα εκεί που πρέπει... Έχει ανοιχτεί topic. BTW. Της Ρένας πάει πολύ καλά και στον δρόμο... ![]() http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=1432 |
chatasos έγραψε: |
Ξέρουμε πόσα μη-206 ήταν?
Η αφεντιά μου πήρε μάτι 2 106, 1 ibiza (βόρειο γαρ), 1 subaru (!!!) και ένα 4x4!!! Λεπτομέρειες κανείς? |
angelbaby έγραψε: |
Χαιρετώ την θύελλα των 206άρηδων!!
Περιττό να πώ οτι με βάλατε σε πειρασμό και μου περνάνε απο το μυαλό πολλά πολλά (αδύνατα for the moment) πράγματα (δεν λέω περισσότερα... ![]() ![]() ![]() |
Και οι δικες μου εντυπωσεις απο το meeting ηταν αριστες.Πολυς
κοσμος ,πολλα 206 και πολυ μπλα-μπλα!!! και τωρα αρχιζω:(σορρυ αν παραλειψω καποιον) chatasos: αυξανομαστε και πληθυνομαστε οι εξω206οικοι του καταστηματος. Sidobre: καταγγελω τη ρατσιστικη σταση του Τασου με τα αυτοκολλητα ![]() ![]() ![]() |
μετα το ειδα ρε τεομαν . τα g του ραλλου βλεπεις .... ![]() ![]() ![]() το διαγραφω!!!!! |
Σκέψου να είχαν έρθει και τα παιδιά από Θεσσαλονίκη, Βόλο, Ορεστιάδα κλπ...
Ούτε η πίστα του αεροδρομίου δεν θα μας έφτανε... Για αυτό, πρέπει να οργανωθεί (το τονίζω...) και η πρώτη Πανελλαδική Συνάντηση 206club σε κεντρικό σημείο της Ελλάδας, με προετοιμασία σωστή, οργανωμένη, για να γνωριστούμε όλα τα μέλη |
Πες τα πες τα αγορι μου.....Καμια γκαζια για να ψαρωσουν εριξες ![]() ![]() ![]() |
Υ.Γ.6 Κανένας που να ενδιαφέρεται για BBQ ![]() ![]() |
Ναι βρε παιδί μου !!! Να κάνουμε και λίγο αποτοξίνωση από τα όσπρια, τα λαχανικά και τα ζυμαρικά !!! |
DimiP έγραψε: | ||
δηλαδη χθες γνωριστήκαμε εμεις καλα και θελεις πιο πολλους ;; θα μας παρει....χρονιαα....να γνωριστουμε ολοι.. |
nik7 έγραψε: |
pedia ontos telia ta amaksia polla
pedia pou irthate apo notia kai oxi mono....sorry pou kathisterisa na vgo stin alimou....( ![]() KAI IS ANOTERA..... |
nasos έγραψε: |
ΥΓ: Αρη γιατί τα χέρια σου όταν κατέβηκες από το cc ήταν ιδρωμένα χτες το βράδυ; Το καλοριφέρ ήταν κλειστό... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Προς Γιώργο (danielo): Για το αυτοκόλλητο θα τα πούμε από κοντά. Θέλω να ακούσω την γνώμη σου.
|
Οχι μονο τα χερια μου ηταν ιδρωμενα,αλλα και τα ποδια μου τρεμανε για λιγο..... ![]() το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν κατσω και να ρεμβασω την θαλασσα χωρις να πω τιποτα στα παιδια που περιμεναν στο δικο μου.... ![]() Αυτο που σκεφτηκα με το που βγηκα ηταν πως ολο αυτο ηταν μια τρεεελα....,αλλα ειμαι addicted στην τρελα αυτη... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΘΕΛΩ ΚΙ'ΑΛΛΟ!!!!!! |
ποιο αυτοκολλητο χρηστο? αυτο που ζητησα για να βαλω στο αυτοκινητο??? αν υπαρχει καποιο προβλημα λογω του οτι εχω 106 δεν τιθεται ζητημα!! ![]() ![]() |
Ρε παιδες το SUBARU ποιος το ειχε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Παντως απο τις φοτο που ειδα τα περισοτερα ηταν ΚΑΡΑΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ![]() Ενα ασημι 206 με ζαντες O.Z πενταστερι(πως την λενε ![]() ![]() ![]() |
Μπραβω ρε παιδες μπραβω.
Τασο αν βαλεις και μια φοτο της Ρενας να δουμε και εμεις πως το εχει καλα θα ειναι ![]() |
Vaggelis έγραψε: | ||
Ήταν του PoisoNer... Είναι ένα από τα αλήτικα της Καλλιθέας, που λέμε... |
Θα μπορούσαμε να αποφύγουμε τις "καγκουριές" στο πήγαινε για καφέ. Αυτό θα διορθωθεί στο πρώτο track day. ![]() ........................................ Σίγουρα πλέον θα κάνουμε περισσότερες συναντήσεις, οπότε όλα θα είναι πιο εύκολα. |
Συμφωνω,ισως επρεπε να πηγαιναμε ολοι μαζι στη σειρα......... |
PoiSoNeR έγραψε: |
Ηταν απιστευτη....ειχε παααρα πολυ κοσμο.... ![]() Δεν καταφερα και εγω να γνωρισω αρκετα καινουργια μελη....sorry γι'αυτο,θα επανορθωσω στην επομενη συναντηση.... ![]() Τeoman και εγω δεν σε χαιρετισα.....206 συγνωμη!!!! ![]() ![]() |
Προεδρε..........μηπως πρεπει να βγουνε ταμπελακια με τα USERNAMES σε πλαστικοποιημενη μορφη σαν τις ταυτοτητες ,για να μπαινουν επανω στα μπαμπριζ στις συναντησεις ![]() ![]() ![]() |
ΝΙΚΟΣ GROUP A 0+ ![]() ![]() ![]() |
Nαί ναι.... έχετε την ...... στο αίμα σας!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
σιντομπρι αυτοκολλητο........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eγώ σκέφτομαι να κολλήσεις τέτοια αυτοκόλλητα στις πόρτες και στο καπώ σου.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
μμμ.... καλη ιδεα !!!!!!!!! αλλα θα πω παλι...ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!! |
Τι να πώ και εγώ danielo... Ψάχνω χώρο για το αυτοκόλλητο του club.... ![]() ![]() |
teoman έγραψε: |
Ναι,είναι και αυτό.Αλλά βέβαια,με τόσους χορηγούς πού χώρος για το αυτοκολλητάκι... ![]() |
Rena έγραψε: | ||
Αχ....τι να κάνω....????!!!!! Αφού όποιος το βλέπει κολλάει και τη φίρμα του... Κινητή διαφήμιση έχω γίνει... Μήπως να αρχίσω να πέρνω και κανένα euro...xmmmm |
Nαί ναι.... έχετε την ...... στο αίμα σας!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ποιος μπορεί να μου βρει τι κοινό υπάρχει στις φωτογραφίες από την 3η και την 5 συνάντηση? Αναφέρομαι σε αυτές που είμαστε όλοι μαζί. |
Ποιος μπορεί να μου βρει τι κοινό υπάρχει στις φωτογραφίες από την 3η και την 5 συνάντηση? Αναφέρομαι σε αυτές που είμαστε όλοι μαζί. |
Εγώ, τα μόνα κοινά που βλέπω, είναι οτι οι μισοί κάνουν τους ...τερματοφύλακες και ο Alex και στις δυο περιπτώσεις είναι τέρμα αριστερά |
Εγώ, τα μόνα κοινά που βλέπω, είναι οτι οι μισοί κάνουν τους ...τερματοφύλακες και ο Alex και στις δυο περιπτώσεις είναι τέρμα αριστερά |
Alex έγραψε: | ||
Sharp eye.. Παντως αν παρατηρησεις θα δεις οτι και το αμαξι του Alex ειναι παλι τερμα αριστερα ![]() ![]() Και δεν ειναι τυχαιο... οχι οτι εχει καμια συμβολικη σημασια.. αλλα το επιδιωξα για να υπαρχει ομοιοτητα! ![]() |
Τασο δεν μου λες ![]() ![]() ![]() ![]() |
chatasos έγραψε: | ||||
Μακάρι να ήξερα και εγώ Νικόλα.... ![]() ![]() ![]() |
Ουχ ![]() |
Εντυπώσεις.....
χμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εντυπωσιακή παρουσία. Η μεγαλύτερη συγκεντρωση club απ' όσο ξέρω. |
Alex έγραψε: | ||
Το ψαξα λιγο και ειδα οτι το Focus club κατεβασε 56 αμαξια στο Σειριο φετος το Μαρτιο κατα το 18ο(!!) meeting τους... Και απ'την λιγη "κατασκοπεια" ![]() Αυτο φυσικα ειναι καλο για μας, γιατι αμα σκεφτειτε ποσα παραπανω 206 υπαρχουν τοτε εν δυναμει μπορει να εχουμε και τριψηφια νουμερα στο μελλον... ![]() |
ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ!!!!!! Αφού ρε την πρόθεσή μου την ξέρεις! (αυτή του να πάρω ένα 106 Rallye 1,3 να έχω να παίζω....) Γιατί να φωνάξω τότε; |
Βασικα η 4η ηταν και η κοπη της πιτας.... |
Οι εντυπώσεις μου απο τη συνάντηση είναι οι καλύτερες....
Χάρηκα ιδιαιτέρως που γνώρησα την Όλγα την Έφη τον Γιώργο τον Αντώνη τον Θοδωρή....err... sorry παιδιά δε θυμάμε όλα τα ονόματα.... |
Τony: ασε κατω τις πατεντες με τα wildwood.πολλα τα λεφτα!!!!!!
|
Tony έγραψε: | ||
Φίλε μου Danielo άμα δεν το κάνω Turbo του έχω χώσει Nitro και ας το σπάσω το μοτέρ!!! |
στην καλύτερη των περιπτωσεων θα το σπασεις το μοτερ!! στη χειροτερη ομως ,που σου απευχομαι , θα γινεις σουβλακι στα καρβουνα!!!! οπως εχω δει 2-3 αυτοκινητα με τα ματια μου που ειχαν την μπουκαλα της ευτυχιας!!! γι αυτο σκεψου καλα πριν πραξεις !!!! |
Dimip έγραψε: |
οταν ο dany μιλαει για σουβλακια ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ. κατι παραπανω ξερει.
Στο κατω κατω εφαγε 3 μπροστα μου και μαλιστα Μεγ.Τεταρτη.!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mick206 έγραψε: | ||
Δέν έχεις το θεό σου!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ξέρουμε πόσα μη-206 ήταν?
Η αφεντιά μου πήρε μάτι 2 106, 1 ibiza (βόρειο γαρ), 1 subaru (!!!) και ένα 4x4!!! Λεπτομέρειες κανείς? |
mick206 έγραψε: |
ΌΧΙ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑΡΑ ΜΟΥ!
Δέν το έλεγα για σένα... ![]() ![]() ![]() Για τον αθεόφοβο τον danielo το έγραψα! ![]() Μα καλά Μεγ. Τετάρτη; 3 σουβλάκια; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Όλοι στη σειρά και ένας ανάποδα... Ποιός;;; |
Ε καλά τώρα !! Μόνο ο christhehealer κάνει κάτι τέτοια....... |