volvos έγραψε: |
Bilstein me φαρδυ ελατηριο?
αστο καλυτερα βαλε τα μαμα ξανα... bilstein me στενο? πιο πολλα λεφτα αλλα και πολυ ψαξιμο για να τη φερεις στα γουστα σου... δε τη βαζεις τη ρυθμιζεις και εφυγες...θελει δουλιτσα το πραμα εγω ηδη ετοιμαζομαι να τη βγαλω μετα τις σερρες για να τη ξαναρυθμισω ![]() εχει και αυτο τη γοητεια του... |
sps έγραψε: |
Πιστευω πως η πεζω σπορτ ρουτιε, θα σε ικανοποιησει και με το παραπανω σαν πιο οβερολ λυση.
Η μπιλσταιν ειναι για τυπους σαν τον Τακη που τους αρεσει να ψαχνονται(μεχρι να βρουν τα λεφτα να βαλουν μια ολινς να δουν τι σημαινει αναρτηση και να υσηχασουν Laughing ) |
Randy έγραψε: |
Παιδια μια ερωτηση.
Δηλαδη οποιος θελησει να βαλει PS σε ενα 206 1.4 ας πουμε, πρεπει μετα να παει να αλλαξει αντιστρεπτικες και ραβδους? πισω? Η PS απο τι αποτελειται? |
Παιδια μια ερωτηση.
Δηλαδη οποιος θελησει να βαλει PS σε ενα 206 1.4 ας πουμε, πρεπει μετα να παει να αλλαξει αντιστρεπτικες και ραβδους? πισω? Η PS απο τι αποτελειται? |
PHSYBORG έγραψε: |
απο αντοχη στο χρονο πως παει η PS σε σχεση με Bilstein ?
ποσα χλμ βγαλατε με PS? |
Πωωωωωωω στηβ κοκκαλο ο δικος σου!
και αντε και βρηκα τα λεφτα, που θα γινουν ολα αυτα? στη lion??? δεν υπαρχει περιπτωση.. δε θα δεχτουν... |
volvos έγραψε: |
παιρνεις τη πεζο σπορτ και οταν τη διαλυσεις αν εισαι ψαγμενος και σε καιει βαζεις ελαητρια πιατελα και συναφη σε αμορτισερ μπιλσταιν . . .
εγω τη πεζο σπορτ εβγαλα 35-40000χλμ με πολλες πιστες και οσοι με εχετε δει επι τω εργω ξερετε ποσο αγαπη εχω στα κερμπ και ποσο καφρος ειμαι σαν οδηγος επισης εφαγε και αρκετα χλμ κοπανημα αθηνα και γενικα την ειχα ξεζουμισει σας φτανει? |
206kwn έγραψε: |
η proflex σε τι τιμη ειναι?? |
206kwn έγραψε: |
η proflex σε τι τιμη ειναι?? |
MEMsound έγραψε: | ||
γιατι ρωτάς? |