PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Πρόβλημα με τον συναγερμό! Pls help!

Tomcat - Τρι 08 Απρ 2003, 15:52:26
Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με τον συναγερμό! Pls help!
Ξαφνικά χτες το βράδυ ο συναγερμός κόλλησε και δεν ανοίγει ούτε κλειδώνει το αυτοκίνητο. Σήμερα το πρωί άλλαξα μπαταρία υποψιαζομενός οτι μπορεί να φταίει το χειριστήριο αλλά πάλι τίποτα.Δοκίμασα να τον κλείσω και να το ξανανοίξω με τα κλειδάκια που μου είχε δώσει η αντιπροσωπία αλλά και πάλι τίποτα.Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι το ότι δεν είχα κάποιο περιστατικό το οποίο θα μπορούσε να επιρεάσσει τον συναγερμό.Το όλο συνέβει εντελώς ξαφνικά και απροειδοποίητα.
Υπάρχει κανείς ο οποιός θα μπορούσε να μου δώσει κάποια καλή συμβουλή???? Μάλλον αύριο θα το παώ στην αντιπροσωπία να μου πουν και αυτοί την γνώμη τους.
pezomania - Τρι 08 Απρ 2003, 16:52:55
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε Στέλιο, χωρίς να είμαι ο πλέον αρμόδιος, νομίζω, πως το imobilizer έμπλεξε λίγο τα μπ@@τια του με τον συναγερμό.

Σίγουρα το τι φταίει θα σου το πουν στην αντιπροσωπεία.
StAkIS - Τρι 08 Απρ 2003, 17:48:51
Θέμα δημοσίευσης:
Υπάρχει πιθανότητα να έχει αποσυντονιστεί ο συναγερμός! Αυτό μπορεί να συμβεί, όταν ανοίγεις το αυτοκίνητο σε μεγαλύτερη απόσταση από όσο αντέχει η εμβέλεια μεταξύ του μπρελόκ και του δέκτη του συναγερμού, κάτι που χειροτερεύει επίσης και όταν είναι πεσμένη η μπαταρία του μπρελόκ! Rolling eyes

Καλό είναι να το πας κατευθείαν στην αντιπροσωπεία του συναγερμού, εκτός αν είναι εργοστασιακός της Peugeot!
chatasos - Τρι 08 Απρ 2003, 18:18:27
Θέμα δημοσίευσης:
StAkIS έγραψε:
Υπάρχει πιθανότητα να έχει αποσυντονιστεί ο συναγερμός! Αυτό μπορεί να συμβεί, όταν ανοίγεις το αυτοκίνητο σε μεγαλύτερη απόσταση από όσο αντέχει η εμβέλεια μεταξύ του μπρελόκ και του δέκτη του συναγερμού, κάτι που χειροτερεύει επίσης και όταν είναι πεσμένη η μπαταρία του μπρελόκ! Rolling eyes

Τα ίδια συμπτώματα είχα και εγώ. Και μάλλον η αιτία είναι η παραπάνω.
2ο χειριστήριο δεν έχεις?
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες