ath7 έγραψε: |
Καλη επιτυχια παλικαρια!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 70 ΚΥΠΑΡΙΣΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ / PEUGEOT 106 RALLYE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
glf έγραψε: |
εννοείται ! θα φέρω και τα εσώρουχα μου για καλό και για κακό... ποτέ δεν ξέρεις...... ![]() ![]() ![]() |
εννοείται ! θα φέρω και τα εσώρουχα μου για καλό και για κακό... ποτέ δεν ξέρεις...... ![]() ![]() ![]() |
Μήτσε, εγώ θέλω να περάσεις το Νικόλα "κάτω από το δέντρο" 'ομως...
... και να σκύψει !!! ![]() ![]() ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
πειτε μου και εμενα?
Γιατι δεν με παιζετε? Που ειναι το δεντρο? |
volvos έγραψε: |
εγω δε σας ευχομαι τιποτα...
γιατι με τη γκαντεμια που με δερνει μπορει να σας επηρεασει. |
Αν και η καταρα του τυπου στην υπογραφη του Τακη εχει ήδη ψιλοπιάσει...
Αλλά ευτυχως αντιμετοπίζεται.... |
Lef205 έγραψε: |
Οι συμμετοχες
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=gr_rally-race-part&race_id=595 Μητσε ειναι Τεταρτη ακομη μην αγχωνεσαι, το σασμαν δεν ειναι κατι. Αν ομως υπαρχει μεγαλο προβλημα πες να σου στειλω το δικο μου. |
micra_iro έγραψε: |
υπαρχει περιπτωση να ξεκινησει κανενα support group εδς απο Αθηνα για εμψυχωση δλδ οχι τιποτα αλλο (μιας και απο την παρασκευη ειμαι ξανα αδειουχα ![]() |
alekoukos106 έγραψε: |
ψηνομαι.... ![]() |
kane έγραψε: |
tsosmolougra,τι ώρα θα περάσεις ΤΕ αύριο? να ερθω να σας αποθανατίσω και να τα π(ι)ούμε βεβαίως βεβαίως... |
oooπςςςςςς...σόρυ κύριε πλακετοκόφτη Η yanis στο dpgr (γέμισες το φορουμ με πάννινγκ!!!) |
Λουλου στέλιο,θα ειμαι στον ΤΕ το σάββατο.Βαριεμαι να ξαναέρθω στο βραδυνό μετά. |
δε νομιζω οτι η ηρω ειναι απο τα ατομα που χαιρονται οταν τρακαρουν μπροστα της...χαρην αστειου το ανεφερε
οσον αφορα τη γελαδαρισσα και 5 λαστιχα να ειχε παλι στη καρδια μας θα ηταν ![]() |
ωστε εσυ ησουν η γκαντεμοσαυρα για την οποια εγκατελειψε ο κωσταντινου ![]() ![]() ![]() |
tsosmoulis έγραψε: |
έτσι για την ιστορία του πράγματος...
1) το 206 είναι ο Κωνσταντίνου με 206 KC ο οποίος πρόσφατα έτρεξε και στο Πανευρωπαικό της Βουλγαρίας με απίστευτη εμφάνιση και πήρε την 3η θέση στην Α/6 (ήταν 2ος αλλά κάτι μηχανικό τον ανάγκασε να κόψει). Τώρα τί να πούμε για την ιστορία του ανθρώπου με το 106 cup κτλ κτλ.. και το συγκεκριμένο 206 είναι πραγματικά απίστευτο αυτοκίνητο. 2) Η Μαλακτάρη έπαθε 2 λάστιχα κάπου σε εκείνο το σημείο και μάλιστα δεξιά που θα έπρεπε να το έχεις δει... το "γεφυράκι"¨που λέμε για το λιβάδι είναι το πιο δύσκολο σημείο όλης της ειδικής και κατά καιρούς έχουν γίνει απίστευτα ατυχήματα, οπότε όταν ξεκινάς την πρώτη ειδικής ενός αγώνος 388 χιλιομέτρων και σου λέει ο κριτής "κάπου στο στο γεφυράκι είναι το Νο 14 και εμποδίζει και το Νο (δεν θυμάμαι) είναι κάπου στην μέση" πας φυλαγμένα τουλάχιστον στο γεφυράκι...με κρύα λάστιχα και φρένα που να κόψεις σε 2α από 5η(ενώ θα μπεις με 3η ή 4η..) για το γεφυράκι. ας μην τα εκμηδενίζουμε όλα. έλεος. άκου εκεί ήταν τυχερή που έφυγε το 206 μπροστά της..έλεος. καλό μήνα. |
οπως ειχε πετυχημενα φιλος
πλεον στους αγωνες πανε αυτοι που πανε να δουν τον αγωνα αυτοι που πανε να δουν ους φιλους τους και αυτοι που πανε να δουν το r3.... ΕΡΩΤΑΣ |
ε και κλασικα θα συνεχιζουμε να πηζουμε στα εβο.... |
Tι να πω και εγω... Μετα απο 2 χρονια παλι βαθρο, απο την μερια του συνοδηγού τώρα, αλλά ενα σκαλοπάτι πιο ψηλά... Απλά ίσως απο τους καλύτερους αγωνες της ζωης μου... Τα ειχε όλα... Και πανω απ' όλα ένα τέλειο οδηγό, όχι μόνο λόγω ικανοτήτων αλλά κυρίως λόγω συμπεριφοράς εντός και εκτός ειδικών... Αντε και στους επόμενους... |