PSClub - Hellas

Ελληνικοί Αγώνες - 42o Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

glf - Παρ 22 Αύγ 2008, 16:43:16
Θέμα δημοσίευσης: 42o Ράλλυ Δ.Ε.Θ.
Ανακοινώθηκαν σήμερα οι συμμετοχές, 73 τον αριθμό και εκεί ανάμεσα...

61 ΒΡΑΧΑΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΓΑΒΡΗΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ / TOYOTA YARIS
70 ΚΥΠΑΡΙΣΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ / PEUGEOT 106 RALLYE

Καλή διασκέδαση Laughing

Δείτε τα αναλυτικά στο R40
Road_Runner - Παρ 22 Αύγ 2008, 16:53:34
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστουμε Νικο και καλη μας επιτυχια!!
Καλο τερματισμο να εχουμε...

Θα κατεβεις για τον αγωνα εσυ ε?
ath7 - Παρ 22 Αύγ 2008, 17:01:58
Θέμα δημοσίευσης:
Καλη επιτυχια παλικαρια!

Yahoo! Clapping Yahoo! Clapping Yahoo! Clapping

Scratch Scratch Scratch Scratch Scratch
glf - Παρ 22 Αύγ 2008, 21:38:42
Θέμα δημοσίευσης:
εννοείται ! θα φέρω και τα εσώρουχα μου για καλό και για κακό... ποτέ δεν ξέρεις...... Laughing Laughing Laughing
Road_Runner - Παρ 22 Αύγ 2008, 22:22:14
Θέμα δημοσίευσης:
ath7 έγραψε:
Καλη επιτυχια παλικαρια!

Yahoo! Clapping Yahoo! Clapping Yahoo! Clapping

Scratch Scratch Scratch Scratch Scratch

Tsosmoulis
Road_Runner - Παρ 22 Αύγ 2008, 22:26:13
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:
εννοείται ! θα φέρω και τα εσώρουχα μου για καλό και για κακό... ποτέ δεν ξέρεις...... Laughing Laughing Laughing

Εχει και δευτερη μπαλακλαβα μετα το φιασκο του Κενταυρος Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Εκτος και αν σκεφτεσαι να κανεις καμια "ταρζανια" με τα εσωρουχα του τυπου τελευταια στιγμη καπου θα χωρεσω να τρεξω Laughing Laughing Laughing Laughing
xrisa-xs - Παρ 22 Αύγ 2008, 23:24:09
Θέμα δημοσίευσης:
καλή επιτυχία στους αγωνιζόμενους Thumbs Up
sps - Σαβ 23 Αύγ 2008, 08:59:35
Θέμα δημοσίευσης:
Ενδιαφερουσες οι συμμετοχες της κορυφης!
Εκπληξη η επανεμφανιση των Παπαδημητριου - Χαρυμαν σε Ελληνικο αγωνα, ενω εντυπωση προκαλει η απουσια Κυρκου-Τσολακιδη!
Λογικα, Χατζητσοπανης και Σωτηρχος θα παλεψουν για τη νικη, με ερωτηματικο τον παπαδημητριου(?)
Road_Runner - Σαβ 23 Αύγ 2008, 12:15:14
Θέμα δημοσίευσης:
Οντως πολυ παραξενη η απουσια Τσολακίδη... Μεσα στο σπίτι του???

Για επαγγελματικούς λόγους...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στα μέλη του PSClub Wink
Ghost Dog - Κυρ 24 Αύγ 2008, 09:32:48
Θέμα δημοσίευσης:
Καλη διασκεδαση παιδια!!! Very happy Very happy
Κριμα που ειμαι "τοσο" κοντα, αλλα δεν θα μπορεσω να ερθω.... (1η Σεπτεμβρη ξεκιναει η εξεταστικη, γαρ..... Crying or Very sad )
glf έγραψε:

Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
tsosmoulis - Κυρ 24 Αύγ 2008, 15:05:44
Θέμα δημοσίευσης:
καλό αγώνα να έχουμε Very happy
Γκάλφακο θυμάσαι στην Παλαιόχωρα την 3ΑΓ πουτάνα ε?
ρώτα τον νικολάκη να σου πει πόσο πουτάνα την φωνάζει,χαχαχαχαχα!

και πάλι καλό τερματισμό να έχουμε Very happy
Road_Runner - Κυρ 24 Αύγ 2008, 15:24:44
Θέμα δημοσίευσης:
Ολος ο αγωνας ειναι 2 στροφες... Η "πουτανα" και η στροφή του "Μπίστα"....
Α, αντε και αυτη μετα τον βραχο....
glf - Δευ 25 Αύγ 2008, 09:09:20
Θέμα δημοσίευσης:
Μήτσε, εγώ θέλω να περάσεις το Νικόλα "κάτω από το δέντρο" 'ομως...

... και να σκύψει !!! Laughing Laughing Laughing
tsosmoulis - Δευ 25 Αύγ 2008, 09:36:23
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:
Μήτσε, εγώ θέλω να περάσεις το Νικόλα "κάτω από το δέντρο" 'ομως...

... και να σκύψει !!! Laughing Laughing Laughing

λες Rolling eyes Rolling eyes
μακάρι! πού να μπω με τριτάρες όμως εκεί ρε νίκο... Sad
Road_Runner - Δευ 25 Αύγ 2008, 11:05:35
Θέμα δημοσίευσης:
πειτε μου και εμενα?
Γιατι δεν με παιζετε?
Που ειναι το δεντρο?
kane - Δευ 25 Αύγ 2008, 16:00:58
Θέμα δημοσίευσης:
Aiντε με το καλό κορίτσια!!! θα σας δώ εκεί.

Ο τσολακ παράτησε το ασφάλτου γιατί κυνηγάει το...χωμάτινο.Οποιος κατάλαβε κατάλαβε (και μη μου αρχίσει πάλι ο γκονάκης τον πρόλογο)

Μητσάκο μου,καλή επιτυχία να έχεις,μαζί με το νικολάκη.Μετέδωσε τις ευχές μου και στους σάκη/μάνο.

Τα λέμε στον Τ.Ε.
glf - Δευ 25 Αύγ 2008, 17:30:37
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
πειτε μου και εμενα?
Γιατι δεν με παιζετε?
Που ειναι το δεντρο?

για Παλαιόχωρα λέμε. φαντάζομαι θα στο δείξει ο οδηγός σου και θα σου πει και το σχετικό story Very happy
Road_Runner - Δευ 25 Αύγ 2008, 18:14:47
Θέμα δημοσίευσης:
Παλαιοχωρα μονο η πουτανα μ εχει μεινει...... Και δεν προκειται να την ξεχασω....
soler - Δευ 25 Αύγ 2008, 19:36:43
Θέμα δημοσίευσης:
Τσιγκ Τσιγκ Τσιγκ! Laughing
Road_Runner - Τρι 26 Αύγ 2008, 00:29:46
Θέμα δημοσίευσης:
^^Ναι ρε φίλε^^
Με νιωθεις....
Ευχαριστουμε!!
VOULA7 - Τρι 26 Αύγ 2008, 10:35:04
Θέμα δημοσίευσης:
Καλή επιτυχία παιδιά.....

Άντε κ την Κυριακή με το τσιγκάκι !!!! Thumbs Up
tsosmoulis - Τρι 26 Αύγ 2008, 12:55:43
Θέμα δημοσίευσης:
ο σκοπός είναι να περάσουμε όμορφα και δεν το λέω έτσι απλά.
ο συναγωνισμός είναι επιτέλους καλός και μακάρι το ραλλάκι να μην μας προδώσει...

νομίζω δεν είναι όμως το σωστό τόπικ για ευχές, υπάρχει το ανάλογο Wink
volvos - Τρι 26 Αύγ 2008, 12:58:17
Θέμα δημοσίευσης:
εγω δε σας ευχομαι τιποτα...
γιατι με τη γκαντεμια που με δερνει μπορει να σας επηρεασει.

μητσο θα βαλεις δισκοφρενα πισω ή δε προλαβαινεις?

εχουμε καποια προκυρηξη του αγωνα στο ιντερνετ?
micra_iro - Τρι 26 Αύγ 2008, 17:09:26
Θέμα δημοσίευσης:
καλη επιτυχια σε ολα τα μελη που θα συμμετεχουν και καλους τερματισμους
ath7 - Τρι 26 Αύγ 2008, 18:54:20
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
εγω δε σας ευχομαι τιποτα...
γιατι με τη γκαντεμια που με δερνει μπορει να σας επηρεασει.

Βρε παπαρα με τον αρχιγκαντεμαρο που εχεις για υπογραφη επηρεαζεις ολο το forum!

Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Tease Tease Tease Tease
soler - Τρι 26 Αύγ 2008, 19:28:13
Θέμα δημοσίευσης:
Έγραψε ο Μάνθος, έγραψε και ο βολβός με αυτή την υπογραφή τώρα...

Και εμείς ονειρευόμαστε ακόμα τσίγκο..?? Crying or Very sad
Road_Runner - Τρι 26 Αύγ 2008, 20:04:58
Θέμα δημοσίευσης:
καλα, τετοια λεγε για τον Μανθο, να μην δεις ποτε αναρτηση κλπ....
χαχαχαχαχα
Ευχαριστουμε πολύ όλους σας...
Αν και η καταρα του τυπου στην υπογραφη του Τακη εχει ήδη ψιλοπιάσει...
Αλλά ευτυχως αντιμετοπίζεται....
ath7 - Τρι 26 Αύγ 2008, 20:07:29
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Αν και η καταρα του τυπου στην υπογραφη του Τακη εχει ήδη ψιλοπιάσει...
Αλλά ευτυχως αντιμετοπίζεται....

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Εφτασες?Εκανες το συναρπαστικο ταξιδι ξεριες εσυ!(Εκει που τα συζητουσαμε)

Road_Runner - Τρι 26 Αύγ 2008, 20:35:11
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι... ΓΑ**ΣΕ τα... Εμπειρια ζωης...
(πλακα πλακα, με 35 λιτρα->40 ευρω ανεβηκα....)
tsosmoulis - Τρι 26 Αύγ 2008, 23:25:17
Θέμα δημοσίευσης:
τί να λέμε...μόλις γύρισα από το συνεργειο...
αύριο κατεβάζουμε σασμάν λέμε να δούμε τί στο καλό γίνεται.
ο "γιατρός" λέει ότι είμαστε άνετα Rolling eyes

γα** την γκαντεμιά μου(μας) Sad Sad Sad Sad Sad
ath7 - Τρι 26 Αύγ 2008, 23:28:32
Θέμα δημοσίευσης:
Καποιος ονοματα δεν λεμε εχει μια φοτο ενος γκαντεμη!

Γιατι να κατεβασετε σασμαν?
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Lef205 - Τετ 27 Αύγ 2008, 14:13:28
Θέμα δημοσίευσης:
Οι συμμετοχες

http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=gr_rally-race-part&race_id=595

Μητσε ειναι Τεταρτη ακομη μην αγχωνεσαι, το σασμαν δεν ειναι κατι.
Αν ομως υπαρχει μεγαλο προβλημα πες να σου στειλω το δικο μου.
tsosmoulis - Τετ 27 Αύγ 2008, 14:38:56
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
Οι συμμετοχες

http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=gr_rally-race-part&race_id=595

Μητσε ειναι Τεταρτη ακομη μην αγχωνεσαι, το σασμαν δεν ειναι κατι.
Αν ομως υπαρχει μεγαλο προβλημα πες να σου στειλω το δικο μου.

κατα τις 6 θα ξέρουμε τί είναι.
πάντως thanks Wink
volvos - Τετ 27 Αύγ 2008, 14:43:02
Θέμα δημοσίευσης:
καλα αμα θες σου στελνω και εγω το δικο μου
εμενα ειναι και κατεβασμενο σε μια γωνια ενος συνεργειου... Smile
micra_iro - Τετ 27 Αύγ 2008, 15:51:45
Θέμα δημοσίευσης:
υπαρχει περιπτωση να ξεκινησει κανενα support group εδς απο Αθηνα για εμψυχωση δλδ οχι τιποτα αλλο (μιας και απο την παρασκευη ειμαι ξανα αδειουχα Razz )
Lef205 - Τετ 27 Αύγ 2008, 22:21:14
Θέμα δημοσίευσης:
micra_iro έγραψε:
υπαρχει περιπτωση να ξεκινησει κανενα support group εδς απο Αθηνα για εμψυχωση δλδ οχι τιποτα αλλο (μιας και απο την παρασκευη ειμαι ξανα αδειουχα Razz )

Απο την πλευρα μου δεν το βλεπω γιατι Σαββατο εχω μετακομιση και Κυριακη πρωι "δουλεια".
Steve - Τετ 27 Αύγ 2008, 22:32:44
Θέμα δημοσίευσης:
Θα ανέβει κανείς την Κυριακή για να μην ανέβω μόνος μου? Smile
micra_iro - Τετ 27 Αύγ 2008, 22:53:58
Θέμα δημοσίευσης:
μα κανεις? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
PICASO - Πεμ 28 Αύγ 2008, 23:57:21
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδες δυστιχως δεν θα μπορεσω να παρεβρεθω και αυτη την φορα!!
(Γ**ω την δουλεια μου!!!!)

Παντως καλη επιτυχια να εχετε παιδες και καλους τερματισμους!
alekoukos106 - Παρ 29 Αύγ 2008, 10:32:27
Θέμα δημοσίευσης:
ψηνομαι.... Very happy ο νικολακης τρεχει???
Steve - Παρ 29 Αύγ 2008, 10:34:36
Θέμα δημοσίευσης:
alekoukos106 έγραψε:
ψηνομαι.... Very happy ο νικολακης τρεχει???

Ναι μαζί με την τσοσμουλούγκρα Very happy
kane - Παρ 29 Αύγ 2008, 16:16:52
Θέμα δημοσίευσης:
tsosmolougra,τι ώρα θα περάσεις ΤΕ αύριο? να ερθω να σας αποθανατίσω και να τα π(ι)ούμε βεβαίως βεβαίως...
plaketokofths - Παρ 29 Αύγ 2008, 17:04:49
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:
tsosmolougra,τι ώρα θα περάσεις ΤΕ αύριο? να ερθω να σας αποθανατίσω και να τα π(ι)ούμε βεβαίως βεβαίως...

Απαθανατίζω....

Αποθανατίζω -> κακό πράγμα, τζιζ!

Καλα να περάσετε ευχομαι, όλοι, ομαδες, θεατές, οδηγοί κτλ κτλ
με διασκέδαση και οτι αλλο επιθυμεί καθένας... απο πρωτιές και χορηγίες μέχρι και πολλές γυναίκες... Razz
Pughell - Παρ 29 Αύγ 2008, 18:06:29
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω,αν με παρει μαζι του ο νταλικερης,θα ειμαι...
Το Σαββατοβραδο δεν το χανω,για Κυριακη εξαρταται απο το μεσο. Laughing
kane - Παρ 29 Αύγ 2008, 19:37:44
Θέμα δημοσίευσης:
oooπςςςςςς...σόρυ κύριε πλακετοκόφτη Η yanis στο dpgr (γέμισες το φορουμ με πάννινγκ!!!)

Λουλου στέλιο,θα ειμαι στον ΤΕ το σάββατο.Βαριεμαι να ξαναέρθω στο βραδυνό μετά.
Την κυριακή να συννενοηθούμε να σε φορτώσω όπως μονο εγώ μοναδικά ξέρω Laughing Laughing Laughing
micra_iro - Παρ 29 Αύγ 2008, 20:20:43
Θέμα δημοσίευσης:
εγω τελικα θα ανεβω τι ωρα ειναι ο ΤΕ?
και κατι αλλο το service pack που ακριβως ειναι?
plaketokofths - Παρ 29 Αύγ 2008, 20:37:04
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:
oooπςςςςςς...σόρυ κύριε πλακετοκόφτη Η yanis στο dpgr (γέμισες το φορουμ με πάννινγκ!!!)

Το σόρυ περιττό... μη φανταστείς, εγώ λογικα ειμαι τρεις χειρότερος στην ορθογραφία κτλ... δεν το κατέχω. Οσο για την υπόλοιπη προταση να πω κι εγώ τότε οτι το "kane" έχει καθολικότητα. Razz Razz

kane έγραψε:
Λουλου στέλιο,θα ειμαι στον ΤΕ το σάββατο.Βαριεμαι να ξαναέρθω στο βραδυνό μετά.

Αξίζει να πας βραδυνό για πολλούς λόγους, θα πω 3 σημαντικους.
1. Ελαχιστα ράλλυ εχουν νυχτερινές ειδικές
2. Ειναι ακρως ρομαντικό απο μοτορσπορ πλευράς
3. Γλιτώνεις το λιοπύρι...

Δοκίμασε να βγάλεις με το φλας!
Τιπ: με το ενσωματωμένο φλας της dslr σου, επιλέγεις πολυ αργή ταχύτητα 1/8 με 1/20max και οσο πιο ανοιχτο διαφραγμα περνει ο φακός σου, δλδ βάλε manual ρύθμιση. Θα κάνεις ακριβώς το ανιθετο απο το panning θα κρατάς την μηχανή ακίνητη, μα τελειως ακίνητη και θα βγάζεις φωτο το αυτοκ. Μπορει να χρειαστεί να υπερκθέσεις το φλας, τέλος αν είσαι λίγο ατυχος μπορεί να μην εστιάζει ο φακος στο σκοτάδι, παιξε χειροκίνητα.

Το αποτελεσμα θα ναι αυτο.... η δεσμη των φωτων κανει την διαφορα

kane - Παρ 29 Αύγ 2008, 20:37:47
Θέμα δημοσίευσης:
οτι θέλει η δεσπινοίς (κυρία?) Ηρώ!

1-5 περίπου θαναι ο ΤΕ,χωρίς να είναι τηρήται και πολυ το ωράριο,απλα το παιζουν ιστορία στο θέμα.
Εαν εισαι κει,ειδοποιησε! φυσικα ισχύει για ολους οσους έρθουν.

Υ.Γ. τώρα ειδα το ποστ σου γιάννη,μα τι διάολο θεεικο τιμινγκ! άκου κει...καθολικότητα,χοχοχοχοχο
Καταλαβαίνω τους λόγους,αλλα βαριεμαι να παω θεσνικη 3 φορες σε 2 μερες (μένω εκτος) και ειδικα με το σαξο μου ειναι πλέον ταλαιπωρία...

Υ.Γ2. καλά βρε,εντελώς ακινητη? και αν περναει απο μπροστα μου το αγωνιστικό υπεργρήγορα τι θα προλάβω να βγάλω??? ποτε θα εστιάσει το παρτάλι,ποτε θα τραβήξει...
Pughell - Σαβ 30 Αύγ 2008, 08:24:33
Θέμα δημοσίευσης:
Το βραδυ ειναι κυριολεκτικα το κατι αλλο αρκει βεβαια να προσφερεται και το αναλογο θεαμα.
Πχ το περσινο βραδινο του ΕΛΠΑ ηταν ολα τα λεφτα με πυρωμενα δισκοφρενα,προβολιερες,κλπ,κλπ...
Δεδομενου οτι οι νυχτερινες του ΔΕΘ ειναι πολυ καλυτερες,το μονο το οποιο απομενει ειναι η διαθεση των πληρωματων.
RC_MANOS - Σαβ 30 Αύγ 2008, 11:26:09
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδη δ ξερω σχεδον κανεναν,εχετε δωσει πουθενα ραντεβου για να πατε ολοι μαζι?
Pughell - Σαβ 30 Αύγ 2008, 11:37:31
Θέμα δημοσίευσης:
Ωχ,τωρα σωθηκες... Sad

Σε περιπτωση που δεν βρεθει καποιος να πατε μαζι,πηγαινε στην εκκινηση και παρε χαρτη.
Απο εκει και μετα ειναι σχετικα ευκολο για να πας στις ειδικες.
RC_MANOS - Σαβ 30 Αύγ 2008, 11:42:59
Θέμα δημοσίευσης:
Oι ειδικες ξερω που ειναι,καθε χρονο πηγαινω απλα καλο θα ηταν να παμε ολοι μαζι!
kane - Σαβ 30 Αύγ 2008, 20:55:12
Θέμα δημοσίευσης:
Φαντάζομαι πως θαναι η βραδυνή σήμερα...δυστηχώς δεν μπόρεσα να πάω,αλλα μονο τις προβολιέρες που είδα σταπ περισσότερα πληρώματα,έπαθα πλάκα...η νύχτα μέρα κυριολεκτικα!!!
micra_iro - Δευ 01 Σεπ 2008, 01:08:58
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια ενα εχω να πω η βραδυνη ειναι φοβερη ειδικα οταν μεσα στην μαυριλα ξαφνικα ειναι σαν να βγαινει ο ηλιος και το μονο που βλεπεις ειναι πολλα φωτα να σκανε μαζεμενα και γρηγορα αλλα μιας και ηταν η πρωτη μου ημουνα και τυχερη στο σημειο που καθομουνα ειχε κατηφορικο s μετα μια μικρη ευθεια και καπακια ανηφορικο s και γινεται το σκηνικο ερχεται ενα 206 (δεν θυμαμαι ονομα συμμετεχοντα) κι εκει που παει με τα οσα ξαφνια σβηνουν ολα τα φωτα του και ακουμε το μπαμ και μετα αναψανε παλι ευτυχως το πληρωμα καλα αλλα τι να περιμενεις απο γαλλικο αυτοκινητο ηλεκτρολογικα zero χιχιχι κολλανε ριχνεις μια φαπα στο ταμπλω και ολα λειτουργουν ξανα κανονικα απλα ο οδηγος δεν προλαβε να ριξει την φαπα αλλα περαν της πλακας ηταν τρομερη εμπειρια και το πολυ αστειο της υποθεσης αφου εχει γινει γνωστη η εξοδος και ολα τα πληρωματα κοβουν μια απο τις τελευταιες συμμετοχες αυτη της μαλακταρη που περναει απο το σημειο του ατυχηματος κοβει υπερβολικα σχεδον σημειωτον αναβει και τα alarm ετσι ρε παιδι μου για παν ενδεχομενο Laughing Laughing Laughing

Υ.Γ ελπιζω να μην με παρεξηγησετε για την κακιουλα εννοειται οτι κανω πλακα

αντε καληνυχτα μας τωρα γιατι ειμαστε κι απο ταξιδι
volvos - Δευ 01 Σεπ 2008, 07:30:58
Θέμα δημοσίευσης:
ωστε εσυ ησουν η γκαντεμοσαυρα για την οποια εγκατελειψε ο κωσταντινου Laughing Laughing Laughing
tsosmoulis - Δευ 01 Σεπ 2008, 07:35:57
Θέμα δημοσίευσης:
έτσι για την ιστορία του πράγματος...
1) το 206 είναι ο Κωνσταντίνου με 206 KC ο οποίος πρόσφατα έτρεξε και στο Πανευρωπαικό της Βουλγαρίας με απίστευτη εμφάνιση και πήρε την 3η θέση στην Α/6 (ήταν 2ος αλλά κάτι μηχανικό τον ανάγκασε να κόψει). Τώρα τί να πούμε για την ιστορία του ανθρώπου με το 106 cup κτλ κτλ.. και το συγκεκριμένο 206 είναι πραγματικά απίστευτο αυτοκίνητο.
2) Η Μαλακτάρη έπαθε 2 λάστιχα κάπου σε εκείνο το σημείο και μάλιστα δεξιά που θα έπρεπε να το έχεις δει...
το "γεφυράκι"¨που λέμε για το λιβάδι είναι το πιο δύσκολο σημείο όλης της ειδικής και κατά καιρούς έχουν γίνει απίστευτα ατυχήματα, οπότε όταν ξεκινάς την πρώτη ειδικής ενός αγώνος 388 χιλιομέτρων και σου λέει ο κριτής "κάπου στο στο γεφυράκι είναι το Νο 14 και εμποδίζει και το Νο (δεν θυμάμαι) είναι κάπου στην μέση" πας φυλαγμένα τουλάχιστον στο γεφυράκι...με κρύα λάστιχα και φρένα που να κόψεις σε 2α από 5η(ενώ θα μπεις με 3η ή 4η..) για το γεφυράκι.

ας μην τα εκμηδενίζουμε όλα. έλεος.
άκου εκεί ήταν τυχερή που έφυγε το 206 μπροστά της..έλεος.
καλό μήνα.
volvos - Δευ 01 Σεπ 2008, 08:34:10
Θέμα δημοσίευσης:
δε νομιζω οτι η ηρω ειναι απο τα ατομα που χαιρονται οταν τρακαρουν μπροστα της...χαρην αστειου το ανεφερε

οσον αφορα τη γελαδαρισσα και 5 λαστιχα να ειχε παλι στη καρδια μας θα ηταν Laughing
tsosmoulis - Δευ 01 Σεπ 2008, 09:48:06
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
δε νομιζω οτι η ηρω ειναι απο τα ατομα που χαιρονται οταν τρακαρουν μπροστα της...χαρην αστειου το ανεφερε

οσον αφορα τη γελαδαρισσα και 5 λαστιχα να ειχε παλι στη καρδια μας θα ηταν Laughing

δεν την ξέρω αγαπητέ παναγιώτη, εγώ ένας τρίτος είμαι που διαβάζω ένα forum Wink
volvos - Δευ 01 Σεπ 2008, 10:11:31
Θέμα δημοσίευσης:
απεξω περναγες πηρες το τσιγγακι και εφυγες εε? Laughing
micra_iro - Δευ 01 Σεπ 2008, 11:18:00
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
ωστε εσυ ησουν η γκαντεμοσαυρα για την οποια εγκατελειψε ο κωσταντινου Laughing Laughing Laughing

κοιταξε η αληθεια ειναι οτι λιγο πριν περασει λεγαμε με την παρεα μου οτι ηταν η ωρα να ριξουμε τα καρφια στον δρομο, ο αλλος ελεγε για λαδια κι εγω ειπα την απιστευτη ατακα οτι : μπα θα φυγει μονος του και μετα απο λιγο εγινε το θεμα
micra_iro - Δευ 01 Σεπ 2008, 11:26:06
Θέμα δημοσίευσης:
tsosmoulis έγραψε:
έτσι για την ιστορία του πράγματος...
1) το 206 είναι ο Κωνσταντίνου με 206 KC ο οποίος πρόσφατα έτρεξε και στο Πανευρωπαικό της Βουλγαρίας με απίστευτη εμφάνιση και πήρε την 3η θέση στην Α/6 (ήταν 2ος αλλά κάτι μηχανικό τον ανάγκασε να κόψει). Τώρα τί να πούμε για την ιστορία του ανθρώπου με το 106 cup κτλ κτλ.. και το συγκεκριμένο 206 είναι πραγματικά απίστευτο αυτοκίνητο.
2) Η Μαλακτάρη έπαθε 2 λάστιχα κάπου σε εκείνο το σημείο και μάλιστα δεξιά που θα έπρεπε να το έχεις δει...
το "γεφυράκι"¨που λέμε για το λιβάδι είναι το πιο δύσκολο σημείο όλης της ειδικής και κατά καιρούς έχουν γίνει απίστευτα ατυχήματα, οπότε όταν ξεκινάς την πρώτη ειδικής ενός αγώνος 388 χιλιομέτρων και σου λέει ο κριτής "κάπου στο στο γεφυράκι είναι το Νο 14 και εμποδίζει και το Νο (δεν θυμάμαι) είναι κάπου στην μέση" πας φυλαγμένα τουλάχιστον στο γεφυράκι...με κρύα λάστιχα και φρένα που να κόψεις σε 2α από 5η(ενώ θα μπεις με 3η ή 4η..) για το γεφυράκι.

ας μην τα εκμηδενίζουμε όλα. έλεος.
άκου εκεί ήταν τυχερή που έφυγε το 206 μπροστά της..έλεος.
καλό μήνα.

καλημερα φιλε μου
αυτα που λεω εχουν τεραστια δοση μαυρου χιουμορ, σε καμια περιπτωση ατομο που ξεκινα να κανει οικονομιες απο την ωρα που μαθαινει για το ραλι για να παει μεχρι εκει δεν θα χαιροταν σε καμια μορφη ατυχηματος.Αυτο που λεω εχει μια μορφη υπαινιγμου για την διοργανωτρια αρχη που αφησε και το αυτοκινητο και το πληρωμα του εκτεθιμενο σε κινδυνο. Οπως λες κι εσυ μετα το γεφυρακι υπαρχουν 2 τεχνικες στροφες που θελουν χλμ και μεσα σε αυτες καθ'ολη την διαρκεια του αγωνα ειναι ενα αυτοκινητο. Ντροπη σε ολους οσοι δεν διεκοψαν για λιγο τον αγωνα και να απομακρυνουν το πληγωμενο αμαξι.
Οσο για την μαλακταρη δεν θα μπορουσα σε καμια περιπτωση να την κοροιδευω στα σοβαρα για τον απλουστερο λογο: επιβιωνεο σε εναν ανδροκρατουμενο χωρο και με αρκετες καταξιωσεις στην Α0 ενω ειναι γυναικα.
kane - Δευ 01 Σεπ 2008, 12:41:34
Θέμα δημοσίευσης:
Μake rally not war!

Στο θέμα μας τώρα.Πολύ καλός αγώνας που τα είχε όλα.Νυκτερινή δυστηχώς δεν είδα,αλλα την κυριακή χορτάσαμε θέαμα.
Είδαμε 2 ταξιάρχες και καθόμασταν περίπου 1-1.5 χλμ πρίν το τερματισμό σε πατημένο κομμάτι με τεχνικές στροφές κατα την είσοδο και έξοδο σε αυτό.
Φυσικά αυτοί που πέρασαν αεροπορία ήταν αναμενόμενοι και φάνηκε απτους χρόνους/θέσεις.
Γενικά συγχαρητήρια στους νικητές και σε όλους του συμμετέχοντες που πήραν τερματισμό ή όχι.
Ενα μπράβο στα προσφιλή μας πληρώματα του βαγγέλη/σπύρου ζάχου με το κλιο,στο τάσσο βασίλη/φιδανά παναγιώτη με κλιο επίσης,στο μεγάλο μητσάκο κυπαρισσά (τσοσμι)/νίκο ιντζόγλου με το 13ρι ραλί,και στους βραχάτη σάκη/γαβριλάκη μανώλη με το γιάρις.
1ος άνετα σχεδόν ο σωτήρχος με τον ζακχαίο με το εβο,1ος στην Α/7 ο ζαχος με τον...ζάχο και 7οι γενικής(!!!) αρκετά μπροστά απο τον ανταγωνισμό.
Καλή εμφάνιση (και αναμένουμε τα καλύτερα) απο το κλιο Ρ3 του κοσμόπουλου.
Α/6 πρωτοι οι καραβασίλης βασίλης/κολλαρας χρήστος με σαξό.
Πρώτοι Α/5 βραχάτης/γαβριλάκης με γιάρις και 1οι (νομίζω?) Ε/9 οι κυπαρισσάς/ιντζόγλου.
Πάλι το βουνό εφαγε αυτ/τα,όπως γινεται συνήθως...Εξοδο ο κωνσταντίνου με το 206,έξοδο ο μπιστας με το C2,εξοδο ο πάζης με το γιάρις και νομίζω και κάποιο 4κίνητο.
Φωτό έχω μονο απο ΤΕ,μιας και στον αγώνα,επειδή ξύπνησα αργά και εφυγα βιαστηκα...ξέχασα την μπαταρία της φωτογραφικής μηχανής Evil Evil Evil
tsosmoulis - Δευ 01 Σεπ 2008, 13:11:31
Θέμα δημοσίευσης:
ναι κάπου είναι και τον Παπαδημητρίου στην Παλαιόχωρα αριστερά σταματημένο.

η ένσταση μου σε αυτά που λέει η ηρώ έιναι (και πάλι) ότι το φόρουμ το διαβάζουν κ άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τα μέλη(και για αυτό είπα ότι είμαι απλά ένας 3ος ο οποίος διαβάζει το φόρουμ).
οπότε καλύτερα το μαύρο χιούμορ σε άλλα τόπικ και όχι σε αυτό του 42ου Ράλλυ ΔΕΘ γιατί η λογική λέει ότι θα έχει επισκεψιμότητα.

ίσως είμαι υπερβολικός αλλά αυτή είναι η άποψή μου.
επιτέλους ανεβήκαμε βάθρο..όλο στα χαμηλά μας τα έδιναν τα κύπελλα Very happy

ΥΓ καλά έχω incar από Πετροκέρασα νύχτα, τετακέ με 4η πατημένη Evil
kane - Δευ 01 Σεπ 2008, 14:08:20
Θέμα δημοσίευσης:
Aπο μας για σάς!!!

volvos - Δευ 01 Σεπ 2008, 14:18:58
Θέμα δημοσίευσης:
οπως ειχε πετυχημενα φιλος
πλεον στους αγωνες πανε
αυτοι που πανε να δουν τον αγωνα
αυτοι που πανε να δουν ους φιλους τους
και αυτοι που πανε να δουν το r3....

ΕΡΩΤΑΣ
kane - Δευ 01 Σεπ 2008, 15:03:16
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
οπως ειχε πετυχημενα φιλος
πλεον στους αγωνες πανε
αυτοι που πανε να δουν τον αγωνα
αυτοι που πανε να δουν ους φιλους τους
και αυτοι που πανε να δουν το r3....

ΕΡΩΤΑΣ

Τραγούδια για το R3...για όλα τα γούστα...

1) whitesnake - is this love
2) βοσκόπουλος - στάζεις έρωτα

κι ένα καλο που βρήκα στο γιουτιουμπ...http://www.youtube.com/watch?v=FAIobTqUvd4

Πάντως εγω πηγαίνω χαλαρά για τα 2 τελευταία,έτσι όπως εγιναν τα πράματα.

Υ.Γ. τάκη αμα θες φουλ αναλυση φωτο του "κουβά" σφύρα.

Σφύρα μου στο μσν να σου πω τι ειπε ο κοσμοπουλος...(παντου αυτια εχουμε Laughing )
volvos - Δευ 01 Σεπ 2008, 15:08:44
Θέμα δημοσίευσης:
Exω το σπιουνο το λεφο που τα μαθαινω απο πρωτο χερι

οσον αφορα το κοσμοπουλο και οτι οι επιδοσεις του συνδιασμου r3-κοσμο δεν ειναι αυτες που ολοι περιμενουν.....
ειναι πολυ σημαντικο και το ξεχναω και εγω πολλες φορες οτι αυτος ο κυριος επεσε απο 3ο?-4ο? οροφο και εζησε και μετα απο κατι μηνες ξαναπερπατησε και οδηγει ξανα....βαζω στοιχημα οτι εχει μπει και μερικους ποντους στο υψος απο τη πτωση.
δεν εινα ευκολο να ξαναβρεις το παλιο σου εαυτο με τετοιο στραπατσο και να πας ταπα μια κινητη περιουσια που ειναι το r3 μεσα σε 5-10 αγωνες
kane - Δευ 01 Σεπ 2008, 15:15:16
Θέμα δημοσίευσης:
Συμφωνώ μαζί σου τάκη.Ο γιώργος λοιπόν είπε σε φιλους του κατά το βράδυ του ΤΕ,επι λέξη "πως δεν μπορώ να το πάω"...
Φυσικα ολοι του ευχόμαστε να μπορέσει να το πάει κάποια στιγμή.ΑΛΛΑ και να μην μπορέσει να το πάει,κανεις δε θα του κρατήσει...μούτρα.
Απλά νιώθει ένα "βαρος" πως επειδή πήρε ενα αυτ/το αλλου για αλλού πως πρεπει να το αποδείξει σε χρόνο dt.
Η επάνοδος όμως θέλει πολύ χρόνο και μεις και ολοι φυσικα οι καλοθελητές (γιατί υπάρχουν και πολλοί μαλ**ες στο χώρο) είμαστε διατεθιμένοι να περιμένουμε.
Μονο και μόνο που ξαναπήρε την απόφαση να τρέξει,σημαίνει πάρα μα πάρα πολλά.
Εχει τσαγανό ο άνθρωπος...τελος...
volvos - Δευ 01 Σεπ 2008, 15:22:32
Θέμα δημοσίευσης:
ΤΟ θεμα ειναι και αλλο για μενα

οτι απο οτι ειχα ακουσει ηταν 2-3 ακομα που γλυφουδιαζαν να φερουν r3 αμαξια (οχι μονο κλιο) και βλεποντας κοσμο εχουν λιγο χεστει πανω τους...
και λενε αμα δε μπορει να το παει αυτος που παμε εμεις?

ε και κλασικα θα συνεχιζουμε να πηζουμε στα εβο....
kane - Δευ 01 Σεπ 2008, 16:34:16
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

ε και κλασικα θα συνεχιζουμε να πηζουμε στα εβο....

eeeeetsiiiiiii,γιατί...σαν τη σιγουράντζα δεν εχει...
glf - Δευ 01 Σεπ 2008, 23:24:02
Θέμα δημοσίευσης:
χεχεχεχεχε
Road_Runner - Τρι 02 Σεπ 2008, 22:15:26
Θέμα δημοσίευσης:
Tι να πω και εγω... Μετα απο 2 χρονια παλι βαθρο, απο την μερια του συνοδηγού τώρα, αλλά ενα σκαλοπάτι πιο ψηλά... Απλά ίσως απο τους καλύτερους αγωνες της ζωης μου... Τα ειχε όλα... Και πανω απ' όλα ένα τέλειο οδηγό, όχι μόνο λόγω ικανοτήτων αλλά κυρίως λόγω συμπεριφοράς εντός και εκτός ειδικών... Αντε και στους επόμενους...
tsosmoulis - Τρι 02 Σεπ 2008, 22:52:14
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Tι να πω και εγω... Μετα απο 2 χρονια παλι βαθρο, απο την μερια του συνοδηγού τώρα, αλλά ενα σκαλοπάτι πιο ψηλά... Απλά ίσως απο τους καλύτερους αγωνες της ζωης μου... Τα ειχε όλα... Και πανω απ' όλα ένα τέλειο οδηγό, όχι μόνο λόγω ικανοτήτων αλλά κυρίως λόγω συμπεριφοράς εντός και εκτός ειδικών... Αντε και στους επόμενους...

και πάνω απ'όλα πες ότι σε άκουγα!όχι, πες το να ακουστεί!!

εγώ σε ευχαριστώ νικόλα Wink
Road_Runner - Τετ 03 Σεπ 2008, 10:44:32
Θέμα δημοσίευσης:
ε, ναι..... Αυτο να το λεμε...
Μετα τα 2 σβουριδια (και πριν τα αλλα 2) αρχισες να ακους...
Πραγαμτικα εχω ξενερωσει που τελειωσε τοσο γρηγορα ο αγωνας... Μακαρι να ειχε και αλλο.,... Ετοιμασου για δραμα ρεεεεε!!!!
soler - Τετ 03 Σεπ 2008, 10:50:29
Θέμα δημοσίευσης:
Που στη Δράμα??? Shocked
tsosmoulis - Τετ 03 Σεπ 2008, 11:13:33
Θέμα δημοσίευσης:
Καλίβυτο νομίζω όπως πέρυσι Laughing
Δράμα και Αλεξανδρούπολη Cool Cool Cool Cool Cool Cool
tsosmoulis - Τετ 03 Σεπ 2008, 11:26:39
Θέμα δημοσίευσης:
έλα και ένα incar από Λιβάδι νύχτα

http://www.youtube.com/watch?v=ARRQNrA-yXo
soler - Τετ 03 Σεπ 2008, 11:27:24
Θέμα δημοσίευσης:
Αν βολέψουν ημερομηνίες θα ανέβω και εγώ Δράμα τότε.

Οπότε βάζω σπίτι. Laughing
kane - Τετ 03 Σεπ 2008, 12:27:16
Θέμα δημοσίευσης:
BίντεΑ( Razz ) ....

SS4

SS7
soler - Τετ 03 Σεπ 2008, 12:35:03
Θέμα δημοσίευσης:
Αχ αυτό το clio.... Embarassed
Ghost Dog - Τετ 03 Σεπ 2008, 16:22:13
Θέμα δημοσίευσης:
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!! Thumbs Up Thumbs Up