Steve έγραψε: |
Κανένα δεν είναι καλό διότι δεν υπάρχουν οι ονομασίες που ανέφερες.
Όταν ρωτήσεις, μάθεις και γράψεις σωστά τα μοντέλα που θέλεις, τότε θα πάρεις και απαντήσεις για αυτά. |
android έγραψε: |
υπαρχουν κ c drive και s drive... τα c drive ειναι πιο φλωρικα ![]() |
geoadonakakis έγραψε: |
Steve δεν ξερω καθολου τι να βαλω.Το 206 ειναι 110hp κ το οδηγαω αλλες φορες ηρεμα κ αλλες σπορ(νευρικα).Κινουμαι κυριως στην πολη.Μου πρoτειναν κ τα Michelin Pilot exalto 2.Το κεφαλι μου εχει γινει καζανι!Τι πιστευεις οτι παταει κ αντεχει?Ειμαι καινουριος κ εχω πελαγοσει... |
Καλησπερα τρελοι χειριστες των Peugeot.Θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση:Για 206 1600cc 16ν ποια λαστιχα ταιριαζουν καλυτερα,Τα Yokahama C driver ή τα Toyo piraxes σε διαστασεις 1,95/50/15? |
Το εχω ηδη διαβασει αλλα με φρεναρουν καποιοι λαστιχαδες για τα Yokohama,ακομη κ ο πατερας μου. |
DimiP έγραψε: |
TOYO !
θα τα βαλεις φθηνα ! θα τα κρατησεις 1- 1.5 χρονο (δεν αντεχουν παραπανω) θα τα καταευχαριστηθεις και μετα θα πας να ξαναβαλεις ! ![]() |
Φιλε Steve κ παιδες εβαλα τελικα τα Yokohama S Drive και ειναι απλα ΦΟΒΕΡΑ!!!Πατανε τρελα!Μολις ζεσταινονται γινονται απιστευτα φανταστειτε οτι σε στροφη που εμπαινα με 70km τωρα μπαινω με 110km. |
Φιλε Steve κ παιδες εβαλα τελικα τα Yokohama S Drive και ειναι απλα ΦΟΒΕΡΑ!!!Πατανε τρελα!Μολις ζεσταινονται γινονται απιστευτα φανταστειτε οτι σε στροφη που εμπαινα με 70km τωρα μπαινω με 110km. |
volvos έγραψε: |
ti skata Κουλος ειμαι???
εγω στις φυστικιες που εμπαινα με 70 μαμα μετα με ημισλικ αναρτηση καμπερ ραβδους αντιστρεπτικες ψαλιδια και τη ταυτοτητα στο στομα 110 δεν ειδα ποτε.... παει θα τα πεταξω ολα να βαλω γιοκοχαμα τι καθομαι και στηνω ο μαλ**ας τοσα χρονια |
volvos έγραψε: |
ti skata Κουλος ειμαι??? |