ath7 έγραψε: |
Απο 1.929 εως 2.357cc 372+20%=446,4 |
vinman έγραψε: | ||
...Περαστικά μας οι δίλιτροι.... |
SnakeMJK έγραψε: |
Εμείς με τα 1400 τι φταίμε; ![]() |
BILL206RCG13 έγραψε: |
Αντε και του χρόνου παραπάνω με τους άχρηστους που κυβερνούν. |
DimiP έγραψε: |
ειπαν στις ειδησεις οτι τελικα δεν θα αυξηθουν τα τελη κυκλοφοριας.
μαλιστα εχουν παει ειδοποιησεις για να τυπωθουν τα τελη με τις παλιες τιμες. μηπως το αρθρο του ΑutoTριτη ειναι λιγο παλιο ; αλλιως καηκαμε ![]() |
vinman έγραψε: | ||
...Περαστικά μας οι δίλιτροι.... |
sod έγραψε: |
Στιs επομενεs εκλογεs σκεφτειτε που θα ριξετε την ψηφο σαs που κακο ψοφο να χουν!!!!!!!!!!!! |
sod έγραψε: |
Στιs επομενεs εκλογεs σκεφτειτε που θα ριξετε την ψηφο σαs που κακο ψοφο να χουν!!!!!!!!!!!! |
sasasj έγραψε: |
Τώρα που άρχισα να σκέφτομαι για 2λιτρο... |
AlienHack έγραψε: |
εμενα περισσοτερο απο το οτι μας τα παιρνουν απο παντου ξερετε τι μου την σπάει? οτι τα παιρνουν για να πηγαινουν σε λαμογια πολιτικους που αρπαζουν μιζες τα λεφτα μας! Ζοριζομαστε ολοι μας απο εφοριες τελη κυκλοφοριας ΦΠΑ κτλ και αντι τουλαχιστον αυτα τα λεφτα να πιάνουν τοπο σε εργα, παιδεια, υγεια κτλ. καταληγουν στις τσεπες τον πουλημενων πολιτικων... ![]() ![]() αισχος... στα 30 μου θα με κανουν να φυγω απο εδώ! |
geoski έγραψε: | ||
![]() ![]() |
Steve έγραψε: | ||
Αν έχεις αποδείξεις, βγάλτα στην φόρα. Αλλιώς, αν είσαι ήδη 30, έχεις αργήσει για να φύγεις από εδώ ![]() |
ultra-one έγραψε: | ||||
Σας τα έλεγα από το 2004 ότι θα είχαμε ΠΟΛΥ ΚΑΚΑ ξεμπερδέματα με δαύτους...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Παρεπιπτόντως, παλαιότερα στην Κύπρο τα τέλη κυκλοφορίας ήταν υπολογισμένα με το βάρος του αυτοκινήτου πράγμα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΖΟ αφού τα αυτοκίνητα γινονται συνέχεια πιο βαριά λόγο αυξημένης ασφάλειας. Μου κάνει εντύπωση που βλέπω στη λίστα να υπάρχουν χώρες ακόμα και προηγμένες όπως η Δανία και η Ολλανδία που τα τέλη υπολογίζονται με το βάρος!!!!!! |
Athens έγραψε: |
αυτός ο καταραμένος Αλογοσκούφης μας γ@@μισε όλους! γρρρρρ ![]() ![]() ![]() |
soler έγραψε: |
Το ευχαριστήθηκες τουλάχιστον? |
ultra-one έγραψε: |
Μου κάνει εντύπωση που βλέπω στη λίστα να υπάρχουν χώρες ακόμα και προηγμένες όπως η Δανία και η Ολλανδία που τα τέλη υπολογίζονται με το βάρος!!!!!! |
DimiP έγραψε: |
![]() |
Steve έγραψε: | ||
Εμένα δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση, κάτι ξέρουν ![]() |
Pughell έγραψε: | ||||
Φυσικα και ξερουν. ![]() Το βαρος ειναι αμεσα συνδεδεμενο με καταναλωση και καυσαερια. Κοινως εμμεσα προωθουν τον λαο να κανει οικονομια γενικοτερα και οχι εξειδικευμενα. Ετσι απεξαρτητοποιειται και η δικια τους οικονομια απο κρισεις πετρελαιου,κλπ,κλπ... Οσοι εχετε ταξιδεψει στις βορειες χωρες,θυμηθειτε ποσο διαδεδομενο ειναι το ποδηλατο,ιδιαιτερα στα μεγαλα αστικα κεντρα. ![]() |
Απο 301 εως 785 cc 38+20% = 45,6 |
Τα 200άρια που θα φύγουν στα αυτοκίνητα σκέψου.... |
MEMsound έγραψε: |
178+20% |
soler έγραψε: |
Πω πω και εγώ που θα γίνω 2λιτρος τόσα πολλά θα δίνω??
![]() ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ!!!!! μέχρι να γινουν ολοι οι δρομοι αττικη οδος χωρις φουρκετες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Athens έγραψε: |
213 ευρώ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Αρχιζω να χαιρομαι που εχω να δοσω μονο 46!
![]() ![]() ![]() |
380 ασφάλεια;;;
Πάνω από 250 ευρώ τον χρόνο, δεν έχω πάει ποτέ ![]() |
Όχι, ποτέ δεν είχα μικτή και πλέον το αμάξι είναι τόσο παλιό που δεν αξίζει. Δεν θέλω να πω ασφαλιστική, για λόγους διαφήμισης, αλλά είμαι στο βασικό πακέτο με έξτρα ολική-μερική κλοπή, νομική βοήθεια και οδική. Αχρείαστες να είναι! |