STELIOS έγραψε: |
Κλασσικο συμπτομα...
Ειναι το σφυριγμα απ΄το ρουλεμαν του σφυκτηρα του ιμαντα δυναμο. Οταν αλλαξεις ιμαντα σε 5/10000 χλμ θα αλλαξεις και τον σφυκτηρα (πανε πακετακι ιμαντας/σφυκτηρας). |
lionking(t) έγραψε: |
Εμενα το εκανε στις 5,000 χλμ,οπου αλλαξαμε πρωτα σφυκτηρα,αλλα ο ηχος συνεχιζοταν οποτε αλλαξαμε και ιμαντα,ολα στην εγγυηση εννοειτε. |
STELIOS έγραψε: |
Στο 207 δεν ξερω ποτε ακριβως ειναι, αλλα οι ιμαντες δυναμο καπου εκει-γυρο αλλαζονται.
Δεν θα ελεγα οτι ειναι προβλημα κιολας... Δηλαδη ο ιμαντας δεν εχει κατι, απλα το ρουλεμαν σφυριζει. Εμενα το εκανε (σε 206) απο περσι την ανοιξη και ολο το χειμωνα φετος (με την υγρασια), στο Punto της μανας μου το κανει 2 χρονια τωρα... ![]() Καταλαβαινω οτι ειναι ενοχλητικο μερικες φορες, αλλα αυτο ειναι ολο... |
Lefter1s RC έγραψε: |
![]() Πως εχεις βρε Μιχαλη μου καταναλωση 7,2 ????? Με κουπια το ξεκινας το αμαξι ??? Εγω εχω γυρω στο 13,3... ![]() Καλα μονοψηφιο γραφει μονο οταν ειναι στο ρελαντι... Με την πιο οικονομικη οδηγηση που γινεται ειμαι γυρω στο 11,2 κ παλι... Τι σκ**α γινεται εδω??? (συγνωμη για το 'σκ**α') |
giannis27 έγραψε: |
το σφύριγμα του ρουλεμάν είναι συνηθισμένο φαινόμενο στα psa! |
nikos68 έγραψε: |
Βέβαια εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί η Shell δε δίνει στις αντιπροσωπίες το Ultra Extra 5w-30 και το δίνει μόνο στα πρατήρια. |
nikos68 έγραψε: |
Στέλιο αυτό που έγραψα για τα λάδια το ζω από κοντά.Ο πωλητής που προμηθεύει το λάδι στην εδώ αντιπροσωπία, ενώ του ζητήθηκε το Ultra Extra, απάντησε ότι δεν μπορεί να το δώσει γιατί η Shell λέει ότι το δίνει μόνο στα πρατήρια.Η τιμή του εδώ σε πρατήριο της εταιρίας είναι 19 ευρώ το λίτρο με καθαρή τιμή αγοράς 12 ευρώ.Τα έχω δει με τα μάτια μου αυτά δεν είναι απλά πληροφορίες.Και μιλάμε ότι το απλό Ultra είναι πιο ακριβό στην αρχική αγορά του κατά 1 ευρώ, δηλ. έχει 13 ευρώ το λίτρο.Το συγκεκριμένο είναι Longlife1 ενώ το Ultra Extra είναι Longlife 4.Άμα πετύχω τον πωλητή πουθενά(που εδώ κάτω δεν είναι και δύσκολο) ή κανέναν άλλο υπεύθυνο θα τα πούμε ένα χεράκι να δούμε ποιος δουλεύει ποιον? |