PSClub - Hellas

Νέα - ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΙΣΩ!!!!

micho - Δευ 07 Απρ 2003, 22:02:55
Θέμα δημοσίευσης: ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΙΣΩ!!!!
με το που γύρισα σημερα σπιτι απο την δουλειά με περιμενε ενας φακελός απο την lion με μια επιστολή για να επιστρέψω τα κλειδιά του 206 στον αντιπροσωπο και αυτοι λεει θα μου δώσουν αλλα!!! Shocked Shocked Shocked
εντολή λεει απο την μαμα peugeot!
το αμαξι το πήρα τον αυγουστο του 2002!!! ήρθε και σε κανεναν αλλο αυτη η επιστολή? Ειναι λιγο περιεργο παντως Confused Confused Confused
Slash - Δευ 07 Απρ 2003, 23:25:26
Θέμα δημοσίευσης:
Είναι τρελλοί αυτοί οι Γάλλοι... Laughing
DimiP - Τρι 08 Απρ 2003, 00:01:28
Θέμα δημοσίευσης:
δεν ηρθε τετοια επιστολη σε μενα .
τι τα θελουν αραγε τα κλειδια ;
1.1 i love you - Τρι 08 Απρ 2003, 01:08:17
Θέμα δημοσίευσης:
Rolling eyes Rolling eyes Οταν πας στην αντιπροσωπεία θα σου πούν,να μας ενημερώσεις κι εμάς.Πάντως ούτε έχω ακούσει,ούτε έχω διαβάσει κάτι σχετικό Shocked Shocked
alxdr74 - Τρι 08 Απρ 2003, 08:43:00
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΙΣΩ!!!!
micho έγραψε:
με το που γύρισα σημερα σπιτι απο την δουλειά με περιμενε ενας φακελός απο την lion με μια επιστολή για να επιστρέψω τα κλειδιά του 206 στον αντιπροσωπο και αυτοι λεει θα μου δώσουν αλλα!!! Shocked Shocked Shocked
το αμαξι το πήρα τον αυγουστο του 2002!!! ήρθε και σε κανεναν αλλο αυτη η επιστολή? Ειναι λιγο περιεργο παντως Confused Confused Confused
Πως ειναι το κλειδι που εχεις? Μηπως ειναι το παλιο και το αλλαζουν με καινουργιου τυπου σαν αυτα που εχουν τα cc δηλαδη?
micho - Τρι 08 Απρ 2003, 08:47:52
Θέμα δημοσίευσης:
τους πηρα τηλ και μου πανε... είναι λεεί για συγκεκριμένα αυτοκίνητα (ήρθε με αριθμό πλαισίου η επιστολή) και για να δουλεύουν πιο καλά τα χειριστήρια! Shocked Shocked Shocked και τους λεω μα δεν είχα κανένα προβλημα μέχρι τωρα.... ε λεει ετσι είπε η γαλλική peugeot! τι να πεις... περισσότερα για αυτό αύριο που θα πάω απο κει!
micho - Τρι 08 Απρ 2003, 08:49:12
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΙΣΩ!!!!
alxdr74 έγραψε:
micho έγραψε:
Πως ειναι το κλειδι που εχεις? Μηπως ειναι το παλιο και το αλλαζουν με καινουργιου τυπου σαν αυτα που εχουν τα cc δηλαδη?

τα κλειδιά είναι τα καινούρια Confused
teoman - Τρι 08 Απρ 2003, 12:38:32
Θέμα δημοσίευσης:
Είναι σίγουρα από την lion?Eπικοινώνησε καλύτερα με τα κεντρικά και μετά πήγαινε στην αντιπροσωπεία σου...
Sidobre - Τρι 08 Απρ 2003, 12:48:47
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
Είναι σίγουρα από την lion?Eπικοινώνησε καλύτερα με τα κεντρικά και μετά πήγαινε στην αντιπροσωπεία σου...

ΩΧ Shocked Shocked ΛΕΣ???? Question Question

Μπα.... δεν πιστεύω Scratch Scratch

Για προσέχτε λίγο όσοι πάρουν επιστολή...
Vasso - Τρι 08 Απρ 2003, 13:01:33
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατί πρέπει όμως να επιστρέψεις τα παλιά κλειδιά?????? Δεν μπορείς να κρατήσεις και αυτά που έχεις και αυτά που θα σου δώσουν?

Εγώ λέω να μην τους δώσεις τα κλειδιά σου !!!!
Ghost Dog - Τρι 08 Απρ 2003, 13:23:17
Θέμα δημοσίευσης:
vassop26 έγραψε:
Εγώ λέω να μην τους δώσεις τα κλειδιά σου !!!

Και εγω το ιδιο λεω Μητσαρα.... Confused Confused
micho - Τρι 08 Απρ 2003, 14:05:08
Θέμα δημοσίευσης:
Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
ξέρω γω....
επανω εχει κανονικα σφραγίδα της lion και επιστολοχαρτο τυπωμενο!!!
θα παρω και εκει να τους ρωτησω....
αλλα μονο σε μενα ηρθε αυτο το πραμα απο όλο το club??? αυτο ειναι λιγο υποπτο.... Evil
micho - Τρι 08 Απρ 2003, 14:11:45
Θέμα δημοσίευσης:
μόλις μίλησα με την lion θεσσαλονικης και μου είπαν οτι είναι καθαρα για προληπτικούς λόγους (απο τι προληπτικούς???? Shocked ) και οτι δεν υπάρχει κανενα συγκεκριμένο τεχνικό πρόβλημα! Shocked μπορω λεει να τα παραλάβω είτε απο αυτούς είτε απο την αντιπροσωπεία που το πήρα. αλλα γιατί μονο στο δικό μου δεν εχω καταλαβει κ οχι σε κανενα αλλο απο ολο το club?
shark_zak - Τρι 08 Απρ 2003, 15:41:38
Θέμα δημοσίευσης:
Εχουμε ακριβως το ιδιο μοντελο μονο που εγω το πηρα μαρτιο

και δεν εχω παρη καμια επιστολη..... Arrow Arrow Arrow

λες να περιμενω Silly Silly Silly
micho - Τρι 08 Απρ 2003, 15:58:21
Θέμα δημοσίευσης:
είναι λεει για μοντέλα μονο με συγκεκριμενο αριθμο πλαισιου
τι με λενε ρε σεις (σαλονικιοτικο αυτο)
ΝΙΚΟΣ - Τρι 08 Απρ 2003, 19:42:09
Θέμα δημοσίευσης:
Αρε...........Μηπως σου κανουν κανενα πρωταπριλιατικο αστειο Question Question

Δωστα δωστα................πως σε βλεπω μετα να πας για καινουργιο αυτοκινητο Question

Και ξερεις ε.. Question Αυτοι μετα.......LAMOGIO MODE ON Laughing Laughing
Svstouk - Τρι 08 Απρ 2003, 20:02:51
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε συ, άμα δεν πας τι θα γίνει δηλαδή; Θα σταματήσουν να δουλεύουν τα κλειδιά;;; Question Question

Μήτσο, πρόσεχε! Και μην σε παρασύρουν οι σφραγίδες, τα επιστολόχαρτα κ.α. Εδώ φτιάχνουν πανομοιότυπα πλαστά χρήματα, στις σφραγίδες θα κολλήσουν;

Εγώ μάλλον δεν θα πήγαινα καθόλου, κι ας τους να λένε ό,τι θέλουν. Evil

Αυτό όμως είναι δική μου επιλογή, δεν σημαίνει ότι και συ πρέπει να κάνεις το ίδιο.
micho - Τετ 09 Απρ 2003, 09:19:10
Θέμα δημοσίευσης:
11/6/2002
In Australia Peugeot have announced a recall of the 206s from Oct 2001 on to do with the key getting stuck in the starter motor on position. Goto http://www.recalls.gov.au

απο http://www.206gti.net/
πηγα σημερα το πρωι στον αντιπροσωπο μου και οπως ηταν φυσικό δεν ξεραν τιποτα! Evil πηρα τωρα τηλ στην lion στην αθηνα και χωρις να τους πω αυτο που γραφω πιο πανω μου παν ακριβως το ίδιο. Οτι μερικά μοντελα με συγκεκριμενο αριθμό πλαισιου (εκεινη η φουρνια δηλαδη) μπορει να παρουσιασουν προβλημα στην θεση της μιζας στον διακοπτη του αυτοκινητου. Αυτο λεει οφείλετε σε κακο σχήμα του μεταλικου κομματιού του κλειδιού. Πρεπει να πας να δωσεις τον αριθμο πλαισιου σου και τα στοιχεια για να σου παραγγείλουν νεα κλειδια. Ειναι καθαρα για προληπτικους λογους αλλα το περιεργο οτι στο εξωτερικο εγινε αυτο πριν απο κανα χρονο εμας τωρα μας θυμήθηκαν δηλαδη? τελως παντων!
Vasso - Τετ 09 Απρ 2003, 09:50:10
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατί δεν τους ρωτάς αν μπορείς να κρατήσεις τα παλια σου κλειδιά? Confused Confused
micho - Τετ 09 Απρ 2003, 10:05:06
Θέμα δημοσίευσης:
θελω ουτως η αλλως να τα κρατησω, αυτοι κ να τα παρουν τι θα τα κανουν? μονο να μου κλεψουν το αμαξι θα μπορουν! Twisted evil
Bloom - Τετ 11 Ιούν 2003, 20:49:49
Θέμα δημοσίευσης:
Χμμμ... άργησα αλλά ψάχνοντας για άλλο topic εδώ μέσα.... έπεσα τελικά πάνω σε αυτό!! Laughing

Συνάδελφε micho (μου είχες πει οτι είσαι γραφίστας ή μπέρδεψα πάλι η ζουρλή τα nick? Rolling eyes ) και ταυτόχρονα Συν-Quiksilverα... κι εμένα μου είχε έρθει η εν λόγω επιστολή (για την ακρίβεια, με ημερομηνία 24 Μαρτίου 2003) για αντικατάσταση των κλειδιών μου Exclamation Exclamation Exclamation

Πήγα κάπου μέσα στον Απρίλιο στο συνεργείο που με εξυπηρετεί (Ντάσιος) μετά από διευκρινιστικό μου τηλεφώνημα στο οποίο μου έλεγαν οτι πρέπει να τους πάω τα κλειδιά μου (και τα δύο φυσικά, καθώς και την κάρτα με το code) για να τα ελέγξουν ΜΗΠΩΣ λέει χρειάζοντε άλλαγμα...

Αφού τα είδαν μου είπαν πως πράγματι πρέπει να αντικατασταθούν και πως θα τα παραγγείλουν και μόλις έρθουν από τη Γαλλία θα με ειδοποιήσουν να πάω για την αλλαγή...

Ε...... Ακόμα περιμένω!!! Scratch

Με σένα τελικά τι έγινε, στα άλλαξαν? Και αν ναι, τα παλιά σου σε άφησαν να τα κρατήσεις??
Όχι τίποτε άλλο αλλά μου μπήκαν και μένα ιδέες τώρα με αυτά που διάβασα και...... γιααααα να τους πάρω ένα τηλεφωνάκι κάτω στην αντιπροσωπεία αύριο πρωί! Rolling eyes
micho - Τετ 11 Ιούν 2003, 21:25:52
Θέμα δημοσίευσης:
καλωςςςς τηνααα! Very happy λέω και γω.... μονο εγω ειμαι τόσο "τυχερός" πια! Confused
ακομα περιμενω τηλεφωνο και γω απο την αντιπροσωπεια.... για να μου πουν για τα κλειδια αν ηρθανε...
ειχα διαβασει κατι παρομοιο τοτε οτι ειχε γινει θεμα παρομοιο περσυ στην αυστραλια με το 206! και οτι και καλα κολλαει σε καποια σκαλα το κλειδι...
εγω μεχρι τωρα δεν εχω παρατηρησει κατι περιεργο παρα μονο μια φορα που ψιλομαγκωσε αλλα τιποτα τρομακτικο ρε συ...
τεσπα... εγω προτεινω να το αφησουμε ως έχει γιατι 99% θα θελουν πισω τα κλειδια μας τα παλια! και δεν θελω να τα δωσω! εσυ τι λες? το αμαξι το πηρες μηπως περσυ τον Αυγουστο?
TZAG - Πεμ 12 Ιούν 2003, 06:52:44
Θέμα δημοσίευσης:
Αλήθεια, ξέρει κανείς να έχει να κάνει με παρτίδες οχημάτων ή είναι γενικό το πρόβλημα Question Question
Rolling eyes
Vini - Πεμ 12 Ιούν 2003, 07:01:40
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα σας ,

H αλλαγή κλειδιών απαιτεί χρόνο: 3 μήνες για να έρθουν τα κλειδιά από Γαλλία και περίπου 15 μέρες πριν και μετά για τα Ελληνικά γραφειοκρατικά ...

Διαπιστωμένο ... Wink
micho - Πεμ 12 Ιούν 2003, 10:18:58
Θέμα δημοσίευσης:
TZAG έγραψε:
Αλήθεια, ξέρει κανείς να έχει να κάνει με παρτίδες οχημάτων ή είναι γενικό το πρόβλημα Question Question
Rolling eyes

ειναι μαλλον για παρτιδες αφου μας εστειλαν προσωπικες επιστολες απο την λιον
Bloom - Πεμ 12 Ιούν 2003, 11:17:12
Θέμα δημοσίευσης:
Old Navy έγραψε:
H αλλαγή κλειδιών απαιτεί χρόνο: 3 μήνες για να έρθουν τα κλειδιά από Γαλλία και περίπου 15 μέρες πριν και μετά για τα Ελληνικά γραφειοκρατικά

Ο αγαπητός κύριος -πρώην- Vini και -νυν- Old Navy (αχ δεν μπορώ να το συνηθίσω αυτό το νεο nick σου βρε συ Νίκο Razz)..... όπως πάντα πλήρως ενημερωμένος για τα πάντα! Wink Wink Wink

Δάσκαλος - Δάσκαλος δε το συζητώ!! Very happy

micho έγραψε:
εγω μεχρι τωρα δεν εχω παρατηρησει κατι περιεργο παρα μονο μια φορα που ψιλομαγκωσε αλλα τιποτα τρομακτικο ρε συ...
τεσπα... εγω προτεινω να το αφησουμε ως έχει γιατι 99% θα θελουν πισω τα κλειδια μας τα παλια! και δεν θελω να τα δωσω! εσυ τι λες? το αμαξι το πηρες μηπως περσυ τον Αυγουστο?

Προσωπικά micho δεν έχω παρατηρήσει ούτε κι εγώ το παραμικρό περίεργο, αλλά ούτε και μου μάγκωσε ποτέ το κλειδί....
Το αμάξι το παρήγγειλα αρχές Νοεμβρίου '01 και το παρέλαβα μετά τα μέσα του Φεβρουαρίου '02 (Ηλιοροφή σε Quiksilver δεν ήθελα η μουρλένγκο? Ε, περίμενα 3,5 μήνες μόνο και μόνο για το χτικιό! Silly .... άσχετο που ποτέ δεν το μετάνιωσα Wink )
Κοίτα πάντως τα παλία μου κλειδιά ούτε κι εγώ θέλω να τους τα αφήσω.... Περίμενουμε λοιπόν να έρθουν τα καινούργια και μετά.... βλέποντας και κάνοντας... Rolling eyes
Vini - Πεμ 12 Ιούν 2003, 11:26:25
Θέμα δημοσίευσης:
Bloom έγραψε:
Ο αγαπητός κύριος -πρώην- Vini και -νυν- Old Navy (αχ δεν μπορώ να το συνηθίσω αυτό το νεο nick σου βρε συ Νίκο Razz).....

Mα για αυτό το άλλαξα Wink ... Πρέπει να μάθουμε δύο συλλαβές όλα τα παιδάκια ... : ΝΙ-ΚΟΣ ...

Με το (ιστορικό) Vini είχα προβλήματα ... μέχρι και επώνυμο παραλίγο να αλλάξω ... Ο διευθυντής μου μία μέρα έψαχνε να βρει ποιος είναι ο Vini μέσα στην εταιρία γιατί καποιος έκανε την μ***κία Evil και του ξέφυγε και με ανέφερε έτσι... Evil Evil Laughing Laughing
ofitzis - Πεμ 10 Ιούλ 2003, 01:06:17
Θέμα δημοσίευσης:
Oυπςςς!!! Embarassed
Sorry αλλά αυτό το topic μου είχε ξεφύγει...
Μου είχε έρθει κι εμένα αυτή η επιστολή,τα κλειδια τα άλλαξα κανονικά και φυσικά κράτησα και τα παλιά.Τα παλιά δεν είχαν δοντάκια και είχαν μια τρύπα στο κάτω μέρος ενώ τα καινούρια δεν έχουν τρυπούλα και έχουν δοντάκια...
Το αμάξι είναι 7/2002
klain - Παρ 11 Ιούλ 2003, 19:27:23
Θέμα δημοσίευσης:
Χμ... το ίδιο συνέβη και στον τύπο που μου έκανε μαθήματα οδήγησης. Πάντως στο αμάξι του το πρόβλημα ήταν κλασσικό και πολύ συχνά συνέβαινε να τρώνε φρίκη τα κλειδιά, να μην βγαίνουν και να μήν γυρνάνε γενικότερα.
Bloom - Δευ 14 Ιούλ 2003, 10:36:30
Θέμα δημοσίευσης:
ofitzis έγραψε:
Μου είχε έρθει κι εμένα αυτή η επιστολή,τα κλειδια τα άλλαξα κανονικά και φυσικά κράτησα και τα παλιά.Τα παλιά δεν είχαν δοντάκια και είχαν μια τρύπα στο κάτω μέρος ενώ τα καινούρια δεν έχουν τρυπούλα και έχουν δοντάκια...
Το αμάξι είναι 7/2002

Εμένα πάντως ακόμα δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο από την αντιπροσωπεία να πάω να παραλάβω τα νέα κλειδιά, όπως φαντάζομαι ούτε και τον micho για να μην έχει γράψει τίποτα.
Το "παλίο" κλειδί μου έχει τρυπούλα στο κάτω μέρος... αλλά έχει και δοντάκια! Rolling eyes

Τι να πω?... Είναι τρελοί αυτοί οι... Γάλλοι! Twisted evil Razz Razz

Πάντως ευτυχώς τίποτα προβληματικό δεν μου έχει παρουσιαστεί ως τώρα σαν αυτό που περιγράφει ο klain Wink
mick206 - Δευ 14 Ιούλ 2003, 16:34:40
Θέμα δημοσίευσης:
Bloom έγραψε:
Το αμάξι το παρήγγειλα αρχές Νοεμβρίου '02 και το παρέλαβα μετά τα μέσα του Φεβρουαρίου '02

Άντα μου σαν να τα έχεις μπερδέψει λίγο με όλη αυτή την ιστορία που σου έτυχε... LaughingLaughingLaughing
Εσύ πας προς τα πίσω αντι να πας πρός τα εμπρός; Rolling eyes LaughingLaughingLaughing
Φιλικά πάντα,έτσι; Smile
Bloom - Δευ 14 Ιούλ 2003, 22:53:01
Θέμα δημοσίευσης:
Shocked Shocked Shocked Shocked

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Καλά αυτό θα πει να την έχεις ψωνίσει παιδί μου... Να νομίζεις οτι ελέγχεις ακόμα και το χρόνο!! Rolling eyes Rolling eyes

Ναι 'σαι καλα Μιχάλη που το πρόσεξες εσύ, γιατί αν περίμενες από μένα...?

Σωωωωώθηκες!

Επιστήμονες ακόμα ερευνούν την "περίπτωσή" μου σου λέω! Silly

Wink
ofitzis - Τετ 16 Ιούλ 2003, 00:59:26
Θέμα δημοσίευσης:
Bloom έγραψε:
Εμένα πάντως ακόμα δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο από την αντιπροσωπεία να πάω να παραλάβω τα νέα κλειδιά, όπως φαντάζομαι ούτε και τον micho για να μην έχει γράψει τίποτα.
Το "παλίο" κλειδί μου έχει τρυπούλα στο κάτω μέρος... αλλά έχει και δοντάκια!

Καλά μην περιμένεις να σε πάρουν αυτοί τηλ...πήγαινε απο εκεί,τα κλειδιά στάνταρ θα έχουν έρθει και θα'χουν ξεχαστεί κάπου χωρίς να σε πάρουν τηλ... Rolling eyes
Αν θυμάμαι καλά τα δικά μου πρέπει να ήρθαν σε 1-2 βδομάδες...
Bloom - Τετ 16 Ιούλ 2003, 11:08:44
Θέμα δημοσίευσης:
ΤΟΙΝΙΟΝΙΟΝΙΟΝ! Shocked

Όπως πάντα δηλαδή... μεσ' την οργάνωση ε? Rolling eyes

Μάλιστα... θα τους κάνω ένα τηλεφωνάκι λοιπόν να δω τι παίζει!

thanks Γιώργο Smile
mick206 - Τετ 16 Ιούλ 2003, 16:00:02
Θέμα δημοσίευσης:
Bloom έγραψε:
Ναι 'σαι καλα Μιχάλη που το πρόσεξες εσύ, γιατί αν περίμενες από μένα...?
Σωωωωώθηκες!

Έλα βρε Άντα! Τί να κάνουμε! Ένα μυαλό το έχουμε χειμώνα-καλοκαίρι! Laughing Δικαιολογήσε Very happy
Bloom έγραψε:
Επιστήμονες ακόμα ερευνούν την "περίπτωσή" μου σου λέω! Silly

Άσε τους επιστήμονες! Δεν ξέρουν την τύφλα τους! LaughingLaughingLaughing
Ολόκληρο Θεραπευτή διαθέτει το club! Chriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis!!! LaughingLaughingLaughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες