giangiak έγραψε: |
Και εγω αυτο φανταστικα αλλα δειχνει πολυ πιο ομορφο το βραδυ με τα προβολακια αναμμενα. ![]() |
drdino έγραψε: |
Kαι ενοχλεί περισσότερο. ![]() |
giangiak έγραψε: |
γεια σας .ειμαι κατοχος ενος peugeot 308 gt.θα παρακαλουσα αν γνωριζει καποιος να με πληροφορισει για τα εξης.
σχετικα με τα φωτα στην επιλογη auto εκτος απο τα φωτα μπορουν να αναβουν και οι προβολεις ομιχλης ή πρεπει να ανοιγοκλεινονται χειροκινητα? Επισης σαν αποδοση το κλιματιστικο πως το βρηκατε?συγκρινομενο με το TOYOTA AURIS που εχουμε στην οικογενεια νομιζω ειναι αρκετα υποδιεστερο.Ισως να επηρεαζει το οτι το αμαξι ειναι μολις 2 ημερων και δεν εχει δουλεψει παρα μονο 2 φορες ο κλιματισμος. και τελος το ποιο σημαντικο.στην αντιπροσωπια μου ειπαν πως δεν θελει στρωσιμο αλλα δυσκολευομαι να το πιστεψω.λεω για 2000km να το πηγαινω μεχρι 3500-4000 .να ακουσω τους πωλητες που ο καθενας λεει τα δικα του ή να το στρωσω εστο και λιγο?παντως στο manual του 308 δεν ειδα να αναφερεται κατι για αυτο. photo : http://img241.imageshack.us/my.php?image=06082008001cb8.jpg |
volvos έγραψε: |
μητσο τωρα δε βαζεις δηλαδη 95αρα??
ουτε οταν εχει κρυο ? |
ath7 έγραψε: |
Γιατι ρε παιδια αν εχει κρυο τι γινετε? |
Jim207GT έγραψε: |
To 207 GT/Rallye/RC καθώς και τα ίδια μοτερ στα 308 έχουν αισθητήτρα προανάφλεξης οπότε δεν βαράει πιράκια σου πετάει ένα check engine μπαίνει σε safe mode και συ ψάχνεσε τι έπαθε......
Αν έχετε πρόγραμμα τότε ΜΟΝΟ 100αρα αν είσαι μαμά μπορείς κα 95αρα. |