SnakeMJK έγραψε: |
Όσο θα βγαίνουν golf θα γεμίζει ο δρόμος κουλούς κ άχαρους ![]() Πέρα απ την πλάκα, το αμάξι συνεχίζει την παράδοση στο πόσο άθλιο και στο πόσο ένα ξερο ΚΟΥΤΙ μπορεί να μοιάζει ένα αυτοκίνητο. Στην πυρά! Θάνατος στo VAG Group ![]() ![]() ![]() |
Παράθεση: |
http://i122.photobucket.com/albums/o274/netblaster206/051.jpg |
volvos έγραψε: |
μαλλον δεν εχεις μπει ποτε στη ζωη σου σε γκολφ V για αυτο το λες
οποτε με οτι δεδομενα εχει ο καθε ενας κρινει. |
giannis27 έγραψε: |
όταν πήγαμε αθήνα με τον ρούσο είμασταν 4 άτομα ,φούλ αποσκευές κ ο ένας ήταν 1,90 130 κιλά κ καθότανε πίσω πολύ άνετα κ είχε κ το λάπ τοπ στα πόδια του! |
ath7 έγραψε: |
Μετρισαμε 26 ή 29? (Ζaf θυμησε μου) |
Snap5 έγραψε: |
Παιδια μην κοροιδευόμαστε, σαν ποιότητα και δύναμη τα γερμανικά δεν συγκρινονται με τα γαλλικά, πραγματικά πυροβόλα! ![]() |
τα 9 στα 10 206 εχουν κουκλακια στο παρμπριζ πλακα μου κανετε? |
τα 9 στα 10 206 εχουν κουκλακια στο παρμπριζ πλακα μου κανετε? |
Athens έγραψε: |
To νεο golf ειναι ειλικρινά για το πούτσο,
πετάει το κολαράκι του καμια φορά κάνει διάφορα |
Athens έγραψε: |
thats my opinion ![]() |
MEMsound έγραψε: |
τω "κο" αιπραιπαι να οιταν "κω"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
επισης σταυρο το να συγκρινεις πολλαπλους συνδεσμους με ημιακαμπτο αξονα ειναι αστειο... και αν θες να δεις τι κανει ενα σιβικ με μαμα σασι και σωστο στησιμο παρε το τελευταιο power. εχει το σιβικ του rallyeman16 απο 106κλαμπ αν τον θυμασαι... οσο για το μεγκαν ειναι γελειο το αμαξι καθως του εχουν βαλει 4πιστονα τερατα κουτσουρο αναρτηση (μιλαμε με ενοχλησε πιο πολυ απο δικια μου οτανμπηκα) φλιδες 18αρια μπλοκε μοτερουκλα με ροπαρα και ακομα τους χρονους του φοκους ρς 1ης γενιας δε τους πιανει... |
biohazard έγραψε: |
Εχω ενα φιλαρακι με Golf 4 gti με τα 180hp με 18αρες και πανω στην εγνατια 2 ραλακια πιτωμενα και με Group N εξατμισονια τον ξεφτιλιζαν στις στροφες και ο τυπος εσκουζε!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() Football, Basketball, Tennis, Golf Requires one ball. RALLYEing requires TWO!! |