PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - η ηλιοροφη ειναι υποχρεωτηκη στο peugeot 207 gt?

Giwrgos_206 - Κυρ 03 Αύγ 2008, 14:42:41
Θέμα δημοσίευσης: η ηλιοροφη ειναι υποχρεωτηκη στο peugeot 207 gt?
γεια σας παιδια. εχω μια απορια το πεζο 207 στην εκδοση gt δινεται με στανταρ την ηλιοροφη. αν ο πελατης δεν 8ελει την ηλιοροφη γινεται να μην μπει?
ath7 - Κυρ 03 Αύγ 2008, 15:14:31
Θέμα δημοσίευσης:
Βγαινει με stantar την πανοραμικη!

Δεν νομιζω να μπωρεις να την βγαλεις!

Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
android - Κυρ 03 Αύγ 2008, 15:53:09
Θέμα δημοσίευσης:
δεν ειναι ηλιοροφη τζαμι αντι για λαμαρινα ειναι...δεν ανοιγει...και ειναι στανταρ παρε το ραλλυ
ath7 - Κυρ 03 Αύγ 2008, 15:59:10
Θέμα δημοσίευσης:
Στο rallye μπωρεις να βαλεις τα παραπανω που εχει το gt?

Δερματα
Στροφης
Αυτοματα φωτα
Αυτοματους υαλοκαθαριστηρες
Τα καρμπονοιδες πλαισια στο εσωτερικο
Γρυλια ασημενια

Μπωρει να εχει και αλλα!Δεν θυμαμαι!

Question Question Question Question Question
salex - Κυρ 03 Αύγ 2008, 16:09:37
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω δει 207 Rallye με κανονική ηλιοροφή και ήταν τρέλλα πάντως. Όχι τόσο σέξι όσο η πανοραμική, αλλά άνοιγε! Laughing
android - Κυρ 03 Αύγ 2008, 16:27:55
Θέμα δημοσίευσης:
ath7 έγραψε:

Δερματα
Στροφης
Αυτοματα φωτα
Γρυλια ασημενια

δεν συμφερει να το κανεις αυτο θα βγει παρπανω απο την τιμη του gt....
δεν υπαρχη λογος για φοβος για την οροφη του gt αλλωστε βαζεις κ μια θραυση κρυσταλλων στην ασφαλεια κ εισαι οκ...

η ηλιοροφη ειναι σαν καρουμπαλο Laughing
ath7 - Κυρ 03 Αύγ 2008, 16:35:36
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
δεν συμφερει να το κανεις αυτο θα βγει παρπανω απο την τιμη του gt....
δεν υπαρχη λογος για φοβος για την οροφη του gt αλλωστε βαζεις κ μια θραυση κρυσταλλων στην ασφαλεια κ εισαι οκ...

η ηλιοροφη ειναι σαν καρουμπαλο Laughing

Ουτε εμενα μου αρεσει η ηλιοροφη!Η πανοραμικη ειναι τρελα!

Αλλα το παιδι λεει για GT ΧΩΡΙΣ πανοραμικη!
Αν Παρει το Rallye και βαλει ολα τα αλλα?Αν διαθετει τα extra λευτα!

Και το Rallye Δεν βγαινει τετραπορτο σε περιπτωση που το θες 5Θ!

Για μενα παρε το GT δεν θα το μετανιωσεις! Wink Wink
GeoMel - Δευ 04 Αύγ 2008, 02:48:55
Θέμα δημοσίευσης:
Στο site της πεζο στο λινκ configurator για το ραλλυ δεν εχει καθολου προαιρετικο εξοπλισμο..! Βγαινει σε μονο μια εκδοση.. Αν οντως ισχυει κατι τετοιο τοτε δεν υπαρχει η δυνατοτητα να βαλεις οτιδηποτε αλλο περα απο αυτα που εχει σαν βασικο εξοπλισμο
Giwrgos_206 - Δευ 04 Αύγ 2008, 03:23:53
Θέμα δημοσίευσης:
egw lew to gt dioti auto vgei mono 58urw. pantos einai vlakia h hliorofi kai kakos tin vazoun standar elpizw sto melon na diorthothi opws kai to kivwtio kai h katreftes.
makis106 - Δευ 04 Αύγ 2008, 07:33:44
Θέμα δημοσίευσης:
ath7 έγραψε:

Δερματα
Στροφης
Αυτοματα φωτα
Γρυλια ασημενια

Αυτοματα φωτα
Τα καρμπονοιδεί πλαισια στο εσωτερικο

τα έχει ήδη,
στροφής, ανιχν. πίεσης κλπ,
μπορούν να μπουν,
δέρματα
μπορούν να μπουν σίγουρα, τα φουλ, δηλαδή όλο δέρμα.(πολύ όμορφα)
Κ η ανοιγόμενη οροφή είναι πολύ καλή. (δεν μπαίνει στο gt)
Πάντως μπορείς να βάλεις αν όχι όλο, σχεδόν όλο τον εξοπλισμό του gt σαν προαιρετικό, αλλά κ άλλα πράγματα που δεν έχει το gt στανταρ.
Snap5 - Δευ 04 Αύγ 2008, 09:07:52
Θέμα δημοσίευσης:
Μα καλά και εσύ να μήν θες κατι τόσο ωραίο...οι ηλιοροφές είναι όλα τα λ7 πόσο μάλλον η πανοραμική του GT Confused
ultra-one - Δευ 04 Αύγ 2008, 09:35:44
Θέμα δημοσίευσης:
Snap5 έγραψε:
Μα καλά και εσύ να μήν θες κατι τόσο ωραίο...οι ηλιοροφές είναι όλα τα λ7 πόσο μάλλον η πανοραμική του GT Confused

Οι ηλιοροφές ΑΜΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ αξίζουν τον κόπο κατά τη γνώμη μου.
Αν είναι σκέτο τζάμι, απλά θα ψήνεσαι περισσότερο από τον ήλιο. Ακόμα και το σκέπαστρο (αν έχει το GT) αν κλείσεις, πάλι φέρνει θερμότητα στο εσωτερικό.
Γιατί δεν έκαναν και στο 207 παρόμοια ηλιοροφή με του 206???
Και γύαλινη είναι και όμορφή ΚΑΙ ανοίγει!
Pughell - Δευ 04 Αύγ 2008, 09:43:13
Θέμα δημοσίευσης:
Η panorama σε 207/308 ειναι αθερμικο κρυσταλο και οχι απλο τζαμι.
Κοινως η θερμοκρασια που φερνει σε σχεση με την λαμαρινα διαφερει ελαχιστα.
Ακομα και το σκιαδι εχει ειδικα μελετημενη επενδυση ωστε να μην περναει η θερμοκρασια. Wink

Τωρα το γιατι δεν αρεσει,ειναι αλλη υποθεση,παραγγελια παντως χωρις οροφη,δεν γινεται,για το GT παντα...
thesalos - Δευ 04 Αύγ 2008, 10:32:31
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορουν να μπουν τα παντα εξτρα στο ραλλυ αλλα θα πρεπει να περιμενεις γυρω στο τετραμηνο
volvos - Δευ 04 Αύγ 2008, 11:33:35
Θέμα δημοσίευσης:
TO rallye βγαινει 5πορτο????????????????
Pughell - Δευ 04 Αύγ 2008, 12:21:46
Θέμα δημοσίευσης:
thesalos έγραψε:
Μπορουν να μπουν τα παντα εξτρα στο ραλλυ αλλα θα πρεπει να περιμενεις γυρω στο τετραμηνο

Οταν λες τα παντα,τι ακριβως εννοεις;

Το crouise control μπανει,οπως επισης μπαινει και το parktronic.
Απο εκει και περα panorama,εσωτερικος καθρεφτης,ημιδερματινο σαλονι,κλπ απλα δεν μπαινουν.
Το μονο που μπορεις να βαλεις κατα την παραγγελια,ειναι το εντελως δερματινο σαλονι.

Απο εκει και περα λοιπα αξεσουαρ σαν φωτα στροφης,κλπ δεν μπαινουν κατα την παραγγελια αλλα μονο σαν aftermarket ανταλλακτικο πραγμα που σημαινει οτι δεν αγοραζονται πισω τα ηδη υπαρχοντα τμηματα του αυτοκινητου(φαναρια πχ) και το κοστολογιο ειναι στις κανονικες τιμες ανταλλακτικων και οχι σε προνομιακες οπως κατα την αγορα/παραγγελια νεου αυτοκινητου.

---

Οσο για 5θυρο Rallye,ξεχαστε το.
thesalos - Δευ 04 Αύγ 2008, 13:15:05
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
thesalos έγραψε:

Οταν λες τα παντα,τι ακριβως εννοεις;

Το crouise control μπανει,οπως επισης μπαινει και το parktronic.
Απο εκει και περα panorama,εσωτερικος καθρεφτης,ημιδερματινο σαλονι,κλπ απλα δεν μπαινουν.
Το μονο που μπορεις να βαλεις κατα την παραγγελια,ειναι το εντελως δερματινο σαλονι.

Απο εκει και περα λοιπα αξεσουαρ σαν φωτα στροφης,κλπ δεν μπαινουν κατα την παραγγελια αλλα μονο σαν aftermarket ανταλλακτικο πραγμα που σημαινει οτι δεν αγοραζονται πισω τα ηδη υπαρχοντα τμηματα του αυτοκινητου(φαναρια πχ) και το κοστολογιο ειναι στις κανονικες τιμες ανταλλακτικων και οχι σε προνομιακες οπως κατα την αγορα/παραγγελια νεου αυτοκινητου.

---

Οσο για 5θυρο Rallye,ξεχαστε το.

Εννοω τα παντα εκτος απο πανοραμικη αλλα πρεπει να γινει ειδικη παραγγελια. τουλαχιστον ετσι μου ειχανε πει εδω αλλα και λογικο το βλεπω γιατι στις αλλες χωρες δεν κυκλοφορουν ραλλυ αλλα καποιες αλλες εκδοσεις. Παντως ακομη κι ετσι να ειναι σιγουρα το κοστος του θα ειναι αναλογο του gt.
Pughell - Δευ 04 Αύγ 2008, 13:26:01
Θέμα δημοσίευσης:
Εκνευριζομαι αφανταστα οταν πραπληροφορουν τον κοσμο προκειμενου να κερδισουν μια πωληση... Evil

Για να ξεκαθαρισω λιγο τα πραγματα,το Rallye ερχεται μονο σαν επιπλεον extra την ηλιοροφη και επιπροσθετα το δερματινο σαλονι,αν και μου φαινεται οτι εχει καταργηθει και αυτη η επιλογη.
Απο εκει και περα τα υπολοιπα τοποθετουνται στις κατα τοπους αντιπροσωπειες,βλεπε συναγερμος,parktronic,κλπ...

Οσο για το κοστολογιο,ενα "φορτωμενο" Rallye οχι απλως θα φτασει αλλα ισως και να ξεπερασει το κοστολογιο αγορας του GT.
thesalos - Δευ 04 Αύγ 2008, 13:33:56
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Εκνευριζομαι αφανταστα οταν πραπληροφορουν τον κοσμο προκειμενου να κερδισουν μια πωληση... Evil

Για να ξεκαθαρισω λιγο τα πραγματα,το Rallye ερχεται μονο σαν επιπλεον extra την ηλιοροφη και επιπροσθετα το δερματινο σαλονι,αν και μου φαινεται οτι εχει καταργηθει και αυτη η επιλογη.
Απο εκει και περα τα υπολοιπα τοποθετουνται στις κατα τοπους αντιπροσωπειες,βλεπε συναγερμος,parktronic,κλπ...

Οσο για το κοστολογιο,ενα "φορτωμενο" Rallye οχι απλως θα φτασει αλλα ισως και να ξεπερασει το κοστολογιο αγορας του GT.

Πες μου λιγο Στελιο με jbl και με εγχρωμη οθονη και πλοηγο ερχεται η με δουλευανε και μου λεγανε οτι ερχεται με οτι θελεις αλλα μετα απο τεσσερις με εξι μηνες???
Pughell - Δευ 04 Αύγ 2008, 14:56:24
Θέμα δημοσίευσης:
Το JBL μπαινει εδω οποτε no problem,το navigation μπαινει απο το εργοστασιο αλλα μονο σε GT οποτε...τσουκ. Confused
Η εκδοχη της ειδικης παραγγελιας παραμενει αλλα πρεπει να το δινει σαν option το εργοστασιο που σημαινει καταρχην ανοιχτο χρονο παραδοσης(κοινως οποτε ερθει το παραλαμβανεις) και κατα δευτερον ειδικο τιμοκαταλογο/τιμη.

Με απλα λογια,μονον GT με τα παραπανω που περιεγραψες...
Touristas - Δευ 04 Αύγ 2008, 16:03:16
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Το JBL μπαινει εδω οποτε no problem,το navigation μπαινει απο το εργοστασιο αλλα μονο σε GT οποτε...τσουκ. Confused

Που μπαίνει εδώ και ποιός το βάζει που θέλει και άλλη πλεξούδα?
makis106 - Δευ 04 Αύγ 2008, 16:57:06
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:

Tο Rallye ερχεται με επιπλεον extra:
Περιοριστή ταχύτητας
ανιχνευτή πίεσης ελαστικών
Parktronic
συναγερμό
κατευθυνόμενο φωτισμό
Ηλεκτρική ή πανοραμική ηλιοροφή
φουλ δερμάτινο σαλόνι
Κ πλέον το mp3 είναι στάνταρ.

Άντε να βάζουν συναγερμό κ Parktronic* του εμπορίου, τα υπόλοιπα?

*που αν είναι του εμπορίου φαίνεται
Pughell - Δευ 04 Αύγ 2008, 17:09:14
Θέμα δημοσίευσης:
Μακη αμα καταφερεις να παρεις ποτε Rallye με panorama(η συρομενη ειναι στα extra),φωτα στροφης ή με αισθητηρες πιεσης ελαστικων,ελα πες μου και απο που το αγορασες...
Απο την Lion παντως αποκλειεται να περασει τετοιο αυτοκινητο εκτος φυσικα και αν ξερεις καποιον αλλον επισημο εισαγωγεα για Peugeot στην Ελλαδα. Rolling eyes

Στο τελος μου φαινεται οτι θα ξεχασουμε και την δουλεια μας...
makis106 - Δευ 04 Αύγ 2008, 17:15:19
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ μιλάω σύμφωνα με αυτά που μου είπε ο πωλητής κ με αυτά που αναφέρει η επίσημη σελίδα της Peugeot στην Ελλάδα:

http://www.peugeot.gr/prospectus/images/207_tech.pdf

Τώρα αν εγώ τα παράγγελνα,όπως μου είπε οτι γίνεται κ όπως διαβάζω, κ μετά μου έλεγαν ότι ξέρεις αυτά που παράγγειλες δεν γίνεται να μπουν στο αυτοκίνητο, τότε έχεις δίκιο φίλε Στέλιο...
Pughell - Δευ 04 Αύγ 2008, 17:26:30
Θέμα δημοσίευσης:
Στους πωλητες,ιδιαιτερα σε αυτους που δεν ανηκουν στο επισημο δικτυο(βλεπε εκτος Lion) η πληροφορηση ειναι καπως κουκουρουκου.
Μια απο τα ιδια ισχυει και για το configurator του site καθως δεν ανανεωνεται αμεσα.

Απο εκει και περα οπως ειπα και πριν,ειδικες παραγγελιες γινονται μεν αλλα ο εξοπλισμος που μπορεις να βαλεις επανω δεν ειναι ανεξελεγκτος. Exclamation

Πολλοι πιστεουν οτι οσα αξεσουαρ/εξοπλισμος ειναι διαθεσιμα για τα Sport/Sport Pack ειναι επισης διαθεσιμα και για το Rallye.
Αμ δε... Rolling eyes
Pughell - Δευ 04 Αύγ 2008, 17:33:44
Θέμα δημοσίευσης:
Α!Και επειδη δεν το εγραψα,το προσπεκτ του site ειναι παλιο καθως βγηκε νεο τον 5/2008.
Εκτος αυτου,ολος ο εξοπλισμος που αναφερει,τοποθετειται εδω.
makis106 - Δευ 04 Αύγ 2008, 17:34:27
Θέμα δημοσίευσης:
Για τον πωλητη δεν ξέρω να σου πω, αλλά τουλάχιστον το παραπάνω prospect, ανανεώθηκε τον 3/2008 κ μην νομίζεις ότι κ το προηγούμενο που ήταν 9/2007 είχε διαφορές στον εξοπλισμό του Rallye, απλά δεν είχε του RC.
κ δεν μιλάω για εξοπλισμό Sport/Sport Pack , αλλά καθαρά για Rallye.
Εκτός κ αν δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα... Rolling eyes
Pughell - Δευ 04 Αύγ 2008, 17:38:51
Θέμα δημοσίευσης:
Να στο πω πιο απλα...
Στο "μεγαλο" προσπεκτ που ειναι με ολες τις εκδοσεις και ειναι απευθειας μεταφραση απο τα γαλλικα,δεν υπαρχει εκδοση Rallye.
Εκδοση Rallye υπαρχει μονο στα τεχνικα χαρακτηριστικα καθως οπως ολοι ξερουμε ειναι...made in Greece.

Και επειδη πολλα γραφει μεσα αλλα καποια δεν ισχυουν(σαν το Sport στα 1600 που ειναι πια με 15αρες αντι για 16αρες που λεει το prospect),μην τα λαμβανετε ολα οτι μπορουν να γινουν παραγγελια. Wink
makis106 - Δευ 04 Αύγ 2008, 17:47:05
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Να στο πω πιο απλα...
Στο "μεγαλο" προσπεκτ που ειναι με ολες τις εκδοσεις και ειναι απευθειας μεταφραση απο τα γαλλικα,δεν υπαρχει εκδοση Rallye.
Εκδοση Rallye υπαρχει μονο στα τεχνικα χαρακτηριστικα καθως οπως ολοι ξερουμε ειναι...made in Greece.

Και επειδη πολλα γραφει μεσα αλλα καποια δεν ισχυουν(σαν το Sport στα 1600 που ειναι πια με 15αρες αντι για 16αρες που λεει το prospect),μην τα λαμβανετε ολα οτι μπορουν να γινουν παραγγελια. Wink

Αυτό που κατάλαβα εγώ κ πιστεύω ο καθένας που θα το διάβαζε ένα prospect, -το οποίο ακριβώς δεν είναι μετάφραση, αλλά προσεκτικά συντετεγμένο απο κάποιον-, κ σύμφωνα με αυτά που λες, είναι ότι το καινούργιο prospect, καταργεί όλον τον εξοπλισμό που έδιναν τα προηγούμενα, στα οποία προηγούμενα όμως δεν ίσχυε Exclamation Exclamation Exclamation
Ενώ κ ο πωλητής δεν ξέρει τι του γίνεται Exclamation
Dizzy2
Έυγε Exclamation
Pughell - Δευ 04 Αύγ 2008, 17:49:24
Θέμα δημοσίευσης:
Ακουσες να αναφερω κατι για σωστη οργανωση και λειτουργια; Laughing Laughing Laughing
makis106 - Δευ 04 Αύγ 2008, 17:50:22
Θέμα δημοσίευσης:
Κ να το ανέφερες, δεν θα σε πίστευα Exclamation Exclamation Exclamation Wink
thesalos - Δευ 04 Αύγ 2008, 17:54:47
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Στους πωλητες,ιδιαιτερα σε αυτους που δεν ανηκουν στο επισημο δικτυο(βλεπε εκτος Lion) η πληροφορηση ειναι καπως κουκουρουκου.
Μια απο τα ιδια ισχυει και για το configurator του site καθως δεν ανανεωνεται αμεσα.

Απο εκει και περα οπως ειπα και πριν,ειδικες παραγγελιες γινονται μεν αλλα ο εξοπλισμος που μπορεις να βαλεις επανω δεν ειναι ανεξελεγκτος. Exclamation

Πολλοι πιστεουν οτι οσα αξεσουαρ/εξοπλισμος ειναι διαθεσιμα για τα Sport/Sport Pack ειναι επισης διαθεσιμα και για το Rallye.
Αμ δε... Rolling eyes

Ρε συ Στελιο αυτο ειναι το επισημο site της peugeot αρα η πληροφορηση δεν μπορει να ειναι κουκουρουκου και για να ενημερωσεις κατι πρεπει να γινει καποια αλλαγη ειτε να προστεθει κατι ειτε να αφαιρεθει αλλα εδω οπως λες αυτο δεν υπηρχε ποτε αρα δεν θα επρεπε να αναφερεται καθολου
Pughell - Δευ 04 Αύγ 2008, 17:59:44
Θέμα δημοσίευσης:
Απλα ξεκινησε στραβα η ολη υποθεση του φυλλαδιου και δυστυχως κατα καιρους ακολουθησαν ενημερωσεις με mail στους διαφορους αντιπροσωπους.
Αυτα βεβαια δεν κοινοποιηθηκαν σε ολα τα μεσα μαζικης ενημερωσης,εννοω και προσπεκτ με καταλογους,και δημιουργειται τετοιο μπαχαλο. Sad

Για να ειμαι ειλικρινης,μεχρι και εγω την εχω πατησει ετσι(αλλο ελεγε το προσπεκτ και αλλιως ηρθε το αμαξι). Embarassed
Pughell - Δευ 04 Αύγ 2008, 18:04:06
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Pughell έγραψε:

Που μπαίνει εδώ και ποιός το βάζει που θέλει και άλλη πλεξούδα?

Sorry Αργυρη,ουτε καν ειδα το post. Embarassed
Τα "τσακαλια" μου ειπαν οτι μπαινει(το JBL).
Το navi ομως οχι...
Τωρα βεβαια οτι μου ειπαν σου λεω,υποθετω οτι ξερεις καλυτερα απο μενα καθως ειναι δικα σου "χωραφια".
Touristas - Δευ 04 Αύγ 2008, 18:46:06
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν φαντάζεσαι τι δουλειά θέλει αλλά και πόσο παραπάνω θα στοίχιση να μπει εδώ από το να έρθει έτοιμο. Επίσης εάν έχεις όρεξη και χρήμα μπαίνει και το Navi όπως έβαλα κι εγώ στο δικό μου , όπως βάλαμε σε 407 αλλά και σε 207CC αλλά σε αυτό ήταν με την μονόχρωμη οθόνη.
Το θέμα είναι πως δεν συμφέρει να τα βάλεις μετά γιατί θα πάνε τα διπλά και τριπλά ίσως οπότε το παραγγέλνεις από την αρχή και τελειώνει το θέμα.
madscientist - Παρ 08 Αύγ 2008, 13:38:13
Θέμα δημοσίευσης:
lege oti thes alla to gt einai ola ta euro me mia extra membranh den tha exeis kanena problhma opos ekana kai go stoi gt moy kai mn ksexnate ola einai mia idea Confused Very happy Very happy

θα σε παρακαλούσα να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες
εκ τις mod Team Touristas

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες