sfikas205 έγραψε: |
αν ειναι και η 95αρα καλης ποιοτητας δεν εχει προβλημα...εχει αυτ/τη ρυθμιση αβανς...αλλα με 5τη 2000στροφεσ και αποτομη επιταχυνση σε ανηφορα τι περιμενεις να κανει...μηπως να νοιαουρισει...η μηπως να γκανησει???????????? |
theoxarhs έγραψε: |
Παιδιά δεν ξέρω αν σας έχει τύχει αυτό ποτέ, εμένα σήμερα μου έτυχε το παρακάτω περιστατικό:
Ήμουν με 5η και περίπου 2.000 στροφές ανά λεπτό. Σε σχετικά ανηφορικό οδόστρωμα έκανα μια απότομη βύθιση του γκαζιού (σα να κάνω kick down) και άκουσα από μπροστά από το καπό έναν θόρυβο σαν να πέφτουν κατσαρόλες στην κουζίνα... Το αυτοκίνητο έκανε μια κίνηση εκτινάγματος μπροστά και επιτάχυνε. Γιατί τον έκανε αυτόν τον θόρυβο; Λέτε να έπαθε τίποτα; Όλα δείχνουν normal. 207 GT το μοντέλο |
Giannis307 έγραψε: |
Κατσε 1.6 turbo ειναι η ροπη του ειναι ψηλα σχετικα....δεν ειναι 5.0λιτρο v8 να εχει ροπη απο ρελαντι.... Οσο αφορα τον ηχο αυτο που ακουσες δεν ηταν οι κατσαρολες της μαμας αλλα το μοτερ που χοροπηδηξε πανω στις βασεις του απο το ζορι μεχρι να ανεβασει λιγη πιεση το turbo.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
theoxarhs έγραψε: |
Αυτο το "χοροπηδηγμα" ειναι φυσιολογικό, ή μπορεί να έχει κάνει κατι, π.χ κάποια ζημιά; |