PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Παράξενος ήχος από το δεξί αμορτισέρ

spiros_z - Τετ 30 Ιούλ 2008, 10:45:36
Θέμα δημοσίευσης: Παράξενος ήχος από το δεξί αμορτισέρ
Καλημέρα παιδια βοηθηστε με γιατι θα τρελαθω.Πριν 3 μηνες ειχα τοποθετησει στα μαμα αμορτισερ ελατηρια h&r 3.5.Στην αρχη ολα μια χαρα, αν και μου ελεγαν οτι θα μου τα σπασει τα μαμα καποια στιγμη,ωσπου καθως επεστρεφα απο Θεσσαλονικη επεσα σε μια τεραστια λακουβα με 110 χλμ.Απο κει ξεκινησαν ολα.Οταν στριβω σε δεξια ανηφορικη στροφη με λιγα χλμ οπου απελευθερωνεται το αμορτισερ ακουγεται ενα δυνατο νταν δεξια στο παρμπριζ και μετα ολα μια χαρα.Το πηγα στο μηχανικο μου λεει οτι εχει σπασει το δεξι αμορτισερ και παραγγελνουμε 4τραδα bilstein μονομπουκαλα για χαμηλωμα.Τσαμπα 600 ευρώ και κάνει παλι τα ιδια.Τι ειναι αυτο ρε παιδιά????????????Ευχαριστώ!!!!!
307__:)(dimitris) - Τετ 30 Ιούλ 2008, 11:41:07
Θέμα δημοσίευσης: Re: Παράξενος ήχος από το δεξί αμορτισέρ
spiros_z έγραψε:
Καλημέρα παιδια βοηθηστε με γιατι θα τρελαθω.Πριν 3 μηνες ειχα τοποθετησει στα μαμα αμορτισερ ελατηρια h&r 3.5.Στην αρχη ολα μια χαρα, αν και μου ελεγαν οτι θα μου τα σπασει τα μαμα καποια στιγμη,ωσπου καθως επεστρεφα απο Θεσσαλονικη επεσα σε μια τεραστια λακουβα με 110 χλμ.Απο κει ξεκινησαν ολα.Οταν στριβω σε δεξια ανηφορικη στροφη με λιγα χλμ οπου απελευθερωνεται το αμορτισερ ακουγεται ενα δυνατο νταν δεξια στο παρμπριζ και μετα ολα μια χαρα.Το πηγα στο μηχανικο μου λεει οτι εχει σπασει το δεξι αμορτισερ και παραγγελνουμε 4τραδα bilstein μονομπουκαλα για χαμηλωμα.Τσαμπα 600 ευρώ και κάνει παλι τα ιδια.Τι ειναι αυτο ρε παιδιά????????????Ευχαριστώ!!!!!

top mount δεξι η και ρουλεμαν. Μονομπουκαλα bilstein δεν υπαρχουν μονο sprint χοντρομπουκλα Wink
Puzzle - Τετ 30 Ιούλ 2008, 11:55:51
Θέμα δημοσίευσης:
Το ψαχναμε 2 μερες στο συνεργειο που το πηγαινω..
Και τοpmount αλλαξαμε αλλα δεν ηταν αυτο...
Οταν τελικα βρηκαν τι εφταιγε τρελλαθηκαν..
Καποιο προβλημα δημιουργειται απο την οροφη...αν δοκιμασεις με ανοιχτη την οροφη θα δεις οτι δεν προκειται να σου κανει κανενα θορυβο..
Απλα αυτοι δεν μπορουσαν να το κοιταξουν πλεον και θα πρεπει να το παω sth laion...
Μηχανικα,ταμπλο λυθηκαν και ψαχτηκαν ολα.. καποια στρεβλωση προκαλειται με κλειστη την οροφη..και καπου εκεινη την ωρα οταν το εχεις το τιμονι κομμενο δεξια και πας να ανεβεις καπου, ορισμενες φοραει βαραει δυνατα..ισως ειναι απο το σασι του αμαξιου..
Και εγω ειχα πεσει σε μια λακουβα και νομιζα οτι ηταν τα αμορτισερ, αλλα τσεκαριστηκαν ολα και ειναι μια χαρα..
Τωρα το αφησα απο Σεπτεμβριο και βλεπουμε..μιας και το κανει σπανια αφου δεν ανεβαζω καπου το αμαξι το εχω αφησει προς το παρων..
spiros_z - Πεμ 31 Ιούλ 2008, 09:13:27
Θέμα δημοσίευσης:
Σωστα Δημητρη sprint χοντρομπουκαλα.Και στη peugeot που το πηγα μου ειπαν οτι μαλλον ειναι η βαση του αμορτισερ.Και με ανοιχτη οροφη το κανει.Αμα ηταν απο μια λακουβα να εχει προβλημα το σασι να το ριξω στη θαλασσα.Αλλο τα τριξηματα οροφης αλλο το αμορτισερ
Giannis307 - Πεμ 31 Ιούλ 2008, 11:51:11
Θέμα δημοσίευσης:
spiros_z έγραψε:
Σωστα Δημητρη sprint χοντρομπουκαλα.

Σωστα Δημητρη.... Wink
Puzzle - Πεμ 31 Ιούλ 2008, 12:41:23
Θέμα δημοσίευσης:
spiros_z έγραψε:
Σωστα Δημητρη sprint χοντρομπουκαλα.Και στη peugeot που το πηγα μου ειπαν οτι μαλλον ειναι η βαση του αμορτισερ.Και με ανοιχτη οροφη το κανει.Αμα ηταν απο μια λακουβα να εχει προβλημα το σασι να το ριξω στη θαλασσα.Αλλο τα τριξηματα οροφης αλλο το αμορτισερ

Δες λιγο στο post 207 cc τριγμοι οροφης τα τελευταια ποστ και θα καταλαβεις..επειδη αναφερθηκαμε εκει για το θεμα..
2 παιδια εχουμε το ιδιο προβλημα..και οι 2 αλλαξαμε topmount και συνεχιζεται το προβλημα..
Αλλα εκει που σου λεω μας κανει μια καλη αναλυση ο Stelios οπου και θα καταλαβεις που οφειλεται το προβλημα..
Μη το ταλαιπωρεις αλλο με συνεργεια κτλ, δεν προκειται να λυθει..ειναι καθαρα θεμα στρεβλωσης..
Οπως σου προανεφερα 2 μερες το ειχα στο συνεργειο και εψαχναν για τα αμορτισερ..και εγω μπροστα για να μη λες οτι και καλα το κοιταξαν το αμαξι..
Απλα ο ηχος που ακους λογω της στρεβλωσης ακουγεται ψηλα και η αρχικη τους εντυπωση ειναι τα topmount..
Jim207GT - Πεμ 31 Ιούλ 2008, 13:26:30
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά βρε πάτε και βάζετε σκληρότερα αμορτησερ-ελατήρια στο CC την οροφή σας δεν την σκέφτεστε καθόλου. Σα κουδουνήστρα θα κάνει σε κανα χρόνο δύο. Εγώ πάντος άμα είχα συνεργείο και μου ερχόσασταν με πρόβλημα στην οροφή με χαμηλόματα και σκληρότερα αμορτησέρ θα πέρνατε @@ εγγύηση.
Puzzle - Παρ 01 Αύγ 2008, 06:41:16
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:
Καλά βρε πάτε και βάζετε σκληρότερα αμορτησερ-ελατήρια στο CC την οροφή σας δεν την σκέφτεστε καθόλου. Σα κουδουνήστρα θα κάνει σε κανα χρόνο δύο. Εγώ πάντος άμα είχα συνεργείο και μου ερχόσασταν με πρόβλημα στην οροφή με χαμηλόματα και σκληρότερα αμορτησέρ θα πέρνατε @@ εγγύηση.

Εννοειται οτι δεν το εχω πειραξει καθολου..Το σιγουρο ειναι οτι θα γινει σαν κουδουνιστρα..ο φιλος που ανοιξε το post τα εχει αλλαξει τα αμορτισερια του...Παντως η αληθεια ειναι οτι cc και 150 αλογα(εμενα ειναι 120)..καποια στιγμη θα καταντησει κουδουνιστρα απο το ζορισμα...
spiros_z - Σαβ 02 Αύγ 2008, 12:28:56
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδια ο ηχος ο δικος σας που ακουγεται,μπροστα στη βαση του αμορτισερ ή πανω στην οροφη?
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες