PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - ζωνες ασφαλειας

torture - Τετ 30 Ιούλ 2008, 00:27:14
Θέμα δημοσίευσης: ζωνες ασφαλειας
Καλησπερα παιδια!
Τετοια ωρα θα μου πειτε αυτο σε απασχολει? ε ναι. εχω ενα 206 3θυρο. καλα κλασικο το θεμα οπου ψαχνει ο/η συνοδηγος καθε φορα που ειναι η ζωνη γιατι ειναι αρκετα πισω Laughing αλλα τωρα τελευταια παρατηρω οτι δεν μαζευει ο μηχανισμος την ζωνη με αποτελεσμα να το κανω καπως χειροκινητα Embarassed τι μπορω να κανω?
ααα και κατι ακομα λιγο off topic. καλα θα με βρισετε αλλα πρεπει να ρωτησω. επειδη το αμαξι το πηρα μεταχειρισμενο πριν καιρο. πως καταλαβαινω τι εκδοση ειναι? (xt, colour line, dynamic κτλ κτλ). το ξερω οτι ισως σας φαινετε λιγο χαζη η ερωτηση αλλα τι να κανω... Rolling eyes
το αυτοκινητο ειναι μοντελο 2000 και ειναι το 1.4 8ν
Giannis307 - Τετ 30 Ιούλ 2008, 05:54:30
Θέμα δημοσίευσης: Re: ζωνες ασφαλειας
torture έγραψε:
Καλησπερα παιδια!
Τετοια ωρα θα μου πειτε αυτο σε απασχολει? ε ναι. εχω ενα 206 3θυρο. καλα κλασικο το θεμα οπου ψαχνει ο/η συνοδηγος καθε φορα που ειναι η ζωνη γιατι ειναι αρκετα πισω Laughing αλλα τωρα τελευταια παρατηρω οτι δεν μαζευει ο μηχανισμος την ζωνη με αποτελεσμα να το κανω καπως χειροκινητα Embarassed τι μπορω να κανω?
ααα και κατι ακομα λιγο off topic. καλα θα με βρισετε αλλα πρεπει να ρωτησω. επειδη το αμαξι το πηρα μεταχειρισμενο πριν καιρο. πως καταλαβαινω τι εκδοση ειναι? (xt, colour line, dynamic κτλ κτλ). το ξερω οτι ισως σας φαινετε λιγο χαζη η ερωτηση αλλα τι να κανω... Rolling eyes
το αυτοκινητο ειναι μοντελο 2000 και ειναι το 1.4 8ν

Εχεις δερματινο τιμονι λεβιε ταχυτητων κλιμα και ζαντες αλουμινιου...?
Αν ναι εχεις την πλουσια εκδοση (xs)
Aν δεν εχεις τα παραπανω εχεις xt

Βασικα μας ενδιαφερει ανα ειναι xs h xt

Οσον αφορα την ζωνη δες μηοως θελει καθαρισμα αλλιως πας για καινουριο μηχανισμο...
torture - Τετ 30 Ιούλ 2008, 11:34:12
Θέμα δημοσίευσης:
το τιμονι δερματινο ειναι απο οτι καταλαβαινω. εχω air condition οχι κλιμα. και για ζαντες ειναι aftermarket οχι οι κλασικες peugeot. για το αν θελει καθαρισμα ο μηχανισμος για τις ζωνες πρεπει να κοιταξω καπου συγκεκριμενα ή γενικα?
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες