joulia έγραψε: |
Έχω πρόβλημα με το χρώμα του αυτοκινήτου μου. Στο πίσω μέρος επάνω από τα φανάρια και σε κάποια σημεία στο χρώμα του τζαμιού, έχει ξεθωριάσει. Φαίνεται σαν να έχει πέσει κάποιο υγρό (χημικό) αλλά δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο.
Μήπως έχει συμβεί και σε κανέναν άλλο? Γνωρίζει κανείς τίποτα? |
alxdr74 έγραψε: |
Δοκιμασε να το περασεις με μια αλοιφη που γυαλιζει το χρωμα μηπως καλυτερεψει! Απο οσο ξερω τα μαυρα ειναι και ποιο ευαισθητα στον ηλιο. |
joulia έγραψε: | ||
Είναι δεύτερη φορά που μου παρουσιάζει πρόβλημα στο χρώμα. Την πρώτη ξεφλουδιζόταν. Και το αυτοκίνητο είναι σχετικά καινούριο. Ένα χρόνο και κάτι μήνες το έχω, δεν νομίζω ότι έπρεπε να μου παρουσιάσει πρόβλημα. |
alxdr74 έγραψε: |
Το χρωμα εκει που στο κανει αυτο ειναι το κανονικο του? Δηλαδη θελω να πω εαν το εδωσες για βαψιμο π.χ να καλυψεις καποια γρατζουνια σε φανοποιειο εκτος Peugeot. |
lia206cc έγραψε: |
Παίδες, βλέπω το 206 της joulia σχεδόν κάθε μέρα... Παράξενο πράγμα!!!
Οι λεκέδες μέρα με τη μέρα φαίνεται να "απλώνουν". Έχει έναν περίεργο χρωματισμό, σαν "νερά" που ιριδίζουν (βλέπε π.χ. πετρέλαιο). Δεν έχει καμία σχέση με θάμπωμα στο χρώμα. Περισσότερο σαν ξεβαμμένο από κάτι χημικό μοιάζει, όπως σωστά το χαρακτήρισε πιο πάνω. Αυτό που με παραξένεψε, είναι ότι το φαινόμενο δεν περιορίζεται μόνο στο σασί, αλλά και στο πίσω τζάμι ![]() |
teoman έγραψε: | ||
Μήπως εκτός από χιόνι εκεί πάνω,πέφτει και όξινη βροχή? Πέρα της πλάκας,όταν το χρώμα δεν είναι μεταλλικό,είναι πιθανόν να σου εμφανίσει θάμπωμα-όχι όμως τόσο γρήγορα... Ύπάρχει περίπτωση να το έχει τρίψει/πλύνει με κανένα περίεργο απορρυπαντικό? |
chatasos έγραψε: |
Πάντως η εγγύηση βαφής είναι 6 χρόνια (ή μήπως είναι 12?), οπότε θα σου πρότεινα επίσκεψη σε αντιπροσωπεία.
Εφόσον βέβαια δεν το έχεις πειράξει εσύ. |
teoman έγραψε: | ||
Ούτε το ένα,ούτε το άλλο. 3 μόλις χρόνια είναι η εγγύηση.Η αντισκωριακή είναι 12... |
1.1 i love you έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joulia μάλλον φταίει η βαφή.Μη το αφήνεις!Στην αντιπροσωπεία και γρήγορα.Είσαι μες στην εγγύηση ![]() ![]() Εγω πάντως σε λίγο που θα πάω για το service των 50.000 χλμ. θα τους το πω ![]() ![]() Οχι οτι θα γίνει κάτι απλά θέλω να δω αν θα με ξαφνιάσουν με μια σωστή απάντηση ![]() ![]() |
1.1 i love you έγραψε: |
Τζούλια πότε το πήρες το 206 ![]() ![]() |
Το πήρα 29/10/2001 |
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Τελικά το πήγα στην αντιπροσωπία και μου είπαν ότι είναι πρώτη φορά που βλέπουν κάτι τέτοιο, δεν μπορούν να καταλάβουν πως έγινε ![]() ![]() ![]() ![]() |
Αλεξ@νδρος έγραψε: |
Προσεχε μονο μηπως η αλοιφη ειναι προσωρινο μετρο-να κρατησει για μερικα πλυσιματα- για να σε ηρεμησουν μεχρι να βγεις εκτος εγγυησης οποτε δεν θα εχουν καμμια ευθυνη.Εαν το προβλημα ειναι στο χρωμα η μονη σωστη λυση ειναι να το ξαναβαψουν |
joulia έγραψε: | ||
Έχω μπροστά μου ενάμιση χρόνο για να βγω εκτός εγγύησης . Μπορώ να πάω και να τους πω θέλω να μου το βάψετε? |