Touristas έγραψε: |
Στις 90.000χλμ θέλει αλλαγή ο ιμάντας.
Το κιτ χρονισμού μαζί με τρόμπα νερού εάν χρειαστεί αλλαγή έχει 167ευρω εργασία δεν θυμάμαι. Βαλβολίνες καλό θα κάνει εάν της αλλάξεις κακό όχι , ο κατασκευαστής δεν δίνει χιλιόμετρα αλλαγής. |
ΝΗΖ έγραψε: |
Το αμάξι το δουλεύω φυσιολογικά, ούτε το σπάω, ούτε κινούμαι με 1500 στροφές. |
lem-x24 έγραψε: | ||
Όταν λες φυσιολογικά φίλε μου τι εννοείς? περίπου σε πόσες στροφές αλλάζεις ταχύτητα? ενημερωτικά ρωτάω |
Pughell έγραψε: |
Αυτο δεν εχει λογικη ρε γιατρε μου,αφου κινουμενο μερος ειναι,ποια η διαφορα ειτε δουλευει ρελαντι,ειτε δουλευει κοφτη; ![]() Να μου πεις οτι η συνεχης μεταβολη των στροφων τον κουραζει,θα το καταλαβω αλλα και παλι το σταματα-ξεκινα της πολης εχει εξισου ζορικα "φορτια" με αυτα της εθνικης οδου. ![]() |
Τεσπα,ο καθενας πραττει αναλογα με την τσεπη του. |
volvos έγραψε: |
εμενα γιατι τα εκλασε στα 40? |
AlienHack έγραψε: |
ποσα χλμ εχει το αμαξι σου δεν μας ειπες οταν και επαθε την ζημεια... |
Αθηνα εισαι? Θεσνικη εχω καλο δικηγορο.. |
ΝΗΖ έγραψε: |
Καλό απόγευμα σε όλους. Μήπως γνωρίζει κανείς στα πόσα χλμ αλλάζει προγραμματισμένα ιμάντα (ή καδένα, δεν ξέρω τι έχει :oops: )χρονισμού το 307 1.6 (SW); Είναι δυνατόν να αλλάζει στα 60.000 χλμ; Δεν είναι λίγα; |
δεν ξερεις στα ποσα χλμ ειχες κανει και επρεπε να ξανακανεις σερβις?
|
action_peugeot έγραψε: |
Γιώργο τελικά τι έκανες την επισκεύασες |
Ημαρτον πια... |
Ασε Τασο,επειδη εγω ειμαι αδικος και θεωρω τα οφθαλμοφανη αυτονοητα, |
p307sw έγραψε: | ||
συγνώμη παιδία αν σας χάλασα, δεν ήξερα ότι έγραψα σε forum τεχνικών, γι' αυτό παρακαλώ τον admin να διαγράψει όλα τα μηνήματά μου και το λογαριασμό μου. και πάλι συγμώμη. z |
οι περισσοτεροι που δεν εχουν ιδεα οταν τους ανοιξεις την μηχανη |
drdino έγραψε: |
Σημείωση, ο ιμάντας δεν ελέγχεται οπτικά. |
Ωραια,με αυτην την λογικη Alienjerk μην μας ξαναρωτησεις για βελτιωση κλπ και τι πρεπει να βαλεις και τι οχι...
Αφου εμπιστευεσαι τον μηχανικο σου και τον καθε μηχανικο,τοτε πηγαινεις,το αφηνεις και οτι βγει. Τα posts σου περι tuning θα διαγραφονται αυτοματα. ![]() Εκ της Volvos team |
Πε μου πε μου!! ![]() ![]() Ρε σεις μια που μιλάμε για ιμάντες! ο δικος μου υποτείθεται ειχε αλαχτει απο τον προηγούμενο ιδιοκτήτη στις 60.000 κμ αλλα χθες που τον εκανα οπτικο έλεγχο ειναι οπως είπε ο greenpug106 με μικρορογμές πανω.. χάλασε τοσο γρήγορα ή ο προηγουμενος ιδιοκτήτης μου πουλουσε παπάτζες? ειμαι στα 100.000 κμ τωρα.. |
Σημερινή τιμή: 225 ευρώ για εσωτερικό ιμάντα, 2 ρουλεμάν, αντλία νερού και εξωτερικό ιμάντα, με εργασία.
|
manos έγραψε: |
ενημερωτικα αλλαξα χτες σε εξουσιοδ συνεργειο ιμαντα και αντλια νερου, ειχα 6 χρόνια και 65.000 χλμ και μου ειπε οτι πρεπει να γινεται αλλαγη σε 5 χρονια ή 100.000 χλμ οποιο ερθει πρωτο. |
vassilis13 έγραψε: |
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά,
Διάβασα όλο το Topic από την αρχή. Ψάχνοντας στο Internet βρήκα στο site της Lion το παρακάτω: http://www.peugeot.gr/aftersales/service/guide_10CPE02_GR0130B.pdf. Στη σελίδα 19 ακόμα και για δυσμενής συνθήκες συνίσταται αλλαγή από την Peugeot κάθε 120.000Km ή 10 χρόνια. Έχει βάση αυτό? Επίση μου κάνει εντύπωση πώς μπορεί να φθείρεται ο ιμάντας όταν το αμάξι κάνει λίγα χλμ και να πρέπει να αλλάζεται στα 5 χρόνια οπωσδήποτε, ακόμα και με 30.000χλμ? Βασίλης |
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε: | ||
καλησπερα Βασιλη εγω εχω αλλαξει 2 φορες στα 10 χρονια που το εχω και εχω 70.000 χλμ πρεπει οπωσδηποτε να αλλαζετε καθε 5 χρονια γιατι ειναι ελαστικα μερη και με το καιρο σπανε. οταν πας να αλλαξεις ζητησε απο τον μηχανικο να σου δειξει τι εννοω και θα καταλαβεις |
120κατι ευρώ το σετ χρονισμου μαζί με αντλία έχει περίπου από Γκαγκαστάθη, η εργασία ανάλογα με το συνεργείο. Σούμα δεν πρέπει να σου βγει πάνω από 220-230 πάντως. |
307__:)(dimitris) έγραψε: |
Εγω αλλαξα πριν 4 μηνες ιμαντα χρονισμου που πηρα ολο το σετ 65 ευρω απο την αντιπροσωπεια με το προγραμμα των 5+ ετων αυτοκινητα που νομιζω ισχυει ακομα και αντλια νερου 28 ευρω απο Γκαγκασταθη και 30 ευρω εργασια ![]() |
Εγω αλλαξα πριν 4 μηνες ιμαντα χρονισμου που πηρα ολο το σετ 65 ευρω απο την αντιπροσωπεια με το προγραμμα των 5+ ετων αυτοκινητα που νομιζω ισχυει ακομα και αντλια νερου 28 ευρω απο Γκαγκασταθη και 30 ευρω εργασια ![]() |
Εχω μπροστα μου την αποδειξη με κωδικο ανταλλακτικου Ε118433 κανονικα χωρις εκπτωση 72,39 ,μου ειχε κανει και μια εκπτωση 8% και πληρωσα 66,60. Η αγορα και τοποθετηση εγινε σε επισημη αντιπροσωπεια στο Αγρινιο ![]() ![]() |
Και εμενα 1.6 2004 δεν υπαρχει καμια διαφορα αν μπεις στο service box θα σου δωσει με το κωδικο ανταλλακτικου την ιδια τιμη που σου ειπα αλλαξε αντιπροσωπεια, κανε και αλλου καμια ερωτηση γιατι 30+ ευρω δεν ειναι και λιγα ![]() |