drdino έγραψε: |
Aκριβή είναι η υπόλοιπη γκάμα του 308, το τζιτι είναι μια χαρά τιμολογιακά. Δλδ κατά την γνωμη σου πόσο θα έπρεπε να κάνει για να μην είναι πανάκριβο; Κάπου στα 20 χιλιάρικα; |
Touristas έγραψε: |
Το πλαίσιο ποιανού δεν μπορεί να βγάλει την δύναμη του 308????? ![]() |
android έγραψε: |
καλα την πιπιλα με τις 1600 ξεχαστε την στις 2500 την εχει
... |
Pughell έγραψε: | ||
1600 ειναι η ροπη του. ![]() Εκτος και αν εννοεις που αντιλαμβανεσαι το "φουσκωμα" της τουρμπινας... Απο εξοπλισμο παντως εχει τον κωλο του επανω... Επισης ειναι απιστευτα ομορφο σε λευκο και μαλιστα με τα εργοστασιακα 17αρια επανω. Μας ηρθε ενα πριν 2 βδομαδες περιπου και το χαζευαμε σαν βλακες.... ![]() ![]() Α,btw το λευκο παει πολυ περισσοτερο στο 308 απο οτι στο 207(απο οτι λενε οι περισσοτεροι). ![]() |
giannis20v έγραψε: |
308 GT!οπα λεω κ βουταω μεσα!μπορω να πω οτι ενθουσιαστικα! |
Pughell έγραψε: |
Καταρχην το πιο πιθανο ειναι οτι οι συνθηκες μετρησης δεν ειναι ιδιες(ατομα,ποσοτητα βενζινης,οδοστρωμα,κλπ).
Απο εκει και περα,η επιπροσθετη εγγυηση που πηρες,δεν ειναι εγγυηση της Peugeot αλλα εγγυηση που εχει κανονισει ο αντιπροσωπος με ασφαλιστικη εταιρια προκειμενου να προωθησει τις πωλησεις του. Οποτε για το τι θα καλυψει μελλοντικα,μπορεις να αμφιβαλλεις απο τωρα. ![]() Οσο για την τιμη,το GT και στην Ελλαδα,προ φορων(σε τριθυρο με μεταλλικο) κοστιζει 21280Ε οποτε μπορεις να βγαλεις το συμπερασμα σου. ![]() |
giangiak έγραψε: |
Σε διαβεβαιώ φίλε πως η επιπλέον εγγύηση είναι γραπτή (αναλυτικότατη) και πληρέστατη τόσο σε μηχανολογικά αλλα και ηλεκτρονικά πρόβληματα.Η μόνη προυπόθεση είναι να συντηρείται σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο.Οσό για το ποιος προσφέρει την εγγύηση καρφί δεν μου καίγετε.Φτάνει όταν έρθει η ζημία να φτιαχνετε χωρίς δικά μου έξοδα.Πόσο μάλλον όταν η εγγυηση που μου προσφέρεται είναι και τζαμπα ![]() |