STELIOS έγραψε: |
Εγω πιστευω καλα κανεις, γιατι 1) ετσι οπως τα λες εχεις δικιο και 2) οσο ολοι κανουμε τις κοτες και λεμε δεν βαριεσαι / δεν θα βγει πουθενα κτλ.. ετσι θα συνεχιζουν να μας φερονται και θα ειμαστε μια ζωη τα κοροϊδα. |
StorM_GmA έγραψε: |
Με ποιά λογική να χάσει το δικαστήριο?! Και μόνο για το ford που του δώσανε και ήταν σκοτώστρα θα μπορούσε να πάει στα δικαστήρια και να δικαιωθεί!
Με την Γαλλία έχεις μιλήσει nick207? Πάρε ένα τηλεφωνάκι (τσάμπα είναι άμα έχεις κανένα 2play!) γιατί με τα e-mail δεν ξέρεις τί γίνεται. Αμα κι από κει σου πουν μα-μου...πήγαινε νομικά. Δεν πιστεύω οτι υπάρχει περίπτωση να χάσεις αρκεί να είσαι καλά εξοπλισμένος με όλα τα χαρτία (μέχρι και το χαρτάκι αναμονής που λέει ο λόγος), ονόματα με τα οποία μίλησες, ημερομηνίες και τα σχετικά γιατί αν εσύ μπορείς να πάρεις έναν δικηγόρο, η peugeot μπορεί να πάρει 10 (που ούτως ή άλλως έχει δικούς της) οπότε πρέπει να έχεις και πολλά αποδεικτικά και καλό δικηγόρο... |
Λευτέρης έγραψε: |
Μια λύση και απλή ειναι να μιλήσεις και με κάποιους όπως την υπηρεσία ινκα της προστασιας του καταναλωτη.(κατι τετοιο είναι δεν θυμάμαι ακριβώς)αλλα πιστεύω οτι μπορούν να σε βοηθήσουν!!!!ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ!!!!!!! www.inka.gr Δοκίμασε δεν χάνεις τίποτα!!! |
thesalos έγραψε: |
3) Τελος το αυτοκινητο αντικαταστασης που μου ειχανε δωσει ενα 206 1,4 δεν ειχε καμμια σχεση μ αυτο που τους ειχα αφησει εγω. Οταν το αυτοκινητο μου μετα απο δυο μηνες επτα επισκεψεις δυο ακινητοποιησεις και εικοσιπεντε μερες συνολικα μεσα επισκευαστηκε με πηρανε τηλεφωνο μου ειπανε να το παραλαβω αρνηθηκα και μου ζητησανε να τους παραδωσω το αυτοκινητο της αντικαταστασης. Επισης μου ειπανε οτι αυτοι απο την στιγμη που το συνεργειο βεβαιωνει οτι ειναι ενταξει το αυτοκινητο πλεον θα γινοτανε εξαγωγη και θα εμενε στο προαυλειο της αντιπροσωπειας οσο καιρο θα κρατουσε η διαμαχη. Αυτα σε οσους νομιζουν οτι ολα ειναι ευκολα |
STELIOS έγραψε: | ||
Ναι αλλα εσυ πηγες και στο ΑΛΛΟ ακρο.... Αφου σου το φτιαξανε (εστω και αργα) γιατι δεν το επαιρνες πισω ??? Ενταξει μην τα θελουμε και ΟΛΑ δικα μας. Sorry αλλα εγω πιστευω οτι εχεις αδικο εδω... |
Touristas έγραψε: |
Για το 1ο δηλαδή σαν τι θα του έχουν κάνει ….???
Για το 2ο επειδή δεν είναι έτσι απλά τα πράματα και από την στιγμή που έχουν μιλήσει με Γαλλία πάει να πει πως και το εργοστάσιο ψάχνει να βρει λύση στο πρόβλημα. Εάν τώρα έχουν κάποια απάντηση από το εργοστάσιο πως βρήκαν τη φταίει τώρα θα το φτιάξουν. |
thesalos έγραψε: |
Παντως η αληθεια ειναι οτι αν δεν το αναλαμβανανε οι Γαλλοι να βρουν τι φταιει ισως ακομη να ψαχνανε στην αντιπροσωπεια. |
Pughell έγραψε: |
Ενδεικτικα,κανε μια αναδρομη στα forum αυτοκινητου,δες ποσα αυτοκινητα επεστραφηκαν ή αντικατασταθηκαν με αλλα καινουργια και μετα πες μου τι πιθανοτητες εχεις να εισαι ενας απο τους "τυχερους"... ![]() |
nick207 έγραψε: |
Pε παιδιά μισό λεπτό, οι κύριοι που μου είπαν για αντικατάσταση είναι στη κορυφή της ιεραρχίας στην Lion Hellas.Ο κ.Χειμώνας είναι οικονομικός διευθυντής και είναι ο νούμερο 1 εκεί μέσα και ο κ.Αλπός είναι υπεύθυνος εμπορικού. |
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ !!! |
Steve έγραψε: | ||
Και στο ξαναλέω, αν αφήναν τον Βασίλη να κάνει αυτό που ήξερε, σε 2 ημέρες θα είχες ξεμπερδέψει. |
Pε παιδιά μισό λεπτό, οι κύριοι που μου είπαν για αντικατάσταση είναι στη κορυφή της ιεραρχίας στην Lion Hellas.Ο κ.Χειμώνας είναι οικονομικός διευθυντής και είναι ο νούμερο 1 εκεί μέσα και ο κ.Αλπός είναι υπεύθυνος εμπορικού.Δεν μίλησα με τεχνικούς στο συνεργείο(για την αντικατάσταση).Όταν μου ζητούν να ετοιμάσω τα χαρτιά της μεταβίβασης για την αντικατάσταση σημαίνει πως οι τεχνικοί έχουν ελέγξει τα πάντα και δεν μπορούν να εντοπίσουν τη βλάβη άρα πάμε σε αντικατάσταση.Αυτό μου είπαν.
Πόσο όμως διαρκεί η αντικατάσταση?Κανά χρόνο?Με πηγαίνουν από βδομάδα σε βδομάδα και γάγαμε 2 μήνες.Και τώρα μου λένε μήπως φτιαχτεί το αυτοκινητό μου.Εγώ όλα αυτά τα λέω καραγκιοζιλίκια και κοροιδία!! |
Steve έγραψε: |
Φυσικά και το είδα το ίσως, και γι αυτό προσπάθησα να στο διευκρινήσω και χρονικά πόσο θα έπαιρνε ![]() |
206 groupA έγραψε: |
Nick καλησπερα ειμαι κατοχος ενος 206 1.4 το οποιο μου ειχε παρουσιασει το προβλημα με την φλαντζα κεφαλης κι επειδη ειμουν απο τους πρωτους που πηγαν στην αντιπροσωπεια των Γιαννιτσων δεν δεχοντουσαν να μου φτιαξουν το αυτοκινητο υστερα απο πολυ πρηξιμο τελικα καταφερα να μου φτιαξουν το αμαξι με προσωπικο κοστος μηδεν το λποιπον κι εγω θα συμφωνισω με τον Steve οτι ισως εαν τους σπασεις τα @ρχιδι@ ισως και να γινει η δουλεια σου το συντομοτερο δυνατο.Να σου ευχηθω καλο ξεμπερδεμα και ελπιζω να σου δωσουν καινουργιο οχημα. |
Giannis307 έγραψε: |
Tην λυση να πας σε αλλο συνεργειο συμβεβλημενο-εξουσιοδωτημενο την εχεις σκεφτει....?
Παντως καλο ειναι να κρατας μια διακριτικη σταση σαυτα τα πραγματα...δλδ ουτε πολυ πρηξιμο ουτε τεέιως χυμα....! |
Το θέμα έκλεισε θετικά.Πέτυχα την αντικατάσταση!!! Ύστερα από συζητήσεις και διαμάχες αναγνώρισαν ότι υπήρξε αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην αντικατάσταση και έτσι την επίσπευσαν.Φυσικά πλέον σταματάω τον δικαστικό αγώνα.Τέλος καλό όλα καλά. |
Touristas έγραψε: |
Για το 1ο δηλαδή σαν τι θα του έχουν κάνει ….??? |
vinman έγραψε: |
http://troktiko.eu/?p=171915 |