PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Διαφορικό??

EFTAPSIXOS - Τρι 22 Ιούλ 2008, 09:50:55
Θέμα δημοσίευσης: Διαφορικό??
Εδώ και αρκετό καιρό ακούω έναν συνεχόμενο γδούπο όταν κινείται ο λέοντας... Ακούγεται έντονα όταν έχω τρίτη (πριν τις 3000 στροφές γιατί μετά ακούς μόνο μηχανή) Αν βάλω νεκρά δεν ακούω τπτ...

Το είπα στον συνεργειά μου και μου είπε πως ο ήχος είναι από το διαφορικό και είναι φυσιολογικός - εργοστασιακός (εννοούσε πως τα peugeot είναι γενικότερα θορυβώδη αυτοκίνητα και δεν χρήζει ανησυχίας...) Συγκεκριμένα μου είπε ότι και να το αλλάξεις θα το ακους πάλι

Γνωρίζει κανείς τπτ επί του θέματος?? Εμένα αυτό που μ ενδιαφέρει ΚΥΡΙΩΣ είναι το θέμα της ασφάλειας (μη πάθω και τπτ...)
Touristas - Τρι 22 Ιούλ 2008, 20:25:42
Θέμα δημοσίευσης:
Αν χτυπάει κάτι δεν πάει καλά και δεν είναι καθόλου φυσιολογικό να πεις του συνεργιά σου.
Πολύ πιθανών να έχουν σπάσει κάποια δόντια από τα γρανάζια του διαφορικού.
Στο κάνει σε όλες τις ταχύτητες και μόλις πατήσεις συμπλέκτη σταματάει?
EFTAPSIXOS - Κυρ 03 Αύγ 2008, 03:38:27
Θέμα δημοσίευσης:
Ακριβώς έτσι... Το κάνει σε όλες τις ταχύτητες απλά στην δευτέρα και την τρίτη το ακους πιο έντονα γιατι δεν κάνει τόσο θόρυβο η μηχανή και όταν πατάω συμπλέκτη δεν ακούγεται...

Αν έχουν σπάσει δοντάκια όπως λες είναι επικύνδυνο για μένα 'η για το αμάξι?(για κάποια μεγαλύτερη ζημιά στο μέλλον) είναι ακριβή η επισκευή του?
Touristas - Κυρ 03 Αύγ 2008, 06:27:17
Θέμα δημοσίευσης:
Για το αμάξι ο κύνδηνος είναι να κάνει ζημιά σε όλο το κιβώτιο και να θέλει όλο αλλαγή. Το θέμα βέβαια είναι το τι έχει χαλάσει τώρα γιατί μπορεί είδη να μην συμφέρει η επισκευή του αλλά αυτό θα φανεί αφού ανοιχτή. Για εσένα το επικίνδυνο είναι να μείνεις εάν θα διαλύσει τελείως το κιβώτιο.
EFTAPSIXOS - Τρι 26 Αύγ 2008, 15:47:56
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή δεν έχω ιδέα απ αυτά....(άσχετος!) πόσο δαπανηρή μπορεί να είναι η ζημειά?¨

Στο πολύ περίπου και πολύ υποθετικά....
Steve - Τρι 26 Αύγ 2008, 16:37:43
Θέμα δημοσίευσης:
Σε συνεργείο αντιπροσωπείας, το κόστος εξαγωγής - τοποθέτησης για το διαφορικό, είναι περί τα 150-200 ευρώ + Φ.Π.Α.

Συν το διαφορικό, αν δε βρεις μεταχειρισμένο, έχεις τα 500 ευρώ ήδη στην τσέπη!
EFTAPSIXOS - Τετ 27 Αύγ 2008, 08:26:42
Θέμα δημοσίευσης:
500€ αλλά αν είναι αυτό το πρόβλημα θα λυθεί... Κάτι άλλο...Υποθέτω ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να βεβαιωθώ ότι το διαφορικό έχει πρόβλημα πέρα απ το να δώσω τα 200€ (για λύσιμο και τοποθέτηση )??
Το διαφορικό μόνο του πόσο βγαίνει?(καινούριο..)

Γι αυτή όμως τη δουλεία θέλω ένα απόλυτα αξιόπιστο συνεργείο...Έχει να μου προτείνει κάποιος (Θεσ/νίκη)
volvos - Τετ 27 Αύγ 2008, 08:51:03
Θέμα δημοσίευσης:
ρωτα Miltella kai pughell
να σε στειλουν στους μηχανικους τους που ειναι
εγγυημενοι να το ακουσουν πριν κανεις οτιδηποτε Wink
Steve - Τετ 27 Αύγ 2008, 08:52:35
Θέμα δημοσίευσης:
EFTAPSIXOS έγραψε:
Υποθέτω ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να βεβαιωθώ ότι το διαφορικό έχει πρόβλημα πέρα απ το να δώσω τα 200€ (για λύσιμο και τοποθέτηση )??

Ω ναι!
EFTAPSIXOS έγραψε:
Το διαφορικό μόνο του πόσο βγαίνει?(καινούριο..)

00003103P6 475,48 EUR (τιμή servicebox, από αντιπροσωπεία σε αντιπροσωπεία θα υπάρχει διαφορά προς τα πάνω)
EFTAPSIXOS - Τετ 27 Αύγ 2008, 09:53:58
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
ρωτα Miltella kai pughell Wink

???? κάποιο τηλ...
Steve - Τετ 27 Αύγ 2008, 10:20:06
Θέμα δημοσίευσης:
EFTAPSIXOS έγραψε:
volvos έγραψε:
ρωτα Miltella kai pughell Wink

???? κάποιο τηλ...

Miltellas