Steve έγραψε: |
Μην το δεί ο ultra-one αυτό το topic... ![]() |
ultra-one έγραψε: | ||
Ατύχησες!!! Το είδα!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Λοιπόν, για να φτιάξει το τιμόνι του 206 θέλεις οποσδήποτε 2 ακραξόνια PS για να σου δώσουν αρνητικό κάμπερ μπροστά, 22άρες αντιστρεπτικές και άλλα καλύτερα αμορτισέρ μπρος-πίσω, ευθυγράμμηση μπροστά με τουλάχιστον 2-3χιλ σύγκλιση, σωστές πιέσεις στα λάστιχα (πάνω από 36psi) και μια μπάρα θόλων. ![]() ![]() ![]() ![]() Επίσης θα μπορούσες να αλλάξεις ζάντες με άλλες με μεγαλύτερο οφφσετ και να βάλεις ημισλίκ λάστιχα! ![]() |
Ατύχησες!!! Το είδα!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Λοιπόν, για να φτιάξει το τιμόνι του 206 θέλεις οποσδήποτε 2 ακραξόνια PS για να σου δώσουν αρνητικό κάμπερ μπροστά, 22άρες αντιστρεπτικές και άλλα καλύτερα αμορτισέρ μπρος-πίσω, ευθυγράμμηση μπροστά με τουλάχιστον 2-3χιλ σύγκλιση, σωστές πιέσεις στα λάστιχα (πάνω από 36psi) και μια μπάρα θόλων. ![]() ![]() ![]() ![]() Επίσης θα μπορούσες να αλλάξεις ζάντες με άλλες με μεγαλύτερο οφφσετ και να βάλεις ημισλίκ λάστιχα! ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Ο άνθρωπος για τα δικά του δεδομένα δεν είχε πάντα ασαφές τιμόνι αλλά αυτό συνέβει ξαφνικά, οπότε όλες αυτές οι προτάσεις σου είναι εντελώς off-topic ![]() |
MEMsound έγραψε: |
μικρότερο (= πιο εξω) ή μεγαλήτερο (=πιο μέσα) οφφσετ? |
ultra-one έγραψε: |
Λοιπόν, για να φτιάξει το τιμόνι του 206 θέλεις οποσδήποτε 2 ακραξόνια PS για να σου δώσουν αρνητικό κάμπερ μπροστά, 22άρες αντιστρεπτικές και άλλα καλύτερα αμορτισέρ μπρος-πίσω, ευθυγράμμηση μπροστά με τουλάχιστον 2-3χιλ σύγκλιση, σωστές πιέσεις στα λάστιχα (πάνω από 36psi) και μια μπάρα θόλων. Cool Cool Cool Cool
Επίσης θα μπορούσες να αλλάξεις ζάντες με άλλες με μεγαλύτερο οφφσετ και να βάλεις ημισλίκ λάστιχα! Twisted evil |
StorM_GmA έγραψε: |
Λογικά θα μπορεί να κάνει ευθυγράμμιση και να μου δώσει 2-3 χιλιοστά σύγκλιση αν το ζητήσω, σωστά? |
ultra-one έγραψε: |
(προτείνεται απόκλιση... ![]() ![]() |
Ναι, ανκαι η σύγκλιση στο 206 είναι "εκτός προδιαγραφών" (προτείνεται απόκλιση... ![]() ![]() |
τελικά, μου κάνανε ευθυγράμμιση αλλά δεν μου δώσανε την σύγκλιση που τους είπα... μου είτε αυτός ότι έδωσε 0,3χιλ σύγκλιση, όσο προτείνει ο κατασκευαστής. Δεν προτείνει απόκλιση τελικά ο κατασκευαστής? Μας δουλεύουν μου φαίνεται! |
και ότι τόσα δίνει το μηχάνημα. Ε τί να του πω? |
AlienHack έγραψε: |
μια που ειμαι ασχετος με συγκλίσεις αποκλεισεις κτλ, και μια που σύντομα θα κάνω ευθυγράμμιση, να ζητήσω κατι? και για ποιο λ'ογο? σε τι θα βοηθήσει? εχω το 206cc με τα μαυρα bilstein και μαμα ελατήρια χωρίς χαμήλομα |