soler έγραψε: |
Μπράβο. Απλά μπράβο.
Πραγματικά πολύ όμορφοι οι στίχοι... Και Αντρέα....ωραία φωνή φίλε. |
ath7 έγραψε: |
Ποιον να κραξουνε ρε συ?Αν κραξουνε εσενα εμενα θα με παρουν με ντοματες ετσι και με ακουσουν! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
αν και αυτου του ειδους τα τραγουδια δεν πολυταιριάζουν στην ψυχολογία μου και δεν πολυγουστάρω να τα ακουω γιατι νομίζω οτι με "ριχνουν"...
...το συγκεκριμένο ειναι πολυ όμορφο... και οι στίχοι αλλα και η εκτελεση (που στανταρ αδικειται απ το μικρόφωνο) πολυ καλοί... ![]() ![]() ![]() ![]() |
ath7 έγραψε: |
Αστο σου λεω ειμαι αστερι στο φαλτσο δεν παιζομαι!
Κριμα γιατι θα σε παρει κανα μαρουλι που θα προωριζεται για μενα! ![]() ![]() |
Θα ήθελα πάντως να το ακούσω και σε μια πιο rock εκτέλεση... |
SnakeMJK έγραψε: |
Πολύ καλό! Ελπίζω και σε συνέχεια! |
Andreas έγραψε: |
Αυτο κανονιζετε. Παιρνουμε τα πεζα μας, την κιθαρα, και παμε σε μια παραλια και κανουμε οτι τραγουδι θες οπως θες ![]() |
zaf έγραψε: |
Μπραβο Αντρεα πολυ καλο!!! |
soler έγραψε: | ||
Άμα θέλεις σου κάνω και τα υπέροχα φωνητικά μου που όμοια τους δε θα βρεις ![]() |
Tomakos έγραψε: |
Πολύ καλό...!
Μπράβο παιδιά... ![]() |
Andreas έγραψε: | ||
Θα ψαχτω για κονσολα με ενα καλο Mic η για 16αρες ζαντες. Ειμαι σε διλημα ![]() Ευχαριστώ Μανθο ![]() |
eve έγραψε: |
Πολύ όμορφο!Εύγε ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||||
δεν ξέρω αν με τις "ερασιτεχνικές" κονσόλες θα βρεις ακρη για ποιότητα... ισως να ειναι καλήτερα να δινεις κάποια Χ χρήματα για εγραφες σε στουντιο... για τις ζαντες... ειναι αλλουνου παπά ευαγγέλιο... ![]() ![]() |
οφτοπικ...θα κόψει λίγο...
πριν πας για ψώνια να στις φέρω να τις δοκιμάσεις... δεν ξέρω πόσο εχεις ψαχτει με το θέμα ηχογραφήσεων αλλά ενας φίλος ειχε μπλέξει πολυ ασχημα με αυτά... αν ειναι να σας φέρω σε επαφή για ενημέρωση κλπ κλπ |
vinman έγραψε: |
...πολύ καλό...
...αξίζει τον κόπο νομίζω να το ηχογραφήσεις σε ένα studio... ![]() |
Μαρουλι ?? ε δεν πειραζει ρε , δεν ποναει αυτο ![]() Οι ντοματες ειναι θεμα ![]() |
sod έγραψε: |
![]() ![]() |
ath7 έγραψε: | ||
Καλα για να μην πιασουμε ολα τα λαχανικα αστα να τα τρωω εγω (στη μαπα) και εσυ στις ηχογραφησεις! ![]() Μαγκες εχουμε και τραγουδιαρι στο PSclub! ![]() ![]() Aκυρο το 2λιτρο δεν εχεις?17αρες δεν φωραει? |
1Α ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΟΣΤΗΣΙΜΟ
ΜΕΤΑ ΠΑΡΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΗΧΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ και μετα 16άρες... (εντομεταξυ θα χεις συνηθίσει και τα μαλακά πλαινά των ελαστικών και δεν θα σε ενοχλεί...) ![]() |
βασικα αν θες το συνεχίζουμε σε σχετικό τοπικ...
πχ http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=4556 αλλα απο που κι ως που θέλει το 185/55-15 πάνω από 6άρα ζάντα? στην ζάντα που εχεις η Peugeot βάζει 195/55-15 στο δικό μου βαζει σε 16άρα x 6,5 -> 205/45 (και παλιότερα 195/45) ποια λάστιχα ειπαμε οτι έχεις? |
Αντρέα πολύ καλό και αυτό αλλά προσωπικά το πρώτο μου άρεσε περισσότερο ![]() |
Θα ψαχτω για κονσολα με ενα καλο Mic |
Steve έγραψε: | ||
Έχει το Πλαίσιο κάτι M-Audio που είναι αρκετά καλά για value for money ![]() Τα 6:11 του τραγουδιού (κατ εμέ) κουράζουν (περί Πράσινων Αλόγων). Κάτι σε 3, βαρυά 4 λεπτά θα ήταν καλύτερο πιστεύω για αυτό το είδος μουσικής. Επίσης πιστεύω πως έχετε ωραίες φωνές και εσύ και η Μαρία, απλά δεν ταιριάζουν η μία πάνω στην άλλη. Και θέλει και λίγο προπόνηση ο συγχρονισμός σας ![]() Αλλά για πρώτη προσπάθεια με τον συγκεκριμένο εξοπλισμό, είναι μια χαρά ![]() |
Οσο για m-audio ετσι εχω ακουσει και εγω. Καρτα , μικτης και mic γυρω στο 500αρικο. |
kovac έγραψε: |
Το 1ο που άκουσα, πραγματικά πολύ καλό! ![]() Αξίζει να πάτε σε ένα studio, δεν είναι τίποτα, χρόνο να έχετε. ![]() |