PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΤΟ ΜΟΤΕΡ

Athens - Τρι 15 Ιούλ 2008, 01:06:21
Θέμα δημοσίευσης: ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΤΟ ΜΟΤΕΡ
Παιδια καλησπέρα,

Τις τελευταίες 2 μέρες και ειδικά σήμερα ακούγεται ένας πολύ έντονος θόρυβος (κατω απο το καπώ για αρχή).Ύστερα που σήκωσα το καπώ άκουσα ότι προερχόταν απο το μοτέρ ένας ήχος αρκετά δυνατός σαν κάποιος να γυρίζω πολύ γρήγορα μια αλυσίδα...ντρουν ντρουχ....Τι σκ@τ@ είναι πάλι τούτο..Και επειδή βαριέμαι να τρέχω στη lion κάθε τρεις και λίγο μήπως σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο να ξέρω στο περίπου τι συμβαίνει? Confused

πφφφ να δω τι άλλο...Exclamation

Ευχαριστώ
Road_Runner - Τρι 15 Ιούλ 2008, 01:14:30
Θέμα δημοσίευσης:
Εεε, καλυτερα να πας στην λαιον γιατι ακουγεται σοβαρο....
Athens - Τρι 15 Ιούλ 2008, 01:28:30
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλ δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορεί να είναι? Crying or Very sad
Road_Runner - Τρι 15 Ιούλ 2008, 02:00:49
Θέμα δημοσίευσης:
Αν ακουγερται μεσα απο μοτερ μπορει να ειναι και καμια μπιελα...
Athens - Τρι 15 Ιούλ 2008, 15:05:24
Θέμα δημοσίευσης:
Το οποιό σημαίνει...???
Athens - Τρι 15 Ιούλ 2008, 19:48:15
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια ασ απαντησει καπιος γιατι έχουν σπάσει τα νεύρα μου με το αμάξι τόσο που σκέφτομαι να το πουλήσω! Cussing out Cussing out Cussing out Cussing out
thesalos - Τετ 16 Ιούλ 2008, 00:55:29
Θέμα δημοσίευσης:
Athens έγραψε:
παιδια ασ απαντησει καπιος γιατι έχουν σπάσει τα νεύρα μου με το αμάξι τόσο που σκέφτομαι να το πουλήσω! Cussing out Cussing out Cussing out Cussing out

Παλι στα λογια μου ερχεσαι.... Και το κοροιδευες την αλλη φορα που σου ελεγα για σκουτερακι...
Γιατι δεν το πας στο φιλο σου το μηχανικο που πηγατε μαζι και το ειδε Question
Touristas - Τετ 16 Ιούλ 2008, 06:07:31
Θέμα δημοσίευσης:
Συγνώμη αλλά γιατί δεν πας να το ακούσει κάποιος υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορεί να κάνουν αυτό το θόρυβο π.χ κάποιο από τα ρουλεμάν του ιμάντα αξεσουάρ , μπορεί το ρουλεμάν του συμπλέκτη ή ο συμπιεστής.
Μπορείς και να το πουλήσεις όπως λες και να μην τον ακούς καθόλου αυτό το θόρυβο.
Athens - Τετ 16 Ιούλ 2008, 15:00:32
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον παιδια πήγα στην Lion σήμερα και τους εβαλα να το ακούσουν.Μου είπαν ότι έτσι πρέπει να κάνει και είναι απόλυτα φυσιολογικο Confused
Του λεω ναι όμως μέχρι προχθές δεν ακουγόταν έτσι.
Μ λεει περίμενε 2 λεπτα.
Πάει και ανοίγει άλλο 1 1600 cc και μ λέει έλα να ακούσεις
Προ εκπλήξεως ανακάλυψα ότι έκανε χειρότερο θόρυβο κιόλας!
Μ λέει επίσης κοίταξε αν θες να σου αντικαταστήσω όλες τις βαλβίδες του κινητήρα εγώ δεν έχω πρόβλημα εσύ θα χάσεις τα λεφτά σου άσκοπα...

Τι να σας πω παιδιά πολύ παράκσενο...
tsosmoulis - Τετ 16 Ιούλ 2008, 17:58:06
Θέμα δημοσίευσης:
χαχαχαχαχα!
βαλβίδισμα άκουγες δηλαδή? Laughing Laughing Laughing
δεν μπορώ να φανταστώ τόσο δυνατό βαλβίδισμα ρε συ και μάλιστα με κλειστό καπώ...
Athens - Τετ 16 Ιούλ 2008, 18:02:19
Θέμα δημοσίευσης:
ρε αφού καθόμουν μέσα και έκανε σαν ταξι! Shocked
android - Τετ 16 Ιούλ 2008, 18:18:52
Θέμα δημοσίευσης:
Athens έγραψε:

συχνο πεζοακουσα να κανει σαν ταξι....το παραξενο ειναι οταν δεν κανει γτ ετσι δουλευουν Laughing
ειναι πολλα πραγματα που δεν τα χεις παρατηρηση χρονια κ ξαφνικα αν το ψαχνεις βλεπεις κ νομιζεις οτι δεν ηταν ετσι δεν εκανε ετσι το θεωρεις παραλογο κ ομως ετσι ειναι το φυσιολογικο του...
sod - Τετ 16 Ιούλ 2008, 22:24:48
Θέμα δημοσίευσης:
Και που να ακουσειs 8βαλβιδο πωs κανει.......για ολα υπαρχει πρωτη φορα
fisikelas - Παρ 01 Αύγ 2008, 00:38:40
Θέμα δημοσίευσης:
Athens έγραψε:

lol καλο Laughing
elias - Τρι 27 Οκτ 2009, 19:23:40
Θέμα δημοσίευσης:
Γράφω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα.
Από σήμερα το πρωί ακούω ένα θόρυβο από την μηχανή από την περιοχή που είναι οι ιμάντες. Είναι σαν σφύριγμα, που ανάλογα με τις στροφές του κινητήρα δυναμώνει. Το παράξενο είναι ότι όταν ανοίγω το A/C το σφύριγμα εξαφανίζεται.
Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι?
reselie - Τετ 28 Οκτ 2009, 00:48:04
Θέμα δημοσίευσης:
Συμφωνα με ερωτηση που εκανα σε εναν τυπα στην δουλεια μου που κανει ενα εντονο σφυριγμα σαν αυτο που περιγραφεις μου ειπε οτι ειναι χαλαρος ενας τεντωτηρας στους ιμαντες των αξεσουαρ που κανει αυτο το στριγκλισμα.....Kinky ηχος παντως ε? Twisted evil
dimkeras - Τετ 28 Οκτ 2009, 18:41:10
Θέμα δημοσίευσης:
elias έγραψε:
Γράφω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα.
Από σήμερα το πρωί ακούω ένα θόρυβο από την μηχανή από την περιοχή που είναι οι ιμάντες. Είναι σαν σφύριγμα, που ανάλογα με τις στροφές του κινητήρα δυναμώνει. Το παράξενο είναι ότι όταν ανοίγω το A/C το σφύριγμα εξαφανίζεται.
Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι?

Φίλε Ηλία

Είχα ακριβώς το ίδιο αμάξι μ'εσένα (206 1.4 8v XT 2000) και μου παρουσίαζε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα από τη στιγμή που το πήρα και ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Μέσα στα 3 πρώτα χρόνια άλλαξα 7 φορές ιμάντα δυναμό και 1 φορά τεντωτήρα ολόκληρο, ωστόσο το πρόβλημα επανερχόταν (ιδίως το χειμώνα με τις βροχές ήταν καθημερινό φαινόμενο). Τελικά ανακάλυψα πως με ένα ψέκασμα του ιμάντα με γραφιτούχο σπρέι ο θόρυβος σταματούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα Wink Αν θες δοκίμασέ το.
elias - Πεμ 29 Οκτ 2009, 19:26:36
Θέμα δημοσίευσης:
Το πρόβλημα ήταν στο ρουλεμάν του συμπιεστή του A/C. Έγινε αλλαγή του ρουλεμάν με κόστος 150 ευρώ σύνολο.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες