Vini έγραψε: |
...σήμερα έμαθα ότι ΥΠΑΡΧΕΙ κανονικό φίλτρο βενζίνης...κλεισμένο μέσα σε ένα μεταλλικό κύλινδρο πριν το ρεζερβουάρ.... |
Sidobre έγραψε: | ||
![]() Aμα το βρείς..... ΣΦΥΡΑ ΜΟΥ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yπάρχει κάπου μια εκτενής ανάλυση κάπου στις βλάβες για το φίλτρο βενζίνης! |
Byron206 έγραψε: |
ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΛΩ LION ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ!!!!!! |
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ LION ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΒΑΣΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΤΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ. |
Vini έγραψε: |
Kαλά ναι με πείσατε....
Ανακοίνωση από Lion και πράσινα άλογα.... |
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ LION ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΒΑΣΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΤΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ. |
Alexandros έγραψε: | ||
δεν νομιζω να ενοουν και τα 1100 γιατι εγω εχω αλλαξει φιλτρο.Ημουν παρον και ειδα και τι σκ@τ@ λασπη ειχε μαζεψει |
Alexandros έγραψε: | ||
δεν νομιζω να ενοουν και τα 1100 γιατι εγω εχω αλλαξει φιλτρο.Ημουν παρον και ειδα και τι σκ@τ@ λασπη ειχε μαζεψει |
Svstouk έγραψε: |
Το ότι δεν έχω φίλτρο βενζίνης με αγχώνει πολύ. |
NICK έγραψε: | ||
Το δικό μου που είναι 1400 της ίδιας χρονιάς (10/2000) με το δικό σου γιατί έχει φίλτρο Στέφανε; |
Svstouk έγραψε: |
Από το 2002, αν δεν κάνω λάθος, τα βγάζει πλέον χωρίς φίλτρο βενζίνης στα πλαίσια της οικολογικής εκστρατείας. ![]() |
PHSYBORG έγραψε: |
Εκανα κ εγω το service αλλα φιλτρο βενζινης πουθενα !!!!!!!!
ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ? Για πειτε ..ποσοι αλλοι ειστε χωρις ? |
Sidobre έγραψε: | ||
Oλα τα μοντέλα από το 2001 και μετά εκτός από κάποια που πωλήθηκαν έως το 2002 αλλά είχαν κατασκευαστεί νωρίτερα. Δεν είναι ότι απουσιάζει τελείως το φίλτρο. Υπάρχει ένα μόνιμο μεταλλικό που κατακρατεί τα χοντρά σωματίδια και κάθε ένα αριθμό χιλιομέτρων πρέπει να ρίχνουμε ένα ειδικό καθαριστικό στο ρεζερβουάρ. |
PHSYBORG έγραψε: |
Aκριβως ! ειναι μεσα στο ρεζερβουαρ ! ΤΙ ριχνουμε ???οχι καθαριστικο για τα μπεκ,ε ?κατι αλλο πρεπει να ναι ! Ξερεις τι κ καθε ποσα ? ![]() |