PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - ΠΟΙΟΣ Π.....Σ ΗΤΑΝ?

ayrton - Τρι 08 Ιούλ 2008, 18:47:25
Θέμα δημοσίευσης: ΠΟΙΟΣ Π.....Σ ΗΤΑΝ?
Μολις γυριζα απο την δουλεια και πριν μπω στο αμαξι τσεκαρω δεξια απο την πορτα χαρακια με κλειδι περιπου 20 cm. ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΟΣ Π.....Σ ΗΤΑΝ!!!!!!!ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΤΣΕΚΑΡΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ
Mad ΤΗ ΤΟΥ ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ Γ..Ω ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ!! ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!! ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΑΘΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟ ΠΟΥ..Α!!! ΠΟΣΟ ΛΑΛΑΚΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΝΑ ΧΑΡΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ!!!ΠΟΣΟ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!!!!!!!!!
ath7 - Τρι 08 Ιούλ 2008, 21:09:25
Θέμα δημοσίευσης:
Κανενα πιτσιρικι θα ητανε!Εμεις πιτσιρικαδες ριχναμε μια ροχαλα στο τζαμι η καμια τσιχλα στην κλειδαρια! Laughing

Παντος πιστεψεμε ΚΑΛΥΤΕΡΑ που δεν τον ειδες!
ayrton - Τρι 08 Ιούλ 2008, 21:24:13
Θέμα δημοσίευσης:
ath7 έγραψε:
Κανενα πιτσιρικι θα ητανε!Εμεις πιτσιρικαδες ριχναμε μια ροχαλα στο τζαμι η καμια τσιχλα στην κλειδαρια! Laughing

Παντος πιστεψεμε ΚΑΛΥΤΕΡΑ που δεν τον ειδες!

εχεις δικιο χαρη καλυτερα που δεν τον ειδα γιατι δεν θα το γλυτωνα το αυτοφωρο!!!!!! και πιτσιρικι να ηταν και παππους να ηταν ετσι οπως ειχα θολωση εγω............ δεν το γλυτωνα με τιποτα το αυτοφωρο!! θα του χαρακωνα με τα κλειδια μου την μαπα του να παει σε φαναρτση να του την φτιαξει!χαλαρα!!
ath7 - Τρι 08 Ιούλ 2008, 22:02:34
Θέμα δημοσίευσης:
Ειδες!Εχω και ενα δικιο!
Της δουλειας μερα μεσημερι σε πολυσηχναστο δρομο το χαρακωσανε που ειχα μπει σε μαγαζι για 5 λεπτα στη Βουλα παρακαλω!Αμα τους εβλεπα θα κατεβαζα κανα καβουρα στα μουτρα τους!

Κριμα για το αμαξι αλλα φτιαχνεται απο το να σε τρεχουνε καλυτερα! Wink

Αααα και εκτος απο πιτσιρικια παιζει να ειναι και απο ζηλεια!Τι να πεις πολλα παιζουν!

Ειναι βαθεια η γρατζουνια?εχει πεταξει το χρωμα?
ayrton - Τρι 08 Ιούλ 2008, 22:34:16
Θέμα δημοσίευσης:
ath7 έγραψε:
Ειδες!Εχω και ενα δικιο!
Της δουλειας μερα μεσημερι σε πολυσηχναστο δρομο το χαρακωσανε που ειχα μπει σε μαγαζι για 5 λεπτα στη Βουλα παρακαλω!Αμα τους εβλεπα θα κατεβαζα κανα καβουρα στα μουτρα τους!

Κριμα για το αμαξι αλλα φτιαχνεται απο το να σε τρεχουνε καλυτερα! Wink

Αααα και εκτος απο πιτσιρικια παιζει να ειναι και απο ζηλεια!Τι να πεις πολλα παιζουν!

Ειναι βαθεια η γρατζουνια?εχει πεταξει το χρωμα?

δυστηχως το λαμογιο μου εκανε χοντρη χαρακια. αυριο θα περασω απο "γιατρο" να το δει. ποσο λες να παει το "μαλλι"?
Road_Runner - Τρι 08 Ιούλ 2008, 22:44:04
Θέμα δημοσίευσης:
στην χειροτερη κανενα 150 πιστευω. Πήγαινε σε κανενα μαγαζι που βαφει τοπικα τις γρατζουνιές, για να μην βαφεις ολη την πορτα
ath7 - Τρι 08 Ιούλ 2008, 22:50:04
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Πήγαινε σε κανενα μαγαζι που βαφει τοπικα τις γρατζουνιές, για να μην βαφεις ολη την πορτα

Σωστος και εχω δει οτι κανουν καλη δουλεια!
ayrton - Τρι 08 Ιούλ 2008, 23:02:51
Θέμα δημοσίευσης:
150euro!!!!!!!!!!! κοιτα που θα πληρωσουμε και κερατιατικα επειδη ενας μ....ας αντι να παει σε κανενα ψυχιατρο να τον δει ξεμπουκωνη την μαλ***α που τον βαραει στο αμαξι μου!!!!!!!!ρεεεεεε τι ανωμαλια κυκλοφορη ελευθερη!!!!!!!
nickzotos - Τετ 09 Ιούλ 2008, 00:10:47
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=13384
Ghost Dog - Τετ 09 Ιούλ 2008, 00:39:19
Θέμα δημοσίευσης:
Locked
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες