PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - 307 cc συντηρηση οροφης και λοιπα

souftasuk - Δευ 07 Ιούλ 2008, 17:59:39
Θέμα δημοσίευσης: 307 cc συντηρηση οροφης και λοιπα
Παιδια προσφατα πηρα ενα 307 cc facelift. Απο την αντιπροσωπεια μου ειπαν τα εξης: να μη βαζω τιποτα στην οροφη αλλα να τους το πηγαινω μια φορα το χρονο, μετα το καλοκαιρι, για να της κανουν συντηρηση και να την καθαριζουν. Επιπλεον μου ειπαν να μη το βαζω σε πληντυριο αυτοκινητων για να μη κανει γρατζουνιες η βαφη, επειδη ειναι μαυρο. Επειδη ειναι το πρωτο μου cc θα ηθελα τα φωτα σας, ωστε να διατηρησω την οροφη σε αριστη κατασταση. Αρκει να κανω αυτο που μου ειπαν? Μηπως πρεπει να το βαλω και σε πληντυριο για να δω αν μπασει νερα τωρα που ισχυει η εγγυηση. Παντως σε κατταρακτωδη βροχη που ετυχα εν κινησει δεν εμπασε τιποτα. Επιπλεον επιμενουν οτι πρεπει να αλλαξω λαδια στα 20.000 χλμ που μαλλον μου φαινονται πολλα. Εχω ηδη 12.000 και μου εχουν κανει ελεγχο στα 6000 χλμ. Λαδια οσο ισχυει η εγγυηση ειμαι υποχρωμενος να αλλαξω σε αυτους?
IAKOVOS - Τρι 08 Ιούλ 2008, 12:41:41
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε εμενα μου εμπαζε λιγο νερο απο το αριστερο πισω παραθυρο το οποιο αλλαχτηκε αλλα μην περιμενεισ οτι θα το πλυνεισ με πιεστικο και δεν θα μπουν λιγεσ σταγονεσ .Γιαυτο να αποφευγεισ να ριχνεισ με το πιεστικο ακριβωσ πανω στα λαστιχα.οσο αφορα τν συντηρηση με ενα πανακι να καθαριζεισ τα λαστιχα τησ οροφησ απο σκονεσ ,επισησ απο λιον μου ειπαν ενα ειδικο καθαριστικο για τα λαστιχα τησ οροφησ και το εχω παραγγηλει οταν το παρω θα σου πω τον κωδικο .ελπιζω να βοηθησα Wink
souftasuk - Τρι 08 Ιούλ 2008, 20:18:43
Θέμα δημοσίευσης:
Οκ ευχαριστω πολυ ! Θα ημουν ευγνωμων αν μου ελεγες το καθαριστικο οταν το παραλαβεις για να το παρω και εγω. Δηλαδη ανοιγεις την οροφη ως τη μεση, καθαριζεις με βρεγμενο πανακι τα λαστιχα και υστερα εφαρμοζεις το σπρει στα λαστιχα? Προς το παρον το αμαξι φαινεται πολυ στεγανο τουλαχιστον στη βροχη. Ισως να δοκιμασω να ριξω νερο υπο πιεση για να δω. Για τα λαδια ποια η αποψη σου? Εσυ καθε ποτε τα αλλαζεισ και τι βαζεις αν επιτρεπεται ?
IAKOVOS - Τετ 09 Ιούλ 2008, 22:18:28
Θέμα δημοσίευσης:
souftasuk έγραψε:
Οκ ευχαριστω πολυ ! Θα ημουν ευγνωμων αν μου ελεγες το καθαριστικο οταν το παραλαβεις για να το παρω και εγω. Δηλαδη ανοιγεις την οροφη ως τη μεση, καθαριζεις με βρεγμενο πανακι τα λαστιχα και υστερα εφαρμοζεις το σπρει στα λαστιχα? Προς το παρον το αμαξι φαινεται πολυ στεγανο τουλαχιστον στη βροχη. Ισως να δοκιμασω να ριξω νερο υπο πιεση για να δω. Για τα λαδια ποια η αποψη σου? Εσυ καθε ποτε τα αλλαζεισ και τι βαζεις αν επιτρεπεται ?

κοιτα για τα λαδια(shell ta μπλε) τα αλλαξα στις 5000χλμ και στις 10000χλμ + φιλτρο και απο τωρα και μετα στα 20000χλμ με το γενικο σερβις.Επισησς ο καθαρισμοσ των ελαστικων οροφησ ειναι οποσ τον περιγραφεις και ο κωδικοσ του σπρευ ειναι 973226 και ειναι σπρευ σιλικονης 10 ευρω κανει απο αντιπρωσοπια.Αυτο μου ειπαν να βαζω απο την λιον (τεχνικο τμημα) οχι συνεχεια και μου συνεστησαν να ανοιγω και την οροφη σε τακτα διαστηματα.
souftasuk - Πεμ 10 Ιούλ 2008, 13:51:49
Θέμα δημοσίευσης:
Χιλια ευχαριστω φιλε μου ! Παραδοξως στη δικη μου αντιπροσωπεια επιμενουν να μη παρω ( μαλλον για να διασφαλισουν οτι θα το πηγαινω για συντηρηση) αλλα θα το αγορασω το σπρει εστω και απο αλλη ! Προς το παρον θα καθαριζω και τα λαστιχα με βρεγμενο πανακι ! Σέυχαριστω πολυ και για την ενημερωση για τα λαδια. Μια τελευταια ερωτηση. Τα πισω τζαμια σου κλεινουν αυτοματα? Εμενα δεν κλεινουν και αναρωτιεμαι αν ειναι απο κατασκευης ή εχουν καποιο προβλημα. Τα μπροστα και κλεινουν και ανοιγουν αυτοματα ενω τα πισω, σε μενα, μονο ανοιγουν αυτοματα ( εννοω οταν τραβας το διακοπτη περα απο το σημειο αντιστασης και αυτο κατερχεται ή ανεβαινει μονο του)
IAKOVOS - Παρ 11 Ιούλ 2008, 21:24:34
Θέμα δημοσίευσης:
τα τζαμια δυστηχως δεν ειναι αυτοματα τα πισω.οσο αφορα το σπρευ μου το ειπαν απο τη λιον (τεχνικο τμημα).
souftasuk - Παρ 15 Αύγ 2008, 19:05:32
Θέμα δημοσίευσης:
Ιακωβε τελικα εσυ το πηρες το σπρει? Εμενα απο την αντιπροσωπεια μου, μου ειπαν οτι ουτε στη γαλλια δεν υπαρχει σε αποθεμα και να παρω ενα οποιοδηποτε σπρει σιλικονης απο το εμποριο.
IAKOVOS - Σαβ 23 Αύγ 2008, 10:02:50
Θέμα δημοσίευσης:
τελικα δεν. αλλα πηρα ενα τησ wins μου ειπαν οτι ειναι το ιδιο
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες