christhehealer έγραψε: |
Το συζητάω με ένα φίλο μου πιο γνώστη από μένα στα μηχανολογικά μου λέει ζυγοστάθμηση. Του λέω το πήγα στην Peugeot. Kαι, μου λέει; Δεν έχουν μηχάνημα ζυγοστάθμησης, και όταν σου έβαλαν τις ζάντες (για όσουν δεν ξέρουν οι extra ζάντες μπαίνουν στην Ελλαδα) δεν το ζυγοστάθμησαν. Συμειωτέον η γυναίκα του φίλου μου έχει 106, οπότε ξέρει από Peugeot.
Τελικά σήμερα το πήγα σε λαστιχά για ζυγοστάθμηση. Αλλού για αλλού το αυτοκίνητο. Στον τελευταίο τροχό με κοίταξε γεμάτος απόγνωση. "Ούτε μία (1) ρόδα ίδια με την άλλη". Με την συχνότητα που ταξιδεύω σύντομα πήγαινα για χοντρή ζημιά. |
vini έγραψε: |
Οπως καταλάβατε τα συνεργεία της PEUGEOT είναι μόνο για τυπικούς ελέγχους και για να βάζουν το LAPTOP στον εγκέφαλο και να το παίζουν επιστήμη....
|
Sidobre έγραψε: | ||
Δυστυχώς ούτε αυτό το κάνουν σχεδόν ποτέ! Πιθανό για να μην τους χαλάσουν τα... Laptop|!!!!!!!!! |
Miltellas έγραψε: |
......τότε μάλλον έχεις αρπαγμένο κάποιο ημιαξόνιο που στραβογυρνάει ελαφρώς... |
Με τη χρήση αυτού του μηχανήματος διορθώνεις τυχόν μικρές αποκλίσεις στο ημιαξόνιο. Φυσικά, πρόκειται για κάλυψη και όχι λύση του προβλήματος. |
Nέα από το μέτωπο.
Παραδέχονται τα περί ζυγοστάθμησης. Aπαντούν ότι μπορεί η ζυγοστάθμηση μπορεί να μην έγινε σωστά και γι' αυτό θα το ζυγοσταθμήσουν αυτοί βγάζοντας τους τροχούς, μ'ηπως καμία ζάντα είναι στραβή. Nα πω ότι η ζυγοστάθμηση έγινε με αλογάκι, όπου εκ των υστέρων έμαθα ότι δεν είναι και ο πλεον αξιόπιστος τρόπος. Mου είπαν ακόμα ότι εάν είναι ημιαξόνιο θα πρέπει να τρέμει και ο μοχλός ταχυτήτων. Eγώ προσωπικά σε όσα αυτοκίνητα έχω μπεί τρέμει ο μοχλός ταχυτήτων. Άντε να βγάλω άκρη. Πάντως είπαν τη μαγική λέξη "αφου είναι μέσα στην εγγύηση" αφού άκουσαν την πρόταση ότι το εξώδικο είναι ήδη έτοιμο, για να αλλάξουν το ημιαξόνιο σε περίπτωση που έχει πρόβλημα. Kαι κάτι άλλο. Δεν μπορούσαν πριν την Πέμπτη, αλλά τελικά βρέθηκε χρόνος για αύριο το πρωί. Pε κοίτα να δεις πόσο χρήσιμος μπορεί να φανεί ένας δικηγόρος |
DIMIP έγραψε: |
ΩΧ, Ωχ! μη λετε τετοια ρε παιδια , και ο δικος μου μοχλος τρεμει και μαλιστα περισσοτερο οταν ειναι αναμενο το a/c |
206tomcat έγραψε: |
Christ σε πάω!!!!!!!
Έτσι μην τους αφήσεις να σε ρίξουνε. |
thefalme έγραψε: |
Ίσως να λέω και μαλ@@@ιες ![]() |
theflame έγραψε: |
Ίσως να λέω και μαλ@@@ιες ![]() |
Θεραπευτή, λες ότι τα ελαστικά σου δείχνουν πολύ φαγωμένα. Διασταύρωσε σε άλλο βενζινάδικο ή λαστιχά, ότι έχεις τις πιέσεις που αναγράφει η πόρτα σου. (Πρέπει να σου το ξαναείπα) |
p206cfu έγραψε: |
Στις δεξιές καμπές (ελαφρές στροφές ή όπως αλλιώς λέγονται) και μόνο σε αυτές, με 100 + χλμ εμφανίζεται τρέμουλο στο τιμόνι και στην πλατούλα μου (οχι το 206 δεν έχει extra για μασάζ). Το περίεργο είναι οτι με λιγότερα χλμ ΔΕΝ. Επίσης στις αριστροφές στροφές δεν υπάρχει το εν λόγω φαινόμενο. |
pezomania έγραψε: |
Εάν είναι το πρώτο τότε να πάς να ξανακάνεις ζυγοστάθμιση! |
pezomania έγραψε: |
Εάν φυσικά εννοείς τον δρόμο που πας Χαλκίδα (την εθνική) σίγουρα υπάρχουν κομάτια, που κουνιέτε όχι μόνο το τιμόνι άλλα όλο το αμάξι από τις κ***ο αν****ες του δρόμου ![]() |
Θεραπευτή, έχω την θεραπεία στο πρόβλημά σου και είναι πολύ απλή και με εγγυημένο αποτέλεσμα. Οδήγησε ένα άλλο ίδιο 206 με το δικό σου! Του Vini, του Pezomania, του Sidobre... Ή αν νομίζεις ότι επειδή τα χαμήλωσαν μπορεί να μην έχεις συγκρίσιμη αίσθηση, δώσε σε αυτούς να οδηγήσουν το δικό σου, σίγουρα θα θυμούνται πώς πήγαινε το δικό τους πριν το χαμήλωμα.![]() |
Έχει και παρασκήνιο το θέμα αλλά αυτά από Δευτέρα που γυρνάω πίσω για λίγο μεχρι να ξαναφύγω. Με περιμένουν οι αιθέριες υπάρξεις για ποτό τώρα. |
Vini in other topic έγραψε: |
Eνώ θα έλεγα μακρυά από ελαστικά της αντιπροσωπείας ΕΜΑ Α.Ε. δηλ. UNIROYAL, CONTINENTAL, BARUM, SPORTIVA, VIKING, SEMPERIT |
christhehealer έγραψε: | ||
Eξηπηρετικότατοι στην EMA A.E. Tους πήρα τηλέφωνο μίλησα με τον τεχνικό υπεύθυνο και μου είπε το εξής απίθανο. Έλα μετά τις διακοπές να δούμε τι έχουν τα ελαστικά γιατί τώρα δεν μπορώ να φύγω από το γραφείο και να πάμε σε βουλκανιζατερ. Πήγαινε διακοπές εσύ με το χαλασμένο ελαστικό και αν γυρίσεις πίσω, το βλέπουμε. Aφού δεν έπαθες τίποτα μέχρι τώρα, δεν πρόκειται να πάθεις για 15 μέρες. |
theflame έγραψε: |
Δεν μπορεί, για να τα λες αυτά πρέπει να προσπαθήσεις πολύ. |
Slash έγραψε: |
Αλλά έπρεπε να ζητήσεις τον υπεύθυνο ή τον διευθυντή,να του ρίξεις το βρίσιμο της ζωής του,να του ρίξεις τα άπειρα καντίλια |
christhehealer έγραψε: | ||
Kάνεις πολύ μεγάλο λάθος theflame. Δεν προσπάθησε καθόλου. Mου τα είπε με απόλυτη φυσικότητα, όπως μιλάς με ένα φίλο σου να πάτε για καφέ. |
Eξυπηρετικότατοι στην EMA A.E.
Tους πήρα τηλέφωνο μίλησα με τον τεχνικό υπεύθυνο και μου είπε το εξής απίθανο. Έλα μετά τις διακοπές να δούμε τι έχουν τα ελαστικά γιατί τώρα δεν μπορώ να φύγω από το γραφείο και να πάμε σε βουλκανιζατερ. Πήγαινε διακοπές εσύ με το χαλασμένο ελαστικό και αν γυρίσεις πίσω, το βλέπουμε. Aφού δεν έπαθες τίποτα μέχρι τώρα, δεν πρόκειται να πάθεις για 15 μέρες. |
konstantinos έγραψε: |
... Στις δεξιές καμπές (ελαφρές στροφές ή όπως αλλιώς λέγονται) και μόνο σε αυτές, με 100 + χλμ εμφανίζεται τρέμουλο στο τιμόνι και στην πλατούλα μου (οχι το 206 δεν έχει extra για μασάζ). Το περίεργο είναι οτι με λιγότερα χλμ ΔΕΝ. Επίσης στις αριστροφές στροφές δεν υπάρχει το εν λόγω φαινόμενο.
|
307__:)(dimitris) έγραψε: |
...κανω ξεκινημα σε γλιστερη ασφαλτο και σπιναρει και του τα δωσεις και αλλο για να χασει περισσοτερο απο την δεξια μερια ακουγεται γκαπ γκαπ μονο εκει ακουω αυτον τον θορυβο δηλαδη σε σπινιαρισματα τετοια δηλαδη.... |
Miltellas έγραψε: | ||
![]() ![]() Γιατί του γα**ς τη θειά! Να γιατί!! Χτυπάει η ανάρτηση από το παρά φύση σεξ. Κόφτο και δεν θα το ξανακούσεις να φωνάζει έτσι... ![]() Αν βάλεις δυνατότερα ελατήρια-αμορτισέρ θα χτυπάει λιγότερο, αλλά... είπαμε! |
... δεν το σπινιαρω ποτε... |
brz20 έγραψε: |
Χαλια λαστιχα.Θα τα αλλαξω με την πρωτη ευκαιρια αλλα δεν ξερω με ποια. |
brz20 έγραψε: |
...Τα λαστιχα μου ειναι τα Pirelli P7.Χαλια λαστιχα.... |
tirokomos έγραψε: |
Αμα στον υπνο σου δεις ποτε 6 νουμερα....ενημερωσε με αυτοματως!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Υπαρχει περιπτωση να εχω τρεμουλο στο τιμονι απο καποιο ημιαξονιο η απο ψαλιδι? Την πεμπτη μαλλον θα αλλαξω στην εγγυηση κρεμαγιερα κολονα τιμονιου και ακρααξονιο προτινεται τιποτα αλλο που να δημιουργει τρεμουλο ![]() |
Touristas έγραψε: |
Δεν θυμάμαι αν στο έχω ξαναπεί αλλά κάνε μια και βάλε 4 15αρια σηδερένια κατά προτίμηση και δοκίμασε το να δεις αν κάνει τα ίδια.
Και κάτι ακόμα δες αν είναι κεντραρισμένες οι ζάντες στο άκρο |
...οταν ξεκιναω με ελαφρως η τελειως στριμενο τιμονι π.χ οταν παω να ξεπαρκαρω και παιρνει κινηση ο τροχος ακουγεται απο δεξια ενα γχχχ ενα ζορισμα παντως δεν το κανει ποτε οταν ειναι σταματημενο και παιζω το τιμονι παρα μονο οταν παιρνει κινηση ο τροχος και στο δρομο καταλαβαινω ενα ζορισμα του αυτοκινητου αλλα οχι θορυβο λετε κατι να μην κουμπουσε καλα στο ακραξονιο να ειναι τακακι που ζοριζει τον τροχο η κατι αλλο please... |
Και μολις τωρα το εβαλα μπρος με κλειστα παραθυρα και μουσικη ακουστηκε μεσα απο το τιμονι ενα ζζζζ σαν αυτο που κανει οταν ακουμπουν καλωδια με ρευμα κρατησα το τιμονι στριμενο καθως ημουν σταματημενος και ακουγουνταν αυτο το ζζζ ποιο σιγα ξεκιναω και να και ο αλλος ο θορυβος με το που πηρε κινηση ο τροχος ![]() ![]() ![]() |