vamvakoolas έγραψε: |
Το A/C μου δε φερνει καθολου κρυο αερα. Στο penteli car center μου ειπαν χαλασε ο συμπιεστη!!! ![]() Μιλαμε για αυτο σχεδον διετιας!! τιμουλα 800 ευρω καινουργιο και 550 ιμιτασιον. Ενας γνωστος μου ειπε οτι αποκλειεται να ειναι κατι τετοιο και να παω αλλου (και οχι σε αντιπροσωπια λαιον γενικοτερα) τι να κανω??? ![]() |
Giannis307 έγραψε: |
Μπορει απλα να μην εχει φρεον και να θελει κατι μικρες φλαντζουλες αλλαγη η να εχει χαλασει η μαγνητικη που κομπλαρει την τροχαλια και κινει τον συμπιεστη |
ευχαριστω φιλε... ![]() ξερει κανεις κανενα μαστορα που να κατεχει το "αθλημα"?? αποτι καταλαβα και θα συμφωνησω λιγοι ειναι αυτοι που ασχολουνται με την επιδιορθωση ![]() |
μεταξυ σοβαρου και αστειου αυτο δεν ειναι προβλημα μιας και συχνα πυκνα βρισκομαι Τυρναβο ![]() |
Steve έγραψε: |
Ε έλα Λάρισα στην αντιπροσωπεία και ζήτα τον Βασίλη τον ηλεκτρολόγο ![]() |
thesalos έγραψε: | ||
Αυτον που του ελεγα μηπως δεν φερνει ρευμα στην αντλια και μου ελεγε μπα αφου ειναι στεγνο το σωληνακι ειναι αντλια σιγουρα? αυτος ειναι ο Βασιλης ρε? ![]() ![]() ![]() ![]() |
Steve έγραψε: | ||||
Ναι Γιώργο, αυτός ο Βασίλης, που σου έβγαλε όλη την πλεξούδα με τις 40 απολήξεις περίπου και την άλλαξε με την καινούρια εντός εγγύησης μέσα σε ένα 2ωρο ![]() |
thesalos έγραψε: |
Ναι αλλα οτι φταιει η πλεξουδα δεν το βρηκε μονος του του το υποδειξανε. Κι εσυ μου λες να το παει εκει για να βρει τι εχει? Το θεμα ειναι να βαλεις το μυαλο σου να δουλεψει και να βρεις εσυ την βλαβη κι οχι να σου το σφυριξουν αλλα (Γαλλικα) κι απ αυτο δυστυχως στερειται. Σαν τυπος ισως ειναι ο καλυτερος εκει μεσα αλλα μεχρι εκει ομως. Φιλακια ![]() ![]() ![]() ![]() |
Και φυσικά δεν φταις όταν είσαι σε μια τέτοια θέση, διότι εκτελείς εντολές και μόνο. Την ευθύνη την έχουν οι ανώτεροι ![]() Ακόμα περισσότερα φιλάκια από εμένα! |
Αν ειναι ετσι οπως λες τοτε ο Μπαξ........ ειναι αστοχια υλικου. Πολλα πολλα φιλακια ![]() ![]() ![]() ![]() |
Steve έγραψε: | ||
Φυσικά και δεν αναφέρομαι στον Μπαξ, αλλά στην ίδια την Peugeot που πήγαινε βήμα βήμα, κυριολεκτικά γα***ντας (και τον Βασίλη, και κατά συνέπεια εσένα). Γούτσου ![]() |
Και επανερχομαι στο τοπικ λοιπον για ποιο λογο να ερθει ο ανθρωπος στον Βασιλη οταν ο βασιλης ειναι απλα ενα υποχειριο της peugeot ε? Γιατι να μην παει σε ενα συνεργειο που ειδικευεται σε A/C ε? ( κακα τα ψεματα ομως ο μπαξ ειναι αστοχια υλικου κι εσυ πες οτι θες ) |
Στα 5 χρόνια και 4 δικά μου αυτοκίνητα που τους έχω πάει, έχω άλλη αντιμετώπιση φυσικά ![]() |
Το A/C μου δε φερνει καθολου κρυο αερα. Στο penteli car center μου ειπαν χαλασε ο συμπιεστη!!! ![]() Μιλαμε για αυτο σχεδον διετιας!! τιμουλα 800 ευρω καινουργιο και 550 ιμιτασιον. Ενας γνωστος μου ειπε οτι αποκλειεται να ειναι κατι τετοιο και να παω αλλου (και οχι σε αντιπροσωπια λαιον γενικοτερα) τι να κανω??? ![]() |