MEMsound έγραψε: |
πολυ πιθανό να ειμαι από πιο νωρίς προς τα εκεί για ποδήλατο και κάτι δουλίτσες στο φουσκωτό οπότε πολύ πιθανό να περάσω κι εγω...
με το νισσαν... γιατι η νυφη εχει "διακοπή ρευματος" ![]() |
volvos έγραψε: |
πλακα πλακα τη νυφη ρε μαλ**α δε την εχουμε μετρησει ποτε και θα ηταν ενδιαφερον χωρις καθισματα και με τα ημισλικ τι θα βγαλει 0-100 ![]() |
ee exoyme idies συνθηκες ![]() φορτισε τη μπαταρια παρε τα καλωδια και ελα |
Steve έγραψε: |
Τον γκουρού ΔΕΝ τον μετρήσατε? ![]() |
ξεχνας το γνωστο και μη εξαιρεταιο ''παωμεολους'' αλεκουκοραφτηρι
που αν δουλευε σωστα πιθανοτατα να μην τον μαζευε ουτε στη 4η ο δημητρακης..... |
COOL ALEXIS έγραψε: |
ΥΓ Αν έχεις οδηγήσει του Παναγιώτη το δικό σου, σου φαίνεται χελώνα ![]() |
MEMsound έγραψε: |
σωστό και αυτό...
αλλα το θέμα ειναι τι κάνει χωρίς επεμβάσεις στο μοτερ αν ειχε το ενα ή το άλλο ή το παράλλο ειναι κάτι διαφορετικό. απλά ειναι λίγο ξενέρωμα να γίνεται πόλεμος στην αρχή και στα 170 "στοπ" |
αυτο που παρατηρησα απο οσα αμαξια εχω μετρησει κατα καιρους ειναι οτι στη κρυφη ειμαστε 0.3-0.5 πανω απο μετρησεις περιοδικων σε εργοστοσιακα αμαξια σχεδον παντα...
|
android έγραψε: | ||
μηπως πρεπει να κανετε διαιτα ![]() ![]() ![]() βενζινη 100αρα ειχε το gt? |
alekoukos106 έγραψε: |
ηταν πραγματικα πολυ ωραια χτες,ειχε καλο κοσμο με χαβαλε και ωραια αυτοκινητα....το δικο μου δεν μετρηθηκε,παρολα αυτα το μετρησα με τον παραδοσιακο κοντραδικο τροπο και επιτελους ειδα ενα 206 που παει πολυ καλα.... ![]() ![]() ![]() κριμα που το ΕVO εφυγε και δεν ανοιξαμε για το χαβαλε... ![]() ![]() |
android έγραψε: |
με ενα ατομο δλδ το χει το 8αρη?
εγω δλδ που δεν εχω καλαλαστιχα ποια burn out θα κανω ![]() τελικα με ποσες στροφες εκανες εκκινηση κ εδειξε τον καλυτερο χρονο? με esp δοκιμασατε να δειτε ποσο βγαζει? |
Jim207GT έγραψε: |
Clou της βραδιάς ο Stazzy με το CC ο οποίος μπήκε ορεξάτος τρελάθηκε στα πάνω κάτω κατέβαινε φανταστικογρήγορα (200+ έπαιρνε φόρα από τον κεντρικό ![]() ![]() ![]() ![]() |
Αυτό ΕΔΩ Δεν σου έκανε που είναι και σε πραγματικές συνθήκες και όχι ότι νάνε..... |
Αυτό ΕΔΩ Δεν σου έκανε που είναι και σε πραγματικές συνθήκες και όχι ότι νάνε..... |
android έγραψε: | ||
ρε μητσο το δικο σου δεν ειναι μπρωστα απο rc μαμα? |