myth έγραψε: |
κοιτα και μενας στα 4500χλμ μου ειχε καψει ολα τα λαδια και μ φανηκε περιεργο...αλλα το ψιλοσκιζω και ειναι λογικο τελικα να καιει αρκετο λαδι!!!γενικως το λιωνεις το αμαξι??? |
kostas107 έγραψε: | ||
φιλε μου Myth να σου πω την αληθεια το αμαξι δεν το σκιζω,εσυ εισαι στο βιντεακι του youtybe?εαν ναι για μενα αυτο δεν ειναι σκισιμο,τωρα εαν απο τα 4500 που εχεις κανει τα 4000 ειναι στους κοφτες τοτε ναι αλλα και παλι δεν εξηγητε για μενα να μην ειχες λαδι στο αμαξι,δεν ειναι φυσιολογικο!οσο για μενα δεν ειμαι της επιταχυνσης αλλα της τελικης που βγαζει το αμαξι,το ανοιγω πολυ στην εθνικη ομως μιλαμε για την 4η και 5η ταχυτητα! |
salex έγραψε: |
Κώστα, είναι απόλυτα φυσιολογικό να τσιμπάει λάδι ο κινητήρας τώρα που είναι λίγα τα χιλιόμετρά του. Επειδή δεν έχει ολοκληρωθεί το στρώσιμο, η στεγανότητα ανάμεσα στα ελατήρια εμβόλων και τα χιτώνια είναι ελλειπής.
Μη σου κάνει εντύπωση αν δεις αναθυμιάσεις από το δείκτη λαδιού, αν τον τραβήξεις την ώρα που λειτουργεί ο κινητήρας. Είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο, άσε που το αυτοκίνητό σου είχε διαφορετικά λάδια όταν το παρέλαβες από αυτά που θα βάλεις στην πρώτη αλλαγή λαδιών. Ταπεινή μου γνώμη, αφού είδες ότι σου τσιμπάει λάδια πήγαινε να τα αλλάξεις (καιρός είναι) και ξεκίνησε να χρησιμοποιείς αυτά που συνιστά ο κατασκευαστής. Αν θέλεις να σοκαριστείς, ρίξε μια ματιά στα λάδια όταν τα βγάλεις. Θα δεις ότι μέσα τους έχουν κάτι σαν glitter που γυαλίζει στο φως κι έχει έρθει από το μοτέρ σου (έτσι είναι μετά τα πρώτα χιλιόμετρα σε όλα)... |
drdino έγραψε: |
Οι αντιπροσωπίες στην ελλάδα εννοείς χρησιμοποιούν shell. |
giannis27 έγραψε: |
η αντιπροσωπεία στη Σέρρες βάζει Mobil.
....... |
volvos έγραψε: |
ρε παιδια ποιος ειπε οτι καινε τα tsi λαδια???
εγω ξερω 7-8 ατομα που εχουν τετοια γκολφ και κανεις δεν εχει ιδιαιτερο προβλημα...ουτε σε βλαβες ουτε σε καψιμο λαδιων |
ayrton έγραψε: |
μολις γυρισα απο peugeot εκανα αλλαγη λαδιων και φιλτρο λαδιου στα 3800χλμ. τα λαδια ηταν τελικα-και δεν το περιμενα της BP (καποιος φιλος το ειχε αναφερει και τελικα ειχε δικιο) και αυτο γιατι τα συγκεκριμενα λαδια ειναι οπως γραφει και το μπουκαλι τους "προτεινομενα για μοτερ BMW". ΚΟΣΤΟΣ: λαδια + φιλτρο 115euro και δεν μου χρεωσαν τα εργατικα. |
μολις γυρισα απο peugeot εκανα αλλαγη λαδιων και φιλτρο λαδιου στα 3800χλμ. τα λαδια ηταν τελικα-και δεν το περιμενα της BP (καποιος φιλος το ειχε αναφερει και τελικα ειχε δικιο) και αυτο γιατι τα συγκεκριμενα λαδια ειναι οπως γραφει και το μπουκαλι τους "προτεινομενα για μοτερ BMW". ΚΟΣΤΟΣ: λαδια + φιλτρο 115euro και δεν μου χρεωσαν τα εργατικα. |
makis106 έγραψε: | ||
115€ χωρίς εργατικά??? ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Λαδάκι ανά χείρας και μετά επίσκεψη στην αντιπροσωπεία ![]() |
ayrton έγραψε: | ||||
και εμενα μου φανηκαν πολλα. ![]() ![]() |
thesalos έγραψε: | ||||||
Αντιπροσωπεια λαρισας : λαδι castrol slx 5 λιτρα 100,60- ταπα λαδιου 2,10 φιλτρο λαδιου 10,70 τιμες με φπα. Εργατικα 0. Προφανως ειναι μεσα στα προηγουμενα. Ασχετο: απαραδεκτος ο δεικτης λαδιου εκτος οτι δεν διακρινεις ευκολα την σταθμη στο δικο μου μαγκωνει κιολας και βγαινει πολυ δυσκολα. |
thesalos έγραψε: |
και φαινεται καλα τωρα ![]() |
Ο δεικτης ειναι οντως για μαντες ![]() ![]() ![]() |
thesalos έγραψε: | ||
Καλαμι? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ayrton έγραψε: | ||||
καλαμι ναι. καθαρω ομως και πολυ ψιλο. το εχω χαραξη και ξερω ακριβως ποσα ml λαδιου εχω. |
thesalos έγραψε: | ||||||
Εγω σκεφτομαι να φαω στον τροχο λιγο τον δεικτη γιατι μαγκωνει και μου λες για καλαμι? Ετσι κι εβαλα καλαμι θα σπασει μεσα. ![]() ![]() ![]() |