andreas77THP έγραψε: |
Παίδες άσχημα τα νέα για το λιοντάρι μου...μετά από 25000km ράγισε η τουρμπίνα και η πολλαπλή...!!Απότο συνεργείο μου είπαν "Πιθανή αστοχία υλικού...!!"...!!Βέβαια είναι μέσα στην εγγύηση αλλά έχω στεναχωρηθεί απίστευτα αλλά δεν γουστάρω καθόλου...14μηνών αυτοκίνητο και μου έβγαλε προβλήματα...??Καλή αρχή κάναμε...!!Μήπως επειδή είναι από τα πρώτα GT που ήρθαν στην Ελλάδα υπάρχουν κάποιες ατέλειες που στη συνέχεια διορθώθηκαν? ![]() ![]() ![]() |
Giannis307 έγραψε: |
Ζεσταμα κρυωμα κλπ... |
salex έγραψε: |
Πάντως σε κάνενα τουρμπίσιο αυτοκίνητο, κανενός κατασκευαστή στον κόσμο, δεν έχω ξαναδεί τόσο επιθετικές ρυθμίσεις μίγματος (πολύ στεγνό = μεγάλο πυρόμετρο). |
fynos έγραψε: | ||
Ξέρω ότι να γίνετε κατράμι η εξάτμιση δεν είναι το καλύτερο, μπορεί να είναι από αυτό ? |
android έγραψε: | ||||
αυτη την απορεια εχω κ γω...πλενω πλενω κ παλι μαυρη γινετε μπαμ μπαμ ![]() |
fynos έγραψε: | ||
Ξέρω ότι να γίνετε κατράμι η εξάτμιση δεν είναι το καλύτερο, μπορεί να είναι από αυτό ? |
android έγραψε: |
salex μου κανες την καρδια περιβολι...εγω γι αυτο δεν τουρμπισα ενα ατμοσφαιρικο κ πηρα μαμα τουρμπο γτ πιστευα οτι κατι καλυτερο θα καναν με μειγματα κτλ.. απ οτι ενας εδω βελτιωτης...που ποσα να χει φτιαξει σε σχεση με μια εταιρια παραγωγης?τπτ
δλδ τωρα που χω χοανη του κανω παραπανω ζημια ? ![]() ![]() |
bagos έγραψε: |
Να πας να δεις τεντωτηρες κτλ το οτι δακρύζει λάδι δε δικαιολογεί τη δυσκολία του να πάρει μπρος |
michael-grivas έγραψε: |
αλλά και αυτό από μόνο του δεν δικαιολογεί την δυσκολία να πάρει μπροστά ο κινητήρας. |
recife_rallye έγραψε: |
Ayto το δικαιολογει η μπαταρια του φιλου μας... |
gio_rallye έγραψε: |
[...] το λαδι επανω στη τουρμπινα πως δικαιολογειται? |
michael-grivas έγραψε: | ||
Το ποιο πιθανό. ![]() |
gio_rallye έγραψε: | ||||
![]() |
bagos έγραψε: |
Εφόσον είναι από τα πρώτα μοντελα,πρέπει να τσεκαρεις το χρονισμα κ να αλλάξεις σετ χρονισμου ![]() |
Παιδια ευχαριστω πολυ, ειναι πολυ χρησιμα αυτα που μου λετε, ελπιζω να το προλαβα σχετικα νωρις και να μην εχω προβληματα μεσα στη τουρμπινα οπωςαναφερεις Στελιο, δεν θελω να σκεφτομαι καν τις ρωγμες, οι υπολοιποι που ειχαν παρομοιο προβλημα ειχαν τετοια θεματα με την τουρμπινα; |
Και καλα αυτη η peugeot αφου βλεπει τα τοσα προβληματα που παρουσιαστηκαν απο ενα σωληνακι δε μπορουσε να κανει μια ανακληση; Εδω η toyota για ενα προβλημα στο ηλεκτρονικο γκαζι ανακαλεσε 12,5 εκατομυρια αυτοκινητακαι εμεις εχουμε δωσει μια περιουσα για ενα μικρο αυτοκινητο και ο επισημος αντιπροσωπος σου λεει οτι σε λιγο καιρο το προβλημα θα ξαναεμφανιστει! Ειναι δυνατον!! Συγνωμη για τα νευρα αλλα πληρωνουμε κ δε μας σεβονται |
Αν καποιος ομως δν ειναι τοσο ψαγμενος η 'πονηρεμενος' και δεν γνωριζε τις πληροφοριες που μπορει να παρει απο αυτο η οποιοδηποτε site και οποια αλλη μορφη πληροφορησης θα λειτουργουσε το αυτοκινητο μεχρι να καταστρεψει την τουρμπινα λογω αγνοιας και ελλειψης γνωσης ναι η οχι; |