volvos έγραψε: |
oxi απλα θα γραψω μαζι με τους αλλους απο 1/1/07 για δικους μου λογους δεοντολογιας |
oxi απλα θα γραψω μαζι με τους αλλους απο 1/1/07 για δικους μου λογους δεοντολογιας |
brz20 έγραψε: |
What are you talking about? |
η καρτα μελους που ΕΧΩ λεει αρ.μητρωου 2005036.....
πιεστε λιγο ξυδι δε κανει κακο ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||
Για τους ανιστόριστους αυτό είναι αλήθεια. Ο Παναγιώτης στην ουσία ανανέωσε την συνδρομή του. Είναι μέλος του Συλλόγου, με αριθμό μητρώου 2005036. Ηταν ενεργό μέλος από 24/1/2005 έως 31/12/2005 ![]() ![]() |
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε: |
Είναι ο κάτοχος του Μαύρου μαστιγίου ομάδας Α Και ναι ναι ''σπρώχνει'' 106 GrA στα Μέγαρα!! |
δημητρακη εγω θελω μια χαρη μονο και στη ζηταω δημοσια..
οταν θα τρακαρεις προσπαθωντας να με ακολουθησεις θελω να δεσμευτεις οτι θα μου δωσεις το πισω αξονα και το κοντερ....με το αζημιωτο βεβαια... ευχαριστω ΤΑΚΗΣ VOLVOS |
salex έγραψε: |
Ενώ μια καλή χοντροκάλαμη... |
Steve έγραψε: |
Να του δώσω την δική μου τότε ![]() |
Giannis307 έγραψε: | ||
![]() |
καταρχην υπαρχει τοπικ για μενα καπου πεταμενο...
εχω να κανω μια δηλωση μετα απο τοσα χρονια εμπειριων σε λιγο θα ζησω και εγω την απολυτη εμπειρια... ΑΓΟΡΑΖΩ 106 |
καταρχην υπαρχει τοπικ για μενα καπου πεταμενο...
εχω να κανω μια δηλωση μετα απο τοσα χρονια εμπειριων σε λιγο θα ζησω και εγω την απολυτη εμπειρια... ΑΓΟΡΑΖΩ 106 |
kai μαλιστα ειναι μπορντο...
το χρωμα των σοβαρων 106... χαρντκορ κατασταση ουτε υδραυλικα ουτε αρκουδες επιστροφη στη φυση |
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε: |
με γαλλική δίλιτρη ''παπάτζα'' |
βαρύτερος γιατί έχω aircon) |
97 s2... |
Πάνος έγραψε: |
τοτε? |
Steve έγραψε: |
Εγώ έγραψα τί μυρίζει ακριβώς, αλλά κάποιος λούμπεν φυσιοδίφης, υπέρμαχος της στρογγυλής τραπέζης, το έσβησε. |
καταρχην το τοπικ πρεπει να παει για φουντο ή να ενσωματωθει με ενα αλλο που μου εχετε ανοιξει...ψαξτε βρες το
επι του 106 μαλλον κλεινω ενα 1.1 του 97 με 60000χλμ φιλης αγρατζουνιστο αβαδιστο κλπ κλπ που λενε, σε πολυ προνομιακη τιμη για να μπορω να κινουμαι σαν ανθρωπος μες την αθηνα .... το 206 ή θα γινει κιτ καρ ονομα και πραμα ή θα φαει το πουλο μεχρι τελος 09 αφου ομως κανει 37 ξερο σερρες και 12 χαμηλα μεγαρα για να το βουλωσουν μερικες μερικες και να εχετε ενα μετρο συγκρισης για ....παντα ![]() |
(Μιλάτε για τον γητευτή των Μεγάρων!)
Μερικοί λένε ότι κάνει κάτω από 1.14 με ποδήλατο χωρίς σέλα. Μερικοί λένε ότι όταν ήταν μωρό του έβαζαν στο γάλα βελτιωτικά οκτανίων. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι τον λένε βόλβο! |
εγω για το στελιο τον ανδριανακη ελεγα το ασωτο αδερφο του γνωστου ανδριανακη που γυρισε απο τη παλαιστινη και φτιαχνει προγραμμα σε τρακτερ ασπρα απο τη χαλκιδα για να οργωνουν στη θηβα ![]() |