PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 207 - Θόρυβος απο συντονισμό σε Α/C

PEPE - Παρ 20 Ιούν 2008, 08:27:08
Θέμα δημοσίευσης: 207 - Θόρυβος απο συντονισμό σε Α/C
Καλημέρα !!!
Λοιπόν εδω και λίγο καιρο που πιάσαν οι ζέστες ειπα να ανάψω το Α/C και εγω μπας και δροσιστούμε λίγο.
Ολα καλά αλλα οταν το αμάξι επιανε τις 1500 και πάνω στροφές αρχιζε η συναυλία.ενας θόρυβος λες και ετριβες με μια λίμα κάτι
Λοιπόν το πήγα για ελεγχο και το αποτέλεσμα ειναι οτι κάποιος σωλήνας του A/C συντονίζει και κάνει την φασαρία.
Προσπαθήσαν να το σφίξουν αλλα μάταια.
Και για να μην μακρυγορώ σηκώσαν τα χέρια,εστειλαν e mail στην Γαλλία και περιμένουμε απάντηση.
Δεν με πειράζει η ολη φάση γιατι δεν είναι κάτι σημαντικό πέρα απο το οτι ειναι κουραστικός ο θόρυβος και πιστεύω οτι θα βρεθεί η λύση ,απλα το καταθέτω σαν κατι περίεργο που ενω φαίνετε κατι απλό τελικά την λύση πρέπει να την δώσουν οι φίλτατοι Γάλλοι.
Ελπίζω μόνο να μην με ξεχάσουν και την βγάλω με ωτοασπίδες ολο το καλοκαίρι.
Giannis307 - Παρ 20 Ιούν 2008, 14:12:30
Θέμα δημοσίευσης:
Ειχα παρομοιο προβλημα με την ντιζα του γκαζιου....της περασα μια μονωση (για χαλκοσωληνα) και απο τοτε δεν ακουγετε τπτ!
PEPE - Τετ 09 Ιούλ 2008, 11:15:22
Θέμα δημοσίευσης:
το σηριαλ συνεχιζεται.....
τελικα μετα απο ενα μηνα σχεδον η απαντηση ειναι οτι αδυνατουν να επισκευασουν το προβλημα και μου ειπαν να παω στα κεντρικα στην λαιον μπας και εκει υπαρχει καποιος που μπορει να το λυσει.
μου ειπαν οτι δεν ειχαν απαντηση απο την γαλλια αν και δεν βαζω το χερι μου στην φωτια οτι ασχοληθηκαν να στειλουν email
αυτο που με ενοχλει ιδιαιτερα ειναι οτι αν εγω δεν τους κυνηγουσα καθε λιγο κανεις δεν θα επικοινωνουσε μαζι μου θα περναγε το καλοκαιρι και φυσικα θα εβγαινα απο την εγγυηση.
το 2008 να κοιτανε ενα a/c και να μου λενε οτι και στην θεσσαλονικη υπηρχε ενα ακομα 207 με φασαρια στο a/c απο συντονισμο και μαλλον θα πρεπει να συνηθισουμε να ζουμε με αυτον τον καινουργιο θορυβο,, ειναι κατι που δεν μπορω να το καταλαβω.
τεσπαν εκλεισα ραντεβου με τα κεντρικα και θα δουμε.
το κακο ειναι οτι οσο περνανε οι μερες ο θορυβος ακουγεται ακομα και στο ρελαντι με συνεπεια να προτιμας να μην το χρησιμοποιεις και να ζεστενεσαι παρα να ακους το βουυυυυ μεσα στην καμπινα.
να προσθεσω οτι εχει αρχισει να ακουγεται αρκετα εντονα και ο κομπρεσορας οταν δουλευει καθε λιγο και λιγακι.
στο τελος θα ακουω και τις βαθυτερες σκεψεις του a/c xaxa!!!!
τι να πω δεν ξερω.... θα δουμε!!!!
red_storm - Κυρ 13 Ιούλ 2008, 13:15:38
Θέμα δημοσίευσης:
Κανένα νέο με τον συντονισμό? Χωρις a/c σου το κάνει?
PEPE - Τρι 15 Ιούλ 2008, 08:59:04
Θέμα δημοσίευσης:
οχι !!!
χωρις το a/c ανοιχτό ολα εινα ok
αυριο θα παω στα κεντρικα και θα δουμε μηπως οι ανθρωποι εκει κανουν κατι
μακάρι για να παμε και διακοπες (ησυχες)
tanto - Τρι 15 Ιούλ 2008, 20:56:24
Θέμα δημοσίευσης:
Μου κανει κατι αναλογο οταν ο κλιματισμος δουλευει πολυ χαμηλα,ακουω ενα θορυβο (κατι σαν χχχχχχχχχ) αλλα αν το δυναμωσω εστω και λιγο σταματαει.
Το εκανε απο την αρχη,δεν ασχοληθηκα οχι γιατι δεν με ενοχλει απλα δεν εχω εμπιστοσυνη οτι θα το φτιαξουν,μαλλον ζημια θα κανουν αν σου ξηλωσουν το ταμπλο για να δουν τι εχει.
red_storm - Τετ 16 Ιούλ 2008, 00:23:12
Θέμα δημοσίευσης:
PEPE έγραψε:

αυριο θα παω στα κεντρικα και θα δουμε μηπως οι ανθρωποι εκει κανουν κατι
μακάρι για να παμε και διακοπες (ησυχες)

Να πας και να μας ενημερώσεις! Γιατί το θέμα μας ενδιαφέρει! Wink
PEPE - Τετ 16 Ιούλ 2008, 12:20:44
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπον γυρισα απο τα κεντρικα και το φαινομενο εχει ως εξης:
αφου το ειδαν και το ακουσαν μου ειπαν οτι ο θορυβος που ακουγεται ειναι μεσα στα πλαισια του κανονικου.
αλλα αμαξια κανουν λιγοτερο αλλα περισσοτερο.ισως ..... αλλα δεν κανουν ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!
οπερ σημαινει οτι μαθε να ζεις με αυτο και ασχολησου με κατι αλλο στην ζωη σου.
βεβαια ηταν ευγενεστατοι και μου προτειναν οτι μιας και ηρθα να κανουν το εξης
να συμπληρωσουν λαδια στον συμπιεστη και να κοιταξουν το φρεον μπας και γλυκανει ο θορυβος. ηταν ειλικρινης παντως και δεν μου πουλησαν παραμυθι οτι με αυτο θα φτιαξει οπωσδηποτε.
ετσι και εγινε.μου ειπαν οτι εβαλαν λαδι και ειδαν οτι ειχε περισσοτερο φρεον απο το κανονικο.μετρησαν και την θερμοκρασια και μου ειπαν οτι φτανει στους 4,7 βαθμους κελσιου. δηλαδη δουλευει σωστα και καλα.
το συμπερασμα του τεχνικου μετα την ολοκληρωση της δουλειας μου ειπαν οτι ειπε οτι τωρα δουλευει μαλλον καλυτερα απο πριν.
τωρα τι εγινε ακομα δεν ξερω γιατι με την φασαρια που ειχε ο δρομος δεν μου αφησε περιθωρια να ακουσω.
θα ακουσω ομως και θα σας πω λιαν συντομως.
PEPE - Τετ 16 Ιούλ 2008, 13:10:50
Θέμα δημοσίευσης:
τελικα ο θορυβος υφισταται
δεν θα ασχοληθω αλλο γιατι ειναι ματαιο οπως φαινεται.
μονο μια ερωτηση θελω να κανω
ξερει κανεις να μου πει που βρισκετε στο μοτερ το σημειο οπου συμπληρωνει κανεις λαδια στο μοτερ του συμπιεστη και που βρισκετε εκει που συμπληρωνεις φρεον ;;
red_storm - Τετ 16 Ιούλ 2008, 13:57:06
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν υπάρχει κάποιο σημείο.Η διαδικασία είναι η εξής:Συνδέουν το μηχάνημα με το a/c βγάζουν όλο το φρέον κάνουν το λεγόμενο "κενό" και μετά βάζουν πρώτα λάδι και μετά φρέον. Πέτρο πόσα γραμμάρια λάδι και πόσα γραμμάρια φρέον σου έβαλαν?
PEPE - Τετ 16 Ιούλ 2008, 20:05:34
Θέμα δημοσίευσης:
δεν γνωρίζω καθολου απλα μου ειπαν οτι εβαλαν και οτι ειχα περισσοτερο φρεον όπως ξερεις δεν εισαι μπροστα και η πληροφορηση ειναι ελαχιστη μετα το περας της εργασιας τουλαχιστον σαν την δικη μου.
ο λογος που ρωταω που ειναι το σημειο που βαζουν φρεον και λαδι ειναι γιατι οταν ανοιξα το μοτερ μετα για να χαζεψω ηταν σαν μην μπηκε καθολου χερι.
ξέρεις υπάρχει αυτή η σκόνη σε όλο το μοτέρ και άμα πιάσεις κάτι αφήνει αποτύπωμα.εγώ δεν είδα πουθενά ίχνη δουλειάς και για αυτό ρωτάω γιατί μάλλον κοιτάω αλλού .
δηλαδή απο το ιδιο σημείο εισάγουν και λάδι και φρεον;
red_storm - Πεμ 17 Ιούλ 2008, 02:43:21
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι. Από το ίδιο σημείο εισάγουν και τα δύο! Για να δεις αν σου έκαναν δουλειά άνοιξε το καπό και κοίτα αριστερά προς τον εσωτερικό ιμάντα υπάρχουν δύο σωλήνες και στις σωλήνες επάνω υπάρχουν δύο τάπες. Κοίτα όπως λές αν έχει φύγει η σκόνη!
PEPE - Πεμ 17 Ιούλ 2008, 08:05:03
Θέμα δημοσίευσης:
ευχαριστω πολυ red_storm θα κοιταξω και θα σου πω
αν και νομιζω οτι τις εχω δει αυτες τις δυο μαυρες ταπες και ειχαν κανονικα την σκονη τους
τελος παντων δεν εχει και πολλη σημασια αν το καλοσκεφτεις ,αφου μεν το a/c δουλευει κανονικα και δε ο θορυβος υπαρχει κανονικα και με τον νομο
τωρα εαν κρατησαν το αμαξι περιπου 4 ωρες και απλα το κοιτουσαν τι να πω εγω ....και τι να κανω....
αλλλωστε υποθεσεις κανω μονο και τιποτα αλλο.
το σιγουρο ειναι οτι ηταν ευγενικοι,εδειξαν οτι ηθελαν να εξυπηρετησουν αλλα οπως λεει και ενας φιλος, ολα τα πραγματα στην ζωη κρινονται εκ του αποτελεσματος και στην περιπτωση αυτη αποτελεσμα δεν υπηρξε.....
δεν θα κατσω να σκασω κιολας
τουλαχιστον το μοιραστηκα και με καποιους αλλους ανθρωπους και ολοι στην τελικη κατα μαθαινουμε μεσα απο ολα αυτα κυριως ανθρωποι καποιας ηλικιας και με ελαχιστες γνωσεις οπως ειμαι εγω.
αυτο παντως που παρατηρησα ειναι οτι ο συμπιεστης μαλλον ακουγεται αρκετα μεσα στην καμπινα.
και για να γινω πιο συγκεκριμενος μηπως λεω και τιποτα βλακειες
εννοω οτι αφου ξεκινησει το a/c και συνεχισεις την πορεια σου καποια στιγμη μετα απο λιγο ακουγετε κατι σαν το βαντιλατερ που περνει μπροστα στο αμαξι οταν ανεβαζει θερμοκρασια μονο που ειναι απο το a/c.
αυτο δουλευει λιγο και μετα σταματαει και ξανα και ξανα.
το βαντιλατερ του αυτοκινητου μου ειναι αθορυβο σχετικα και το εχω ακουσει και να δουλευει αρκετες φορες αφου εχω παρκαρει και εχω σβησει το αμαξι.γι αυτο και το λεω.
αυτο το (μοτερ) ακουγεται μονο οταν δουλευει το a/c, δεν ξερω αν ειναι ο συμπιεστης παντως οταν ξεκιναει ακουγεται αρκετα εντονα μεσα στην καμπινα των επιβατων και ειδικα οταν εισαι σταματημενος σε φαναρι.
εσενα red στο αμαξι ακουγετε ;
συγνωμη αν κουρασα με το πολυ μπλα μπλα ......αλλα προσπαθω κατι να μαθω μεσα απο την κουβεντα. το μονο σιγουρο στην ιστορια ειναι παντως οτι περυσι το καλοκαιρι το a/c ηταν καθολα αθορυβο .
τωρα αμα βγω απο την εγγυηση και τελικα το παρω στο χερι καποια μερα απλα εχασα.....
android - Πεμ 17 Ιούλ 2008, 13:40:09
Θέμα δημοσίευσης:
ναι ετσι δουλευει...μια ανοιγει μια κλεινει...το a/c κ δεν ειναι τπτ αλλο απο εναν ακομη ανεμιστηρα...κανει ενα τακ οταν οπλισει κ στην συνεχεια ειναι σαν το βεντιλατερ...βεβεα τπτ απο αυτα δεν μου ακουγοντε μεσα στην καμπινα...ισως σταματημενος σε κανα ερημο στενο το βραδυ κατι να κανει
makis106 - Πεμ 17 Ιούλ 2008, 15:41:37
Θέμα δημοσίευσης:
PEPE έγραψε:
ευχαριστω πολυ red_storm θα κοιταξω και θα σου πω
αν και νομιζω οτι τις εχω δει αυτες τις δυο μαυρες ταπες και ειχαν κανονικα την σκονη τους
τελος παντων δεν εχει και πολλη σημασια αν το καλοσκεφτεις ,αφου μεν το a/c δουλευει κανονικα και δε ο θορυβος υπαρχει κανονικα και με τον νομο
τωρα εαν κρατησαν το αμαξι περιπου 4 ωρες και απλα το κοιτουσαν τι να πω εγω ....και τι να κανω....
αλλλωστε υποθεσεις κανω μονο και τιποτα αλλο.
το σιγουρο ειναι οτι ηταν ευγενικοι,εδειξαν οτι ηθελαν να εξυπηρετησουν αλλα οπως λεει και ενας φιλος, ολα τα πραγματα στην ζωη κρινονται εκ του αποτελεσματος και στην περιπτωση αυτη αποτελεσμα δεν υπηρξε.....
δεν θα κατσω να σκασω κιολας
τουλαχιστον το μοιραστηκα και με καποιους αλλους ανθρωπους και ολοι στην τελικη κατα μαθαινουμε μεσα απο ολα αυτα κυριως ανθρωποι καποιας ηλικιας και με ελαχιστες γνωσεις οπως ειμαι εγω.
αυτο παντως που παρατηρησα ειναι οτι ο συμπιεστης μαλλον ακουγεται αρκετα μεσα στην καμπινα.
και για να γινω πιο συγκεκριμενος μηπως λεω και τιποτα βλακειες
εννοω οτι αφου ξεκινησει το a/c και συνεχισεις την πορεια σου καποια στιγμη μετα απο λιγο ακουγετε κατι σαν το βαντιλατερ που περνει μπροστα στο αμαξι οταν ανεβαζει θερμοκρασια μονο που ειναι απο το a/c.
αυτο δουλευει λιγο και μετα σταματαει και ξανα και ξανα.
το βαντιλατερ του αυτοκινητου μου ειναι αθορυβο σχετικα και το εχω ακουσει και να δουλευει αρκετες φορες αφου εχω παρκαρει και εχω σβησει το αμαξι.γι αυτο και το λεω.
αυτο το (μοτερ) ακουγεται μονο οταν δουλευει το a/c, δεν ξερω αν ειναι ο συμπιεστης παντως οταν ξεκιναει ακουγεται αρκετα εντονα μεσα στην καμπινα των επιβατων και ειδικα οταν εισαι σταματημενος σε φαναρι.
εσενα red στο αμαξι ακουγετε ;
συγνωμη αν κουρασα με το πολυ μπλα μπλα ......αλλα προσπαθω κατι να μαθω μεσα απο την κουβεντα. το μονο σιγουρο στην ιστορια ειναι παντως οτι περυσι το καλοκαιρι το a/c ηταν καθολα αθορυβο .
τωρα αμα βγω απο την εγγυηση και τελικα το παρω στο χερι καποια μερα απλα εχασα.....

Αυτό το απότομο "κλακ" που ακούς, είναι ο συμπιεστής κ πιο συγκεκριμένα ο συμπλέκτης του, που κομπλάρει κάθε φορά που ενεργοποιεις το a/c , και δείνει κίνηση απο την τροχαλία του συμπιεστή, στον συμπιεστή.
Ενώ ο έντονος θόρυβος απο μοτέρ που ακούς, είναι απο το βεντιλατέρ, καθώς το ψυγείο του κινητήρα και το ψυγείο του a/c μοιράζονται το ίδιο βεντιλατέρ. Όταν χρειάζεται ψύξη μόνο το ψυγείο του κινητήρα ή μόνο το ψυγείο του a/c, τότε αυτό λειτουργεί στην πρώτη σκάλα, με λίγες στροφές, γι' αυτό κ δεν ακούγεται πολύ, όμως όταν χρειάζονται επιπλέον ψύξη κ τα δύο ψυγεία, τότε το βεντιλατέρ δουλεύει στη δεύτερη σκάλα, δηλαδή με πολλές στροφές, γι'αυτο το λόγο κ ακούγεται.
PEPE - Πεμ 17 Ιούλ 2008, 19:05:30
Θέμα δημοσίευσης:
ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις πληροφορίες
ελπίζω μονό η ιστορία να μείνει στον θόρυβο και να μην παθει τίποτα άλλο αργότερα πιο σοβαρό γιατί τέλος σεμπτεμβριου αντίο εγγύηση.
android - Πεμ 17 Ιούλ 2008, 20:20:33
Θέμα δημοσίευσης:
το 90αρη μοτερ εχεις?
ath7 - Πεμ 17 Ιούλ 2008, 22:00:08
Θέμα δημοσίευσης:
Πετρο επειδη ειμαι ανα-ψυκτικος σε κοτερα αλλα η ιδια λειτουργεια ειναι!
Το βεντιλατερ ειναι η εξωτερικη μοναδα του σπιτιου στο Α/C!
Αν εχει κοινο ανεμιστηρα δεν το ξερω αλλα το ξεκινα σταματα ειναι επειδη εχεις κλιμα και μολις πιασει θερμοκρασια χορου σταματαει να λειτουργει και μολις την χασει ξαναξεκιναει!(Ετσι πιστευω ειναι και στα αυτοκινητα!)

Οσο για φρεον και λαδια τα λαδια λιγο κουφο μου ακουγεται οτι του τα συμπληρωσανε εκτος και αν ειχε ελειψη εξ αρχης!Το να ειχε παραπανω φρεονπαιζει!

Βεβαια μην κανεις πειραματα με τις τις ταπες γιατι θα μηνεις ΧΩΡΙΣ Α/C! Laughing

Οσο για τους 4,5 Κελσιου ειναι η θερμοκρασια αερα?

Το να κανει θορυβο μηπως καπου παιζει?Ειναι και αυτο κουφο! Rolling eyes

Υπ οψην οταν ανοιγεις το A/C κανονικα πρεπει να συμπλεκταρεις να πεσουν οι στροφες να το αναψεις και μετα να δωσεις στροφες και οχι αποτομα! Αυτο γιατι ζωριζει το κομπρεσερ και τις εκτονωτικες κτλ κτλ!

Βεβαια με βιαιο ξεκινημα (πολλες στροφες) δεν κοβω και το λαιμο μου οτι θα το παρεις και στα χερια!

Ξερω δεν βοηθεισα καθολου αλλα να μην το παιξω λιγο μαστορας?
Laughing Laughing Laughing Laughing
android - Πεμ 17 Ιούλ 2008, 22:50:20
Θέμα δημοσίευσης:
4.5 βαθμους βγαζει στο αεραγωγο το θερμομετρο που βαζουν...
κ το απλο a/c χωρις θερμοκρασια εχει σταματα ξεκινα
red_storm - Πεμ 17 Ιούλ 2008, 23:15:42
Θέμα δημοσίευσης:
Να φταίει το λουρί ή ο τεντωτήρα? Λέτε να έχει χαλάσει κανένα ρουλεμάν ή καμία τροχαλία?
thesalos - Πεμ 17 Ιούλ 2008, 23:51:45
Θέμα δημοσίευσης:
Καλο θα ηταν οποιοι εχουν παρομοια προβληματα να περασουν απο την λαιον να κανουν εναν ελεγχο στον κλιματισμο τους μαζι με ενα ελεγχο γενικο απο την στιγμη κιολας που τον προσφερει δωρεαν για το καλοκαιρι Exclamation
nickzotos - Παρ 18 Ιούλ 2008, 07:26:31
Θέμα δημοσίευσης:
thesalos έγραψε:
Καλο θα ηταν οποιοι εχουν παρομοια προβληματα να περασουν απο την λαιον να κανουν εναν ελεγχο στον κλιματισμο τους μαζι με ενα ελεγχο γενικο απο την στιγμη κιολας που τον προσφερει δωρεαν για το καλοκαιρι Exclamation

δεν ειναι ολο το καλοκαιρι..μεχρι τελος ιουλιου Cool
thesalos - Παρ 18 Ιούλ 2008, 07:30:46
Θέμα δημοσίευσης:
nickzotos έγραψε:
thesalos έγραψε:

δεν ειναι ολο το καλοκαιρι..μεχρι τελος ιουλιου Cool

sorry εγω δεν το διατυπωσα σωστα εννοουσα ελεγχο καλοκαιριου
PEPE - Παρ 18 Ιούλ 2008, 08:20:47
Θέμα δημοσίευσης:
καλημερα σε ολα τα παιδια!!!!
ναι το 90 εχω(τοτε στα 1400 δεν υπηρχε τιποτα αλλο)
ακομα και σε μενα που οδηγω σαν τον παππου σας αντε σαν την θεια σας... λεμε τωρα... ειναι δυστυχως πολυ λιγα.))
η προσφορα της λαιον ηταν μεχρι τις 15 ιουλιου αν θυμαμαι καλα απο τις ταμπελες που ειδα κατω.
με τις ταπες δεν παιζω γιατι στατιστικα θα μου μεινουν στο χερι μαζι με ολο το μοτερ χαχα!!!!
παντως σε δυο σωληνες χρωμα (αλουμινιο) που ειδα αριστερα του μοτερ και πανω απο τον ιμαντα αρκετα πανω τους πιανεις δηλαδη πολυ ευκολαμε το χερι ο ενας λεπτος και ο αλλος πιο χοντρος με μια ταπα ο καθενας δεν ειχαν κανενα σημαδι απο χερι ανθρωπου.ετσι τουλαχιστον μου φανηκε.
τωρα τι θα γινει στο μελλον... αγνωσται αι βουλαι του κυριου.
εγω παντως προσπαθησα χωρις αποτελεσμα μαλλον.
τωρα τι συμπληρωσαν και που και ποσο τι να σας πω!!!! θα σας γελασω και δεν το θελω.
το μονο βεβαιο ειναι πως το πρωτο καλοκαιρι το a/c ηταν ησυχο και ταπεινο
ενω τωρα τα πηρε στο κρανιο και απεκτησε προσωπικοτητα οσον αφορα τον θορυβο τουλαχιστον.
red_storm - Παρ 18 Ιούλ 2008, 15:01:38
Θέμα δημοσίευσης:
Πέτρο ιμάντα, τεντωτήρα... έχεις αλλάξει τίποτα απ' αυτά?
PEPE - Παρ 18 Ιούλ 2008, 15:30:15
Θέμα δημοσίευσης:
οχι ειναι πολυ καινουργιο το αμαξι για να εχει αλλαχτει κατι
τιποτα απολυτως
android - Παρ 18 Ιούλ 2008, 19:06:11
Θέμα δημοσίευσης:
PEPE έγραψε:
τιποτα απολυτως

αν ειναι χαλαρος η πολυ τσιτα το χει δει κανεις αυτο ?
PEPE - Παρ 18 Ιούλ 2008, 19:45:05
Θέμα δημοσίευσης:
δεν νομιζω οτι το εχει δει κανεις αλλα επηρεαζει το a/c ;
στον κονδωρα παντως που το ειδαν στην αρχη μιλησαν για εναν σωληνα του a/c που συντονιζει,μαλιστα μου ειπαν οτι τη ωρα που το εκανε τον ακουμπησαν με ενα κατσαβιδι και σταματησε.
βεβαια ενω ακουγεται τοσο απλο δεν υπαρχει τροπος να σταματησει να συντονιζει και κατ΄επεκταση να σταματησει ο θορυβος.
αυτα τα ολιγα γνωριζω......
παντως και εγω πιστευω πως ο θορυβος ειναι απο καποιο συντονισμο γιατι ξεκιναει απο τις 1500 στροφες και μεχρι τις 1700 περιπου. μετα αρχιζει και μειωνεται κοι οσο ανεβαινουν οι στροφες πεφτει φυσικα αυξάνετε και η φασαρια απο το μοτερ οποτε ....
android - Παρ 18 Ιούλ 2008, 20:54:42
Θέμα δημοσίευσης:
βρες το σωληνα κ δεστον με κλιψ ηλεκτρολογικα απαλα ομως η βαλτου καποιο στυλ βαριδιο οπως εχουν τα ιμιαξονια...πατεντιασου Laughing
red_storm - Παρ 18 Ιούλ 2008, 22:22:40
Θέμα δημοσίευσης:
PEPE έγραψε:
δεν νομιζω οτι το εχει δει κανεις αλλα επηρεαζει το a/c ;
στον κονδωρα παντως που το ειδαν στην αρχη μιλησαν για εναν σωληνα του a/c που συντονιζει,μαλιστα μου ειπαν οτι τη ωρα που το εκανε τον ακουμπησαν με ενα κατσαβιδι και σταματησε.
βεβαια ενω ακουγεται τοσο απλο δεν υπαρχει τροπος να σταματησει να συντονιζει και κατ΄επεκταση να σταματησει ο θορυβος.
αυτα τα ολιγα γνωριζω......
παντως και εγω πιστευω πως ο θορυβος ειναι απο καποιο συντονισμο γιατι ξεκιναει απο τις 1500 στροφες και μεχρι τις 1700 περιπου. μετα αρχιζει και μειωνεται κοι οσο ανεβαινουν οι στροφες πεφτει φυσικα αυξάνετε και η φασαρια απο το μοτερ οποτε ....

Πέτρο για ποιον σωλήνα λένε? Που είναι ακριβώς?
red_storm - Παρ 18 Ιούλ 2008, 22:26:00
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
PEPE έγραψε:
τιποτα απολυτως

αν ειναι χαλαρος η πολυ τσιτα το χει δει κανεις αυτο ?

Γιατί, μπορείς να το ρυθμίσεις?
red_storm - Πεμ 24 Ιούλ 2008, 14:48:57
Θέμα δημοσίευσης:
Μάλλον ξεχάστηκε το θέμα!
PEPE - Παρ 25 Ιούλ 2008, 08:04:57
Θέμα δημοσίευσης:
δεν ξεχαστηκε το θεμα απλα δεν μπορει να γινει κατι αλλο
για τον σωληνα που ρωτας red δεν ξερω να σου πω
μου ειπαν για καποιον σωληνα ετσι γενικα και αοριστα
το τριημερο που περασε πηγα ταξιδι και ειχα αναμενο το a/c σχεδον συνεχως λογω ζεστης η αληθεια ειναι οτι μου εσπασε λιγο τα νευρα γιατι ακουγοταν συνεχεια στις χαμηλες στροφες αλλα το πηρα αποφαση δεν μπορω να κανω κατι αλλο.
ειμαι ατυχος σε αυτο και ετσι ειναι τα πραγματα
οταν η επισημη αντιπροσωπεια σου λεει οτι κανει θορυβο και συνηθισε , τι να πεις εσυ;
σε κανενα αλλο αμαξι το a/c δεν ηταν ετσι θορυβωδες αλλα ουτε και τον πρωτο χρονο στο 207
τωρα τι αλλαξε ενας θεος ξερει.
ειναι αυτο που λενε δυστυχως οτι οσο περναει ο καιρος αυξανονται οι θορυβοι στο αμαξι.
ελπιζω εσενα να ειναι ενα ησυχο 207
ασε που στο ταξιδι ξεκινησαν δειλα δειλα και κατι τριγμοι απο το παραθυρο του συνοδηγου.
τωρα σταματησαν αλλα......
ασχετο με το θεμα παντως οταν βαζεις a/c στην εθνικη και εχεις οπως ειχα εγω δυο ατομα και αρκετες αποσκευες και πεφτεις και σε ανηφορα,τοτε τα πραγματα δυσκολευουν αρκετα για το αμαξι μας.
το εχω μετανιωσει πικρα που δεν ζοριστηκα με λιγα γραμματια και δεν πηρα το 1.6
ειδικα στη ανηφορα προς μακρυνιτσα αναγκαστηκα να βαλω μεχρι και πρωτη για να ανταπεξελθει.
εσενα ακουγονται τιποτα θορυβοι γενικα στο αμαξι σου;
red_storm - Παρ 25 Ιούλ 2008, 16:22:35
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε εμένα ακούγεται λίγο αλλά στις ψηλές στροφές. Κάπου στις 4.000. Και όχι πάντα. Κάτι μου λέει ότι είναι το λουρί αλλά και πάλι δεν ξέρω. Επίσης έχω μία απορία. Αυτά τα ρουλεμάν που γυρνάει το λουρί(πάντα αναφέρομαι στο εξωτερικό λουρί) στραβώνουνε? Δηλαδή αν πέσεις σε νερό αρκετό επειδή είναι όλα ζεστά εκεί στραβώνουνε? Επίσης το πόσο σφυκτό είναι το λουρί το ρυθμίζεις από κάπου? Και τέλος τι υπάρχει σε αυτό το σημείο που μπορεί να κουνιέται και να κάνει συντονισμό? Ας απαντήσει κάποιος γνώστης! Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες