PEPE έγραψε: |
αυριο θα παω στα κεντρικα και θα δουμε μηπως οι ανθρωποι εκει κανουν κατι μακάρι για να παμε και διακοπες (ησυχες) |
ευχαριστω πολυ red_storm θα κοιταξω και θα σου πω
αν και νομιζω οτι τις εχω δει αυτες τις δυο μαυρες ταπες και ειχαν κανονικα την σκονη τους τελος παντων δεν εχει και πολλη σημασια αν το καλοσκεφτεις ,αφου μεν το a/c δουλευει κανονικα και δε ο θορυβος υπαρχει κανονικα και με τον νομο τωρα εαν κρατησαν το αμαξι περιπου 4 ωρες και απλα το κοιτουσαν τι να πω εγω ....και τι να κανω.... αλλλωστε υποθεσεις κανω μονο και τιποτα αλλο. το σιγουρο ειναι οτι ηταν ευγενικοι,εδειξαν οτι ηθελαν να εξυπηρετησουν αλλα οπως λεει και ενας φιλος, ολα τα πραγματα στην ζωη κρινονται εκ του αποτελεσματος και στην περιπτωση αυτη αποτελεσμα δεν υπηρξε..... δεν θα κατσω να σκασω κιολας τουλαχιστον το μοιραστηκα και με καποιους αλλους ανθρωπους και ολοι στην τελικη κατα μαθαινουμε μεσα απο ολα αυτα κυριως ανθρωποι καποιας ηλικιας και με ελαχιστες γνωσεις οπως ειμαι εγω. αυτο παντως που παρατηρησα ειναι οτι ο συμπιεστης μαλλον ακουγεται αρκετα μεσα στην καμπινα. και για να γινω πιο συγκεκριμενος μηπως λεω και τιποτα βλακειες εννοω οτι αφου ξεκινησει το a/c και συνεχισεις την πορεια σου καποια στιγμη μετα απο λιγο ακουγετε κατι σαν το βαντιλατερ που περνει μπροστα στο αμαξι οταν ανεβαζει θερμοκρασια μονο που ειναι απο το a/c. αυτο δουλευει λιγο και μετα σταματαει και ξανα και ξανα. το βαντιλατερ του αυτοκινητου μου ειναι αθορυβο σχετικα και το εχω ακουσει και να δουλευει αρκετες φορες αφου εχω παρκαρει και εχω σβησει το αμαξι.γι αυτο και το λεω. αυτο το (μοτερ) ακουγεται μονο οταν δουλευει το a/c, δεν ξερω αν ειναι ο συμπιεστης παντως οταν ξεκιναει ακουγεται αρκετα εντονα μεσα στην καμπινα των επιβατων και ειδικα οταν εισαι σταματημενος σε φαναρι. εσενα red στο αμαξι ακουγετε ; συγνωμη αν κουρασα με το πολυ μπλα μπλα ......αλλα προσπαθω κατι να μαθω μεσα απο την κουβεντα. το μονο σιγουρο στην ιστορια ειναι παντως οτι περυσι το καλοκαιρι το a/c ηταν καθολα αθορυβο . τωρα αμα βγω απο την εγγυηση και τελικα το παρω στο χερι καποια μερα απλα εχασα..... |
thesalos έγραψε: |
Καλο θα ηταν οποιοι εχουν παρομοια προβληματα να περασουν απο την λαιον να κανουν εναν ελεγχο στον κλιματισμο τους μαζι με ενα ελεγχο γενικο απο την στιγμη κιολας που τον προσφερει δωρεαν για το καλοκαιρι ![]() |
nickzotos έγραψε: | ||
δεν ειναι ολο το καλοκαιρι..μεχρι τελος ιουλιου ![]() |
οχι ειναι πολυ καινουργιο το αμαξι για να εχει αλλαχτει κατι
τιποτα απολυτως |
δεν νομιζω οτι το εχει δει κανεις αλλα επηρεαζει το a/c ;
στον κονδωρα παντως που το ειδαν στην αρχη μιλησαν για εναν σωληνα του a/c που συντονιζει,μαλιστα μου ειπαν οτι τη ωρα που το εκανε τον ακουμπησαν με ενα κατσαβιδι και σταματησε. βεβαια ενω ακουγεται τοσο απλο δεν υπαρχει τροπος να σταματησει να συντονιζει και κατ΄επεκταση να σταματησει ο θορυβος. αυτα τα ολιγα γνωριζω...... παντως και εγω πιστευω πως ο θορυβος ειναι απο καποιο συντονισμο γιατι ξεκιναει απο τις 1500 στροφες και μεχρι τις 1700 περιπου. μετα αρχιζει και μειωνεται κοι οσο ανεβαινουν οι στροφες πεφτει φυσικα αυξάνετε και η φασαρια απο το μοτερ οποτε .... |
android έγραψε: | ||
αν ειναι χαλαρος η πολυ τσιτα το χει δει κανεις αυτο ? |