PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Μια χαρη απο οποιον δουλευει σε αντιπρ/εια ή service Peugeot

kavaliotis - Τετ 18 Ιούν 2008, 13:26:23
Θέμα δημοσίευσης: Μια χαρη απο οποιον δουλευει σε αντιπρ/εια ή service Peugeot
Εν ωρα ταξιδιου μου εσπασε το σιδερο κατω απο το καθισμα του οδηγου (νομιζω αυτο που ειναι υπευθυνο για την ανυψωση του καθισματος), μου ειπαν οτι θελει ολος ο σκελετος αλλαγη στην Peugeot και κοστιζει 700 ευρω. Ευτυχως ειμαι εντος εγγυησης αλλα δυστυχως δεν υπαρχει το εξαρτημα μου ειπανε Αθηνα και θα πρεπει να το παραγγειλουν απο Γαλλια και θα παρει κανα μηνα... Ρε παιδια, μπορει καποιος που εχει προσβαση να τσεκαρει αν οντως εχει Αθηνα αυτο το εξαρτημα? Γιατι αν δεν υπαρχει, μου χαλαει ολο το καλοκαιρι αυτη η βλακεια τωρα... Στο καθισμα δεν μπορεις να κατσεις, πατας φρενο και πεταγεσαι μπροστα, δινεις γκαζι και φευγεις πισω! Σαν να οδηγω μεσα απο κουνια ειμαι! Με ενα τηλεφωνακι αν γινεται να τσεκαρει καποιος που ειναι σε αντιπροσωπεια ή σερβις για να σιγουρευτω οτι δεν υπαρχει...

Α και κατι αλλο, μου ειπαν οτι επειδη κοστιζει πανω απο 500 ευρω, θα πρεπει να παρουν προεγκριση απο τα κεντρικα πριν προβουν σε αλλαγη μεσω εγγυησης. Υπαρχει δηλαδη περιπτωση να μου αρνηθουν και να πρεπει να τα πληρωσω απο την τσεπη μου?
soler - Τετ 18 Ιούν 2008, 13:33:40
Θέμα δημοσίευσης:
Λίγο off αλλά αντί να περιμένεις 1 μήνα και να χαλάσεις όλο σου το καλοκαίρι γιατί δε γυρίζεις καμια μάντρα να βρεις σκελετό απο κανένα κομμένο 307?
Giannis307 - Τετ 18 Ιούν 2008, 13:40:12
Θέμα δημοσίευσης:
soler έγραψε:
Λίγο off αλλά αντί να περιμένεις 1 μήνα και να χαλάσεις όλο σου το καλοκαίρι γιατί δε γυρίζεις καμια μάντρα να βρεις σκελετό απο κανένα κομμένο 307?

Ε ναι...και το κοστος θα ειναι σαφως μικροτερο....
Και αμα μετα θες μολις ερθει το New το βαζεις επανω... Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες