baden έγραψε: |
εκανα το πρωτο μου ταξιδι στην αμφισσα μετα απο 2800κλμ.Οι εντυπωσεις ηταν αριστες Με ελαχιστες αλλαγες ταχυτητων και ΜΩΤ 92κλμ και κατ.8,2lt/100κλμ.Βενζινη shell racing απο εταιρικο.Στρ/λ μεχρι 5000 για λιγες στιγμες και ταχ.180κλμ.Το μονο που με προβληματησε ηταν καποιοι τριγμοι στην καμπινα και κυριως στο ταμπλο αριστερα και δεξια απο το τιμονι.Οταν δε βρεθηκα σε αγρια σαν σκαμενη ασφαλτο και με 150κλμ τοτε απο το θορηβο δεν μπορουσα να ακουσω ουτε μουσικη. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ. Ειναι φυσιολογικο ? Ειναι πολυ 'καινουργιο' και θα πατησουν ολα τα πλαστικα?Ειναι οι 17" ζαντες που μεταφερουν ολους αυτους τους κραδασμους? Ηεντυπωση μου ειναι πως το αμαξι θα το κανει αυτο.Δεν ηταν σαν να ετριζε 1 2..3 βιδες.εχει κανεις παρατηρησει κανεις κατι αντιστοιχο? |
android έγραψε: |
δεν ειναι μονο ομορφια το χαμηλο προφιλ στα λαστιχα κ τελος δεν ειναι χαμηλο το προφιλ τα αλλα ειναι μπαλονια αυτο ειναι κανονικο ![]() |
kostas207GT έγραψε: | ||
καλα καλα....αν δεν ειναι χαμηλω το 45 αρι τοτε ποιο ειναι?καλυτερα να ειχα βαλει 16αρα ζαντα με ποιο 50 60 προφιλ να μην χτυπουσε καθολου.... |
[2ο ταξιδι αμφισσα και οι τριγμοι οχι μονο δεν μειωθηκαν αλλα ουτε τους ακουσα.Τελικα η ακοη ειναι τελειως επιλεκτικη....Ταινια εβαλα στο πορτπαγκαζ συμφωνα με τις οδηγειες στο forum αλλα στα πισω καθησματα οχι.Μπορεις να μου πεις πως και που? σ'ευχαριστω |
makis106 έγραψε: |
Μπορείς να μου πεις λίγο που και πως τοποθέτησες την ταινία στο πορτμπαγκάζ, ή τουλάχιστον να μου δώσεις τη διεύθυνση απο το topic στο οποίο αναφέρεται? Έχω 5000κμ και αυτό το τρίξιμο πίσω, το έχω απο την πρώτη μέρα. Ευτυχώς τίποτα άλλο! |
σ ευχαριστω πολυ .Λεω ναβαλω βελκρο οπως στο πορτ παγκαζ ελπιζω να κανει. |
kostas207GT έγραψε: | ||
καλα καλα....αν δεν ειναι χαμηλω το 45 αρι τοτε ποιο ειναι?καλυτερα να ειχα βαλει 16αρα ζαντα με ποιο 50 60 προφιλ να μην χτυπουσε καθολου.... |
Vini έγραψε: |
To εργοστασιακό δεν είναι 205/45/17 ή κάνω λάθος; ![]() |
Byakuya έγραψε: |
Καλημερα
Ο θορυβος αυτος που ακουω σε χαμηλες ταχυτητες οταν περναω απο ανωμαλιες του δρομου , ειναι πολυ μικρος ακουγεται απο το πορτ παγκαζ , νομιζω απο δεξια σαν να εχει πραγματα πισω....σημερα θα δοκιμασω να βγαλω και τα εργαλεια της ρεζερβας με το αφρολεξ να δω εαν θα το κανει. Ακουγες κατι παρομοιο; |