italos έγραψε: |
καλησπερα .θα ηθελα την βοηθεια σας.
θελει ο γιος μ να βαλει μ ειπε σκαστρα στο peugeot του.206 1.6 16v. το αμαξι ομως δεν ειναι τurbo!! θα ηθελα να μ πειτε αν υπαρχει κατι ψεφτικο μονο θορυβος δηλαδη. κυκλοφορουνε κατι αηδιες που μπενουνε στην εξατμιση (δεν ενδιαφερομαι για κατι τετοιο). αν υπαρχει κατι αλλο και που μπορω να το βρω θα ηθελα να μου πειτε. εχαριστω για την βοηθεια σας. καλο απογευμα. |
του τα εχω βαλει ολα αυτα.
το ξερω φιλε μ οτι ειναι αηδιες ολα αυτα.του τα λεω αλλα!!!ειναι η ηλικια !! θα μπορουσα να βρω κατι τετοια για αγορα μεσο ιντερνετ η και απο καποιο καταστημα?ευχαριστω |
σσσ μην το ακουσει.
χαχαχα ξερει καποιο παιδι απο που μπορω να βρω κατι τετοιο? |
αγορι μου δεν ξερω και ποσο χρονων εισαι. |
το αμαξι το πηραμε και τα ειχε ηδη πανω αυτα απο γνωστο μου. |
του τα εχω βαλει ολα αυτα. |
ουτε εχω λεφτα να χαλασω για turbo και βλακειες ουτε θελω κιολας να σκοτωθει . |
απλα να του φυγει η τρελα.
μαλλον δεν γνωριζετε που μπορω να βρω κατι . σας ευχαριστω . καλο σας βραδυ. |
DimiP έγραψε: |
κατι βρωμαει στο topic.... ![]() |
volvos έγραψε: |
eμενα γιατι κατι μου λεει οτι εισαι ο γιος και οχι ο πατερας????? |
φιλε μου ειμαι 40 χρονων και αμα θελεις τα λεμε να δεις αν ειμαι κοριτσι. |
Εγώ είμαι 80 οπότε σε παρακαλώ να σεβαστείς την ηλικία μου
σας ρωτησα κατι και κανατε λες και σας παρεξηγησα! αλλα τη να πεις ! κριμα αυτα τα site θα επρεπε καποιος να τα ελενχει. αλλα το ξερω δεν ενλεχονται ευκολα. ![]() ![]() ![]() καλη συνεχεια να εχετε.. |
αμα δειτε απο αυτο το φορουμ μπορεις να καταλαβεις γιατι αυτη ι χωρα δεν προκειται να αλλαξει ποτε!οποιος θελει να καταλαβει θα καταλαβει.
πολυ κοπλεξ! ![]() |
καλα να εισαι και ενταξει δεν υπαρχουνε μονο τα αμαξια υπαρχουνε πολλα πιο σοβαρα πραγματα . |
SnakeMJK έγραψε: |
Προτείνω γενικό delete του νήματος... |
ath7 έγραψε: | ||
+1 |
volvos έγραψε: |
και μετα με λετε εμενα περιεργο και πουριτανο που λεω οτι θα αφησω τα παιδια μου να οδηγησουν μετα τα 23...τα μισα απο οσα εχω κανει να κανουν δε θα κοιμαμαι καθε βραδυ που θα βγαινουν εξω με το αμαξι τα τσογλανια....
επι της ουσιας...τραβα του καμια σφαλιαρα και παρτον απο το χερι να πατε μαζι σε καμια πιστα καρτ να ξεκαυλωσει...μετα τη σκαστρα θα ερθουν τα χειροφρενα μετα τα παντιλικια μετα οι κοντρες και καπου εκει ενδιαμεσα καμια κολωνα κολλαρο ![]() ή παρτον και πηγαιντε μεγαρα ή αφιδνες να μαθει να οδηγει σε ενα φυλασομενο περιβαλλον οπου μια μαλ***α δεν ισοδυναμει με τη ζωη μας ή μια περιουσια.... ολα αυτα τελειως φιλικα...στη φαση που εισαι και με το αιμα να βραζει στο γιο σου η μονη λυση ειναι να τον εχεις απο κοντα και να τον αφηνεις να κανεις τις μαλ***ες του ''ελεγχομενα'' δυστυχως δε μαζευονται σε αυτη την ηλικα και η απαγορευση ή η αυστηροτητα δεν ειναι λυση αλλα ημιμετρο ![]() |
Giannis307 έγραψε: |
Και επειδη εχουμε μια σχετικη σοβαροτητα (λεμε τωρα) σε οτι βαζουμε πανω στο αυτοκινητο μας γιαυτο και απλα δεν γινετε να σε παρουμε καν σοβαρα....αυτα... |
volvos έγραψε: | ||
φιλαρακο το αμαξι του μανθου τελευταια το εχεις δει? μη το χεσουμε και τελειως |
SnakeMJK έγραψε: |
Προτείνω γενικό delete του νήματος... |
StorM_GmA έγραψε: |
μ'αρέσει που από την μία λέμε για ατυχήματα, κολώνες κτλ κτλ και από την άλλη βρίζουμε και την fake σκάστρα! Ας βάλει ψεύτικη σκάστρα το παλικάρι να του φύγει ο καιμός, να βάλει και ψεύτικη μηχανή jet άμα γουστάρει. Οκ, θα γίνει ρεζίλι στους γνώστες του αντικειμένου και γκόμενα δεν υπάρχει περίπτωση να ρίξει, αλλά τουλάχιστον θα έχει μείνει στα 70-100 άλογα. Αμα βάλει τούρμπο και δεν είναι υπεύθυνο άτομο, θα σκοτωθεί κι αυτός και η γκόμενα που θα έχει ρίξει! Για μένα, καλύτερα να σωθεί μια ζωή και να καταντήσουμε η νούμερο 1 καγκουροχώρα παρά κάθε χρόνο τα θύματα τροχαίων να φτάνουν σε νούμερο τον πλυθησμό μιας μικρής πόλης! |