kane έγραψε: |
θα ειμαι και γω εκει εκτος απροοπτου με τα κιτρινομαυρα κλιο...Θα μαστε πραγματικά "πολλές"!!!
Μητσάκο είπαμε λαμβανεις μερος κανονικότατα.Συνοδηγος? ο γνωστος-αγνωστος? |
glf έγραψε: |
και γω έλεγα να μαζευόμασταν... |
Pughell έγραψε: |
Γιατι ρε,σκεφτεσαι να κολυμπησεις και ταυτοχρονα να δεις και αγωνα; ![]() Θαλασσα οντως εχει πολυ ωραια,απλα ειναι καπως μακρια απο τις ειδικες... ![]() |
Marily έγραψε: |
Μαζευτείτε τουλάχιστον οι υπόλοιποι να έχουμε κανέναν θεατή !!!! |
Ψοφια πραγματα παντως σε σχεση με αλλες χρονιες...
Κατι 80+ συμμετοχες,μαλλον δεν θα ξαναδουμε. ![]() Πεφτει πεινα λεμεεεεε!! ![]() |
alekoukos106 έγραψε: |
καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια και αμα μου κατσει καμια καλη θα ανεβω να σας δω... ![]() |
Ψοφια πραγματα παντως σε σχεση με αλλες χρονιες...
Κατι 80+ συμμετοχες,μαλλον δεν θα ξαναδουμε. ![]() Πεφτει πεινα λεμεεεεε!! ![]() |
kane έγραψε: | ||
Δεν ειναι 100% σιγουρο αν θα κατεβω με το σαξο...(ραλο δεν εχω)... |
Steve έγραψε: |
ΑΝ ανέβει κάποιος από την Αθήνα, να με ενημερώσει διότι έχω μια κούτα που πρέπει να κατέβει ![]() |
F.E. έγραψε: | ||
Δν ξερω τι ακριβως εννοεις οταν λες κουτα ![]() ιφ γιου νιντ ενιθινγκ μσν μι ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Το δευτερο του Κοσμοπουλου λογικα ειναι? |
Σταύρε φύγαμε απο σαλλλόνικα σάββατο μεσημέρι.Δεν ειχαμε δει το ποστ σου...
Και μεχρι τώρα δεν ειχαμε μπει στο νετ. Ο τσόμπανος ο κολλητός σου φταίει.Δηλ οταν χτύπαγε τα σαβουροσάντουιτς με τον γκάλφα δε μπορούσε να πει : " α ρε μαλ**α είναι εδω και ο σταυρος,παρε το κιν του"... |
βγάζεις άκρη ρε...? δε βγάζεις...θα τα πουμε σε κανα ΔΕΘ αμα ανέβεις. |
Steve έγραψε: |
Σηκώσανε και κούπα οι Λούγκρες! ![]() |
tsosmoulis έγραψε: |
παιδιά σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη σας.
Σταύρο σε είδα ρε στο πρώτο περασμα( βασικά το μουσάκι του πεζοκόλαση είδα ![]() στο 2ο loop πού ησουν?θέλω να μου πεις εντυπώσεις! |
volvos έγραψε: |
καλα και αγια τα εβο και σουμποειδη
ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ το χαζευω τοση ωρα και δε ξεκολλαει το ματι με τιποτα |
Road_Runner έγραψε: |
Ελα ρε, εμεινε ακομα πρασινο στο πηλιο?? |
Aσε ρε μλκ μη με μιλας για το 2ο λουπ...Υπηρχε "προβλημα" και δεν ειδα 2ο περασμα ![]() ![]() ![]() |
Υ.Γ.3 δεσπινοίς/κυρία μαιριλυ/μαριλού (δε θυμάμαι πως σε φώναξε ο οδηγός σου) αν αυτό ειναι 180 άλογα ζήτω που καήκαμε...Ημασταν δίπλα σας στο σερβις στα κλιο ρανιοτί,αλλα που ώρα για "διάλογο". Τα δέοντα... (ωραία σκουπίτσα και αναρτησούλα). |
να και ένα incar και από εμάς(Δράκεια ΙΙ), με το ταπεινο 13αρι της διοργάνωσης ελπίζω να σας αρέσει!
http://www.youtube.com/watch?v=Bg2PcuGKWCc http://www.youtube.com/watch?v=uGxhFj57i4s&feature=user |
Amaxopoulos έγραψε: |
καλησπερα,
ωραιος αγωνας(απο πλευρας ειδικων διαδρομων) ,κριμα που δεν ειχε τις μηλιες, τσομουλι θα σου αρεσε περισσοτερο απο τα δρακεια(φανταζομαι το καταλαβες στην απλη!) οσον αφορα το βολο,και του χρονου(και στη ραμπα τερματισμου οι ατυχοι...χμ,χμ. ![]() ![]() υγ.κριμα για βατσο και αγγλοπουλο... ![]() |
Amaxopoulos έγραψε: |
καλησπερα,
ωραιος αγωνας(απο πλευρας ειδικων διαδρομων) ,κριμα που δεν ειχε τις μηλιες, τσομουλι θα σου αρεσε περισσοτερο απο τα δρακεια(φανταζομαι το καταλαβες στην απλη!) οσον αφορα το βολο,και του χρονου(και στη ραμπα τερματισμου οι ατυχοι...χμ,χμ. ![]() ![]() υγ.κριμα για βατσο και αγγλοπουλο... ![]() |
Μαριλού(δεν ξέρω το κανονικό σου) κρίμα που δεν τα ειπαμε μια και γράφεις στο forum, άντε ανέβα ΔΕΘ!
καλά αυτό με τα νερά πονάει ρε σεις! |
Marily έγραψε: | ||
Μαρίλη χάρηκα έστω κι από απόσταση. Πήρα το DVD του αγώνα σήμερα και σας είδα. Ωραίες γραμμές και καλά κρατήματα. Δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι αλλά απο μέσα το ράλλυ ήταν όλα τα λεφτά!!! Άλλωστε όσοι είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λένε. Καλό θα ήταν βέβαια να ήταν μέσα και οι Μηλίες, δεν ξέρω πως σου φάνηκαν αλλά εμείς που τις είχαμε τρέξει στο Κένταυρος του 2005 ήταν άλλο πράγμα. Λέμε να πάμε Χαλκιδική γιατί το ΔΕΘ είναι μέσα στο καλοκαίρι. Εσείς πως το βλέπετε? Θα ανεβείτε? |
ΔΕΘ θα είμαστε παρόντες πιστεύω, τώρα για Χαλκιδικής έχω θέμα συνοδηγού, μια και γενάμε τότε ![]() ![]() μαλλον θα είμαι παρών όμως. |
tsosmoulis έγραψε: | ||
για αυτό είμαι σίγουρος μια και το έδωσα στον νίκο που του άρεσε πολύ το κομμάτι και μόνο απλή δεν κάναμε! πραγματικά πού ωραίο με τρομερή θέα!(μακρυά απο εμάς ![]() καλά για τις δικές σας επιδόσεις δεν με παίρνει καν να μιλήσω. Θα μαθαίνω για εσάς μέσω διαδικτύου. Θα σας δούμε πουθενά αλλού στην Ελλάδα φέτος? |