giannis27 έγραψε: |
το δουλεύεις πολύ χαμηλά!!!
εγώ πρώτα χιλιόμετρα κ το δουλεύω μέχρι 3.500 στροφές!απαλά κ ευγενικά όμως! |
animalinstict έγραψε: |
Καλημέρα στο Forum. Έχω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με κάτι που γίνετε στο αμάξι. Κάθε φορά που βάζω μπρος το αμάξι και ξεκινάω, στα πρώτα 50m έχω μια αίσθηση στα πετάλια σα να κομπλάρει κάποια τροχαλία. Πως είναι όταν ανάβεις το A/C για παράδειγμα. Ακούγετε ενα "χρουπ" και σου δείνει την αίσθηση οτι κάτι κομπλαρε. Αυτό γίνετε ΠΑΝΤΑ και μόνο οταν το αμάξι είναι σβηστο, το βαλω μπρος και φύγω. Όταν το βάζω μπρος περιμένω 1-2 λεπτά να πέσουν λίγο οι στροφές στις 800 και μετά φευγω. Πάντα γίναιτε στα πρώτα 50m. Είτε είναι αναμενο το a/c είτε οχι.
Καμια ιδέα τι μπορει να είναι? Το κάνει σε όλους? Είναι φυσιολογικό? Δεν είχα παλαιότερα τουρμπο αυτοκίνητο και όλα τωρα μου φαίονονται περίεργα ![]() |
Jim207GT έγραψε: |
Στον Κώστα του το έχω πεί. Το παραχαϊδεύει γιαυτό. Τι 2.000-3.500 ρε πιείτε του το αίμα και ότι είναι να βγάλει ας το βγάλει τώρα μες την εγγύηση. Κυριακή γύρναγα με φίλο με GSXR-1000 από Κινέτα η καλύτερη φάση το μηχανάκι μπροστά να ανοίγει δρομό και γώ απο πίσω τέζα.....μονίμως πάνω απο 6.000rpm και είδα άπειρες φορες το κοντέρ να τερματίζει. Μάλλον το φτιάξαν καλά γιατι το αμάξι ούτε τσικ δεν έκανε. ![]() |
android έγραψε: |
αμα ηταν να κανει απο τωρα τσικ στα 150000χλμ τι θα κανει? ![]() |
Touristas έγραψε: |
Αυτό το κάνει λόγο του ESP.
Δεν θυμάμαι αυτή την στιγμή για ποιο λόγο αλλά έχει να κάνει με την πίεση στο κύκλωμα των φρένων. Ακόμα και τα 307 που έχουν ESP κάνουν αυτό ακριβώς το πράμα ένα μικρό σαν χτύπημα στα πετάλια. |