PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Προβλημα χωρίς λυση 2 μήνες τωρα...

AlienHack - Τρι 27 Μάϊ 2008, 09:22:30
Θέμα δημοσίευσης: Προβλημα χωρίς λυση 2 μήνες τωρα...
Καλημέρα,
έχω ενα cc 206 με 80.000 χλμ. εδω και κάνα δίμηνο (το πήρα used πριν 3 μηνες αλλα δεν ειμαι 1000% σιγουρος αν το έκανε απο την αρχη, ισως ναι ισως όχι.. ) όποτε στριβω το τιμόνι αριστερα και κινούμε με 10κμ και πανω ακούγεται ενα κροτάλισμα ΠΟΛΥ εντονο και ασχημο. σαν μεταλο που χτυπάει πάνω κάτω με γρήγορο ρυθμό. Το εχω παέι στο συνεργείο 4-5 φορές, μου αλλάξανε βάσεις μηχανής.. τιποτα, μου φτιάξανε την εξάτμιση.. τιποτα.. ΜΕ ΕΒΑΛΑΝ και αλλαξα αμορτισέρ ... τιποτα...

έχω αρχίσει και εκνευρίζομαι, το περίεργο ειναι οτι οταν στριβω δεξιά ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, αν πηγαινω ίσια λιγο ακουγεται και αν εχω αριστερα το τιμονι ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ. Δεν χρειάζεται να πηγαινω με ταχύτητα μεγάλη, ισα ισα να τσουλάει το αμάξι με νεκρή και να ειναι λίγο ανόμαλος ο δρόμος (τοσο λιγο που σχεδόν σε κάθε αριστερη στροφή το κανει)

ενας φίλος μου που πουλάει ανταλακτικα και το ακουσε χτες μου ειπε οτι το μυαλό του παει σε υδραυλική κρεμαργιέρα... και οτι ειναι πανάκριβες αυτές.. εχει κανεις ιδέα?
STELIOS - Τρι 27 Μάϊ 2008, 10:42:30
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο σημβαινει αμα στριψεις το τιμονι ΤΕΡΜΑ ή απλα μονο αριστερα ?
Ξερεις τι υποπτευομαι ? (γιατι το ειχα παθει κ'εγω...)

Σε καποιο service, στο αμαξι εχουν αλλαξει ακρομπαρα (φυσιολογικο ειναι αυτο) ΑΛΛΑ μαλλον εχουν βαλει καποιο αναποδα. Δηλαδη ειτε εχουν βαλει 2 δεξια ή 2 αριστερα. Το προβλημα ειναι οτι τα ακρομπαρα μπορεις να τα βαλεις λαθος (δεξι-αρηστερο αναποδα), και λογο σχηματος οταν το τιμονι ειναι τερμα ειτε δεξια ειτε αριστερα καποιο απο τα δυο ακουμπαει στη ζαντα και κανει εναν χαρακτηριστικο μεταλικο θορυβο (ξισιμο/κροταλισμα). Αυτο σημβαινει ομως μονο με τερμα το τιμονι. Για ριξε μια ματια ή ποσταρε μια φωτο...
AlienHack - Τρι 27 Μάϊ 2008, 10:46:22
Θέμα δημοσίευσης:
οχι στο τερμα μονο, οσο ποιο αριστερα στρίβω τοσο ποιο πολύ! οταν πάω ευθεια ακουγεται και το νοιώθω λιγο, οσο στρίβω αριστερα χειροτερεύει και στο τέρμα το τιμόνι γινεται ο χαμός. ΣΕ Δεξιά στροφή ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ καθόλου..
STELIOS - Τρι 27 Μάϊ 2008, 11:02:45
Θέμα δημοσίευσης:
Το ακρομπαρο ξερεις τι και που ειναι, δεν ξερεις ?

Ριξε μια ματια στο αριστερο ακρομπαρο με το τιμονι στην ευθεια και στριμενο αριστερα να δεις αν πιανει στη ζαντα.
AlienHack - Τρι 27 Μάϊ 2008, 11:28:12
Θέμα δημοσίευσης:

H πρώτη και η τρίτη φωτο ειναι απο την αριστερή ρόδα, ενώ ο θόρυβος ακουγεται απο τα δεξιά, δυστιχός δεν έχω αλλη φώτο απο δεξιά...

πρέπει να παω να το σηκώσω παλι καπου... εχω αρχίσει να φορτώνω πάντος, γιατι και λεφτά δίνω και ασχετα πράματα αλάζω τα οποια δεν φταίνε εντελη, δεν ειναι και στην εγκύηση να μου τα αλάζουν τζάμπα, πληρώνω τα πειράματα ...
Steve - Τρι 27 Μάϊ 2008, 14:34:41
Θέμα δημοσίευσης:
Ο άξονας που λες στην 2η φωτό, είναι το ημιαξόνιο που κινεί τον τροχό.

Η κρεμαριέρα που λες (κρεμαγιέρα είναι το σωστό) αν θυμάμαι καλά είναι γνωστή και ως ημίμπαρο, και πάνω σε αυτήν πιάνει το ακρόμπαρο.

Το ακρόμπαρο είναι από την μέσα πλευρά, δεν φαίνεται στις φωτό που έχεις καθαρά και ολόκληρο.
volvos - Τρι 27 Μάϊ 2008, 14:40:20
Θέμα δημοσίευσης:
πρεπει να πας σε καποιο συνεργειο ετσι οπως το περιγραφεις δε βγαινει ευκολα ακρη

aytes τις δυο διαγωνιες μπαρες απο κατω δε μπορουμε να τις βαλουμε και εμεις??
Steve - Τρι 27 Μάϊ 2008, 14:59:20
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

Για να αυξήσουμε την ακαμψία του αμαξώματος? Big wink
AlienHack - Τρι 27 Μάϊ 2008, 15:15:27
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
volvos έγραψε:

Για να αυξήσουμε την ακαμψία του αμαξώματος? Big wink

Ναι και μετα κόβετε και την οροφη και έχετε CC!! μεγειες!!! Very happy
STELIOS - Τρι 27 Μάϊ 2008, 17:22:39
Θέμα δημοσίευσης:
Απο τις φωτο δεν νομιζω να ειναι καποιο ακρομπαρο, και τα δυο σωστα φενονται.

Οποτε κατι αλλο θα'ναι...

ΥΓ. Η κρεμαγιερα δεν φενεται και ΔΕΝ ειναι γνωστη και ως ημιμπαρο. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Το ημιμπαρο ειναι απλα ενας αξωνας που μεταφερει τη κινηση της κρεμαγιερας ωστε να στριβει ο τροχος.
Steve - Τρι 27 Μάϊ 2008, 17:51:40
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
ΥΓ. Η κρεμαγιερα δεν φενεται και ΔΕΝ ειναι γνωστη και ως ημιμπαρο. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Το ημιμπαρο ειναι απλα ενας αξωνας που μεταφερει τη κινηση της κρεμαγιερας ωστε να στριβει ο τροχος.

Υ.Γ. 1: Οι περισσότεροι μηχανικοί εντάσσουν το ημίμπαρο στο σύστημα "κρεμαγιέρα".
STELIOS - Τρι 27 Μάϊ 2008, 18:21:17
Θέμα δημοσίευσης:
Απλα κανω τη διευκρινηση, γιατι ας πουμε ενα στραβωμενο ή σπασμενο ημιμπαρο ΔΕΝ συνεπαγεται μια σπασμενη κρεμαγιερα.
Και φυσικα μια χαλασμενη κρεμαγιερα ΔΕΝ το ιδιο με ενα χαλασμενο ημιμπαρο.
Απλα ειναι καλο να μην τα μπερδευεις σαν να ειναι διο πραγμα.
AlienHack - Τετ 28 Μάϊ 2008, 10:10:36
Θέμα δημοσίευσης:

παιδες η υδραυλική κρεμαγιερα ειναι ενα κομμάτι σίδερο? υπάρχει περίπτωση να έχει υδραυλικά μεσα? υγρό ή αλλα κομμάτια σίδερο? γιατι ο θόρυβος που ακούω ειναι σαν ενα κομμάτι μέταλο να χτιπάει πανω κάτω αριστερά δεκσια πανο σε ένα αλλο. σαν να ειναι ξεχαρβαλομένο.
και αναρωτιέμαι μήπος εχει τιποτα μέσα που έχει σπάσει και χτυπάει απο μέσα.

Απλος το μυαλό μου παέι ποια στην κρεμαγιερα γιατι, αμορτισερ αλαξα, μηχανη δεν παίζει να χτυπάει κουνιετεαι γιατι αλλαξα βάσεις, κατι εμφανές δεν χτυπάει γιατι το εχουν δει οι μηχανικοι μου 4-5 φορές το αμάξιο, οποτε κατι άλλο θα ειναι... κατι κρυφό..
Andreas - Τετ 28 Μάϊ 2008, 10:30:58
Θέμα δημοσίευσης:
Τελευταια ακουσα μια τετοια περιπτωση στον μηχανικο που checkara το αυτοκινητο μου και του ειπε να αλλαξει ψαλιδια.
μηπως θελουν αλλαγη τα ψαλιδια?
STELIOS - Τετ 28 Μάϊ 2008, 10:37:18
Θέμα δημοσίευσης:
Η υδραυλικη κρεμαγιερα δεν ειναι ενα κομματι σιδερο.
Ειναι ενα συστημα απο αξωνες και γραναζια που σηνδεει τη κολονα του τιμονιου με τα ημιμπαρα ωστε οταν γυρνας το τιμονι να στριβουν οι ροδες. Ειναι ενα μηχανικο συστημα με υδραυλικη υπο-βοηθηση (δηλαδη και να χαλασει η υπο-βοηθηση συνεχιζει να δουλευει το συστημα αφου η συνδεση του ειναι μηχανικη).
Φαντασου οτι εχεις ενα ημιμπαρο δεξια και ενα αριστερα, αναμεσα τους (καπου πισω απο το σασμαν) καθεται η κρεμαγιερα.

Χωρις να εχω δει ή ακουσει το αμαξι, απο τα λεγομενα σου δεν αποκλειεται να ειναι εκει το προβλημα.
Αθηνα εισαι ?
AlienHack - Τετ 28 Μάϊ 2008, 13:50:28
Θέμα δημοσίευσης:
Θεσσαλονίκη , ευτυχός ή δυστυχός

τα ψαλίδια αν ήταν και έκανα τετοιο θόρυβο δεν θα κουνιόντουσαν? τα δικά μου ειναι πετρα..
AlienHack - Τετ 28 Μάϊ 2008, 14:13:40
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
Η υδραυλικη κρεμαγιερα δεν ειναι ενα κομματι σιδερο.
Ειναι ενα συστημα απο αξωνες και γραναζια που σηνδεει τη κολονα του τιμονιου με τα ημιμπαρα ωστε οταν γυρνας το τιμονι να στριβουν οι ροδες. Ειναι ενα μηχανικο συστημα με υδραυλικη υπο-βοηθηση (δηλαδη και να χαλασει η υπο-βοηθηση συνεχιζει να δουλευει το συστημα αφου η συνδεση του ειναι μηχανικη).
Φαντασου οτι εχεις ενα ημιμπαρο δεξια και ενα αριστερα, αναμεσα τους (καπου πισω απο το σασμαν) καθεται η κρεμαγιερα.

Χωρις να εχω δει ή ακουσει το αμαξι, απο τα λεγομενα σου δεν αποκλειεται να ειναι εκει το προβλημα.
Αθηνα εισαι ?

Το ρώτησα αυτό για την κρεμαγιέρα γιατι λογικά αυτός ο ήχος που ακούω ειναι απο μέταλο που κινείται ελευθερα και χτυπάει καπου αλού, το θέμα ειναι οτι καποιο τέτοιο μεταλο εμφανές δεν υπάρχει στους μπροστά αξονες (και δεξια ποιο συγκεκριμένα που ακουγεται ο ήχος, ) και λεω εγώ μηπος μπορεί να ειναι απο καποιο κοματι μεταλο που ειναι κρυφό και ΠΧ βρίσκεται μεσα στην κρεμαγιερα? ή θα μπορούσε να ειναι καποιο γρανάζι μεσα απο τα ακρα της κρεμαγιέρας?
Sidobre - Τετ 28 Μάϊ 2008, 14:24:22
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορείς να διευκρινήσεις ή να ακούσεις (με την βοήθεια κάποιου) από πιό μέρος ακούγεται αυτός ο θόρυβος;

Τέτοιος θορύβους ιδιαίτερα όταν στρίβεις ακούγονται από τα πιατέλα των αναρτήσεων, από χαλασμένα ρουλεμάν στα τοπ μαουντ, ή ακόμα από προβληματική κρεμαγιέρα.

Αν ο θόρυβος ακούγεται από τον τροχό, τότε εστιάζεις την προσοχή σου στα δύο πρώτα, αν ακούγεται από το κέντρο του αυτοκινήτου, τότε είναι κρεμαγιέρα.

Βάλε κάποιον να στρίβει το τιμόνι να ακούσεις από πιό μέρος ακούγεται ο θόρυβος.
volvos - Τετ 28 Μάϊ 2008, 14:38:02
Θέμα δημοσίευσης:
ma καλα abs δεν εχει το cc σου??

που ειναι το καλωδιο του αισθητηρα?
drdino - Τετ 28 Μάϊ 2008, 14:42:20
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω την εντύπωση πως τα πρώτα CC δεν είχαν όλα ΑBS...
Steve - Τετ 28 Μάϊ 2008, 15:07:37
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Μπορείς να διευκρινήσεις ή να ακούσεις (με την βοήθεια κάποιου) από πιό μέρος ακούγεται αυτός ο θόρυβος;

Τέτοιος θορύβους ιδιαίτερα όταν στρίβεις ακούγονται από τα πιατέλα των αναρτήσεων, από χαλασμένα ρουλεμάν στα τοπ μαουντ, ή ακόμα από προβληματική κρεμαγιέρα.

Αν ο θόρυβος ακούγεται από τον τροχό, τότε εστιάζεις την προσοχή σου στα δύο πρώτα, αν ακούγεται από το κέντρο του αυτοκινήτου, τότε είναι κρεμαγιέρα.

Βάλε κάποιον να στρίβει το τιμόνι να ακούσεις από πιό μέρος ακούγεται ο θόρυβος.

Για αυτό που αναφέρεις, επειδή το είχα και εγώ αυτό το "πρόβλημα", ο ήχος ακούγοταν μόνο όταν είχα στριμμένο το τιμόνι δεξιά και περνούσα πάνω από ανωμαλία του δρόμου (σαμαράκι ή λακούβα).
AlienHack - Τετ 28 Μάϊ 2008, 15:53:30
Θέμα δημοσίευσης:
γάτες ειστε, δεν εχει ABS

ειναι για hardcore ! χαχα

οι αναρτήσεις δεν ειναι γιατι τις άλλαξα..
θα πρέπει να βρώ κανα μηχανικό να περπατάει παράλληλα με το τουτου καθός κανω κύκλους.. αλλα που να βρω τετοιον..
AlienHack - Τετ 28 Μάϊ 2008, 15:55:07
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Για αυτό που αναφέρεις, επειδή το είχα και εγώ αυτό το "πρόβλημα", ο ήχος ακούγοταν μόνο όταν είχα στριμμένο το τιμόνι δεξιά και περνούσα πάνω από ανωμαλία του δρόμου (σαμαράκι ή λακούβα).

και ήταν χαλασμένα ρουλεμάν στα τοπ μαουντ? τι ειναι τουτο?
Steve - Τετ 28 Μάϊ 2008, 19:46:22
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
Steve έγραψε:

και ήταν χαλασμένα ρουλεμάν στα τοπ μαουντ? τι ειναι τουτο?

Ναι χαλασμένα ρουλεμάν στα top mount.

Το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι στα συνεργεία, είτε εν αγνοία τους είτε εν γνώσει τους, είναι ότι αλλάζοντας την ανάρτηση, δεν αλλάζουν τα ρουλεμάν στα top mount. Έτσι την πάτησα και εγώ, αλλά όταν άκουσα τον θόρυβο και πήγα με την απόδειξη για την αλλαγή της ανάρτησης στην οποία ΔΕΝ είχαν χρεωθεί ρουλεμάν διότι ΔΕΝ περάστηκαν, μου τα πέρασαν χωρίς την έξτρα χρέωση των 30 ευρώ που απαιτείται (βασικά ούτε τα ρουλεμάν πλήρωσα αλλά είναι άλλο κεφάλαιο αυτό Razz)
IAKOVOS - Τετ 28 Μάϊ 2008, 21:06:08
Θέμα δημοσίευσης:
Το ιδιο προβλημα αντιμετωπισα στο προυγουμενο αυτοκινητο που ειχα 307 1.6 μετα απο 3 μηνες σπασιματος νευρων μου αλλαξαν το ρουλεμαν και ολα οκ. Wink
AlienHack - Τρι 03 Ιούν 2008, 15:57:22
Θέμα δημοσίευσης:
IAKOVOS έγραψε:
Το ιδιο προβλημα αντιμετωπισα στο προυγουμενο αυτοκινητο που ειχα 307 1.6 μετα απο 3 μηνες σπασιματος νευρων μου αλλαξαν το ρουλεμαν και ολα οκ. Wink

Υποτήθεται οτι το ρουλεμάν το είδαν , και μάλιστα οταν το ανέφερα (γιατι πολοι μου έλεγαν να δω το ρουλεμάν) ο μηχανικός μου ειπε:
"ε ναι ρε, αυτά τα απλά ειναι τα πρώτα που κοίταξα"

τι να πω...

το σπασιμο νεύρων πάντος συνεχίζεται. ΑΛΑΞΑ ΚΑΙ ΑΞΟΝΑ και ουτε αυτό ηταν... να δω ποτε θα το πετύχω. δεν εμειναν και πολλά να αλλάξω..
volvos - Τρι 03 Ιούν 2008, 16:16:04
Θέμα δημοσίευσης:
αλλαξε μηχανικο Evil
sps - Τρι 03 Ιούν 2008, 18:44:47
Θέμα δημοσίευσης:
μπαρακι αντιστρεπτικης αλλαξες?
IAKOVOS - Τρι 03 Ιούν 2008, 19:06:15
Θέμα δημοσίευσης:
παρατηρησα στι στισ φωτο τα ελατηρια σου στο τελειωμα τουσ δεν εχουν ενα πλαστικο περιβλημα που αγκαλιαζει το ελατηριο ωστε να μην εχει τριβει οταν στριβεισ .επισησ κανε ενα ελεχγο στα ρουλεμαν του τροχου που σου κανει το προβλημα. Arrow
android - Τρι 03 Ιούν 2008, 19:48:09
Θέμα δημοσίευσης:
IAKOVOS έγραψε:
παρατηρησα στι στισ φωτο τα ελατηρια σου στο τελειωμα τουσ δεν εχουν ενα πλαστικο περιβλημα που αγκαλιαζει το ελατηριο ωστε να μην εχει τριβει οταν στριβεισ .

και να μην εχει τι εγινε?εδω σε coil over που κ που βγαζει ενα τριγμο κ αυτο μονο σταματιμενος οταν στριβεις αλλα αμα ποιασει λιγη μακα ειναι οκ...
Andreas - Τρι 03 Ιούν 2008, 21:41:01
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
αλλαξε μηχανικο Evil

+1
drdino - Τρι 03 Ιούν 2008, 21:44:50
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack , πού το πηγαίνεις το αμάξι;
AlienHack - Τετ 04 Ιούν 2008, 09:16:06
Θέμα δημοσίευσης:
Θεσσαλονίκη, καλιδοπούλου με δελφών σε ενα συνεργε'ιο. Γενικό ειναι, δεν εχει ειδίκευση σε συγκεκριμένη μαρκα. 3 μηχανικοί ειναι μέσα, μπαμπάς και 2 γιοί.
MEMsound - Τετ 04 Ιούν 2008, 10:13:56
Θέμα δημοσίευσης:
εχει μια "σχετική πλάκα" οτι για κάτι σχετικά εξειδικευμένο (όπως είναι ενας περίεργος ηχος) το πάς σε ενα "γενικό" συνεργείο... Confused Shocked Razz
AlienHack - Τετ 04 Ιούν 2008, 12:45:42
Θέμα δημοσίευσης:
Ε εκει παω τα αμαξια μου εδώ και χρόνια.. ειναι και δίπλα στο σπιτι, του αφηνω το κλειδι το πρωι που φευγω κτλ.
MEMsound - Τετ 04 Ιούν 2008, 13:10:43
Θέμα δημοσίευσης:
δεν διαφωνω.
το θέμα ειναι όμως, πριν αλλάξεις οτι κινούμενο μέρος εχει το 206 σου... να βρειτε το πρόβλημα...
IAKOVOS - Τετ 04 Ιούν 2008, 17:36:42
Θέμα δημοσίευσης:
πηγαινε και μια βολτα στην αντιπροσωπια κατι θα κανουνε δεν μπορει!!!!!!!
τα pegeuot θελουν το μαστορα Idea Arrow τουσ σε ορισμενα πραγματα
AlienHack - Παρ 20 Ιούν 2008, 10:37:34
Θέμα δημοσίευσης:
Μετα απο 3+ μηνες ψάξιμο και αλλαγή 3 συνεργείων βρήκαμε το προβλημα... Υδραυλική κρεμαγιέρα.. 800€ καινούρια, 200 μεταχειρισμένη (και 200€ περαστικα)

ενας φίλος μου που εχει ανταλακτικά μου ειπε οτι υπάρχουν ΚΙΤ επισκεύης. Μου πρότεινε να το δώ μπας και την γλυτώσω επισκευάζοντάς την...
Pughell - Παρ 20 Ιούν 2008, 11:30:45
Θέμα δημοσίευσης:
Κιτ επισκευης δεν υπαρχουν για ολα,ασε που ακομα και να την επισκευασεις,αν εχει παρει κενα,τζαμπα τα χρηματα.
Παρε μια μεταχειρη χωρις τζογους και βαλτην πανω.
Με 500Ε θα εισαι ετοιμος...

Ετσι και αλλιως μοτερ,κλπ δεν χρειαζεσαι.
Giannis307 - Παρ 20 Ιούν 2008, 14:17:39
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Κιτ επισκευης δεν υπαρχουν για ολα,ασε που ακομα και να την επισκευασεις,αν εχει παρει κενα,τζαμπα τα χρηματα.
Παρε μια μεταχειρη χωρις τζογους και βαλτην πανω.
Με 500Ε θα εισαι ετοιμος...

Ετσι και αλλιως μοτερ,κλπ δεν χρειαζεσαι.

+1!!
Miltellas - Παρ 20 Ιούν 2008, 15:10:12
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
Μετα απο 3+ μηνες ψάξιμο και αλλαγή 3 συνεργείων βρήκαμε το προβλημα... Υδραυλική κρεμαγιέρα.. 800€ καινούρια, 200 μεταχειρισμένη (και 200€ περαστικα)

ενας φίλος μου που εχει ανταλακτικά μου ειπε οτι υπάρχουν ΚΙΤ επισκεύης. Μου πρότεινε να το δώ μπας και την γλυτώσω επισκευάζοντάς την...

Πιθανότατα να σου έχω και κρεμαγιέρα (μτχ με 40000χλμ ή άλλη μτχ ή καινούρια από παραεισαγωγή, θα δούμε τί σε συμφέρει). Από βδομάδα θα μπορώ να σου πω, τώρα είναι αργά για ψάξιμο.

Α, σκέψου σοβαρά να αλλάξεις συνεργείο. Δίπλα στο σπίτι μεν αλλά πολύ ακριβά θα σου βγει στο τέλος. Κι εγώ έχω συνεργείο κοντά στο σπίτι, την καλημέρα μου και την καλή καρδιά την έχει σίγουρη αλλά μέχρι εκεί. Η Peugeot έχει χαμηλές τιμές στα ανταλλακτικά της, επωφελήσου από αυτό και μην το πληρώνεις για VW. Εάν λοιπόν θέλεις να μην πληρώνεις τα μαλλιά σου όλη την ώρα στείλε pm (Θεσσαλονίκη είμαι - αν τυχόν δεν το πρόσεξες).
IAKOVOS - Σαβ 21 Ιούν 2008, 11:41:28
Θέμα δημοσίευσης:
+1
Pugobios - Σαβ 21 Ιούν 2008, 12:02:25
Θέμα δημοσίευσης:
δεξί ιμιαξόνιο είναι!
Miltellas - Κυρ 22 Ιούν 2008, 11:38:57
Θέμα δημοσίευσης:
Κι εγώ αυτό υπέθεσα όταν το πρωτοδιάβασα... αλλά αφού είπε ότι το βρήκε και είναι η κρεμαγιέρα... έκλεισε το ζήτημα.
AlienHack - Δευ 23 Ιούν 2008, 12:55:54
Θέμα δημοσίευσης:
Το κοίταξαν και το ημιαξώνιο και δεν ηταν αυτό.
Οσο για την κρεμαγιέρα ΔΕΝ ΕΧΕΙ τζογους και δεν παιζει, απλος όταν στρίψεις το τιμόνι αριστερα και την χτυπήσεις με ενα σιδερο (γαλλικο κλειδι ασ πουμε) κανει θόρυβο σαν ενα μέταλο να χτυπάει ελεύθερο πανω κατω)

ΑΛΛΑ το περίεργο ειναι οτι μονο αυτο, ουτε το τιμόνι εχει προβλημα, ουτε χάνει πουθενά!

μεταχειρισμένη κρεμαγιέρα μου βρήκαν λεει με 200Ε και αλλα 200 τα περαστικά με ευθυγράμμιση κτλ..

Miltella αν εχεις κατι καλύτερο να προτείνεις..
Miltellas - Τετ 25 Ιούν 2008, 12:08:03
Θέμα δημοσίευσης:
Τα λεφτά είναι καλά. Δυστυχώς δεν βρήκα την παλιά μου κρεμαγιέρα να σου την δώσω... Αυτήν έψαχνα αυτές τις μέρες στο συνεργείο. Το κακό είναι ότι οι Βασίληδες είναι σε μετακόμιση και τα πράγματα έχουν μετακινηθεί όλα από εκεί που ήταν...
AlienHack - Τρι 29 Ιούλ 2008, 11:50:40
Θέμα δημοσίευσης:
Το 206cc μου παίρνει υδραυλική κρεμαγιέρα απο οποιοδήποτε 206? ακομα και το 1.4 ??
MEMsound - Τρι 29 Ιούλ 2008, 12:26:43
Θέμα δημοσίευσης:
στο 2,0λτ ειναι σιγουρα διαφορετικη από τα 1,6
τα 1,4 με τα 1,6 δεν ξερω αν εχουν την ιδια αλλα πολυ πιθανο να μην...
CHRIS106 - Τρι 29 Ιούλ 2008, 21:43:41
Θέμα δημοσίευσης:
ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΡΑΛΛΑΚΙ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 100ΚΜ . ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΗΤΑΝ
CHRIS106 - Τρι 29 Ιούλ 2008, 21:44:36
Θέμα δημοσίευσης:
sorry gia ta kefalaia........
AlienHack - Τρι 05 Αύγ 2008, 13:14:46
Θέμα δημοσίευσης:
εμενα μου ειπε μηχανικος που ειδικεύεται στα PUG οτι ειναι 1000% κρεμαγιέρα, λεει την απομώνοσε και βρήκε οτι αυτή κανει τον θόρυβο οταν στριβει πρως τα αριστερά
AlienHack - Τρι 18 Μάϊ 2010, 15:00:18
Θέμα δημοσίευσης:
μια που το ξέθαψα αυτο το ποστ, να ενημερώσω οτο τελικα μετα απο 4 συνεργεια και αφου μπηκα στον κοπο να παραγγειλω κρεμαγιερα κτλ.. ενας φιλος που δουλευει σε πεζο αντιπροσωπια ειδε το αμαξι 2 λεπτα και ΒΡΗΚΕ επιτελους οτι ηταν το ψαλιδι.. και αλλα 4 συνεργεια δεν μπορουσαν να βρουν τι ειναι.. ελεως...

Αυτρο εγινε πριν 1 χρονο βεβαια.. απλός τωρα ξεθαψατο ποστ.. Laughing
206kwn - Τρι 18 Μάϊ 2010, 15:35:27
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Ναι χαλασμένα ρουλεμάν στα top mount.

Το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι στα συνεργεία, είτε εν αγνοία τους είτε εν γνώσει τους, είναι ότι αλλάζοντας την ανάρτηση, δεν αλλάζουν τα ρουλεμάν στα top mount. Έτσι την πάτησα και εγώ, αλλά όταν άκουσα τον θόρυβο και πήγα με την απόδειξη για την αλλαγή της ανάρτησης στην οποία ΔΕΝ είχαν χρεωθεί ρουλεμάν διότι ΔΕΝ περάστηκαν, μου τα πέρασαν χωρίς την έξτρα χρέωση των 30 ευρώ που απαιτείται (βασικά ούτε τα ρουλεμάν πλήρωσα αλλά είναι άλλο κεφάλαιο αυτό Razz)

Α γειά σου και δεν έβρισκα κάτι παρόμοιο να πω τον πόνο μου!!!!
Από τότε που έβαλα την ανάρτηση στο αριστερό τιμόνι (και στο δεξί-αλλά περισσότερο στο αριστερό) μόλις πατήσω κάποια ανωμαλία του δρόμου έστω και ένα πετραδάκι ακούω ένα γκαπ,πολλές φορές και 2 και 3 ανάλογα με το πόσο κλειστή είναι η στροφή αλλά και τις ανωμαλίες του δρόμου!!!
Και εσένα σου το έκανε αυτό Σταύρε Question
Αν είναι να ξέρω τι να αλλάξω την επόμενη φορά Embarassed
Αν τελικά βρέθηκε το πρόβλημά μου σε τι ποσό χρηματικό αντιστοιχεί Question
Steve - Τρι 18 Μάϊ 2010, 21:40:27
Θέμα δημοσίευσης:
Αφού τα έχω απαντήσει όλα στο post που έκανες παράθεση, τί ρωτάς? Evil
206kwn - Τρι 18 Μάϊ 2010, 22:12:07
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
μου τα πέρασαν χωρίς την έξτρα χρέωση των 30 ευρώ που απαιτείται (βασικά ούτε τα ρουλεμάν πλήρωσα αλλά είναι άλλο κεφάλαιο αυτό

τα 30 ευρώ στα ρουλεμάν αναφέρονται Question Question Scratch Scratch
Steve - Τρι 18 Μάϊ 2010, 22:30:48
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:
Steve έγραψε:
μου τα πέρασαν χωρίς την έξτρα χρέωση των 30 ευρώ που απαιτείται (βασικά ούτε τα ρουλεμάν πλήρωσα αλλά είναι άλλο κεφάλαιο αυτό

Στα εργατικά Rolling eyes
206kwn - Τρι 18 Μάϊ 2010, 22:50:41
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
206kwn έγραψε:
Steve έγραψε:

Στα εργατικά Rolling eyes

Εγώ τιμή των ανταλλακτικών που χρειάζονται ήθελα (ρουλεμάν κλπ κλπ κλπ) Wink
αλλά οκ δεν πειράζει θα πάω αύριο να ρωτήξω Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες