MEMsound έγραψε: |
στο πήγαινε ειχε λιγο κυματάκι αλλα στην επιστροφή μας εκανε μια λαδια "γεια σας"... |
venzinas έγραψε: |
συνονοματε οποτε ξαναπατε μαρμαρι βαλε μια φωνη να σας στιλω για φαγητο σε ταβερνα που αφηνης μπροστα το σκαφος στην αμμο ή σε μια αλλη που το δενεις κανονικα σε μολο....τα ξερω τα μερη απο εκει γιατη εχω σπιτι....α και γιαμπανιο στο προτο μεγαλο νισακι αριστερα μετα την εκλησιτσα.... |
Ghost Dog έγραψε: | ||
To κυματακι σε συνδιασμο με το πως πηγαιναμε (ταπααα) ηταν ολα τα λεφτα! ![]() Aπο αρχες Ιουλη που θα ξελασκαρω θα ειμαι μεσαααα με τα 1000000! ![]() Βλεπω αυτο: http://www.youtube.com/watch?v=MRsIgPex40Y και απλως μας φανταζομαι σε "παρομοιες" (που λεει ο λογος! ![]() ![]() ![]() ![]() |
salex έγραψε: |
Μάνθο μη λες τέτοια, θα νομίζουν ότι κάτι έγινε εκεί στην Αγγλία!!! ![]() |
οκ θα σε τηλ ![]() ![]() |
καλη βαρκάδα και σε σενα...
ακρως ενδιαφέρων ταξιδάκι... τι σκάφος? |
μην ανυσηχείς...
εκανα εγω μια βουτια κωλοτουμπα για εσένα... ειχε και κριτική επιτρόπη... 5 μου εδωσε ο αλέξης (μια μουτζα...) 10 ο τακης... (2 μουτζες)... ο σταυρος κοιταγε απ την αλλη και δεν μπορουσε να βαθμολογήσει... μεσος όρος 7,5... περνάω και με καλό βαθμό... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.......
φωτος αργότερα... δυστυχως από το Htc που για φωτοκινητό "δεν"... |
soler έγραψε: |
PS Club Marine mode άπειρο respect. ![]() http://www.youtube.com/watch?v=G8vhAnod6N0 |
Ghost Dog έγραψε: |
Καλα, μα τι τεκνο ειναι αυτο που φαινεται στο βιντεο??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ενας gay που μαζέψαμε από τη μύκονο ![]() |
Ετσι και πάτε βόλτα με το σκάφος πριν γίνει καλά η ποδάρα μου...
Θα σας συνουσιάσω. Τελος. |
αβαδιστα
αβιαστα αβασανιστα αατο... ![]() ![]() κλπ κλπ |
αατο... ![]() ![]() |
κοιτα βαση καιρου βλέπουμε...
αλλα μια καταδρομικη Μαρμαρι Τρίτη πρωί ΝΩΡΙΣ (και οχι μεσημέρι) πάω ανετα... επίσης βλέποντας και κάνοντας βέβαια αν Δευτερα απόγευμα καιρός καλός... παίζει και σκηνη στην γνωστή (σε μερικους) παραλία... κοινώς το κανονιζουμε μεσα στο ΣΚ... |
ath7 έγραψε: |
Για να μου πουνε οι καπετανεοι ποις φταιει απο τη στιγμη που και οι δυο βλεπουν κοκκινο! ![]() ![]() http://www.nothingtoxic.com/media/1227502990/Two_Tourist_Boats_Collide_at_High_Speeds |
ΑΑΑΑΑΑΑΑαα
ΓΑΜΑΤΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
αντε να σας δω...
για ψαξτε το λιγο οσοι δεν το ξερετε ηδη ![]() |
Road_Runner έγραψε: | ||
Αυτος που τραβαει με την καμερα φταιει νομιζω... ![]() Ειχα κανει 1 καλοκαιρι μουτσος αλλα εχει περασει καιρος και δν θυμαμαι σταναρ ![]() ![]() ![]() |
5κνοτς
για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμουνται οι περσινοι... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sinanai έγραψε: |
Εννοεί ότι ο ένας βλέπει το κόκκινο φανάρι του άλλου, που βρίσκεται στη αριστερή πάντα του σκάφους. Αν δεν κάνω λάθος, δύο σκάφη με αντίθετες κατευθύνεις διασταυρώνονται κανονικά "α λα Αγγλία", με το ένα να βλέπει το πράσινο του άλλου. |
Ναι, με αυτά που λες Χάρη, δεν είπα κάτι αντίθετο. Μίλησα για την περίπτωση που τα 2 σκάφη πλέουν σε παράλληλη, αλλά αντίθετη κατεύθυνση. Και είπα ότι κανονικά σε τέτοια περίπτωση διασταυρώνονται α λα Αγγλία. Ωραία η επεξήγηση, πάντως! ![]() |
Ναι, με αυτά που λες Χάρη, δεν είπα κάτι αντίθετο. Μίλησα για την περίπτωση που τα 2 σκάφη πλέουν σε παράλληλη, αλλά αντίθετη κατεύθυνση. Και είπα ότι κανονικά σε τέτοια περίπτωση διασταυρώνονται α λα Αγγλία. Ωραία η επεξήγηση, πάντως! ![]() |
DIMCHRI έγραψε: |
Όμως με βάση τον καινούργιο κώδικα αποφυγής συγκρούσεων έχει μεγάλη υπαιτιότητα και το μικρό σκάφος γιατί , δεν έκανε τίποτα για να αποφύγει την σύγκρουση και ενώ είχε καλή θάλλασσα , και πλήρη ορατότητα...
με βάση τον Νέο κώδικα πρέπει σε περίπτωση που υπάρχει αμφιβολία ή υπόννοια ότι το ένα σκάφος δεν τηρεί τα προβλεπόμενα , πρέπει να κορνάρει και αμέσως να αλλάξει κατεύθυνση ασχέτως αν έχει προτεραιότητα ή όχι... Κανείς δεν έκανε τίποτα...60-40 υπαιτιότητα υπάρχει... ![]() |
Steve έγραψε: |
Εκ της PSClub Ferries team
DIMCHRI |
ath7 έγραψε: |
Tι πηρες? Ferret(ti)ακι?
![]() |
shiba έγραψε: |
με μια tohatsu 115 διχρονη.. |
ναι 17΄΄ τετραφτερη ειναι... |
σκεφτομαι να το ριχνω στο καλαμακι...μαλλον να μου το ριχνουν... |
εσεις τι φουσκωτακια εχετε? |
volvos έγραψε: |
poy να πας και στρατο ![]() ![]() |
εσυ αγορινα το ριχνεις με το 206?παντως σκεφτομαι να βαλω μια 19΄΄ προπελα..λιγο αργοτερα γιατι προς το παρον δεν μου εχει μεινει τιποτα στην τσεπη...μου τα εχει φαει ολα...πολυ ωραιο το dromor σου.. ![]() |
...
για να μην "καβαλάω" και το καλάμι.. δεν ειναι "δικό μου"... του πατερα μου ειναι και μου το "παραχωρησε" (φυσικά τα εξοδα συντηρησης κλπ δικά μου) μιας και εκεινος πλέον δεν το χρησιμοποιούσε... |
από την Κυριακάτικη βόλτα με Photoman roadrunner και ghostdog στα Στείρα... |
α σορρυ δεν το ηξερα
εε τιποτα ιδιαίτερο για βόλτα πήγαμε αντί για πεταλιους... και ριξαμε και μια βουτια στα νησακια εξω απ τα ΣτΥρα... παααααάρα πολυ ομορφα ειναι και πολυ περιποιημένα τα σπίτια / ξενοδοχεία στην παραλία. φαγαμε στην ταβερνα τέρμα αριστερα (οπως ερχεσαι από την θαλασσα) |
http://www.youtube.com/watch?v=_gsthHSC3Cw
για αγκιστρι..με 3 ατομα και full φορτια..δεν παει και ασχημα ετσι? ![]() |
DIMCHRI έγραψε: |
ρε συ ...πάρε ένα τηλέφωνο...εγώ είμαι καθε σκ στο Μάτι και κάνουμε Ιστιοπλοϊα ... |
Παράθεση: |
Ένα πολύ παράξενο και ανησυχητικό, θαλάσσιο φαινόμενο παρουσιάστηκε χθες το πρωί στην Αίγινα. Στις 11:00 το πρωί η στάθμη της θάλασσας άρχισε σταδιακά να ανεβαίνει μέχρι που κάλυψε το λιμάνι και το παραλιακό δρόμο του νησιού. Το φαινόμενο συνεχίστηκε για περισσότερο από 3 ώρες. Άλλο ένα παράξενο ήταν τα ψάρια που έβγαιναν στην επιφάνεια της θάλασσας λες και ήθελαν να αναπνεύσουν. |
Τρομακτικό πλάσμα ανασύρεται από τα βάθη των ωκεανών
http://www.greekdivers.com/mag/el/content/tromaktiko-plasma-anasyretai-apo-ta-bathi-ton-okeanon ![]() ![]() ![]() ![]() |
bagosgt έγραψε: |
καλα,ηρθες προς τα εδω κ δεν εριξες ενα τηλ. να κερασουμε καφε? |
Road_Runner έγραψε: |
To αλλο σκ λεμε να το κανουμε με ποδηλατο αυτο...
Οσοι πιστοι... |
bagosgt έγραψε: |
μηπως να αρχισουμε να συντονιζομαστε για το ποτε???? για να μαζευομαστε σιγα σιγα. |
vamvakoolas έγραψε: |
αποτι καταλαβα θες να τα παρεις και να πας για προπονηση μονος?
anyway 1)Πορος (σιγουρα) και οτι αλλο θες στο δρομο για NΕΩΡΙΟ (καλα μοναδικο σοβαρο μαγαζι ειναι εκει) και τσαμπε συμβουλες all year long! 2) http://www.karavi.gr/water_sports/default.aspx?v=sports εγω βασικα παω με το κολλητο για Βολευ (αυτος δηλαδη εγω μαλλον απλως συμπληρωνω δυαδα) αλλα εχω δει και εκει οτι και εκει νοικιαζουν 3)...(δε λεω αλλα ετσι και αλλιως ειναι στις κυκλαδες ![]() |
Edit: Τώρα κατάλαβα γιατί πήρες ράβδους... ![]() ![]() ![]() |
λειτερ... ![]() ![]() |
Πάνος έγραψε: |
Μανθο εσυ εχεις φουσκωτο;
Εχουμε ευκαιρες φωτο; Απότι καταλαβαινω εισαι υπερ αυτων. |
Σκεφτομαι να αγορασω ποδηλατο.
πάνο εχεις αποψη? ![]() ![]() ![]() ![]() |
αληθεια ποσα λεφτα διαθετεις? |