PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - υδραυλικο συστημα(αντλια)HELP ME

kanelj - Παρ 28 Μάρ 2003, 06:09:34
Θέμα δημοσίευσης: υδραυλικο συστημα(αντλια)HELP ME
πριν λιγους μηνες μου ειχε τρυπισει το σωληνακι που μεταφερει τα υγρα του υδραυλικου συστηματος στο τιμονι.το σωληνακι το αλλαξα στην PEUGEOT αλλα ο μηχανικος εκει μου ειπε πως εχει παρει και η αντλια του υδραυλικου συστηματος του τιμονιου.αυτο εχει σαν αποτελεσμα να ακουγεται ενα τριξιμο οταν στριβω το τιμονι.μου ειπαν οτι δεν ειναι επικινδυνο και οποτε θελω να παω να την αλλαξω μονο και μονο για να σταματησει ο εκνευριστικος θορυβος.πηγα και εγω χτες να την αλλαξω(ξεχασα να αναφερω πως κοστιζει περιπου 100.000 δρχ) αφου ο θορυβος αυξηθηκε και μου ειπαν το καλο Shocked Shocked
οταν τους ειπα πως θελω να την αλλαξω την αντλια,για μια στιγμη παραξενευτηκε και μου ειπε : "καλυτερα να μην την αλλαξεις γιατι δεν ΠΡΕΠΕΙ να την αλλαξεις" ! ! ! και με αφησαν με αυτον τον εκνευριστικο θορυβο χωρις να ξερω τι να κανω!!! Sad Sad
εχει παθει μηπως καποιος κατι παρομοιο να μου πει τι να κανω??? Question
ΣΩΣΤΕ ΜΕ!!! Exclamation Exclamation Exclamation
Svstouk - Παρ 28 Μάρ 2003, 08:06:56
Θέμα δημοσίευσης:
Καταρχήν, καλώς ήρθες! Laughing

Πήγαινε σε άλλη αντιπροσωπεία ή συνεργείο και πάρε και δεύτερη ή και τρίτη γνώμη. Δυστυχώς, μόνο έτσι μπορεί να είναι κανείς σίγουρος. Confused
Ady - Παρ 28 Μάρ 2003, 08:19:47
Θέμα δημοσίευσης: Re: υδραυλικο συστημα(αντλια)HELP ME
kanelj έγραψε:
......γιατι δεν ΠΡΕΠΕΙ να την αλλαξεις" ! ! !

Μήπως σου είπαν το λόγο που δεν πρέπει να την αλλάξεις ;
kanelj - Παρ 28 Μάρ 2003, 14:57:45
Θέμα δημοσίευσης:
δεν μου ειπαν γιατι αλλα μου φανηκε πως φοβουνται να την αλλαξουν μη κανουν καμια κοτσανα...
chatasos - Παρ 28 Μάρ 2003, 15:14:56
Θέμα δημοσίευσης:
Και ποια Peugeot είναι αυτή, αν επιτρέπεται?
Δημήτριος - Παρ 28 Μάρ 2003, 20:08:03
Θέμα δημοσίευσης:
Με την ευκαιρία : Το τιμόνι μου γίνεται πολύ βαρύ γύρω από την ευθεία θέση όταν κάνω επιτόπιο ελιγμό (π.χ. ξεπαρκάρισμα). Το φαινόμενο παρουσιάζεται πιο έντονα όταν το μοτέρ είναι κρύο. Σας έχει τύχει ; Είναι φυσιολογικό ; (πείτε ναι... Rolling eyes )
chatasos - Παρ 28 Μάρ 2003, 21:19:26
Θέμα δημοσίευσης:
Δημήτριος έγραψε:
(πείτε ναι... Rolling eyes )

ΝΑΙ Shocked Shocked Shocked
Δημήτριος - Σαβ 29 Μάρ 2003, 19:55:10
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:
ΝΑΙ Shocked Shocked Shocked

Δηλαδή να μην ανησυχώ...Απλά να εκνευρίζομαι... Smile Twisted evil Smile
kanelj - Σαβ 29 Μάρ 2003, 22:49:30
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:
Και ποια Peugeot είναι αυτή, αν επιτρέπεται?

θα προτιμουσα να μην αναφερω την επωνυμια,απλα θα πω πως ειναι στα α.πατησια.υπαρχει μηπως καμια αλλη αντιπροσωπεια να μου προτεινετε να παω εκει μηπως και βρεθει καμια λυση γιατι ειναι πολυ εκνευριστικο??? Question Question Question
απ'οτι εχω καταλαβει απο πολλους που εχω μιλησει,πανω-κατω ολες οι αντιπροσωπιες της peugeot ειναι για να τρεμεις....! Confused Confused
Alex - Σαβ 29 Μάρ 2003, 22:59:57
Θέμα δημοσίευσης:
Παντως απο 206 σε 206 υπαρχουν αρκετες διαφορες με το τιμονι οσον αφορα την υδραυλικη υποβοηθηση. Πχ εχω οδηγησει αλλα 2-3 που ηταν διαφορετικα, αλλα βαρυτερα, αλλα ελαφρυτερα και οδηγησα και του Josef και μιλαμε σε σχεση με το δικο μου ηταν πουπουλο, παρ'ολο που φοραγαμε ιδια ζαντα και ειχε και περισσοτερη φορτιση ο μπροστα τροχος του (ηταν -3 εκ απ'το εδαφος σε σχεση με μενα). Και να λεγα οτι δεν εχω φουσκωσει τα λαστιχα να πω ναι ενταξει αυτο φταιει. Αλλα τα λαστιχα μου ηταν 36+.
chatasos - Δευ 31 Μάρ 2003, 13:24:04
Θέμα δημοσίευσης:
Alex έγραψε:
Παντως απο 206 σε 206 υπαρχουν αρκετες διαφορες με το τιμονι οσον αφορα την υδραυλικη υποβοηθηση. Πχ εχω οδηγησει αλλα 2-3 που ηταν διαφορετικα, αλλα βαρυτερα, αλλα ελαφρυτερα και οδηγησα και του Josef και μιλαμε σε σχεση με το δικο μου ηταν πουπουλο, παρ'ολο που φοραγαμε ιδια ζαντα και ειχε και περισσοτερη φορτιση ο μπροστα τροχος του (ηταν -3 εκ απ'το εδαφος σε σχεση με μενα). Και να λεγα οτι δεν εχω φουσκωσει τα λαστιχα να πω ναι ενταξει αυτο φταιει. Αλλα τα λαστιχα μου ηταν 36+.

Το δικό μου είναι πούπουλο κάθε φορά αμέσως μετά το μεγάλο service και για 1-2 μέρες. Μετά επιστρέφει στα γνωστά Shocked Shocked Shocked
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες