PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - σκαστρα πιθικος

TED - Πεμ 27 Μάρ 2003, 23:06:00
Θέμα δημοσίευσης: σκαστρα πιθικος
Ρε παιδια ολοι λιγο πολυ ξερουμε οτι στο φτιαξημο ο θορηβος ειναι το βασηκο θεμα. Στην αρχη το κοροϊδευα αλλα σκεφτομουν αυτες τις μερες την σκαστρα , η οποια βγαζει ενα τρελο ψαροτικο ηχο. Προσθεου δεν λεω να την βαλει καποιος και να το παιζει τουρμπακιας γιατι θα φαει το δουλεμα της ζωης του . αλλα σαν ηχος δεν με χαλαγε . Τωρα θελω να μου πειτε αν μπει σκαστρα σε ατμοσφαιρικο παθενει τιποτα το 206 ? και η σκαστρα μετα απο ποσο περιπου θα βγει off (γιατι εχω ακουσει οτι κεγεται )
Ghost Dog - Παρ 28 Μάρ 2003, 00:48:30
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν μπορει να μπει σε ατμοσφαιρικο απ'οτι ξερω.....
Αλεξ@νδρος - Παρ 28 Μάρ 2003, 01:00:17
Θέμα δημοσίευσης:
Χωρις να ειμαι ειδικος η σκαστρα ειναι μια βαλβιδα η οποια οταν η πιεση του αερα απο το turbo υπερβει καποιο οριο ανοιγει προκειμενου να εκτονωθει η επιπλεον πιεση και να μην προκληθει φθορα στον κινητηρα.Σε ατμοσφαιρικη πιεση πως θα τα καταφερεις να ανοιξει ?(και επομενως να παραχθει το πολυποθητο τσιοοουυυυφφφφ).Αρα θα εχεις τοποθετησει ενα ουσιαστικα ανενεργο εξαρτημα
Ghost Dog - Παρ 28 Μάρ 2003, 01:02:14
Θέμα δημοσίευσης:
Alexandros έγραψε:
Χωρις να ειμαι ειδικος η σκαστρα ειναι μια βαλβιδα η οποια οταν η πιεση του αερα απο το turbo υπερβει καποιο οριο ανοιγει προκειμενου να εκτονωθει η επιπλεον πιεση και να μην προκληθει φθορα στον κινητηρα.Σε ατμοσφαιρικη πιεση πως θα τα καταφερεις να ανοιξει ?(και επομενως να παραχθει το πολυποθητο τσιοοουυυυφφφφ).Αρα θα εχεις τοποθετησει ενα ουσιαστικα ανενεργο εξαρτημα

Πολυ σωστα τα λες φιλε Αλεξανδρε!!!!! Wink Very happy
GIANNIS206 - Παρ 28 Μάρ 2003, 01:05:31
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ έχω ακούσει από ένα φίλο ότι λέει μπορείς να βάλεις ένα εξαρτηματάκι στην εξάτμιση και να ακούγεται σαν σφύριγμα από turbo!
Συγνώμη αλλά εγώ αυτό το θεωρώ ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ!!!!
Ghost Dog - Παρ 28 Μάρ 2003, 01:10:20
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο που λες εσυ ειναι ενας στροβιλιστης που μπαινει στην εξατμηση και κανει εναν παρομοιο ηχο με αυτον τας σκαστρας........ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ ΣΤΟ MAXIMUM!!!!!!!!!! Evil Evil
GIANNIS206 - Παρ 28 Μάρ 2003, 01:14:29
Θέμα δημοσίευσης:
ΟΡΘΟΝ!!!!!!
Slash - Παρ 28 Μάρ 2003, 01:40:15
Θέμα δημοσίευσης:
Σαφώς και δεν υπάρχει σκάστρα για ατμοσφαιρικό μοτέρ. Αλλά την ψάχνουν νυχθημερόν 29+1 πορωμένοι ατμοσφαιρόβιοι!! Laughing Razz
alemao - Παρ 28 Μάρ 2003, 02:58:12
Θέμα δημοσίευσης:
Επίσης μπορείς να κάνεις άλλο ένα τρυκ σε συνδυασμό με την σκάστρα που το κάνουν στο εξωτερικό:
Στην έξοδο της εξάτμισης (τελικό καζανάκι) θα βάλεις ένα μπουζί, το οποίο δημιουργεί σπινθήρα, και παίρνοντας αναθυμιάσεις από τα καυσαέρια, βγάζει φλόγα, σαν να έχεις βγάλει καταλύτη Very happy Very happy Very happy Very happy
Vini - Παρ 28 Μάρ 2003, 08:51:11
Θέμα δημοσίευσης:
Mε 160.000δρχ μπορείς να βάλεις:

α. την εξάτμιση L&W με Τurbo Rotation System για να έχεις τα βαθύγδουπα σκασίματα TURBO ... (60.000δρχ)
β. το ηλεκτρικό Turbo e-ram που κοστίζει γύρω στις 100.000δρχ και όταν παίρνει μπροστά (ανάλογα τις στροφές) ακούγεται σφύριγμα σαν ανεμοστρόβιλος...και ταυτόχρονα έχεις και μία κάποια αύξηση ιπποδύναμης...Φυσικά το συγκεκριμένο προυποθέτει ρυθμιστή πίεσης βενζίνης και όχι ηλεκτρονικό γκάζι... Οι μεγάλες ποσότητες αέρα που δίνει ζητάνε και περισσότερη βενζίνη....

Σε ένα βίντεο που έχω δει σε λειτουργία το eram πάνω σε πάτωμα μόλις μπει σε λειτουργία έχει τόσο δυνατό ανεμιστήρα που πετάει σαν ελικόπτερο από μόνο του....πολύ γέλιο....

Φυσικά από επιδόσεις μην περιμένεις και πολλά....ζήτημα αν θα πάρεις 10 καθαρά άλογα....
Από το να βάλεις όμως την "μαϊμού" σχάστρα είναι προτιμότερο να βάλεις τα παραπάνω....
DimiP - Παρ 28 Μάρ 2003, 12:30:58
Θέμα δημοσίευσης:
Alexandros έγραψε:

βαλε κι ενα κορδωνακι και τραβα καθε φορα που θελεις να ανοιγει η βαλβιδα....
και μετα τσουφφφφφφφφφ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Tomcat - Παρ 28 Μάρ 2003, 20:04:50
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά βρε άχρηστοι.... το αποπήρατε το παιδί. Μια ερώτηση έκανε!!!

Πάντως όποιος πραγματικά θέλει σκασίματα τούρμπο μια είναι η λύση.

ΒΗΜΑ 1ο Παίρνεις ένα ΤΗΛΕΒΟΑ (τα Watt εξαρτώνται από την τσέπη του καθενώς) και τον τοποθετείς στην οροφή του αυτοκινήτου.

ΒΗΜΑ 2ο Πέμπτη Βραδυ στην ΒΟΥΤΑ όλο και κάποιος επιδειξίας EVOακιας - κοντράκιας θα δεχτεί να ηχογραφήσεις το εργαλείο του (Εεεεεπππ σεμνά)

ΒΗΜΑ 3ο Το γράφεις σε ένα CDακι σε μια ατελείωτη Loopa και έφυγες.

AΠΛΑ και διακριτικά τα πράγματα.

*******Τώρα γνωστά ICE freaks του Club μπορούν να παραλείψουν το βήμα 1 γιατί δεν νομίζω να κάνει τη διαφορά.

******* Οποιος πιστεύει ότι δεν έχει την υπομονή για τόσο ψάξιμο μπορεί αν απευθυνθεί στον πρώτο Turbinato Dieselato Datsunobio για προμήθεια της ηχητικής εγκατάστασης . ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΣ 3-4 ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΠΑΤΑΤΕΣ.
DimiP - Σαβ 29 Μάρ 2003, 11:49:58
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:
Καλά βρε άχρηστοι.... το αποπήρατε το παιδί. Μια ερώτηση έκανε!!!

Πάντως όποιος πραγματικά θέλει σκασίματα τούρμπο μια είναι η λύση.

ΒΗΜΑ 1ο Παίρνεις ένα ΤΗΛΕΒΟΑ (τα Watt εξαρτώνται από την τσέπη του καθενώς) και τον τοποθετείς στην οροφή του αυτοκινήτου.

ΒΗΜΑ 2ο Πέμπτη Βραδυ στην ΒΟΥΤΑ όλο και κάποιος επιδειξίας EVOακιας - κοντράκιας θα δεχτεί να ηχογραφήσεις το εργαλείο του (Εεεεεπππ σεμνά)

ΒΗΜΑ 3ο Το γράφεις σε ένα CDακι σε μια ατελείωτη Loopa και έφυγες.

AΠΛΑ και διακριτικά τα πράγματα.

*******Τώρα γνωστά ICE freaks του Club μπορούν να παραλείψουν το βήμα 1 γιατί δεν νομίζω να κάνει τη διαφορά.

******* Οποιος πιστεύει ότι δεν έχει την υπομονή για τόσο ψάξιμο μπορεί αν απευθυνθεί στον πρώτο Turbinato Dieselato Datsunobio για προμήθεια της ηχητικής εγκατάστασης . ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΣ 3-4 ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΠΑΤΑΤΕΣ.

ρεεεε χαλασμενα πινεις ;;;;
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Tony - Σαβ 29 Μάρ 2003, 20:12:36
Θέμα δημοσίευσης:
Ένα καλό ενισχυτή, μερικά 17ιντσες ηχεία 250αρια πίσω και παίξε το τραγούδι "DJ Visage - Formula 1 (The Schumacher Song)" και θα δεις πώς θα ψαρόσουν ολοι γύρο σου!!! Razz

όσο για την σκάστρα δουλέυει μόνο σε Turbo. Twisted evil
TED - Τετ 02 Απρ 2003, 21:09:07
Θέμα δημοσίευσης:
ευχαριστω πολυ παιδες για την ενημερωση !ολα ηταν πολυ ενδιαφερον ! θα σκασω τελικα με κανεναν καρπουζα και θα του λεω να φτερνιζεται στο μικροφωνο Wink Very happy Very happy Very happy τελικα οντος αν κανεις κατι πρεπει να το κανεις σωστα !!!!!!!!!!!!!!!! Wink Exclamation
Tomcat - Δευ 20 Οκτ 2003, 16:38:44
Θέμα δημοσίευσης:

kanelj - Δευ 20 Οκτ 2003, 20:23:58
Θέμα δημοσίευσης:
ρε στελιο....
μια ζωη ξεκαρφωτος εισαι Exclamation
Wink Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες