Alexandros έγραψε: |
Χωρις να ειμαι ειδικος η σκαστρα ειναι μια βαλβιδα η οποια οταν η πιεση του αερα απο το turbo υπερβει καποιο οριο ανοιγει προκειμενου να εκτονωθει η επιπλεον πιεση και να μην προκληθει φθορα στον κινητηρα.Σε ατμοσφαιρικη πιεση πως θα τα καταφερεις να ανοιξει ?(και επομενως να παραχθει το πολυποθητο τσιοοουυυυφφφφ).Αρα θα εχεις τοποθετησει ενα ουσιαστικα ανενεργο εξαρτημα |
Alexandros έγραψε: |
Χωρις να ειμαι ειδικος η σκαστρα ειναι μια βαλβιδα η οποια οταν η πιεση του αερα απο το turbo υπερβει καποιο οριο ανοιγει προκειμενου να εκτονωθει η επιπλεον πιεση και να μην προκληθει φθορα στον κινητηρα.Σε ατμοσφαιρικη πιεση πως θα τα καταφερεις να ανοιξει ?(και επομενως να παραχθει το πολυποθητο τσιοοουυυυφφφφ).Αρα θα εχεις τοποθετησει ενα ουσιαστικα ανενεργο εξαρτημα |
Tomcat έγραψε: |
Καλά βρε άχρηστοι.... το αποπήρατε το παιδί. Μια ερώτηση έκανε!!!
Πάντως όποιος πραγματικά θέλει σκασίματα τούρμπο μια είναι η λύση. ΒΗΜΑ 1ο Παίρνεις ένα ΤΗΛΕΒΟΑ (τα Watt εξαρτώνται από την τσέπη του καθενώς) και τον τοποθετείς στην οροφή του αυτοκινήτου. ΒΗΜΑ 2ο Πέμπτη Βραδυ στην ΒΟΥΤΑ όλο και κάποιος επιδειξίας EVOακιας - κοντράκιας θα δεχτεί να ηχογραφήσεις το εργαλείο του (Εεεεεπππ σεμνά) ΒΗΜΑ 3ο Το γράφεις σε ένα CDακι σε μια ατελείωτη Loopa και έφυγες. AΠΛΑ και διακριτικά τα πράγματα. *******Τώρα γνωστά ICE freaks του Club μπορούν να παραλείψουν το βήμα 1 γιατί δεν νομίζω να κάνει τη διαφορά. ******* Οποιος πιστεύει ότι δεν έχει την υπομονή για τόσο ψάξιμο μπορεί αν απευθυνθεί στον πρώτο Turbinato Dieselato Datsunobio για προμήθεια της ηχητικής εγκατάστασης . ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΣ 3-4 ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΠΑΤΑΤΕΣ. |